- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.281
Günaydın kızlar,
Bu gece amcam vefat etti. Bugün cenazede olurum ben. Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.
Medcezir zaten bütün gece ağladım şimdi senin haberini okuyunca yine başladı gözlerim . Ay çok duygulandim. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Kızını bizim icinde kokla. Sizi seviyoruz:)
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
Hera bu 3.dogum demissin. Bi tane ikizlerimiz dogdu diye biliyorum kim oldugunu bilmesem de. Digeri kim ben kacirmisim. Ayy 3. Dedin iyice heyecanlandirdin beni..
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
Günaydın kızlar,
Bu gece amcam vefat etti. Bugün cenazede olurum ben. Ne bileyim sizinle paylaşmak istedim.
Medcezir zaten bütün gece ağladım şimdi senin haberini okuyunca yine başladı gözlerim . Ay çok duygulandim. Allah uzun ve saglikli bir ömür versin. Kızını bizim icinde kokla. Sizi seviyoruz:)
Günaydın güzel anneler ve tatlı melekler :)
Parmecim başın sağolsun mekanı cennet olsun.
Günaydın kızlar,
günaydın hanımlar yine çok zor uyudum gece tuvalete kalkarken ayaklarım çivili tahtalara basıyo sani yok böyle bi acı:2:
parme başın sağ olsun allah sabır versin
Arkadaslar Marmara Park'ta ki seminerler ilgili kim yazmıştı tel noyu ria edeceğim de....
Hello baby de gördüm bu çantayı fiyatını unuttum ama öyle uygun da değildi yani.. Güle güle kullan cnm :) ben sanırım Nike pembe spor çantası alcam lilası da vardı... İki tarafında file gözü de var biberon koymak için sanki :)) inş pişman olmam.. Alan kimse yok galiba. Telden girdiğim için resim de koyamıyorum ki:/
Günaydın kızlar,
aynen cnm benimde ayaklarım berbat insallah yarın son gün ayrılcam izne artık dayanamıorum
Ya kızlarr sabah benimde çık hafif alt karin bölgemde adet agrisi gibi ağrım vardı baya tedirgin oldum esim de il dısında... Bu gece doktorum nobetciymis randevu aldım ama sanırım esim yetişemeyecek o saate... Burda da benimle aynı sorunu yaşayan baya kisi varmış su anda agri değil ama aciyo o bölgem.. Ne yapsam bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?