2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha alıp yıkamadım canım. Sen her ihtimale karşı kuru temizlemeye ver şimdilik derim ben :)

Yağmur daha güzel bence canım :26:

Kızlar ben medceziri ciddi anlamda merak etmeye başladım. Beklebekle iyi olduğunu kanamasının geçtiğini yazmıştı yakın zamanda ama medcezirden haber yok. Umarım iyidir yaa

Ben de çok merak ediyorum inşallah kendisi de bebeği de iyidir. Belki kızını kucağına aldı yakında gelip bizi kıskandırabilir :)

Herkese merhaba.. Artık ben de evdeyim arkadaşlar, 5 gun önce cok fazla kasılmam olduğu için acile gitmiştim. Nst çekildi fazla sancı çıkmadı ama idrar iltihabı çıktı sancım da vardı. Doktorum antibiyotik verdi ve iki gun rapor vererek evde dinlenmemi istedi. Hafta sonuyla beraber toplam4 gun dinlendim pazartesi doktora gittim. İdrar yaparken zorlanma oluyordu ve hafif sancım tam geçmemişti. Dun se 32. Haftam dolduğu için doltoruma raporumu almak için işten izin alarak sabah gittim. 1-2 hafta daha çalışmayı planlıyordum. Doktoruma şikayetlerimi söyledim ve muayene ettti. Bebeğimin başının çok aşağıda ılduğunu söyleyerek artık çalışmaya devam etmemi istemediğini söyledi. Çok endişilendim o an korktum( açılma va yok şimdi ama rahim ağzına yakın olduğu için problem olabilir riske atmayalım dedi. Eşim de ben de çok garip olduk. Haftada bir olmak üzere üç tane proluton iğne verdi bu da erken doğumu önleyici sanırum değil mî.. Yani doktorum beni endişelendirmemek için açık açık değil ama nazikçe risk var diyor. Ben de kati bir yatak istirahatimi mi yoksa sadece evde olup öumkun olduğu kadar yatmam mı gerek diye sordum. Bir sure sonra evde olunca şikayetlerin azalır ama kati yatış olmasa da bol bıl yat dedi. Bu saatten sonra bebişimin başı yukarı da çıkmaz zaten sanırım. En azından aynı kalır umuyorum. Dün çok panik yaptım üzüldüm ce kötü bir gün geçirdim. Eşim de yazık bol bol yat dinlen evin tadını çıkar diyor çok yok çalışıyordum çünkü. Ama o korkuyla insan rahat olamıyor ki biliyorsunuz. Şu an 32+1 im ve ımarım şu dört haftayı sağ salim atlatabilirim. İyi ki varsınız , şimdi her gun evde yalnız olcam. Yarın bir şirkete uğrayım raporumu teslim edip arkadaşlarumı görmek istiyorum inşallah. Dünden beri neredeyse geçmişi hiç okuyamadım.
Medcezir ve beklebekle iyidir umarım, şimdi geçmişi okumaya başlayım. Herkese mutlu günler diliyorum. Telefondan yazdığım için yazım yanlışlarım için özür dilerim..

merhaba nasılsınız
bizim bugun kontrolümüz vardı hamdolsun iyiyiz sürekli yatmama gerek yokmuş artık ama yinede dikkatli olacakmışım
bebeişimin saglıgı gelişimi iyiymiş 2050 gr olmuş ama yeterince göremedim doktor doguma çıktı progestana devam edecekmişim sancım kasılmamda yok inşallah bidahada olmaz kızçem zamanında gelir :d

canım skıntılarını anlayabiliyorum ben de geçen ay gittim biliyosun memlekete. 21 gün kaldım. ama inan ki çok çabuk geçiyor günler hiç anlamıyosun bile. ayrıca ailenin de seni ne kadar çok özlediğini bir düşün. alışverişti, ailenle arkadaşlarınla vakit geçirmeceydi derken hemen geçer 1 ay sonra da kocacığına kavuşursun inşallah üzmeyin kendinizi en azından sen belli etme ki eşinin aklı kalmasın sende kuzum

Canım aldıklarınızı güle güle kullanın.Bende havuzlu hana gitmek istiyorum ama bu sıcaklarda cesaret edemiyorum.Arabamızda yok.Aslında alacağım bişeyde kalmadı ama ben severim böyle gezmeyi.

çok sağol canım.. evet güzel oluyor gezmek ya. bir de orası resmen bebek eşyası cenneti herşey cıvıl cıvıl. için açılıyor valla. ama alacağın birşey kalmadıysa gitmen tehlike arz eder söyleyim :)) alayım onu da alayım bunu da alayımm moduna girebilirsin

ben sanırım karpuza bir kere daha aşık oldum

Bulaşık yıkayp geldim her bulaşığa mutlaka çamaşır suyu katıyorum bu seferde elim kokuyor sinir oluyorum. :) Bende ne yaptığımı bilmiyorum sanırım :))))))
O kadar çok karpuz dediniz ki şimdi gidip keseceğim kendime bir dilim :) Allahtan evde var.

Hera örgülerin çok güzel canım güzel günlerde giysin kuzun.Erkek anası oluşumdanmı bilmem en çok lacileri beğendim :)
Benimde annem yapmış henüz getirmedi getirsin bakayım nasıl ciciler örmüş torununa :)

Eyşan ismi çok güzel canım düşünebilirsin.

Buarada bende hasta bezi almadım gece pedlerinin işe yarayacağı söylendi banada.

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzeleri..

yok arasta cım ne demek o öyle :) burda öyle şeyler görüyorum ki ellerine su dökemem.. bunlar herkesin yapabilceği basit şeyler :)

canım maşallahhh ellerine sağlık.
Kızçenin çeğizleri felaket olmuşşş
Sevindim canım. Artık çok yatman gerkmiyo yani. Umarım meleğin zamanında gelir

Evet canım haklısın eminim zaman su gibi geçer. Hepsini çok özledim çünkü

Her bulaşığa çamaşır suyu mu 1 damla çamaşır suyunun kimyasal etkisini yok etmek için 1 ton civarı su gerekiyor. Çok zararlı yapma canım yaa. Mikrobu ölsün diye koyuyorsan, emin ol çamaşır suyunun verdiği zarar o mikrobun vereceği zarardan kat kat fazla.

Lor peynirine kırarak yiyebilirsin azıcıkta tatlı kırmızı biber. Çifte calsiyum olur

Merhaba canim.ben de bugun 32+1 im doktora gittim sabah calisabilir raporu icin. Raporumu verdi tahlil ve nst ye de girdim ama doktorun dogumu oldugu icin cikan sonuclari arayarak ogrenecegim.bana da ayni şekilde bebegin basi cok aşağıda bir nst sonuçlarına bakalim dedi. Herhangi bir riskten bahsetmedi ana bebegin basi asagida derken seai oldukca endiseliydi.aksam tahliller icin aradigimda daha detayli soracagim.

Ben de bi heces karelerden battaniye yapayım dedim ama yarım kaldı ((

Ben makinede 30 derecede kısa programda yıkicam, ama o kadar güzel paketlemişler ki, çantasına tekrar aynı şekilde koyamicam kesin O yüzden doğuma yakın yıkarım diye düşünüp bekletiyorum...

Koyuyorum vallahi arastacım yaa
Sanki daha temiz ve parlak oluyor,böyle yapınca daha çok içime siniyor
Hatta bulaşık makinesinin kapağına bile biraz sıktığım oluyor :S

Koyuyorum vallahi arastacım yaa
Sanki daha temiz ve parlak oluyor,böyle yapınca daha çok içime siniyor
Hatta bulaşık makinesinin kapağına bile biraz sıktığım oluyor :S

Sen bilirsin canım yine ama kanser vakaları çok arttı. Kendimize dikkat etmeliyiz. Bulaşıklar parlak olsun istiyorsan karbonat koy azcık ve limon sık ya da sirke koy. Sirke cam eşyaları da mükemmel parlatıyor. Parlatmak istediğin musluğa, tencereye bunları direk uygulayabilirsin. Ben mesela kireç için kireç çözücü yerine limon tozu kullanıyorum pırıl pırıl oluyor. Yerler sirke ile siliniyor ardından yüzey temizleyici, köpeğim var patileri çamaşır sulu yerlere değmesin diye yere bile kullanmıyorum. Sadece banyo, tuvalete kullanıyorum çamaşır suyunu.

Bebelere balon ile

teşekkür ederiz teyzeleri..

yok arasta cım ne demek o öyle :) burda öyle şeyler görüyorum ki ellerine su dökemem.. bunlar herkesin yapabilceği basit şeyler :)

basit mii sana öyle gelmiş bence hiçte basit deiller. ben öremem örmeye kalksam birtaneyi zor bitiririm

Anladım canım ben merkezdeyim, fırsatın olursa beklerim her zaman :)
Peki doğumu nerde yapacaksın ayarladın mı... Burdur da çok büyük sıkıntı biliyorsun. Devlet hastanesi var sadece, orda da dr. lara ulaşmak mümkün değil, resmen işkence...

Güle güle kullansın bebeğin hepsi çok güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…