- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.141
aradaşalr ben bu merhaba bebek programından e-bebek indirimini bir türlü kullanamdım. yaklaşık 500 liralık alışverişim var ve seperimde bekliyor, tabi 50 lira indirim olsa hiç de fena olmaz.
program sırasındamı yayınlanıyor o şifre ben kaç defa izledim denk gelmedim kaçırıdmmı acaba. bir de 1 haftamı geçerli yoksa sadece pazar günümü kullanmam gerekiyor,
aydınlatırmısınız?????
nedemek canım benim inciden de kıymetli meleğini ve annesini öpüyoruz biz de kızımlaay canım benim ne kadar tatlı ne kadar kibarsın öpüyoruz melegimle birlikte ana kız sizi :)
aradaşalr ben bu merhaba bebek programından e-bebek indirimini bir türlü kullanamdım. yaklaşık 500 liralık alışverişim var ve seperimde bekliyor, tabi 50 lira indirim olsa hiç de fena olmaz.
program sırasındamı yayınlanıyor o şifre ben kaç defa izledim denk gelmedim kaçırıdmmı acaba. bir de 1 haftamı geçerli yoksa sadece pazar günümü kullanmam gerekiyor,
aydınlatırmısınız?????
Arkadaşlar günaydın,,
Önceki gün doktora gittim 37 . haftaya kadar çalışabilir diye doğum sonrasına yarayacak raporumu aldım.
Amniyos sıvım yani suyum alt sınırdaymış. Doktorum bol su iç dedi ama aklıma takıldı. Başka ne yapabilirim acaba?
merhaba kızlar
bizim bugün yine doktor kontrolumuz vardı
herşeyimiz çok şükür iyi çıktı ama benim kan değerlerim düşükmüş doktorum dikkat etmemi söyledi
bu arada bebeğimin kaç haftalık olduğuyla ilgili benim kafam iyice karıştı
bugunku ultrason ölçümlerinde bebeğim 31 hafta 5 günlük çıktı yani nerdeyse 2 hafta önde
kilosu da 1650 onbeş gün önceki kontrolumuzde 1400 dü
sadece 250 gr almış ama sizce nasıl kızlar
onbeş günde 250 gr alması biraz az gibi geldi bana
yoksa kendi kendime kuruntumu yapıyorum
beklenen doğum tarihi bizim ile yakın olan annişler
sizlerin bebeklerinizin ultrasondaki haftaları ve kilolar nasıl çıktı öğrenebilirmiyim
çok da önce değilsin canım.. geçen hafta gittim.. aslında 32+0 dım ama 29+5 çıktı ultrasonda 2 gün oynuyo. 1570 gr..
günaydın güzel anneler.. ben uyurgezer miyim neyim. sabah bi uyanıyorum sanki bütün gece yürümüşüm gibi ayaklarımın altı ağrıyo.. nasıl şey anlamadım gitti.. uyurken bile dinlenemiyorum.. Allah hepimize kolaylık versin.. mutlu sona yaklaştıkça ağrılarımız acılarımız artıyor.. bu arada benim bacaklarımın yanı da çatlamaya başlamışş. çok üzülüyorum.. bebek karnımda büyüyor karnımda çatlak yok.. popom çatlaktan geçilmiyor.. bi de bacakları görünce iyice üzüldüm.. tek korkum eşimin beğenmeyeceğini düşünmek.. ama napalım yavrularımız için oluyor bunlar.. ona kavuşmak için herşeye razıyım
aslında 7.aydan hamileler çalışmamalı..doğumdan sonrada 6aycık yeterli :)) çok şey mi istiyoruzzz yaaaaaaaa..............
maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.
teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa
aslında 7.aydan hamileler çalışmamalı..doğumdan sonrada 6aycık yeterli :)) çok şey mi istiyoruzzz yaaaaaaaa..............
maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.
haahahahaha yok kız.. 3 gün önce evi temizlemiştim zati ev işi filan yapmadım.. yemek desen az zamanımı alıyo.. gece 12 de yatıyom sabah 7.5 da kalkıyom.. bütün gün yanlızım evde komşu ilişkim de yok.. e sıcaktan dışarıda çıkılmıyo.. dolayısıyla hemencik bitiyo.. patikler 1 saatimi aldı zaten sadece..
keşke yakın olsanız tanısam sizi de sizede örüp örüp yollasam.. halama neler neler yapıp verdim.. bu ilk ördüğüm elbisenormalde el işi bilmem.. bi düz bi ters işte Eki Görüntüle 738924
bende aynı durumdayım canım ne komşu var ne gelen ne de gidecek bir yer... Bu vaziyette insan dışarı çıkmaya cesaret edemiyo zaten benim bı de kaburga batmam var çıkıp bı avm ye bile gidemiyorum.... senin gibi örgü falan bı uğraşım da yok... Bu siteyi yenilemekle oyalanıyorum iste.. Hergun temizlik yapıp kendimi yormakta istemiyorum ..Allah'tan esim hafta sonu çalışmıyor beraberiz kendi ısı cok sukur.. Bügünde saroz a yazlik bakmaya gittiler ailecek beni de götürmek istedi ama kendime hiç guvenemiyorum.. O kadar saat yolculuk edemezdim... Kaburga batması başlayınca sol yanıma yatıp uygun pozisyonu bulmazsam geçmiyor....haahahahaha yok kız.. 3 gün önce evi temizlemiştim zati ev işi filan yapmadım.. yemek desen az zamanımı alıyo.. gece 12 de yatıyom sabah 7.5 da kalkıyom.. bütün gün yanlızım evde komşu ilişkim de yok.. e sıcaktan dışarıda çıkılmıyo.. dolayısıyla hemencik bitiyo.. patikler 1 saatimi aldı zaten sadece..
keşke yakın olsanız tanısam sizi de sizede örüp örüp yollasam.. halama neler neler yapıp verdim.. bu ilk ördüğüm elbisenormalde el işi bilmem.. bi düz bi ters işte Eki Görüntüle 738924
yalnız olmadığıma sevindim:) bende fırsatını bulsam sadece meyve yiyerek yaşayabilirim.. Ac veya tok ara veya ana ogun önemli değil her daim her meyveyi yiyorum... Birde hergun mutlaka dondurma yiyorum.. Bı de hurma bu ara en sık yediğim seyler...:))))))) bence abartmamışsın canım zaten akşamları pek yemek yiyemediğini yazmıştın
ben haftada 3 kilo taneli meyvelerden yiyorum
1 tanede kocaman karpuzu kocişle yiyioruz düşün :)))
korunma yöntemi konusunda bende tedirginim canım ne yapacağız ne sekilde korunacağız bilmiyorum... Gebelik oncesi yasmin kullanan biri olarak cok ama cok memnumdum... Dogumsonrasi ne olacağı konusunda bı fikrim yok henüz...Haklısın sumu :)
Hatta benim içimden geçen bir tarih bile var :) 25 temmuzda doğum yapacakmışım gibi bir hissim var. :))
Kızlar gecelik ve pijama takımlarına bakıyorumda bir kaç tane leoparlı takım beğendim hatta bayıldım:)))
Hastahane için çokmu abartı olur? :)))))))))
Ayıptır söylemesi oğlum hayırlısı ile doğup,kırkını bir atlatalımda bu sessiz geçen gecelerin acısını çıkartmayı düşünüyorum :))))))
Aaa bu arada ikinci çocuğu düşünüyormusunuz,bebişten sonra korunma yönteminiz ne olacak düşündünüzmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?