- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.221
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
slm kızlar bişey sorucam hastane çantasına koyacağınız biberon emzik gibişeyleri kaynatıpmı koyacaksınız doğuma kadar tekrar kaynatmak gerekmezmi hiç bi fikrim yok siz naptınız bide neler koydunuz hastane çantasına paylaşırsanız sevinirim.
teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa
O uyuşma gibi değil canım ya yaşadığım mesela uzanıyorum yatağa sürekli rahatsızlık veriyo bacaklarımda bi tuhaf ağrı bi kımıl kımıllık :) Geriyorum bacaklarımı itiyorum çekiyorum olmuyo mecbur kalkıp yürüyorum. Tam geçti gibi yatayım yine derken yine aynı berbat ağrımsı şey :)) Tarifi gerçekten zor anlatamıyorum. Doktora söylemiştim osteocare vermişti arastanın attığı linkte de yazıyo magnezyum kalsiyum demir eksikliğinden olabiliyomuş. Ben çifter çifter yutuyorum o hapı geçeceğine arttı
Bende merak ediyorum berde bu hatunlar.
http://www.e-bebek.com/i/p/hd/-K/lKRA-EC1303-K_1.jpg
Canım ben bu çantanın siyah-kırmızı aldım
Valla göz yaşlarım kirpiklerimde kaldı çığlık atarak ağlasam rahatlayamamm. bayılıcammm artık çok zorrr gerçektenn canım daha yeni kendime geliyorum ama bu sık sık tekrarlanıcak eve cıkana kadar evde olsam hemen yatarım gözlerimi kaparım kendime gelirim.. sırt ağrısı zaten cabası
Canım ben ozelde muayeneye gittiğim Dr dan değilde ,garanti olsun diye devlet hastanesinden rastgele bi Dr dan aldım 32 hft çalışabilir raporunu , istersen öyle yap yeni muayene açtırmak istemiyorsan
Hem ücret ödemedim hemde onlar direk SGK ya gönderiyor sanırım
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
anlamadım çalışabilir raporumu aldın çalışamaz raporumu kusura bakma ben cahilim bu konularda biraz
Haklısın sumu :)
Hatta benim içimden geçen bir tarih bile var :) 25 temmuzda doğum yapacakmışım gibi bir hissim var. :))
Kızlar gecelik ve pijama takımlarına bakıyorumda bir kaç tane leoparlı takım beğendim hatta bayıldım:)))
Hastahane için çokmu abartı olur? :)))))))))
Ayıptır söylemesi oğlum hayırlısı ile doğup,kırkını bir atlatalımda bu sessiz geçen gecelerin acısını çıkartmayı düşünüyorum :))))))
Aaa bu arada ikinci çocuğu düşünüyormusunuz,bebişten sonra korunma yönteminiz ne olacak düşündünüzmü?
kızlar 2013 ağustos annelerinin doğum hikayeleri diye bi topik açılmalı artık.. bilen varsa açsın.. medvecezir doğuran 3. arkadaşımız
inanmıyorum medvecezir cim...kavuşmanıza sevindim.. umarım ikinizde iyisindir.. ayy bi an kıskandım senii.. bende istiyorum kızçemi kucağımaaaaaaaa Allah analı babalı büyütsün canım.. Allah bebeğinle sana güzel sağlıklı ve uzun ömürler versin..
ay ay ay bu ne hız valla canım çok sevindimAnneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?