2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar,

Bu gece amcam vefat etti. Bugün cenazede olurum ben. Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.

Medcezir zaten bütün gece ağladım şimdi senin haberini okuyunca yine başladı gözlerim . Ay çok duygulandim. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Kızını bizim icinde kokla. Sizi seviyoruz:)

3 saat aradan sonra tekrar yaziyorum uykular harammmmmm napcaz bu son haftalari nasil gececek allahim yardim et yagmur yagsa yeter yani :)

Günaydın canlar.parme'ciğim başın sağolsun.Allah sabır versin sizlere.çok üzüldüm gerçekten.medvecezir herkesi şok etti,mutlu sona yaklaştığımızı iyice hissettirdi artık.çok karışık duygulardayım yaaaa,endişe,korku,mutluluk,heyecan,merak.....başımıza ne gelecek bilmiyoruz ya doğum da dahil o süreçle ilgili galiba beni biraz korkutuyor.neler yaşayacağımı bilmediğim için korkuyorum tabi.medvecezir dank ettirdi kafaya,gerçekten doğurcaz galiba biz:)))) öfffff işte kızlar yazdıklarımın kadışıklığındanda anladığınız gibi karışığım.hepinizi çoooooook öpüyorum.çok güzel günler olsun hepimize.

Günaydın canım,sen şimdi fosur fosur uyuyorsundur gece uyumadığına göre.bizlerde senin gibiyiz,merak etme yalnız değilsin.gece 1 falandı uyuduğumda Sabah'ta günden güne erken kalkma konusunda rekora koşuyorum.bu sabah 5:49'da ayaktaydım.galiba ve korkarım bundan sonra daha farklı olamayacağız.iyi uykular sana,bizde hazırlanıp işimize gidelim bakalım.

Günaydın herkese bugün bebeğimi göreceğim heyecandan uyuyamadım saat 5 ten beri uyanığm medvecezir allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin umarım ikiizde iisinizdir iyi haberlerinizi beklioyoruz bizi merakta bırakmayın

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

ayhhhh gözün aydın canımmmm.. ağustos annelerinin haziran annesi çok geçmiş olsun...çok imremdim yaa inşallah bizlerde sağ sağlim alırız bebişleri kucağımıza.kendine iyi bak canım tekrar geçmiş olsun...minnoşşunda hoşgeldi :)))

canım doktorun vereniliyor. Ben de 33 haftalığım yeni 32 hafta raporu alıcam

canım geçmiş olsun nasılsın gece sancın falan olmamıştır inşaAllah. Bence dün ebeler bakmış bugün bi doktorunla görüz iğne falan gereklimi diye.

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

NASIL YANİİİİ ŞAKA MI BUUUU :))) :emirbebek:

HAYIRLI OLSUN CANIM RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN. ÖPÜYORUM İKİNİZİDE.
AYRINTILARINI HEYECANLA BEKLİYORUZZZZ

Son düzenleme:

Canım başın sağolsun. Fazla durma cenaze evinde etkilenme. Bebişin de kasılabilir. Dikkat et kendine. Rabbim sabır versin...

güüüüünaaayyyddınnnnnn sütümü içerken size yazıyorumm..dün kramp girince süt içmediğimi düşünüp sabah hemen süt içmeye başladım...

günaydın güzel annecikler... herkesin günü güzel ve enerji dolu geçer inş.. bakalım benim minik fare ne yapıyormuş bugün

canım başın saolsun.. mekanı cennet olsun.. çok fazla kasvetli yerde kalmamaya çalış.. bebiş hisseder.. kendine iyi bak..

Canım benimmm gözünaydın. Nasıl sevindim iyi olmanıza ve nasıl duygulandım anlatamam Meleğinin sağlıklı uzun ömrü olsun, şansı bahtı açık yolu aydınlık olsun. Annesini hiç üzmesin hep yüzünü güldürsün inşallahhh. İkinizi de çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…