2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aradaşalr ben bu merhaba bebek programından e-bebek indirimini bir türlü kullanamdım. yaklaşık 500 liralık alışverişim var ve seperimde bekliyor, tabi 50 lira indirim olsa hiç de fena olmaz.
program sırasındamı yayınlanıyor o şifre ben kaç defa izledim denk gelmedim kaçırıdmmı acaba. bir de 1 haftamı geçerli yoksa sadece pazar günümü kullanmam gerekiyor,
aydınlatırmısınız?????

canım indirim kodunu programa başlar başlamaz veriyor.. başlarken kaçırma.. birde sadece o gün için geçerli indirim.. ertesi gün kullanamıyosun

ay canım benim ne kadar tatlı ne kadar kibarsın öpüyoruz melegimle birlikte ana kız sizi :)
nedemek canım benim inciden de kıymetli meleğini ve annesini öpüyoruz biz de kızımla

canım bende başka bi hediye çeki var cumaya kadar geçerli.
500tl ye 100 tl sana verebilirim. benim siparişim o kadar tutmadığı için beklemedeydim. boşa yanmasın özelden msj at istiyosan canım
Sendeki 50 tl li ne kadarlık alışveriş için

merhaba kızlar
bizim bugün yine doktor kontrolumuz vardı
herşeyimiz çok şükür iyi çıktı ama benim kan değerlerim düşükmüş doktorum dikkat etmemi söyledi
bu arada bebeğimin kaç haftalık olduğuyla ilgili benim kafam iyice karıştı
bugunku ultrason ölçümlerinde bebeğim 31 hafta 5 günlük çıktı yani nerdeyse 2 hafta önde
kilosu da 1650 onbeş gün önceki kontrolumuzde 1400 dü
sadece 250 gr almış ama sizce nasıl kızlar
onbeş günde 250 gr alması biraz az gibi geldi bana
yoksa kendi kendime kuruntumu yapıyorum
beklenen doğum tarihi bizim ile yakın olan annişler
sizlerin bebeklerinizin ultrasondaki haftaları ve kilolar nasıl çıktı öğrenebilirmiyim

Tekrar sorayım istedim 24 ün de kontrolüm var inşallah herşey yolunda gider her gün maden suyu içiyorum içtiğim sulara ek olarak.

çok da önce değilsin canım.. geçen hafta gittim.. aslında 32+0 dım ama 29+5 çıktı ultrasonda 2 gün oynuyo. 1570 gr..

Selam canım bend aynı durumdayım sabah bı kalkıyorum etrafa tutunarak yürüyorum tabanlarım feci ağrıyo... Gündüz biraz daha iyi ama yine de agriyo

ooy anam oyy bu adet sancısı gibi sancım gitmedi iş çıkısı doktora gitcem.

maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.

teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa

luboyf heranın yazdığı gibi program başında veriyor ve sadece o gün için geçerli
program 12:45 te başlıyor

bir duş alıp çıktım kuşlar gibi hafif hissediyorum şuan kendimi :)

arastacım afiyet olsun şimdiden bugün yemek derdin olmayacak ne güzelll :)

teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa

zerre raporda 31 haftalık yazsa yasal olarak olmuyor, sen yinede işyerinin personel başkanlığıyla konuş.
yasal izin 32.hafatda başlıyor, doktorlar da bu konuyu çok iyi biliyor aslında.
31. haftada eğer çalışamaz raporu verecekse bunun bir hafatsı istirahat raporu vermesi gerekir, senin yasal iznin 32.haftada başlar.
hatta 32.haftanın bitiminde, doğumdan önceki 8 hafta kullanabiliyoruz doğum iznini o nedenle

aslında 7.aydan hamileler çalışmamalı..doğumdan sonrada 6aycık yeterli :)) çok şey mi istiyoruzzz yaaaaaaaa..............

Bunu biz istemiyoruz kiii vücudumuz açık ve net bir şekilde bunu istiyo

maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.

luboyfcum sen de yoktun sanki son günlerde bir sıkıntın yok dimi canım?

Slmlar kızlar nasılsınız, öğlen takip ediyodum sonra koptum sizden gene yetişemedim :) kocamla evi biraz temizleyelim dedik , gerçi bana bişey yaptırmıyoki, süpürdü sildi. Balkonumuz savaş alanı gibiydi düzenledi, gereksiz şeyler atıldı:) ben de öyle yap böyle yap dedim:) yarın da kardeşim gelip kızımın oda takımını siler çok tozluuu.. Uyku seti ,cibinlik, tül yıkanır yerleştirilir..bebek eşyaları da yıkanır ütülenir:) yuppi.. Hiç bitmiyor eksikler ya hala almadığımız okadar şey var ki .. Ana kucağı puset, anne bebek çantası , odaya fon perde gerçi o konuda çok kararsızım ya uff.. Çükü odada 2 büyük pencere var biraz büyük kızımın odası ve 4 fon gerekicek.. Belki ilerde taşınma durumum olabilir inşş:) çok kararsızım

heraaaa ne cevherler varmış sendee... maşallah sana. önceki paylaştığın foto da süperdi bu da hele o patikler...

bende aynı durumdayım canım ne komşu var ne gelen ne de gidecek bir yer... Bu vaziyette insan dışarı çıkmaya cesaret edemiyo zaten benim bı de kaburga batmam var çıkıp bı avm ye bile gidemiyorum.... senin gibi örgü falan bı uğraşım da yok... Bu siteyi yenilemekle oyalanıyorum iste.. Hergun temizlik yapıp kendimi yormakta istemiyorum ..Allah'tan esim hafta sonu çalışmıyor beraberiz kendi ısı cok sukur.. Bügünde saroz a yazlik bakmaya gittiler ailecek beni de götürmek istedi ama kendime hiç guvenemiyorum.. O kadar saat yolculuk edemezdim... Kaburga batması başlayınca sol yanıma yatıp uygun pozisyonu bulmazsam geçmiyor....

:))))))) bence abartmamışsın canım zaten akşamları pek yemek yiyemediğini yazmıştın
ben haftada 3 kilo taneli meyvelerden yiyorum
1 tanede kocaman karpuzu kocişle yiyioruz düşün :)))
yalnız olmadığıma sevindim:) bende fırsatını bulsam sadece meyve yiyerek yaşayabilirim.. Ac veya tok ara veya ana ogun önemli değil her daim her meyveyi yiyorum... Birde hergun mutlaka dondurma yiyorum.. Bı de hurma bu ara en sık yediğim seyler...

korunma yöntemi konusunda bende tedirginim canım ne yapacağız ne sekilde korunacağız bilmiyorum... Gebelik oncesi yasmin kullanan biri olarak cok ama cok memnumdum... Dogumsonrasi ne olacağı konusunda bı fikrim yok henüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…