- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.201
kızlar isim konulurken ebced hesabı yapılıyıomus bu konu hakkında fıkır sahibi olan var mı ki
Offf bu anlattıkların aynı ben...
Bazen Halil Sezai ye bağlıyorum resmen İSYAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN...
Sabredeceğiz canım bebeklerimiz için... Bizimm fedakar anneliğimiz erken başladı ne yazıkki...
Müzik falan dinle çalışırken, bunaldığında işe ara ver ben öyle yapıyorum... Arada dışarı çıkıp hava alıyorum...
Off çok zor biliyorum ama PES etmeyeceğiz canım...
Allah hepsinin cezasını versinnnnnnn....
Canım nerelerdesin sen kaç gündür merak ettik seni...
İyisindir inşallah....
Zerre cim yasal olarak 32 yi bitirdiğinde alman gerekiyor. DR yazar bence ama bu hafta istirahat alıp evde dinlensen, sonra 32. bitince çalışabilir raporunu alsan daha iyi olur. Neden tarihini boşuna öne çekiyorsun ki
Sana bir avantajı olcacaksa tabi onu bilemem :44:
20 sene göz açıp kapatana kadar gecer :) ( ben bile inanmadım yalnız söylediğime) cocuklarımız 20 yasına gelecek yaa saka gibi...
Kızlar dun gece uykumdan uyandıran sancılardan sonra bugun doktora gittim ntsye girdim. Nets'de yarım saate bir sancın var alttan bakmamız lazım dediler. Çatıma baktılar. Açılma yokmuş dediler eve yolladılar. Aksam ağrın artarsa gel dediler. Ben de endişeliyim. Bebek icin iğne falan yapmak gerekmez mı dedim cigerleri icin.Aksam sancın olursa uzaman geldiginde yaparız dediler . Doktorum olmadıgından ebe baktı. O söyledi. Ağrılarım adet sancısı gibi.
Bu Arada çatı muayenesinden korkan varsa kormasin. Zaten parmaklarını sokarken Can'ın acımıyor. Azıcık böle içerde elinimi çeviriyor onu hissedion, sakın korkmayın. Tabi benim CANIM cok kıymetli vajinusmus yasamisligim bile var. Ona rağmen yine yapsalar korkmam yani.
Ya kızlarr sabah benimde çık hafif alt karin bölgemde adet agrisi gibi ağrım vardı baya tedirgin oldum esim de il dısında... Bu gece doktorum nobetciymis randevu aldım ama sanırım esim yetişemeyecek o saate... Burda da benimle aynı sorunu yaşayan baya kisi varmış su anda agri değil ama aciyo o bölgem.. Ne yapsam bilemedim...
ah canım çok geçmiş olsun ne oluyor bu ağustos bebişlerine illa erken gelicekler elinden geldiği kadar dinlen bir kaç hafta daha büyüün bebiş kaç gram oldu
Ya kızlarr sabah benimde çık hafif alt karin bölgemde adet agrisi gibi ağrım vardı baya tedirgin oldum esim de il dısında... Bu gece doktorum nobetciymis randevu aldım ama sanırım esim yetişemeyecek o saate... Burda da benimle aynı sorunu yaşayan baya kisi varmış su anda agri değil ama aciyo o bölgem.. Ne yapsam bilemedim...
Sagol canım.. Pimpirikli davranmamaya çalışıyorum ama malum son trimester insan tedirgin oluyo en kucuk ağrıdan... Tecrubesizlikte cabası... Normalde randevum ayın 26 sında o zamana kadar beklerim belki cok elzem bişey olmazsa Allah korusun.. Gecen gece rüyamda suyum gelmiş gördüm cok korktum sabah o korkuyla oglusun eşyaları eski yeni ne varsa hemen yıkadım...canım ara ara bendede oluyo ama dinlenince daha iyiyim sanki sende çok oluyorsa dr a git bence banada aarada rahime doğru bir sancı giriyo kısa süreli karnım ağrıyo adet olacak gibi ama aşırı olursa bende giderim dr a
Kızlar kızlarrrr bişey sorcam da :) anne bebek çantası denen çantayı nasıl aldınız. Ben internetten biraz araştırdım, biraz da hello baby de bakınmıştım ama sevemedim , hem fiyatları da yüksek enteresan yani .. Nike ya da Adidas çantaları da onlara benziyor hem bana daha güzel geliyo hem fiyatları daha uygun:) kullanan var mı acaba kullanışlı olurmu sizce ?
Kızlar dun gece uykumdan uyandıran sancılardan sonra bugun doktora gittim ntsye girdim. Nets'de yarım saate bir sancın var alttan bakmamız lazım dediler. Çatıma baktılar. Açılma yokmuş dediler eve yolladılar. Aksam ağrın artarsa gel dediler. Ben de endişeliyim. Bebek icin iğne falan yapmak gerekmez mı dedim cigerleri icin.Aksam sancın olursa uzaman geldiginde yaparız dediler . Doktorum olmadıgından ebe baktı. O söyledi. Ağrılarım adet sancısı gibi.
Bu Arada çatı muayenesinden korkan varsa kormasin. Zaten parmaklarını sokarken Can'ın acımıyor. Azıcık böle içerde elinimi çeviriyor onu hissedion, sakın korkmayın. Tabi benim CANIM cok kıymetli vajinusmus yasamisligim bile var. Ona rağmen yine yapsalar korkmam yani.
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
Aaaa gecmis olsun medcezir.... Biran önce yaz olur muu...Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?