- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.181
Gecen sene tur kapsamında yarım gün de olsa Bozcaada'da vakit geçirme fırsatı bulduk canım... Esim bu sene de Bozcaada diye sayıkliyor ama ne faydaçok zor yanlız olmak.. ki ben komşuluk ilişkilerinin kuvvetli olduğu bi yerden koptum geldim istanbula..çanakkale bozcaada yı bilen var mı bilmiyorum.. orda herkes birbirini tanır.. herkes anahtarı kapıda açık yatar.. güven vardır.. hergün biri gelir uğrar geçerken kahve içmeye.. bi ihtiyacın olduğunda çalabileceğin en az 3 kapı vardır.. bütün evler bahçelidir çıkar oturursun.. istanbula geldim bunalımdayım.. bahçe yok her yer beton yığını.. evin için otur kös kös dur akşam olsun kocam gelsin sohbet edelim diye bekliyorum.. ooofff ooofffff toprağım tüttü gözümde.. uzun bi süre de gidemem
Hahahah yalnız değilmişim çok sinir bozucu dimi ben uyuyamayınca eşim de uyansın diye sesli sesli oflayıp pufluyorum ona sarıyorum bazen ne güzel yatınca uyuyo diyeSanki birisi kalkmalısın yürümelisinnn diye diye bacağımı kemiriyo :) Doğumdan sonra geçer inşallah huzursuz bacak sendromuymuş hastaların % 60' ında doğumdan sonra geçiyomuş % 40 yüksek bi oran bence
Sinir oldu şimdi ağlıcam sinirden zor tutuyorum kendimi uyuz sinir dengesiz ne olacakne dengesiz bi kocam varya insan gibi aradık ne yemek yapıcam dedim o arada iş yerindeki sabit telefonum çaldı,30 sn falan beklettim kapattı telefonu neyse aradım tekrar kusura bakma dedimm senin yemek derdinle uğraşamıcam ne yaparsan yap dedi yaaa kaldım öyle kapattı sonra ben bu halde hem çalışıyorum hemyemek yapıyorum onun düşüncesizliğine bak
Canım her ne sebeple olursa olsun 32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra aldığın tüm raporlar, doğum izninden düşüyor.
Kaza yapıp (allah korusun) kolunu bacağını da kırsan aldığın rapor geçerli olmuyor.
Çünkü yasa diyor ki : fiili olarak çalıştığınız süreler doğumdan sonraya eklenir diyor
Bu yüzden Çalışabilir raporu aldıktan sonra nasılsa eklenecek diye gereksiz raporlar almayın arkadaşlar....
Eskiden oluyormuş bu rapor işi, grip mrip deyip rapor alınıyormuş ve doğum sonrasından düşmüyormuş AMA ;
nisan 2013 ten itibaren e-rapor sistemine geçildiği için SGK tüm raporları otomatik görüyor ve hemen bu günleri düşüveriyormuş arkadaşlar.... BİLGİNİZE....
Sinir oldu şimdi ağlıcam sinirden zor tutuyorum kendimi uyuz sinir dengesiz ne olacakne dengesiz bi kocam varya insan gibi aradık ne yemek yapıcam dedim o arada iş yerindeki sabit telefonum çaldı,30 sn falan beklettim kapattı telefonu neyse aradım tekrar kusura bakma dedimm senin yemek derdinle uğraşamıcam ne yaparsan yap dedi yaaa kaldım öyle kapattı sonra ben bu halde hem çalışıyorum hemyemek yapıyorum onun düşüncesizliğine bak
offff noluyor bu kocalara bazen bilmemmcanım üzme kendini hem belki de iş yerinde sıkıntılı bişeyler yaşamıştır o an sana patlamıştır? iyimser olmaya çalışıyorum ama durduk yere yaptıysa gerçekten çok sinir bozucu
bilenler fikri olanlar ozelden mesaj atarsa iyi olur sayfaları takip edemiyorumkızlar isim konulurken ebced hesabı yapılıyıomus bu konu hakkında fıkır sahibi olan var mı ki
Bazen çok kızıyorum kendime nazlı olsam ya azcık herşeyi kendin yapmaya çalışırsan,herşeye yetişmeye çalışırsan böyle olur,canım iş yerinde sıkıntılı bizim biraz bunalıyo ama herşeyin yeri ayrı öyle değil mi yani bide benimki azcık dengesiz böyle yapıo aradan zaman geçiyo pişman oluyo hamile kalmadan önce aa nasıl olsa arayacak özğr dileyecek diyip takmıyordum ama bende artık tahammül edemiyorum ağlayıveriyorum şu dönemdede onlar çeksin azcık yaa
Peki biz iznimizi görebiliyo muyuz e devlette falan?
Canım hemen #duranhamile eylemi başlatıyosun.
çok haklısın canım bu dönemde insan azıcık daha anlayış,ilgi,fedakarlık istiyor eşinden.. ama bırak bunları bir de tam tersini yaptıklarında sinirlerimiz tavan yapıyor!ayrıca tamamen katılıyorum sana; ben bunu yapamam edemem deyip kendini naza çeken kadınlar nasıl da kıymet görüyorlar bunun çok örneğini gördüm. ama cevval gibi herşeyi yapmaya çalışan kadının sırtına daha çok binmek de bazılarının işine geliyor işte...
walla hem çalışıp hem ev işlerine yetişmek kimbilir ne zordur
ALLAH yardımcınız olsun
gerçekten bazen eşlerimiz çok anlayışsız ve duygusuz olabiliyor
yahu hamile olan bizmiyiz onlarmı
azıcık nazımızı çekseler nolur sanki
bizim beyefendi de hiç burnundan kıl aldırmaz
hep anlayışlı ve ilgili olan kişi kadınlar oluyor nedense
#duranhamile eylemiiii
süpermiş yaaa
Zor olmazmı birde kıymet bilen olsa canım dediğin gibi daha birde onlar nazlanırlar kadın olmak zor gerçekten Allah sabır versin hepimize
Canım nerelerdesin sen kaç gündür merak ettik seni...
İyisindir inşallah....
çekirgecim, hiç bakamadım geçmişe,
bu ülkemizdeki olaylar yurtdışında bizi de vurdu iş yoğunluğu açısından malesef,
ofisime gelip internete giremedim hiç, bu halimle hep dışarılardaydım
şimdi iyiyiz çok şükür, 2 hafta da raporluyum, sol bacağım mosmor kangren gibi oldu koşturmaktan,
kan pıhtılaşması olmuş, üstelik vajinal bölgede de olmuş aynı morluklardan şaka gibi,
popomun üzerine oturamıyorum,
onun dışında bir sorun yok, özlemişitm sizi çokkk,
burdan çok şey öğreniyorum iyiki varsınız arkadaşlar...
Hahahah yalnız değilmişim çok sinir bozucu dimi ben uyuyamayınca eşim de uyansın diye sesli sesli oflayıp pufluyorum ona sarıyorum bazen ne güzel yatınca uyuyo diyeSanki birisi kalkmalısın yürümelisinnn diye diye bacağımı kemiriyo :) Doğumdan sonra geçer inşallah huzursuz bacak sendromuymuş hastaların % 60' ında doğumdan sonra geçiyomuş % 40 yüksek bi oran bence
Gecen sene tur kapsamında yarım gün de olsa Bozcaada'da vakit geçirme fırsatı bulduk canım... Esim bu sene de Bozcaada diye sayıkliyor ama ne faydaben adaları cok severim orda ki yasama hep ozenirim ama Bozcaada yi daha bı sevdik biz... Bnede bozcada kadar sirin olmasa da bi sahil kasabasindan geldim iki yil oldu ama zor ya yalnizligi severim ama bu kadarini da degil....Biz Avrupa yakasında bı sitede 50 daireli bı bloktayiz ama 2.3 komşu dısında kimseyi tanımıyorum... Sen hangi yakadasin....
kızlar bu arada istanbuldan geldikten sonra topikde redd ve poli'yi göremedim sanki :44:
benmi geçmişde gezinirken gözden kaçırdım yoksa ALLAH korusun başka bişeymi var
bilgisi olan varmı?
Kızlar kızlarrrr bişey sorcam da :) anne bebek çantası denen çantayı nasıl aldınız. Ben internetten biraz araştırdım, biraz da hello baby de bakınmıştım ama sevemedim , hem fiyatları da yüksek enteresan yani .. Nike ya da Adidas çantaları da onlara benziyor hem bana daha güzel geliyo hem fiyatları daha uygun:) kullanan var mı acaba kullanışlı olurmu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?