- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.121
Haydiii mArifetli anne kervanına parme de katıldı. Eline sağlık parmecim çok güzel olmuş.Ben o kuşu bile yapamazken sen yamuk dikmekten bahsediyorsun
Canım sırt ağrılarını söyleyip biraz rapor alsan olmaz mı acaba? Aile hekimine git mesela bugün. Yarın ve cuma için rapor versin 2 gün, 2 gün de cumartesi pazar girecek 4 gün dinlenirsin bari ?
Kıyamam yaa canımhiç müsait bi yer yok mu şöyle uzanabileceğin tansiyon düşer düşmez uzanman lazım yoksada sende izin al o zaman şurda mesainin bitmesine kaç at kalmış kötüyüm de git eve cnm :18:
Canım ne diyim sabır demekten başka çaremiz yokbu izin stresine bizi sokanları allah bildiği gibi yapsın.. biliyorum konu bu değil amaa şuann güçlükle bunları yazıyorum masaya yığılıp kalıcaktım tansiyonum birden düştü uğultu içimden bişey koptu sanki dermanım kesildi baygınlık geldi ve ben hala işteyim neden??? çünkü allahın belaları adam gibi doğum izni çıakrmadılar.. 1 günün hesabını yapıyorum ite kaka geleyimde kızımı kucagıma aldıgımda fazla yanında durayım die.. sinirden ağlıcammmm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii LANETTT OLSUNNNN
kızlar selam ,
telefonumun 4 gb olan ınternet paketını 8 gb olarak aştıktan sonra pc yı açabıldım :) telefon faturamı hıç sormayın . daha once keceden sus yapmaya karar verdiğimi soylemiştim. 10 gun oncesıne kadar kopan duğmeleri ya annesine veren ya da terzıye diktiren bırı olarak sakın dalga gecmeyın. Ayrıca renkler çok matah değil bılıyorum tuhafiyede hangi renk kece varsa onu aldım. Ayrıca kuşları yamuk dıkmışı farkındayım :)
hayatımsın çok üzüldüm canım yaa
senin için zaman hemen geçsin ve evde istirahatine başla inş.
çok düşünüpte kendini üzme,seni rahatlacak şeyler yapmaya çalışaklıma başka bişey gelmiyor
kızlar selam ,
telefonumun 4 gb olan ınternet paketını 8 gb olarak aştıktan sonra pc yı açabıldım :) telefon faturamı hıç sormayın . daha once keceden sus yapmaya karar verdiğimi soylemiştim. 10 gun oncesıne kadar kopan duğmeleri ya annesine veren ya da terzıye diktiren bırı olarak sakın dalga gecmeyın. Ayrıca renkler çok matah değil bılıyorum tuhafiyede hangi renk kece varsa onu aldım. Ayrıca kuşları yamuk dıkmışı farkındayım :)
Yok canım öyle düşünme ya sen kaçla hamile kaldın ki? canım 60 la hamile kaldım 78 oldum[/QUOTE .!.:Canım ben hamile kalmadan önce almış olduğum kiloları vermek için diyete başlamıştım :) Diyetim çok yeniydi kilo verememiştim daha ama metabolizmam baya hızlanmıştı hamile olduğumu öğrenince bırakmama rağmen ilk 3 ay 1 kilo aldım yalnızca. Bana hamilelik öncesi diyetin faydası oldu sanki o yüzden çok kilo almıyorum.
Canım ne diyim sabır demekten başka çaremiz yokEminim masalını evde bırakıp işe gelmek daha zor gelicek bunu düşün tektesellimiz bu. 1 gün 1 gündür (
QUOTE]
evet cnm... amann o anı şuan hiç düşünmek bile istemiyorum o ayrı bi konu aklıma gelince nasıl bırakacağım die düşünüyorum. bazıalrı dio yüzünü görünce hepten bırakamıcaksınbende bu teselli sayesinde burdayım canm kızımın yanında nekadar fazla dursam iidir die çabalıyorum işte
Haydiii mArifetli anne kervanına parme de katıldı. Eline sağlık parmecim çok güzel olmuş.Ben o kuşu bile yapamazken sen yamuk dikmekten bahsediyorsun
Canım sırt ağrılarını söyleyip biraz rapor alsan olmaz mı acaba? Aile hekimine git mesela bugün. Yarın ve cuma için rapor versin 2 gün, 2 gün de cumartesi pazar girecek 4 gün dinlenirsin bari ?
Canım ne diyim sabır demekten başka çaremiz yokEminim masalını evde bırakıp işe gelmek daha zor gelicek bunu düşün tektesellimiz bu. 1 gün 1 gündür (
Canım bence çok güzel olmuş. Bebişin sayesinde hünerli annecik olmuşun sende :))
Bi kere kuşlar yamuk falan da değildaha estetik olmuş :))
Çok güzel olmuşlaaaar özellikle İnci yazılı kalbe bayıldım renkleri de gayet güzel uydurmuşsun birbirine canım eline sağlık
sagol tatlım bende en cok onu begendım :)
canım bende karıncalaşma diyorum o böcek yürümesine.. afedersin ama özellikle klozetteyken tek bacağım ayağım aniden bi uyuşuoo deliricemm.. zor kalkıyorum yerimden
sagol canım ne guzel moral veriyorsun. aman güzel olmasa ne olcak içimde kalmadı işte bende kızım için kendi elimle birşey yaptım :)
he aslansın açelya:) bende acaba ilk kim anlar diyordum. onların aslında sadece bır kuş olmadıgını sanatsal bir çalışma olduğunu :)
Kızlar ben bi duş alıp kocişkonun yanına gidicem. Ordan da yemeğe geçicez. Bugün dışarda yemeye karar verdik. Kendinize iyi bakın sonra görüşürüz. :80::80:
kızlar biz geldik ilk önce size sorum çalışamaz raporunu 31 haftalıkken alsam olurmu bi sakıncası varmı bide bebişim 1500 gram 42 cm nasılız iyimi ölçülerimiz doktorumuz tombul bi bebek olmıyacak ama boyu uzun olucak sanırım dedi sizce nasıldır göbüşü haftasına göre düşük çıktı tam 30+0 haftalığız
hem sanatsal, hem estetik inanmazsan bak bakalım böyle bişi yapan olmuşmu bulamazsın ki.
Çünki bunlae senin meleğine el emeği göz nuru hazırlıklarınGüle güle kullan canım.
İyi eğlenceler size canım afiyet olsun
Bizim günlerimiz seninle aynı canım bence normal herşeyi. Geçtiğimiz cumartesiydi benim kontrolüm hemen hemen aynı ölçümlerimiz.
Ağırlığı 1505 gr. boyu 40 cm çıkmıştı.
kızlar biz geldik ilk önce size sorum çalışamaz raporunu 31 haftalıkken alsam olurmu bi sakıncası varmı bide bebişim 1500 gram 42 cm nasılız iyimi ölçülerimiz doktorumuz tombul bi bebek olmıyacak ama boyu uzun olucak sanırım dedi sizce nasıldır göbüşü haftasına göre düşük çıktı tam 30+0 haftalığız
Kizlar gece cok guzel bir yontem buldum sprey sisesine su doldurdum gece yandikca kendimi suladim fisfisladim :)) sabaha kadar:)) iyi geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?