- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.261
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
Canım ben büyük ihtimalle evde olurum ki olursam alırım.
neden biliyormusun canım ben şu anda 30 haftalığım yeni muayene oldum kontrol sürem dolduğunda 31 haftalık oluyorum bir kaç gün sonra 32 haftalık olucam kontrol sürem geçtiği için tekrar muayene ücreti ödemek zorunda kalıcam her muayenem 120 tl sadece rapor için vericem bu parayı 31 haftalık alsam bi zararı olurmu acaba onu merak ettim
Kızlar dun gece uykumdan uyandıran sancılardan sonra bugun doktora gittim ntsye girdim. Nets'de yarım saate bir sancın var alttan bakmamız lazım dediler. Çatıma baktılar. Açılma yokmuş dediler eve yolladılar. Aksam ağrın artarsa gel dediler. Ben de endişeliyim. Bebek icin iğne falan yapmak gerekmez mı dedim cigerleri icin.Aksam sancın olursa uzaman geldiginde yaparız dediler . Doktorum olmadıgından ebe baktı. O söyledi. Ağrılarım adet sancısı gibi.
Bu Arada çatı muayenesinden korkan varsa kormasin. Zaten parmaklarını sokarken Can'ın acımıyor. Azıcık böle içerde elinimi çeviriyor onu hissedion, sakın korkmayın. Tabi benim CANIM cok kıymetli vajinusmus yasamisligim bile var. Ona rağmen yine yapsalar korkmam yani.
Günaydın kızlar,
Bu gece amcam vefat etti. Bugün cenazede olurum ben. Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.
Medcezir zaten bütün gece ağladım şimdi senin haberini okuyunca yine başladı gözlerim . Ay çok duygulandim. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Kızını bizim icinde kokla. Sizi seviyoruz:)
Günaydın kızlar,
Bu gece amcam vefat etti. Bugün cenazede olurum ben. Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.
Medcezir zaten bütün gece ağladım şimdi senin haberini okuyunca yine başladı gözlerim . Ay çok duygulandim. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Kızını bizim icinde kokla. Sizi seviyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?