2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o kımıl kımıl şey ben de hamileliğin başından beri var. akşamları oluyo genelde. o kadar rahatsız ediyoki bazen bacağımı şişleyesim geliyo doktor bana da kalsiyumu arttır bu hamilelik krampı dedi.

ah ah yumurtadan dertli bı hamiste benim... Niye bu kadar faydalısın diye konuşuyorum bazen yumurta ile.. Ben bir gün ara vererek yiyorum yumurtayı hele bı de ıhlamur varsa kahvaltı da ağlamak istiyorum resmen... 9dk kaynatiyorum.. Normalde hafif sulu seviyorum ama 9 dk da katilasiyo bı de köy yumurtası sari mı sari :)))

Offf bu anlattıkların aynı ben...
Bazen Halil Sezai ye bağlıyorum resmen İSYAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN...

Sabredeceğiz canım bebeklerimiz için... Bizimm fedakar anneliğimiz erken başladı ne yazıkki...
Müzik falan dinle çalışırken, bunaldığında işe ara ver ben öyle yapıyorum... Arada dışarı çıkıp hava alıyorum...
Off çok zor biliyorum ama PES etmeyeceğiz canım...
Allah hepsinin cezasını versinnnnnnn....

maşallalah bebeişine bence çok iyi:):)
31 haftalıkken alırsın ama raporda doktorun 32 haftalık yazması gerekir. 1 haftandan bişey olmaz yazar bence sen teklif et.

Canım nerelerdesin sen kaç gündür merak ettik seni...
İyisindir inşallah....

teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa

Zerre cim yasal olarak 32 yi bitirdiğinde alman gerekiyor. DR yazar bence ama bu hafta istirahat alıp evde dinlensen, sonra 32. bitince çalışabilir raporunu alsan daha iyi olur. Neden tarihini boşuna öne çekiyorsun ki
Sana bir avantajı olcacaksa tabi onu bilemem :44:

canım bizim seninle aynı gün doğumlar ben en son 8 haziranda gittim kilosu 1263tü. gayet normal dedi doktor.

cnım bende 9 dk. kaynatıyorum kimi yumurta katılaşıyor kimiside tam kıvamında sulu oluyor :))) şuan aldıklarım tam 9 dk. ocaga koydugum ondan itibaren saat kuruyorum 6 - 7 dk. dene katılaşıyorsa.. bende sütten nefret ediyorum. yumurtayıda bitek sulu yiyebiliyorum..

öyle canım işteyim hala burda durmak için hep sabır az kaldı biraz daha dayanmalısın masal için diip duruyorum.. haklısın bizim erken başladı canım.. bunaldıgımda bişeyler yaparım müzik falan okey ama rahatsızlanınca bayılma hissi geliyor nasıl bayılmıyorum o ayrı bi konu..

kesinlikle canım pes etmeyelim bebeklerimiz için... o adilerrr biyerlerini yaysınlar haklarımız helal olmasınnn..

Eşim çok pimpiriklidir benim. Biyerde okumuş hasta bezi diye, tutturdu :)))

Vayyyyyyyyyyyyyyyyyy

Çok geçmiş olsun canım...

Koyuyorum vallahi arastacım yaa
Sanki daha temiz ve parlak oluyor,böyle yapınca daha çok içime siniyor
Hatta bulaşık makinesinin kapağına bile biraz sıktığım oluyor :S

Sirke koy canım boşver çamaşır suyunu...

Katılmamak elde değil!

Çoooook şeker olmuşlar benceeeee

Son düzenleme:

çok zor yanlız olmak.. ki ben komşuluk ilişkilerinin kuvvetli olduğu bi yerden koptum geldim istanbula..çanakkale bozcaada yı bilen var mı bilmiyorum.. orda herkes birbirini tanır.. herkes anahtarı kapıda açık yatar.. güven vardır.. hergün biri gelir uğrar geçerken kahve içmeye.. bi ihtiyacın olduğunda çalabileceğin en az 3 kapı vardır.. bütün evler bahçelidir çıkar oturursun.. istanbula geldim bunalımdayım.. bahçe yok her yer beton yığını.. evin için otur kös kös dur akşam olsun kocam gelsin sohbet edelim diye bekliyorum.. ooofff ooofffff toprağım tüttü gözümde.. uzun bi süre de gidemem

başka bir nedenden rapor alınamaz mı acaba mesela bel ağrısı, grip falan gibi??

Canım her ne sebeple olursa olsun 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın tüm raporlar, doğum izninden düşüyor.
Kaza yapıp (allah korusun) kolunu bacağını da kırsan aldığın rapor geçerli olmuyor.

Çünkü yasa diyor ki : fiili olarak çalıştığınız süreler doğumdan sonraya eklenir diyor

Bu yüzden Çalışabilir raporu aldıktan sonra nasılsa eklenecek diye gereksiz raporlar almayın arkadaşlar....

Eskiden oluyormuş bu rapor işi, grip mrip deyip rapor alınıyormuş ve doğum sonrasından düşmüyormuş AMA ;

nisan 2013 ten itibaren e-rapor sistemine geçildiği için SGK tüm raporları otomatik görüyor ve hemen bu günleri düşüveriyormuş arkadaşlar.... BİLGİNİZE....

malesef canım küçük yerde yaşarken büyük şehitde beton yığınlarının arasında yaşamaya alışmak zor
Hele yazın pazara çıkınca daha bi üzülüyorum biz nerdeyse pazara bile çıkmazdık herşey bahçemizdeydi (
Şimdi yok hormonlu yok gdo lu ne yediğimiz bile belli değil.
Kapı komşusuna bile güvenilmiyor (

aynen canım.. çok zor bi durum hemde.. 1 buçuk senedir burdayım.. bu 2. evim ikisinde de komşu edinemedim... yaşlıya bile razıyım vallahi.. yeter ki merhaba nasılsın diyen biri olsun.. annem de ç.kalede herkes orda.. halam var bi burda.. o avrupada ben anadolu yakasında.. hamileliğimle iyice koptuk otobüsle gidip gelemiyorum.. ühühühühüh

Canım benim yağmur ismi hoşuma gidiyor.

Canım dikkat et kendine.Bol bol dinlen.Yorma kendini.Ooooh zorakide olsa artık evdesin.Bol bol dinlenip keyfini çıkar.Bebişinde zamanında gelecek.

Ellerine sağlık canım.Bu ne hamaratlık böyle.

Canım Allah çalışan herkesin yardımcısı olsun.Elimden başka bir şey gelmiyor.Keşke elimizden başka şeyler gelsede yardımcı olsak.

kızlarrr merhababebek kodu için neler istiyolar

ben bu hafta o saatte yolda olucam benim yerime kodu alabilecek varmı ...

Canım ben büyük ihtimalle evde olurum ki olursam alırım.

bend aynı mutfak saatimi kuruyorum:) su kaynamaya başlayınca yumurtayı koyuyorum 9 dk iyi gibi geliyo... Ben sütü seviyorum ama hergun taze süt olsa süper olur hazır süt içermiyorum kendim kaynatiyorum... Yoğurdu kendim mayaliyorum süt tuketemesem de ayran yogurt cacik vs. Tüketmeye çalışıyorum....

o kımıl kımıl şey ben de hamileliğin başından beri var. akşamları oluyo genelde. o kadar rahatsız ediyoki bazen bacağımı şişleyesim geliyo doktor bana da kalsiyumu arttır bu hamilelik krampı dedi.

Hahahah yalnız değilmişim çok sinir bozucu dimi ben uyuyamayınca eşim de uyansın diye sesli sesli oflayıp pufluyorum ona sarıyorum bazen ne güzel yatınca uyuyo diye Sanki birisi kalkmalısın yürümelisinnn diye diye bacağımı kemiriyo :) Doğumdan sonra geçer inşallah huzursuz bacak sendromuymuş hastaların % 60' ında doğumdan sonra geçiyomuş % 40 yüksek bi oran bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…