2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

Ayyyy nasıl duygulandım ben yaa Bugün seni sormuştum ve Günebakan demişti belki doğurmuştur gelir kıskandırır bizi diye ve haklı çıktı. Ses soluk çıkmayınca ben de şüphelenmiştim işin doğrusu. Allah analı babalı büyütsün canım benim. Sağlıklı ve upuzun bir yaşamı olsun. Bizim için bol bol kokla Elif Ece'yi. En kısa zamanda doğum hikayenle beraber detaylı bilgi bekliyoruz

ay inanmıyorum kızlar ilk bebişimiz doğdu çok duygulandımcanım öncelikle geçmiş olsun iyi olmanıza gerçekten çok sevindim kendini daha iyi hissettiğinde detayları sabırsızlıkla beklıyoruz

Medceziiir nasıl sevindim anlatamam , allah analı babalı buyutsun darısı hepimizin başına:) harika yaa kendini iyi hissedince meleğinin fotosunu paylaşırsın artık.. Allah nazarlardan korusun.. Seni öpüyorum bebişini de kokluyorum:)

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

hayırlı olsun çok sevindim iyi olmana en kısa zamanda yaz inşallah merakta bırakma bizi

Allahım Allahıııııımmmmmmm kalbim nasıl gümledi okuyunca anlatamamm :)) canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün meleğinii ikinizin de iyi olmasına çooookk sevindim.. ayyy ne güzel yaa bizim için de kokla o güzelliği

gecmişi okumadan benden haberleri verip uyucam canlarım...
kızçem 2250 gr olmuş büyümüş meleğim 44 cm
yüzünü hic göremedik bugün tam doğum pozisyonu almışşş görünmüyo bile artık
20 gün daha doğurmanı istiyorum dedi doktorum bu arada bolca dinlenicem ayakların altında hep yastık olucak otururken dediii...20 günden sonra doğursanda korkum yok dedii küvezde kalmaz ozaman dediii 3 kiloya ulaşmaya çalısıcaz inş. kızcem acele etmez ne kadar kalsa o kadar ii sağlıkla gelsin minnoşlarryarın detaylı okurum yazdıklarınızı öpüyoruz kızımla sizleriiiiiiiiiiii ii gecelerrr

Hayirli ugurlu olsun Allah anali babali buyutsun saglikli sihatli huzurlu hepberaber yasiyacaginiz yillariniz olsun insallah

gözün aydınnn bakalım bizde görebilecekmiyiz o günleri.. bu arada vakit bulunca detayları yaz merak içindeyiz bütün topik :)

Uyumak uzereyken bi bakayim dedim. Gozlerim acildi resmen. Iyi olmaniza coook sevindim. Omru bahti guzel olsun kuzumun,nasil duygulandim anlatamam. Toparlanir toparlanmaz yaz lutfen. Seni optum kizcemizi kokladimmm ( ooohhhh miiissss)

Kizlar gece cok guzel bir yontem buldum sprey sisesine su doldurdum gece yandikca kendimi suladim fisfisladim :)) sabaha kadar:)) iyi geldi valla
cnm sprey sisesine, buzdolabindan cikardigin kolonyayi doldur
daha cok ferahlarsinnn
kolonya el ve ayaktaki atesi de bir nebze azaltyr dye biliyrmmmm

Canim gozun aydin. Rabbim ikinizede saglikli uzun omurler versin. Allah bagislasin bebegini. Iyi olmaniza sevindim. Darisi bizlerin basina..

cnmmm bnm de gozlerim fal tasi gibi acildi gorunce yazini allh uzun omir versin cnm ikinizinde iyi olmasina cok sevindimm ...ay tuylerim diken diken oldu gece gece...masllh sizee...bu aradaa kizlarrr bende uyuyamayanlar arasindayimmm bobreklerime baski yapio saga sola hic bi sekil yatamiom artikin sicakta bi yandann allh hepimizin yar ve yardimcisi olsun valaa...:\

koca bir kase yogurt yiyip tekrar yatmayo deniyorum sekerler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…