- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.061
Arastacım bu durumda senin örneğinden yola çıkarak çok yemek yenilerek bebeklerin kilosunu arttırabiliriz gibi bir sonuç çıkmıyor.Çünkü 41 kere maşallah senin kuzun 3 hafta önce ve sen hiç birşey yiyemiyorsun.
Belkide genetik birdurumdur değilmi?
Çok iyi canım zaten bilinçli bir anne adayısın elbette bunlara çok dikkat etmemiz lazım.
Ama işte çevremde 9 ay boyunca kusan vey iştahsız olan anne adayları olduğunu bildiğim için senide öyle zannettim.
Bende her sabah bir yumurta,bolca peynir,tereyağ,pekmez,domates salatalık vs.yiyorum birde bunları yarım ekmekle yiyorum. :)))
Bulgur çok faydalı ben aylardır pirinç pilavı yapmıyorum.
Yeşil mercimekte çok faydalı.
günaydın kızlarrr kahvaltımızı ettik geldikkkk bu saatteesabah sabah delirdimm zaten zorla yumurta yiyorum elime raftan bi yumurta aldım kırdım ölü balık gibii çıktı içiiiiiiiiiiiiiiiii iyrençtiiii berbat kokuyorduuuu rengı fln bı tuhaftı kusa kusaaa temızledım attım şimdi mutfaktan çıktım cif miff neden yumurta öle çıkarkiiiii bozulmuş gibiyii...zarla zorla sonradan tekrar yumruta kırıp yedım sırf kuzum beslensın dıe eger yemessem bıdaha hıcc yumurta yıyemeyebılırdım o kokunun üzerineee
günaydın kızlarrr kahvaltımızı ettik geldikkkk bu saatteesabah sabah delirdimm zaten zorla yumurta yiyorum elime raftan bi yumurta aldım kırdım ölü balık gibii çıktı içiiiiiiiiiiiiiiiii iyrençtiiii berbat kokuyorduuuu rengı fln bı tuhaftı kusa kusaaa temızledım attım şimdi mutfaktan çıktım cif miff neden yumurta öle çıkarkiiiii bozulmuş gibiyii...zarla zorla sonradan tekrar yumruta kırıp yedım sırf kuzum beslensın dıe eger yemessem bıdaha hıcc yumurta yıyemeyebılırdım o kokunun üzerineee
Aaa çekirgeee sen Burdurlumusun :))
Ben Burdurluyummm :))
günaydın güzel anneler.. ben uyurgezer miyim neyim. sabah bi uyanıyorum sanki bütün gece yürümüşüm gibi ayaklarımın altı ağrıyo.. nasıl şey anlamadım gitti.. uyurken bile dinlenemiyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. mutlu sona yaklaştıkça ağrılarımız acılarımız artıyor.. bu arada benim bacaklarımın yanı da çatlamaya başlamışş. çok üzülüyorum.. bebek karnımda büyüyor karnımda çatlak yok.. popom çatlaktan geçilmiyor.. bi de bacakları görünce iyice üzüldüm.. tek korkum eşimin beğenmeyeceğini düşünmek.. ama napalım yavrularımız için oluyor bunlar.. ona kavuşmak için herşeye razıyım
Günaydın sevdiceklerim..
Haftasonu taşındım hala yavaş yavaş yerleşme modundayız, çok yorulduk ama değdi
Bu ara pek görüşemeyiz daha çok iş var; geçmişi de okuyamadım, dilerim herkes iyidir.
Sizi çok seviyorum bi de öpüyorum
ne çok yazmışınız ancak bitirebildim
Bu arada bende hem bi mutluluk hem bi hüzün var.
Bu cumartesi izne ayrılıp memlekete gidiyorum. Doğumu orda yapıcam. Ailemi çokkk özledim. 10 ay oldu ilk kez bu kadar uzak kaldım.
Eşim 1 ay sonra gelicek nasıl dayanıcam onun yokluğuna da bilmiyorum düşündükçe gözlerim doluyor.
Ama yapacak bişi yok 10 ay olduk izne gitmeyeli ben toplam 2 ay kalıcam eşim de 1 ay kalmış olucak.
Hem son zamanların zorluğu olucak, hem eşimin olmaması zorluğu olucak...
Eşim bensiz bişi yiyesi gelmez. Evde olsa bile dolap yemekle dolu olsun aç kalır illa akşama kadar beni bekler kıyamammm
Çok mu şımartmışım bilmem. İkimizde benim gidicemi konuşunca başlıyo gözler dolmaya(
Bi de bu arada taşınıyoruz. Evi topladık ama ben gidince eşim taşıyıcak evi bide aklım o yüzden burda kalıcak. Yapabileceğini hiç sanmıyorum bakalım 2 ay sonra meleğimizle yeni evimizde başlıycaz allah nasip ederse...
Offf aklım çok karışık. Eminim memlekete gidince hepsi geçicek kalabalıkta zaman çabuk geçer. Gelen giden çok olur. Allah kocişime sabır versin artık. Yapcak bişi yok
Yok canım daha neler :)) Benim içimden bir his de temmuz annesi olcan diyo ama ben gitmem biyere bikerem :))Açelya afiyet olsun.
Kızlar aramızda temmuz sonu doğum yapacaklar olacak belki bende onlardan biri olabilirim.Beklenen doğum tarihim 4 ağustos ama sez.olursa iki hafta önce alındığı için...
O zamanda bu topiğe girebiliriz değilmi?Ben size bu kadar alışmışken gidip temmuz annesi filan olamam :)))
Günaydınnnnnnnnnn
Yaaaaa allah bizi eşlerimizden ayırmasın. Annemden babamdan çok düşünür beni eşimNapardım onsuz...
Allah kavuştursun fıstıklar...
günaydın kızlarnasılsınız bakalımm?
biz planlarımızda bir değişiklik yaptık ve hafta sonu istanbul çok kalabalık olur diye alışverişe dün gittik.. eminönü taraflarında dolandık hep. en son da havuzlu han'a gittik. ben çok beğendim orayı ya hala alışverişini yapmamış ve ist.dan yapmayı düşünen varsa tavsiye ederimbaya birşey aldık bizim böceğe :) babamızın eli cebinden pek ayrılamadı haliyle eksik olarak sanırım sadece puseti,oto koltuğu,bezleri ve benim bir iki ihtiyacım kaldı
biraz yoruldum dolaşmaktan tabii ama kesinlikle değdi. çok zevkliydi çünkü oğluma birşeyler almak, onu o cicilerin,yatağın içindeyken hayal etmekgüzel bir gün geçirdim anlayacağınz.. yarın da aldıklarımızın fotosunu eklerim. sevgili teyzoşlarımızın da fikirlerini almış oluruz hem
henüz geçmişe bakmadım ama umarım hepiniz iyisinizdir.. med ve bekle'den de güzel haberler vardır inş... geçmişi kahvaltı eşliğinde okuyup geleyim ben
Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim
ıyy çok kötü olmuş(
bozulmuş olabilir canım( ne zaman almıştın diğerleride aynı olabilir aynı paketteyse at istersen
ben yağda hiç sevmem haşlayarak yiyorum midem bulandıysa bir kaç gün haşlayarak yemeye çalış aklına gelmez belki
mmlkk'e kocaman bir alkışKendini değil de bebişini düşündüğü için. Hiç annen gibi olmıycaksın, çok iyi bir anne olucaksın canım, tebrik ederim seni. Herkes o mide bulandırıcı olaydan sonra oturup da yumurta yiyemezdi:)
Günaydın fıstıklar)
Kızımla hepinizi öpüyoruz teyzeleri ve arkidişleri
Bişey sorcam. Şimdi biz bu doğum çantalarını hazırlıyoz ya. Arabanın bagajına atsam bu sıcakta kokar mı kapalı yerde sizce ? Evde mi tutsam arabada mı dursa bilemedim yaa:26:
tebrikler canım o olaydan sonra da yemişin bebişin için :)) Muhtemelen yumurta bozuk ki bilirim bozuk kokusunu. ıyyy burnuma geldi sankiii.. 1-çürük patates 2-bozuk yumurta.günaydın kızlarrr kahvaltımızı ettik geldikkkk bu saatteesabah sabah delirdimm zaten zorla yumurta yiyorum elime raftan bi yumurta aldım kırdım ölü balık gibii çıktı içiiiiiiiiiiiiiiiii iyrençtiiii berbat kokuyorduuuu rengı fln bı tuhaftı kusa kusaaa temızledım attım şimdi mutfaktan çıktım cif miff neden yumurta öle çıkarkiiiii bozulmuş gibiyii...zarla zorla sonradan tekrar yumruta kırıp yedım sırf kuzum beslensın dıe eger yemessem bıdaha hıcc yumurta yıyemeyebılırdım o kokunun üzerineee
Evet canım :) 1 hafta sonra burdura geliyorum ama merkezde oturmuyorum. Merkeze günü birlik temmuz 2 de gelicem :))Burdurlu değilim canım BARTIN lıyım. Ama iş nedeniyle 6 yıldır burda yaşıyorum :) Sen nerdesin şimdi ...
Canım tez zamanda eşine ve bebeğine kavuşursun inşallah.
Burdura mı geliyorsun yoksaBuraya geliyorsan mutlaka görüşelim tanışalım canım :)
Biz de eczaneden hasta bezi aldık bagajda bıraktık. Bozulur mu acaba :26:
Kkkkkkkkkııııızzzzzzllllllll laaaarrr
Ay nasıl unuttum bunu bilmiyorum ama dün youtube dan müzik dinlerken ezel dizisinden videolar çıktı tesadüfen...
O an aklıma geldi
Ben EYŞAN ismini çok beğeniyordum yaaaaaaaaa , şimidye kadar isim düşünürken neden aklıma gelmemiş offff.....
Dün eşime söyledim kızımızın adı Eyşan olsun mu diye hoşuna gitmediZor bir isimmiş.
Sizce nasıl ? Yağmur uda seviyorum ama Eyşan nasıl kızlar ?
Eki Görüntüle 738919 kızlar ayyyy ben kızımı özledim.... 2 günde yaptığım kafamdan uydurduğum bi süveter :) ay kızım doğsun da giydireyim
ayy çok güzel isim canım ben çok beğendim. güzelliği ile ünlü demekmiş
Arasta bu arada bişi sorcam yumurtayı yağda yapsakta bebişe yarar dimi. illa haşlamak mı lazım
ayy çok güzel isim canım ben çok beğendim. güzelliği ile ünlü demekmiş
Arasta bu arada bişi sorcam yumurtayı yağda yapsakta bebişe yarar dimi. illa haşlamak mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?