- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.101
bu izin stresine bizi sokanları allah bildiği gibi yapsın.. biliyorum konu bu değil amaa şuann güçlükle bunları yazıyorum masaya yığılıp kalıcaktım tansiyonum birden düştü uğultu içimden bişey koptu sanki dermanım kesildi baygınlık geldi ve ben hala işteyim neden??? çünkü allahın belaları adam gibi doğum izni çıakrmadılar.. 1 günün hesabını yapıyorum ite kaka geleyimde kızımı kucagıma aldıgımda fazla yanında durayım die.. sinirden ağlıcammmm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii LANETTT OLSUNNNN
Offf kızlar ben bugün popomun üstüne oturamıyorum ya5 dk oturuyorsam hemen kalkıp dolaşma ihtiyacı hissediyorum bacaklarım ağrıyor sanki kımıl kımıl oluyor nasıl anlatacağımı da bilemedim bi huzursuzluk oluyor.
bu izin stresine bizi sokanları allah bildiği gibi yapsın.. biliyorum konu bu değil amaa şuann güçlükle bunları yazıyorum masaya yığılıp kalıcaktım tansiyonum birden düştü uğultu içimden bişey koptu sanki dermanım kesildi baygınlık geldi ve ben hala işteyim neden??? çünkü allahın belaları adam gibi doğum izni çıakrmadılar.. 1 günün hesabını yapıyorum ite kaka geleyimde kızımı kucagıma aldıgımda fazla yanında durayım die.. sinirden ağlıcammmm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii LANETTT OLSUNNNN
Bunun için teselli edeyim diycem ama tesellisi de yok. Çok haklısın, ben evde zor oturuyorum siz orda sandalye tepesinde 2 büklüm. Off elden bişey gelmemesi ne kötü
Canım benim ben de aynen senin gibşydim daha pazartesi günü ama çalışmaya devam edenezsin diyince dün doktorum yıkıldım zaten çok zorlanıyordum iki hafta daha çalışcaktım ama olmadı işte of kahroldum ya ama napalım bebişimi için riske atamam onu. Canını sıkma nolur canım ya napalım artık izin artmasa da kendini çok zorlama allahlarından bulsunlar valla. Biraz zorlar ama olmazsa bir iki hafta ücretsiz için alıcam ben sonra . Of valla off
kızlar selam ,
telefonumun 4 gb olan ınternet paketını 8 gb olarak aştıktan sonra pc yı açabıldım :) telefon faturamı hıç sormayın . daha once keceden sus yapmaya karar verdiğimi soylemiştim. 10 gun oncesıne kadar kopan duğmeleri ya annesine veren ya da terzıye diktiren bırı olarak sakın dalga gecmeyın. Ayrıca renkler çok matah değil bılıyorum tuhafiyede hangi renk kece varsa onu aldım. Ayrıca kuşları yamuk dıkmışı farkındayım :)
Valla göz yaşlarım kirpiklerimde kaldı çığlık atarak ağlasam rahatlayamamm. bayılıcammm artık çok zorrr gerçektenn canım daha yeni kendime geliyorum ama bu sık sık tekrarlanıcak eve cıkana kadar evde olsam hemen yatarım gözlerimi kaparım kendime gelirim.. sırt ağrısı zaten cabası
Sağol canım tam da böyle bişey işte bacağında böcek yürümesi tarifi çok hoşuma gitti :) Genelde geceleri oluyodu zor uykuya dalmamın sebebi bu bacak ağrıları... Şimdi gündüz de başladı napim ki ben koşmalı zıplamalı bi işim olsaydı keşke
Anladım canım ben merkezdeyim, fırsatın olursa beklerim her zaman :)
Peki doğumu nerde yapacaksın ayarladın mı... Burdur da çok büyük sıkıntı biliyorsun. Devlet hastanesi var sadece, orda da dr. lara ulaşmak mümkün değil, resmen işkence...
Güle güle kullansın bebeğin hepsi çok güzeller
canım çok haklısın keşke elimizden bişey gelse ahhh aah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?