2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

Okurken ağzım açık okudum canım.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Bahtı güzel olsun.İnşallah ikinizde iyisinizdir.ilk fırsatta bizi haberdar et lütfen.

Canım ben emzik almadım.Alıştırmak istemiyorum.Ama biberonu kaynattım hazır.Zaten ağzıda kapaklı olduğu için tekrar kaynatmaya gerek yok.

teşekür ederim raporda 31 haftalık yazsa ne olur olmazmı o rapor kontrol sürem içinde verse iyi olur tekrar muayene açtırmak zorunda kalıcam yoksa

Canım ben ozelde muayeneye gittiğim Dr dan değilde ,garanti olsun diye devlet hastanesinden rastgele bi Dr dan aldım 32 hft çalışabilir raporunu , istersen öyle yap yeni muayene açtırmak istemiyorsan
Hem ücret ödemedim hemde onlar direk SGK ya gönderiyor sanırım

O bende de oluyor, huzursuz bacak sendromu, daha oncede olurdu , simdi gebelikte iyice arttı , uyutmuyor
Soğuk su filan iyi geliyor, cok rahatsız edici

Bende merak ediyorum berde bu hatunlar.

http://www.e-bebek.com/i/p/hd/-K/lKRA-EC1303-K_1.jpg

Canım ben bu çantanın siyah-kırmızı aldım

Hello baby de gördüm bu çantayı fiyatını unuttum ama öyle uygun da değildi yani.. Güle güle kullan cnm :) ben sanırım Nike pembe spor çantası alcam lilası da vardı... İki tarafında file gözü de var biberon koymak için sanki :)) inş pişman olmam.. Alan kimse yok galiba. Telden girdiğim için resim de koyamıyorum ki:/

Canım sakın ol bebeklerimiz icin sabredeceğiz baska care yok
İnan bende sürüne sürüne gidiyorum resmen ve daha 4 hft daha gideceğim , sıcak bi yandan koca gövdeyi taşımak bi yandan, is stresi de cabası
Birde herkes ne zaman ayrılıyorsun kocaman olmus demiyormu sinir oluyorum , sanki keyfimden gidiyorum işe, ayaklarım şiş , bileklerimle üst kısım aynı olmus :44:
Dediğin gibi bebeklerimizle biraz daha vakit geçirelim diye iste ...
Allah yardımcımız olsun

anlamadım çalışabilir raporumu aldın çalışamaz raporumu kusura bakma ben cahilim bu konularda biraz

Hera bu 3.dogum demissin. Bi tane ikizlerimiz dogdu diye biliyorum kim oldugunu bilmesem de. Digeri kim ben kacirmisim. Ayy 3. Dedin iyice heyecanlandirdin beni..

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

abooooo müjde desene allah analı babalı büyütsün çok merak ettim bebişini maşallah diyorum ne diyeceğimi şaşırdım küçüçüktür o

Ayyy cnm hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin meleğine.. Şoktayım hala çok merak ediyorum kızını oyy mis gibidir o şimdi canım çektii)

medvecezir tatlimm cokk gcmis olsn.topigimzn ilk bebisi..allah anali babali buyutsn.iyice dnlen snrada bize anlat olurmu optmmm

anlamadım çalışabilir raporumu aldın çalışamaz raporumu kusura bakma ben cahilim bu konularda biraz

Çalışabilir aldım ben , durabilirsem 37 hft ya kadar çalısmaya çalışacağım , dogum sonrasına aktarmak icin.
Ama istersen çalışamaz raporu alıp izne ayrilabiliyorsun, ikiside isteğe bağlı

Bende 29 Temmuz'da sezeryan olmak istiyorum bi aksilik olmazsa, erken gelmezse bebis , evlilik yıldönümümüz .

Canım korunma yöntemi konusunda en beceriksiz benim , bu 3. Bebek
Bundan sonra coook dikkatli olmam gerek

ay inanmıyorum kızlar ilk bebişimiz doğdu çok duygulandımcanım öncelikle geçmiş olsun iyi olmanıza gerçekten çok sevindim kendini daha iyi hissettiğinde detayları sabırsızlıkla beklıyoruz

Aa 3 mü oldu? Diğer arkadaşlar bize yazanlardan mıydı ki Unutkanlık da başladı bende
Bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/579016-2013-agustos-annelerinin-dogum-hikayeleri.html doğum hikayelerimiz başlığımızzzz var efenimmmmm doldurunuzzzzz

Canım benim ya çok sevindim iyi olmanıza.Allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.okuyunca çok şaşırdım.bu topikte benim tanıdığım ilk doğuran ve 3. Melek annesisin.iyi olunca daha detaylı yaz olur mu?inşallah herşey çok güzel olur sizler için.öpüyorum kızınla seni

kızlar bebek arabası henüz almadıysanız size tek kelimeyle harika bir set tavsiye edeyim.çok ergonomik her işlevi mevcut ben aldım çok memnunum,bu siteden aldım 2günde gönderdiler hemde ücretsiz kargo yapılmış koca koca 2 tane koli geliyor
Wollex Travel Sistem Bebek Arabaları Ürün Kategorileri

eğer videosunu izlemek isterseniz burda detaylı anlatımı var
WOLLEX NEW YORK BEBEK ARABASI MONTAJ VE KULLANIMI - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ay ay bu ne hız valla canım çok sevindim
bol bol öp bebişini yerimize hayırlı olsun tatlım.çok heyecanlandım bebişlerimiz gelmeye başladı demek.en kısa zamanda yazarsın bize ayrıntıları inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…