2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neden biliyormusun canım ben şu anda 30 haftalığım yeni muayene oldum kontrol sürem dolduğunda 31 haftalık oluyorum bir kaç gün sonra 32 haftalık olucam kontrol sürem geçtiği için tekrar muayene ücreti ödemek zorunda kalıcam her muayenem 120 tl sadece rapor için vericem bu parayı 31 haftalık alsam bi zararı olurmu acaba onu merak ettim

Kızlar dun gece uykumdan uyandıran sancılardan sonra bugun doktora gittim ntsye girdim. Nets'de yarım saate bir sancın var alttan bakmamız lazım dediler. Çatıma baktılar. Açılma yokmuş dediler eve yolladılar. Aksam ağrın artarsa gel dediler. Ben de endişeliyim. Bebek icin iğne falan yapmak gerekmez mı dedim cigerleri icin.Aksam sancın olursa uzaman geldiginde yaparız dediler . Doktorum olmadıgından ebe baktı. O söyledi. Ağrılarım adet sancısı gibi.
Bu Arada çatı muayenesinden korkan varsa kormasin. Zaten parmaklarını sokarken Can'ın acımıyor. Azıcık böle içerde elinimi çeviriyor onu hissedion, sakın korkmayın. Tabi benim CANIM cok kıymetli vajinusmus yasamisligim bile var. Ona rağmen yine yapsalar korkmam yani.

ah canım çok geçmiş olsun ne oluyor bu ağustos bebişlerine illa erken gelicekler elinden geldiği kadar dinlen bir kaç hafta daha büyüün bebiş kaç gram oldu

Ya kızlarr sabah benimde çık hafif alt karin bölgemde adet agrisi gibi ağrım vardı baya tedirgin oldum esim de il dısında... Bu gece doktorum nobetciymis randevu aldım ama sanırım esim yetişemeyecek o saate... Burda da benimle aynı sorunu yaşayan baya kisi varmış su anda agri değil ama aciyo o bölgem.. Ne yapsam bilemedim...

canım ara ara bendede oluyo ama dinlenince daha iyiyim sanki sende çok oluyorsa dr a git bence banada aarada rahime doğru bir sancı giriyo kısa süreli karnım ağrıyo adet olacak gibi ama aşırı olursa bende giderim dr a

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

slm kızlar bişey sorucam hastane çantasına koyacağınız biberon emzik gibişeyleri kaynatıpmı koyacaksınız doğuma kadar tekrar kaynatmak gerekmezmi hiç bi fikrim yok siz naptınız bide neler koydunuz hastane çantasına paylaşırsanız sevinirim.

ah canım çok geçmiş olsun ne oluyor bu ağustos bebişlerine illa erken gelicekler elinden geldiği kadar dinlen bir kaç hafta daha büyüün bebiş kaç gram oldu

CANIM suana kadar ne ağrım ne sızım vardı birden böyle oldu. Bebisim 1 hafta önce 1850 gr si her hafta 200 alıyordu simdi bakmadık ama 2000 kg üstündedir muhtemelen. Ben aslında psikolojiktir diye düşündüm. Ama değilmiş . Her daim kıllarımızı almamız lazım ne olacağı belli olmuyor.

Ağrın varsa git CANIM ihmale gelmiyor benimkide hafifi ama doktorum telefonda riskli haftalar artık ntsye girmen lazım dedi. İhmale gelmez dedi

Sagol canım.. Pimpirikli davranmamaya çalışıyorum ama malum son trimester insan tedirgin oluyo en kucuk ağrıdan... Tecrubesizlikte cabası... Normalde randevum ayın 26 sında o zamana kadar beklerim belki cok elzem bişey olmazsa Allah korusun.. Gecen gece rüyamda suyum gelmiş gördüm cok korktum sabah o korkuyla oglusun eşyaları eski yeni ne varsa hemen yıkadım...

Cnm ben de hic haz etmiyorum bebek cantalarindan ustelik dedigin gibi cok pahalilar. Ben 60-65tlye rebookun cantasini aldim. Hem spor kullanisli esimin de kullanabilecegi bir canta hem de benim tarzima da uygun. Cepten girdigimden foto ekliyemiyorum

Hayyy yaşa sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Seviyom seni :)

Çok tırsıyodum nasıl rahatladım anlatamammmmmmmmmmmmmm

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Hayırlı uğurlu olsun ilk bebeğimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Tebrikler canım analı babalı büyüsün, şansı çok olsun, iyi insanlarla karşılaşsın hep
Maşallah size
Resim ekle müsait olduğunda, kuduralım burda sabısızlıktannnnnn

CANIM hayirli olsun masallah ikinizde . Bende bugun medicalpark geldim adını bilseydim uğurlayacaktım. Bu Gebze'nin bebislerimiz aceleci sanırım ayrıntıları bekliyorummm merakla

hayırlıı olsunn.. bebğine kavuştunn ne güzell. kıskanıyoruzz valla haberin olsunn. allh ikinizede sağlık ve mutluluk versin canımmm.. darısı da bizleree inş.

kızlar 2013 ağustos annelerinin doğum hikayeleri diye bi topik açılmalı artık.. bilen varsa açsın.. medvecezir doğuran 3. arkadaşımız

inanmıyorum medvecezir cim... kavuşmanıza sevindim.. umarım ikinizde iyisindir.. ayy bi an kıskandım senii.. bende istiyorum kızçemi kucağımaaaaaaaa Allah analı babalı büyütsün canım.. Allah bebeğinle sana güzel sağlıklı ve uzun ömürler versin..

ayyyy inanmıyorum süperrr bi haber bu aceleci bebek seni ikinizinde iyi olmanıza çoookk sevindim canım gözünaydın nasıl heyecanlandım yaaa kokla benim içinde bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…