2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım şu saatten sonra rapor almam imkansız. çünkü çalışabilir raporum var. öyleyken bi rapor alınmıyor

evet anca uzanınca ii geliyor canım ama ben oturdugum yerden kendimi iileştirmeye çalışıyorum çok pislik biyer çalıştıgım yer. ulaşım yok anca birini götürmesi lazım belli biyeree burdada araba yok. yani başa geldimi çekeceksin diyorum kendime

hayatımsın çok üzüldüm canım yaa
senin için zaman hemen geçsin ve evde istirahatine başla inş.
çok düşünüpte kendini üzme,seni rahatlacak şeyler yapmaya çalış aklıma başka bişey gelmiyor

Canım ne diyim sabır demekten başka çaremiz yok Eminim masalını evde bırakıp işe gelmek daha zor gelicek bunu düşün tektesellimiz bu. 1 gün 1 gündür (

Canım bence çok güzel olmuş. Bebişin sayesinde hünerli annecik olmuşun sende :))
Bi kere kuşlar yamuk falan da değil daha estetik olmuş :))

canım cokk saolll amin inş.. çabucakk geçsin hepimizeee... beni rahatlatcak şey tuvalete gidip el yüz yıkamak iş yerinde başka bişey olmuo

Çok güzel olmuşlaaaar özellikle İnci yazılı kalbe bayıldım renkleri de gayet güzel uydurmuşsun birbirine canım eline sağlık

sagol canım ne guzel moral veriyorsun. aman güzel olmasa ne olcak içimde kalmadı işte bende kızım için kendi elimle birşey yaptım :)

he aslansın açelya:) bende acaba ilk kim anlar diyordum. onların aslında sadece bır kuş olmadıgını sanatsal bir çalışma olduğunu :)

Kızlar ben bi duş alıp kocişkonun yanına gidicem. Ordan da yemeğe geçicez. Bugün dışarda yemeye karar verdik. Kendinize iyi bakın sonra görüşürüz. :80::80:

canım bende karıncalaşma diyorum o böcek yürümesine.. afedersin ama özellikle klozetteyken tek bacağım ayağım aniden bi uyuşuoo deliricemm.. zor kalkıyorum yerimden

O uyuşma gibi değil canım ya yaşadığım mesela uzanıyorum yatağa sürekli rahatsızlık veriyo bacaklarımda bi tuhaf ağrı bi kımıl kımıllık :) Geriyorum bacaklarımı itiyorum çekiyorum olmuyo mecbur kalkıp yürüyorum. Tam geçti gibi yatayım yine derken yine aynı berbat ağrımsı şey :)) Tarifi gerçekten zor anlatamıyorum. Doktora söylemiştim osteocare vermişti arastanın attığı linkte de yazıyo magnezyum kalsiyum demir eksikliğinden olabiliyomuş. Ben çifter çifter yutuyorum o hapı geçeceğine arttı

kızlar biz geldik ilk önce size sorum çalışamaz raporunu 31 haftalıkken alsam olurmu bi sakıncası varmı bide bebişim 1500 gram 42 cm nasılız iyimi ölçülerimiz doktorumuz tombul bi bebek olmıyacak ama boyu uzun olucak sanırım dedi sizce nasıldır göbüşü haftasına göre düşük çıktı tam 30+0 haftalığız

hem sanatsal, hem estetik inanmazsan bak bakalım böyle bişi yapan olmuşmu bulamazsın ki.
Çünki bunlae senin meleğine el emeği göz nuru hazırlıkların Güle güle kullan canım.

Kızlar ben bi duş alıp kocişkonun yanına gidicem. Ordan da yemeğe geçicez. Bugün dışarda yemeye karar verdik. Kendinize iyi bakın sonra görüşürüz. :80::80:

İyi eğlenceler size canım afiyet olsun

Bizim günlerimiz seninle aynı canım bence normal herşeyi. Geçtiğimiz cumartesiydi benim kontrolüm hemen hemen aynı ölçümlerimiz.
Ağırlığı 1505 gr. boyu 40 cm çıkmıştı.

teşekkür ederim cevabın için karın ölçüsü düşükmüş biraz fit bir bebek olacak dedi he bide çok ilginç kafası yukardaymış ama bekliyecez dönecektir dedi bakalım hayırlısı

canım aynıyız seninle.. ben geçen hafta gittim.. 29+5 tim 1570 gr 42 cm di boyu.. doktor bana kilosu iyi boyu uzun demişti

maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…