2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım başınız sağolsun Allah sabır versin...

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

Gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim hayırlı uzun ömür versin.Allah bağışlasın..

Hera bu 3.dogum demissin. Bi tane ikizlerimiz dogdu diye biliyorum kim oldugunu bilmesem de. Digeri kim ben kacirmisim. Ayy 3. Dedin iyice heyecanlandirdin beni..

evet canım diğer topikte iki tane ikiz annesi doğum yaptı.

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

inanmıyorummmmm canımm yaaa ikinizin de sağlıklı olmasına çook sevindimm. allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza... ayy resmen heyecean bastı benii. en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruz.

cnm başınız sağolsun çok zor Allah sabır versin kendini üzme ama

aaayyy cnm gözün aydın ilk annemiz oldunn haa haberlerini bekliyoruz:))))

canım başınız sağolsun , allah rahmet eylesin. yorma fazla kendini. iyi ki paylaştın bizimle elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız biz de sana.

günaydın annişler ve tatlı bebişleri
benim oğlum bugün hiç durmadı kaburgalarıma nasıl vuruyosa oturamıyorum

medvecezir arkadaşım hayırlı olsun gözün aydın darısı başımıza kendine ve bebişine iyi bak

yarımgün çalıştığım için öğlene kadar işlerimi bitirmem lazım öpüldünüz tombilik hatunlar

günaydın hanımlar yine çok zor uyudum gece tuvalete kalkarken ayaklarım çivili tahtalara basıyo sani yok böyle bi acı:2:
parme başın sağ olsun allah sabır versin

günaydın hanımlar yine çok zor uyudum gece tuvalete kalkarken ayaklarım çivili tahtalara basıyo sani yok böyle bi acı:2:
parme başın sağ olsun allah sabır versin

aynen cnm benimde ayaklarım berbat insallah yarın son gün ayrılcam izne artık dayanamıorum

dün kızımın sonunda pamuk yorgan ve yastığını internetten sipariş verdim ateşölçeride verdim gelecek inşallahalmayan varsa arkadaşım kullanıo onun tavsiyesiyle aldım acura marka gitti gidiyordan 48 küsüre aldım kızılötesi ve süt dış yüzey bebek ateşi ölçüo o çok memnunmuş bi bakın fiyatıda uygun

Günaydın hanımlar;
Bugün 1 hafta içinde 2. kilomu aldığımı farkettim. Biraz moralim bozuldu. Kiloları sadece ben almasam azıcık bebişime de yarasa ne var sanki. ( Dün misafirlerim vardı. Herkes aaaa normal doğurmasan olmaz tarzı konuştu deli oldum. Yaaa ben zaten normal olsun istiyorum ama korkarsam sezeryana dönerim ne var dedim. Ki ikisinden de korkuyorum aslında.... Şu sezeryan olanlar yarım anne muhabbetine dönüyordu ki hemen kestim konuşmayı. Ayıplamışlardır ama napıyım. En sinir olduğum şey. Burda bebeklerimiz söz konusu... Hemen millet düzeltmeye çalışıyor ama normal doğumda hemen ayağa kalkıyorsun falan. Ben kalkmasam da olur dedim. kestim lafı.

Medvecazir canım geçmiş olsun.Okurken çığlığı basıyordum nerdeyse. Kızçen sağ salim doğdu ya gerisi mühim değil. Hayırlı uğurlu olsun ailesine. Hayırlı evlat olsun inşallah. Sağlıklı, mutluluk dolu huzur dolu bir ömrü olsun. Annesini hiç üzmesin. Allahım sen bu topikteki herkese bebeklerini sağlıkla, mutlulukla, huzurla kucaklarına almayı nasip et.

herkese gunaydınnn Allah iyiylik saplık versin hepimize
parme başın sagolsun Allah sabır versin ,
medvecezir şimdi kızçesiylemidir acaba onunla uğraşıyodur emzirmesi altı üstü
bizde görelim o günleri inşallah

Arkadaslar Marmara Park'ta ki seminerler ilgili kim yazmıştı tel noyu ria edeceğim de....

Canım ben yazmıştım.Birazdan özelden numaramı yazıyorum

Canım ben e bebekten aldım.109 tl idi.Merhaba bebekten 50 tl indirim çekim vardı.59 tl ye almış oldum.

Canım başınız sağolsun.Allah sabır versin.

aynen cnm benimde ayaklarım berbat insallah yarın son gün ayrılcam izne artık dayanamıorum

of ne oluyo bu ayaklara aldığımız kilolarmı ayakları böyle acıtıyo anlamıyorum bende çok şişlikte yok ama ühü ayrıl canım dinlen evınde allah bütün çalışan anne adaylarına kolaylık versin hele bu sıcaklarda çok zordur emınım ben evdeyken bıle gün içinde telef oluyorum

Dün akşam bende sancı çektim. eşimle alışveriş merkezine gitmiştik arabadan indim. adım atamıyorum sanki bebek cıkıcak nasıl sancı girio kasıklarıma vajinamı bi baskı.. tırsıyorum eşimde paniktir öylede detaylı anlatmıyorum azcık sancı girdi geçti diyorum ama canım çok acıdı.. sanki tuvaletimi yapsam rahatlıcam gibi. girdim amaa yok gene sancım devam ediyordu.. adım atmak işkenceydi

ayyyyyyyyy canım benimmm gözümüz aydınnn senden güzel haberler bekliyorduk. çok şükür ikinizde iyiymişsiniz.. kızımız ne aceleciymiş dünyaya gelmek için. hoşgeldi sefalar getirdi.. ilk annemizsin hep merak ederdik topiğimizin ilk annesi kim olacak diye... güzel güzel dinlenin canımm.. allah analı babalı büyütsün inşallahhh..

Ay inanmıyorum neler olmuş daha 1-2 sayfa okuyabildim ama yazmadan edemedim!

Parmecim başın sağolsun Allah sabır versin.

Medcezir seninle ikimize hep sağlık diliyordu bizim kızlar, şimdi sen doğurdun ben napcam acep?? Allah uzuuun ömürler versin inşallah, nasıl kızın iyi mi canım? Sen de iyi misin?? Hastane yatağımda ben de bastım çığlığı resmen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…