- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.161
canım şu saatten sonra rapor almam imkansız. çünkü çalışabilir raporum var. öyleyken bi rapor alınmıyor
O uyuşma gibi değil canım ya yaşadığım mesela uzanıyorum yatağa sürekli rahatsızlık veriyo bacaklarımda bi tuhaf ağrı bi kımıl kımıllık :) Geriyorum bacaklarımı itiyorum çekiyorum olmuyo mecbur kalkıp yürüyorum. Tam geçti gibi yatayım yine derken yine aynı berbat ağrımsı şey :)) Tarifi gerçekten zor anlatamıyorum. Doktora söylemiştim osteocare vermişti arastanın attığı linkte de yazıyo magnezyum kalsiyum demir eksikliğinden olabiliyomuş. Ben çifter çifter yutuyorum o hapı geçeceğine arttı
ah ah yumurtadan dertli bı hamiste benim... Niye bu kadar faydalısın diye konuşuyorum bazen yumurta ile.. Ben bir gün ara vererek yiyorum yumurtayı hele bı de ıhlamur varsa kahvaltı da ağlamak istiyorum resmen... 9dk kaynatiyorum.. Normalde hafif sulu seviyorum ama 9 dk da katilasiyoVla bn birak hamileligi kucuklugmdn beri yumurta yemem.kreste tiksinmstm.doktora dedgmde bska besinlerden karsilarsn sevmedgn bseyi zorla yeme dedi..bi tek krep olarak yiyebiliyrm yumurtayi...onuda surekli degil.kizmda ilerden gdiyo masallh.ama hc yemem dedgm seyleri yiyorm dengeli bslenmeye cabaliyrm..ilerde kizime yedrmeye calisrkn bnde yerim belki ama smdi yumurta diyince be icm kalkiyo ya
başka bir nedenden rapor alınamaz mı acaba mesela bel ağrısı, grip falan gibi??
bu izin stresine bizi sokanları allah bildiği gibi yapsın.. biliyorum konu bu değil amaa şuann güçlükle bunları yazıyorum masaya yığılıp kalıcaktım tansiyonum birden düştü uğultu içimden bişey koptu sanki dermanım kesildi baygınlık geldi ve ben hala işteyim neden??? çünkü allahın belaları adam gibi doğum izni çıakrmadılar.. 1 günün hesabını yapıyorum ite kaka geleyimde kızımı kucagıma aldıgımda fazla yanında durayım die.. sinirden ağlıcammmm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii LANETTT OLSUNNNN
maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.
teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa
merhaba kızlar
bizim bugün yine doktor kontrolumuz vardı
herşeyimiz çok şükür iyi çıktı ama benim kan değerlerim düşükmüş doktorum dikkat etmemi söyledi
bu arada bebeğimin kaç haftalık olduğuyla ilgili benim kafam iyice karıştı
bugunku ultrason ölçümlerinde bebeğim 31 hafta 5 günlük çıktı yani nerdeyse 2 hafta önde
kilosu da 1650 onbeş gün önceki kontrolumuzde 1400 dü
sadece 250 gr almış ama sizce nasıl kızlar
onbeş günde 250 gr alması biraz az gibi geldi bana
yoksa kendi kendime kuruntumu yapıyorum
beklenen doğum tarihi bizim ile yakın olan annişler
sizlerin bebeklerinizin ultrasondaki haftaları ve kilolar nasıl çıktı öğrenebilirmiyim
ah ah yumurtadan dertli bı hamiste benim... Niye bu kadar faydalısın diye konuşuyorum bazen yumurta ile.. Ben bir gün ara vererek yiyorum yumurtayı hele bı de ıhlamur varsa kahvaltı da ağlamak istiyorum resmen... 9dk kaynatiyorum.. Normalde hafif sulu seviyorum ama 9 dk da katilasiyobı de köy yumurtası sari mı sari :)))
kızlarrr merhababebek kodu için neler istiyolar
ben bu hafta o saatte yolda olucam benim yerime kodu alabilecek varmı ...
Offf bu anlattıkların aynı ben...
Bazen Halil Sezai ye bağlıyorum resmen İSYAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN...
Sabredeceğiz canım bebeklerimiz için... Bizimm fedakar anneliğimiz erken başladı ne yazıkki...
Müzik falan dinle çalışırken, bunaldığında işe ara ver ben öyle yapıyorum... Arada dışarı çıkıp hava alıyorum...
Off çok zor biliyorum ama PES etmeyeceğiz canım...
Allah hepsinin cezasını versinnnnnnn....
:
alınır belki ama oda doğum sonrasında günlerinden kesiliyormuş elinde çalışır raporu var çünkü.. beyazçekirge anlatmıştı birkere tam hatırlamasamda bu tarz birşeydi..
Bilmem ki canım yaa :26: Sen eve al yine de istersen onu. Ya bu arada aklıma geldi. Ben bu muayeneme gittiğimde doğum katına çıktım. Hem odaları göreyim, hem de doğum çantası hakkında bilgi alayım diye. Ebe bana hasta bezine gerek yok, ped yeterli dedi. Hani geceler var ya büyük o yetiyomuş. Ben de almadım bu yüzden hasta bezi filan:26:
Herkese merhaba.. Artık ben de evdeyim arkadaşlar, 5 gun önce cok fazla kasılmam olduğu için acile gitmiştim. Nst çekildi fazla sancı çıkmadı ama idrar iltihabı çıktı sancım da vardı. Doktorum antibiyotik verdi ve iki gun rapor vererek evde dinlenmemi istedi. Hafta sonuyla beraber toplam4 gun dinlendim pazartesi doktora gittim. İdrar yaparken zorlanma oluyordu ve hafif sancım tam geçmemişti. Dun se 32. Haftam dolduğu için doltoruma raporumu almak için işten izin alarak sabah gittim. 1-2 hafta daha çalışmayı planlıyordum. Doktoruma şikayetlerimi söyledim ve muayene ettti. Bebeğimin başının çok aşağıda ılduğunu söyleyerek artık çalışmaya devam etmemi istemediğini söyledi. Çok endişilendim o an korktum( açılma va yok şimdi ama rahim ağzına yakın olduğu için problem olabilir riske atmayalım dedi. Eşim de ben de çok garip olduk. Haftada bir olmak üzere üç tane proluton iğne verdi bu da erken doğumu önleyici sanırum değil mî.. Yani doktorum beni endişelendirmemek için açık açık değil ama nazikçe risk var diyor. Ben de kati bir yatak istirahatimi mi yoksa sadece evde olup öumkun olduğu kadar yatmam mı gerek diye sordum. Bir sure sonra evde olunca şikayetlerin azalır ama kati yatış olmasa da bol bıl yat dedi. Bu saatten sonra bebişimin başı yukarı da çıkmaz zaten sanırım. En azından aynı kalır umuyorum. Dün çok panik yaptım üzüldüm ce kötü bir gün geçirdim. Eşim de yazık bol bol yat dinlen evin tadını çıkar diyor çok yok çalışıyordum çünkü. Ama o korkuyla insan rahat olamıyor ki biliyorsunuz. Şu an 32+1 im ve ımarım şu dört haftayı sağ salim atlatabilirim. İyi ki varsınız , şimdi her gun evde yalnız olcam. Yarın bir şirkete uğrayım raporumu teslim edip arkadaşlarumı görmek istiyorum inşallah. Dünden beri neredeyse geçmişi hiç okuyamadım.
Medcezir ve beklebekle iyidir umarım, şimdi geçmişi okumaya başlayım. Herkese mutlu günler diliyorum. Telefondan yazdığım için yazım yanlışlarım için özür dilerim..
Koyuyorum vallahi arastacım yaa
Sanki daha temiz ve parlak oluyor,böyle yapınca daha çok içime siniyor
Hatta bulaşık makinesinin kapağına bile biraz sıktığım oluyor :S
bu izin stresine bizi sokanları allah bildiği gibi yapsın.. biliyorum konu bu değil amaa şuann güçlükle bunları yazıyorum masaya yığılıp kalıcaktım tansiyonum birden düştü uğultu içimden bişey koptu sanki dermanım kesildi baygınlık geldi ve ben hala işteyim neden??? çünkü allahın belaları adam gibi doğum izni çıakrmadılar.. 1 günün hesabını yapıyorum ite kaka geleyimde kızımı kucagıma aldıgımda fazla yanında durayım die.. sinirden ağlıcammmm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii LANETTT OLSUNNNN
kızlar selam ,
telefonumun 4 gb olan ınternet paketını 8 gb olarak aştıktan sonra pc yı açabıldım :) telefon faturamı hıç sormayın . daha once keceden sus yapmaya karar verdiğimi soylemiştim. 10 gun oncesıne kadar kopan duğmeleri ya annesine veren ya da terzıye diktiren bırı olarak sakın dalga gecmeyın. Ayrıca renkler çok matah değil bılıyorum tuhafiyede hangi renk kece varsa onu aldım. Ayrıca kuşları yamuk dıkmışı farkındayım :)
bende aynı durumdayım canım ne komşu var ne gelen ne de gidecek bir yer... Bu vaziyette insan dışarı çıkmaya cesaret edemiyo zaten benim bı de kaburga batmam var çıkıp bı avm ye bile gidemiyorum.... senin gibi örgü falan bı uğraşım da yok... Bu siteyi yenilemekle oyalanıyorum iste.. Hergun temizlik yapıp kendimi yormakta istemiyorum ..Allah'tan esim hafta sonu çalışmıyor beraberiz kendi ısı cok sukur.. Bügünde saroz a yazlik bakmaya gittiler ailecek beni de götürmek istedi ama kendime hiç guvenemiyorum.. O kadar saat yolculuk edemezdim... Kaburga batması başlayınca sol yanıma yatıp uygun pozisyonu bulmazsam geçmiyor....
canım evde olurum büyük ihtimal.. ben yollarım sana.. ama eşim bazen erken çıkartıyo gezmeye.. söz vermim ama büyük ihtimal alırım senin için
başka bir nedenden rapor alınamaz mı acaba mesela bel ağrısı, grip falan gibi??
çok zor yanlız olmak.. ki ben komşuluk ilişkilerinin kuvvetli olduğu bi yerden koptum geldim istanbula..çanakkale bozcaada yı bilen var mı bilmiyorum.. orda herkes birbirini tanır.. herkes anahtarı kapıda açık yatar.. güven vardır.. hergün biri gelir uğrar geçerken kahve içmeye.. bi ihtiyacın olduğunda çalabileceğin en az 3 kapı vardır.. bütün evler bahçelidir çıkar oturursun.. istanbula geldim bunalımdayım.. bahçe yok her yer beton yığını.. evin için otur kös kös dur akşam olsun kocam gelsin sohbet edelim diye bekliyorum.. ooofff ooofffff toprağım tüttü gözümde.. uzun bi süre de gidemem
malesef canım küçük yerde yaşarken büyük şehitde beton yığınlarının arasında yaşamaya alışmak zor
Hele yazın pazara çıkınca daha bi üzülüyorum biz nerdeyse pazara bile çıkmazdık herşey bahçemizdeydi(
Şimdi yok hormonlu yok gdo lu ne yediğimiz bile belli değil.
Kapı komşusuna bile güvenilmiyor(
Kkkkkkkkkııııızzzzzzllllllll laaaarrr
Ay nasıl unuttum bunu bilmiyorum ama dün youtube dan müzik dinlerken ezel dizisinden videolar çıktı tesadüfen...
O an aklıma geldi
Ben EYŞAN ismini çok beğeniyordum yaaaaaaaaa , şimidye kadar isim düşünürken neden aklıma gelmemiş offff.....
Dün eşime söyledim kızımızın adı Eyşan olsun mu diye hoşuna gitmediZor bir isimmiş.
Sizce nasıl ? Yağmur uda seviyorum ama Eyşan nasıl kızlar ?
Herkese merhaba.. Artık ben de evdeyim arkadaşlar, 5 gun önce cok fazla kasılmam olduğu için acile gitmiştim. Nst çekildi fazla sancı çıkmadı ama idrar iltihabı çıktı sancım da vardı. Doktorum antibiyotik verdi ve iki gun rapor vererek evde dinlenmemi istedi. Hafta sonuyla beraber toplam4 gun dinlendim pazartesi doktora gittim. İdrar yaparken zorlanma oluyordu ve hafif sancım tam geçmemişti. Dun se 32. Haftam dolduğu için doltoruma raporumu almak için işten izin alarak sabah gittim. 1-2 hafta daha çalışmayı planlıyordum. Doktoruma şikayetlerimi söyledim ve muayene ettti. Bebeğimin başının çok aşağıda ılduğunu söyleyerek artık çalışmaya devam etmemi istemediğini söyledi. Çok endişilendim o an korktum( açılma va yok şimdi ama rahim ağzına yakın olduğu için problem olabilir riske atmayalım dedi. Eşim de ben de çok garip olduk. Haftada bir olmak üzere üç tane proluton iğne verdi bu da erken doğumu önleyici sanırum değil mî.. Yani doktorum beni endişelendirmemek için açık açık değil ama nazikçe risk var diyor. Ben de kati bir yatak istirahatimi mi yoksa sadece evde olup öumkun olduğu kadar yatmam mı gerek diye sordum. Bir sure sonra evde olunca şikayetlerin azalır ama kati yatış olmasa da bol bıl yat dedi. Bu saatten sonra bebişimin başı yukarı da çıkmaz zaten sanırım. En azından aynı kalır umuyorum. Dün çok panik yaptım üzüldüm ce kötü bir gün geçirdim. Eşim de yazık bol bol yat dinlen evin tadını çıkar diyor çok yok çalışıyordum çünkü. Ama o korkuyla insan rahat olamıyor ki biliyorsunuz. Şu an 32+1 im ve ımarım şu dört haftayı sağ salim atlatabilirim. İyi ki varsınız , şimdi her gun evde yalnız olcam. Yarın bir şirkete uğrayım raporumu teslim edip arkadaşlarumı görmek istiyorum inşallah. Dünden beri neredeyse geçmişi hiç okuyamadım.
Medcezir ve beklebekle iyidir umarım, şimdi geçmişi okumaya başlayım. Herkese mutlu günler diliyorum. Telefondan yazdığım için yazım yanlışlarım için özür dilerim..
Valla göz yaşlarım kirpiklerimde kaldı çığlık atarak ağlasam rahatlayamamm. bayılıcammm artık çok zorrr gerçektenn canım daha yeni kendime geliyorum ama bu sık sık tekrarlanıcak eve cıkana kadar evde olsam hemen yatarım gözlerimi kaparım kendime gelirim.. sırt ağrısı zaten cabası
kızlarrr merhababebek kodu için neler istiyolar
ben bu hafta o saatte yolda olucam benim yerime kodu alabilecek varmı ...
bend aynı mutfak saatimi kuruyorum:) su kaynamaya başlayınca yumurtayı koyuyorum 9 dk iyi gibi geliyo... Ben sütü seviyorum ama hergun taze süt olsa süper olur hazır süt içermiyorum kendim kaynatiyorum... Yoğurdu kendim mayaliyorum süt tuketemesem de ayran yogurt cacik vs. Tüketmeye çalışıyorum....cnım bende 9 dk. kaynatıyorum kimi yumurta katılaşıyor kimiside tam kıvamında sulu oluyor :))) şuan aldıklarım tam 9 dk. ocaga koydugum ondan itibaren saat kuruyorum6 - 7 dk. dene katılaşıyorsa.. bende sütten nefret ediyorum. yumurtayıda bitek sulu yiyebiliyorum..
o kımıl kımıl şey ben de hamileliğin başından beri var. akşamları oluyo genelde. o kadar rahatsız ediyoki bazen bacağımı şişleyesim geliyodoktor bana da kalsiyumu arttır bu hamilelik krampı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?