2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın sumu :)
Hatta benim içimden geçen bir tarih bile var :) 25 temmuzda doğum yapacakmışım gibi bir hissim var. :))

Kızlar gecelik ve pijama takımlarına bakıyorumda bir kaç tane leoparlı takım beğendim hatta bayıldım:)))
Hastahane için çokmu abartı olur? :)))))))))
Ayıptır söylemesi oğlum hayırlısı ile doğup,kırkını bir atlatalımda bu sessiz geçen gecelerin acısını çıkartmayı düşünüyorum :))))))
Aaa bu arada ikinci çocuğu düşünüyormusunuz,bebişten sonra korunma yönteminiz ne olacak düşündünüzmü?

Sen de çok güzel besleniyorsun maşallah aynen devam. Ya zaten canımız istemese de bunları yemek zorundayız. Kendimiz için değil bebişler için. Çünkü onlar ön planda olan şuan. Öyle canım istemiyo yemiyim demek yok. Gerekirse burnumuzu tıkıycaz, gözümüzü yumucaz ve yiycez.

Demin genetiklik konusuna değindin ya evet genetik olarak iri bebeğim. Hani doktorlar diyo ya sola yatın bebeğe daha çok besin ve oksijen gider diye. Ben hiç sola yatıp uyuyamıyorum mesela. Kaç kez denedim olmadı. Anneannem rahmetli hep sağına yat duanı oku derdi. Ben de duamı okur ve uykuya dalardım sağda. Şimdi de öyle oluyor maalesef ama çok şükür sorun olmadı

günaydın kızlarrr kahvaltımızı ettik geldikkkk bu saattee sabah sabah delirdimm zaten zorla yumurta yiyorum elime raftan bi yumurta aldım kırdım ölü balık gibii çıktı içiiiiiiiiiiiiiiiii iyrençtiiii berbat kokuyorduuuu rengı fln bı tuhaftı kusa kusaaa temızledım attım şimdi mutfaktan çıktım cif miff neden yumurta öle çıkarkiiiii bozulmuş gibiyii...zarla zorla sonradan tekrar yumruta kırıp yedım sırf kuzum beslensın dıe eger yemessem bıdaha hıcc yumurta yıyemeyebılırdım o kokunun üzerineee

ıyy çok kötü olmuş (
bozulmuş olabilir canım ( ne zaman almıştın diğerleride aynı olabilir aynı paketteyse at istersen
ben yağda hiç sevmem haşlayarak yiyorum midem bulandıysa bir kaç gün haşlayarak yemeye çalış aklına gelmez belki

mmlkk'e kocaman bir alkış Kendini değil de bebişini düşündüğü için. Hiç annen gibi olmıycaksın, çok iyi bir anne olucaksın canım, tebrik ederim seni. Herkes o mide bulandırıcı olaydan sonra oturup da yumurta yiyemezdi:)

Nihayet geçmişi bitirip size yetişebildim. Ama çeneniz maşallah yani 5 sayfam kalmıştı ben onu okuyana kadar 5 sayfa daha yazmışsınız

Aaa çekirgeee sen Burdurlumusun :))
Ben Burdurluyummm :))

Burdurlu değilim canım BARTIN lıyım. Ama iş nedeniyle 6 yıldır burda yaşıyorum :) Sen nerdesin şimdi ...

Aynı sıkıntı bende de var ne tesadüf, hamilemiyiz acaba
Şaka bir yana vucüdumuzdaki ağırlık tüm gün ayaklarımıza baskı yapıyor, gecede yatınca bunların acısı çıkıyor bence...
bende gece wc ye kalktığımda ayaklarımın altı fena acıyor, sanki iğnelere basıyorum gibi oluyor....

Hadi canım geçmiş olsun, yeni evinde hayırlı olsun... Yavaş yavaş kendini fazla yormadan yerleştir

Canım tez zamanda eşine ve bebeğine kavuşursun inşallah.
Burdura mı geliyorsun yoksa Buraya geliyorsan mutlaka görüşelim tanışalım canım :)

Yok canım daha neler :)) Benim içimden bir his de temmuz annesi olcan diyo ama ben gitmem biyere bikerem :))
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz :))
Günaydınnnnnnnnnn
Yaaaaa allah bizi eşlerimizden ayırmasın. Annemden babamdan çok düşünür beni eşim Napardım onsuz...
Allah kavuştursun fıstıklar...

Amin canım ... onlar olmasa olmaz dediğin gibi...

Canım aldıklarınızı güle güle kullanın.Bende havuzlu hana gitmek istiyorum ama bu sıcaklarda cesaret edemiyorum.Arabamızda yok.Aslında alacağım bişeyde kalmadı ama ben severim böyle gezmeyi.

Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim

Oooooooo marifetli anneye bakın.Biraz bizede el verin.Kızanın güle güle giysin annesi.

cnm akşam eşim gelsin olmassao paketi atarım bidaha daha iyi yumurta almaya çalışacağım beyazlardan degıl sarı olanlardan alcam kocaman oluo onlar ., fenaydı .dierlerii ole çıkmadı bende anlamadım valaa :44: cnm bi ara haşlanmış yiyordumilk 3 ayımda midem bulanmıştı sonra kırarak yedım hep oyuzden bole yıyom yoksa hastalamk daha kolay ama maalesef ole yıyemıom bnde nasıl yiyımde nasıl yersem yıyım dıe şekılden şekle sokuom yumurtayı

oyyy canııımmsın arastaam yaa tesekkur ederımm annem gibi olmayacağım allahın ıznıyle ılgılı anne olcam öpmekten hıc bır zmn çekınmıcem yavrumuu görünmeyen kanatlarımla sarıcam mınnakımı off ama gerçektn fenaydı inşallah sızler yaşamassınzı bole bişeyy berbattttııı gercktnn tipim bole olduyduu ... 53:...

Biz de eczaneden hasta bezi aldık bagajda bıraktık. Bozulur mu acaba :26:

Kkkkkkkkkııııızzzzzzllllllll laaaarrr

Ay nasıl unuttum bunu bilmiyorum ama dün youtube dan müzik dinlerken ezel dizisinden videolar çıktı tesadüfen...
O an aklıma geldi

Ben EYŞAN ismini çok beğeniyordum yaaaaaaaaa , şimidye kadar isim düşünürken neden aklıma gelmemiş offff.....
Dün eşime söyledim kızımızın adı Eyşan olsun mu diye hoşuna gitmedi Zor bir isimmiş.

Sizce nasıl ? Yağmur uda seviyorum ama Eyşan nasıl kızlar ?

Durmak yok karpuza devam. Kalorisi de çok düşükmüş Diyet için önerilen meyveymiş. Gebelik şekeri diyetini kapsamıyor olabilir kızlar ona göre !!

..............................
Karpuzun Faydaları
Yaz aylarının vazgeçilmez meyvesi olan karpuzun sayısız faydasının olduğu bildirildi.
Samsun Devlet Hastanesi Halk Sağlığı ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. M. Emin Dinççağ, karpuzun yüzde 95'inin sudan oluşmasından dolayı bedeni temizleyici bir özelliği bulunduğunu söyledi.
Karpuzun böbrekleri çalıştırdığını, idrar söktürdüğünü, böbreklerdeki üre ve ürat tuzlarını temizlediğini ifade eden Dr. Dinççağ, ayrıca kum ve taştan yakınanların da karpuzu es geçmemesi gerektiğini söyledi.
Karpuzun B ve C vitamini içerdiğini belirten Dr. M. Emin Dinççağ, "Az miktarda da olsa barındırdığı 'likopen' Maddesi kalbi enfarktüs ihtimaline karşı koruyor. Karpuzun bu özelliklerinden yararlanmak için yemeklerden çok önce, mide boşken tüketmek gerekiyor. Çünkü yemek sonrasında yendiğinde sindirim güçlüğü yaşanabiliyor. Yüksek miktarda lif içeren karpuzun kalorisi de düşüktür. İlginç olan, karpuzun besin değerinin diğer birçok besinde olduğu gibi kabuğunda saklı olması. Bu nedenle olabildiğince kırmızı etli kısmın altındaki beyazımsı kısmı tüketilmeli.
Karpuz bol miktarda C vitamini ve antioksidan özelliğiyle çeşitli Kanser türlerine karşı etkili olan beta karoten içerir. İçerdiği yüksek potasyum kalp fonksiyonlarının ve kan Basıncının düzenlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda iyi bir lif kaynağı olduğundan bağırsak hareketlerini düzenler ve Bağırsak Kanserini önlemede de rol oynar. Karpuz çekirdekleri de içinde bulunan cucurbocitrin adlı maddeyle kan basıncını düşürmeye ve böbrek fonksiyonlarının düzenlenmesine yardımcı olur. Yağ ve kolesterol içermediğinden ve kalorisi de düşük olduğundan yaz aylarında yapılan diyetlerde özel bir yeri vardır" dedi. (İHA)

...................................

tebrikler canım o olaydan sonra da yemişin bebişin için :)) Muhtemelen yumurta bozuk ki bilirim bozuk kokusunu. ıyyy burnuma geldi sankiii.. 1-çürük patates 2-bozuk yumurta.
Nerden kokuyo diye ararsın aklına bile gelmez minnacık şeylerden böyle koku geleceği
Evet canım :) 1 hafta sonra burdura geliyorum ama merkezde oturmuyorum. Merkeze günü birlik temmuz 2 de gelicem :))

Biz de eczaneden hasta bezi aldık bagajda bıraktık. Bozulur mu acaba :26:

Bilmem ki canım yaa :26: Sen eve al yine de istersen onu. Ya bu arada aklıma geldi. Ben bu muayeneme gittiğimde doğum katına çıktım. Hem odaları göreyim, hem de doğum çantası hakkında bilgi alayım diye. Ebe bana hasta bezine gerek yok, ped yeterli dedi. Hani geceler var ya büyük o yetiyomuş. Ben de almadım bu yüzden hasta bezi filan:26:

ayy çok güzel isim canım ben çok beğendim. güzelliği ile ünlü demekmiş

Arasta bu arada bişi sorcam yumurtayı yağda yapsakta bebişe yarar dimi. illa haşlamak mı lazım

Arasta bu arada bişi sorcam yumurtayı yağda yapsakta bebişe yarar dimi. illa haşlamak mı lazım

Vla bn birak hamileligi kucuklugmdn beri yumurta yemem.kreste tiksinmstm.doktora dedgmde bska besinlerden karsilarsn sevmedgn bseyi zorla yeme dedi..bi tek krep olarak yiyebiliyrm yumurtayi...onuda surekli degil.kizmda ilerden gdiyo masallh.ama hc yemem dedgm seyleri yiyorm dengeli bslenmeye cabaliyrm..ilerde kizime yedrmeye calisrkn bnde yerim belki ama smdi yumurta diyince be icm kalkiyo ya

Kızlar ben medceziri ciddi anlamda merak etmeye başladım. Beklebekle iyi olduğunu kanamasının geçtiğini yazmıştı yakın zamanda ama medcezirden haber yok. Umarım iyidir yaa

Yarar tabi ama bir gram dahi yanık olmaması gerekiyor. Yanık olduğu an direk kanserojen. Çok dikkatli ve yakmadan pişirmek lazım, akının iyi pişmesi gerekiyor tabi. Haşlarken de yumurtanın sarısının asla yeşile dönmemesi lazım kızlar. Çok fazla kaynatmayın bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…