- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.301
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
kızlar 2013 ağustos annelerinin doğum hikayeleri diye bi topik açılmalı artık.. bilen varsa açsın.. medvecezir doğuran 3. arkadaşımız
3. mü ilk ikisi kim yaa ben bir hafta yoktum:26:
birazcık devamsızlığım oldu
yoksa o arada mı doğumlar oldu...
haberi olanlar bi deyiversin yahu merakta kaldım... :44:
aayy inanamıyorum
kızlar sanki hiç doğurmayacakmışız gibi sohbet muhabbet takılırken
'Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz' yazısını okuyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı
ALLAHIM analı babalı büyütsün
RABBİM hepimize sağlıcakla meleklerimizi almayı nasip etsin..
ay benim ikinci doğumum olacak inşallah, ama benide çok fena heyecan sardı :18:
neyse bırakalım şu heyecanı, korkuyu medcezirimiz ve minik kızımız için haydi hep berabeeer
:118: :118:
kızlar 2013 ağustos annelerinin doğum hikayeleri diye bi topik açılmalı artık.. bilen varsa açsın.. medvecezir doğuran 3. arkadaşımız
3. mü ilk ikisi kim yaa ben bir hafta yoktum:26:
birazcık devamsızlığım oldu
yoksa o arada mı doğumlar oldu...
haberi olanlar bi deyiversin yahu merakta kaldım... :44:
canım bende bilmiyorum... 2-3 gün arayla beyazçekirge yazmıştı ikizlerimiz doğmuş diye :S
kocamı gördüm bi anEki Görüntüle 739541
Ayyy işyerinde kopardın beni hera çok fenasın yaaa
kızlar dün kocam benden 2 saat önce evdeydi... eve gidince daha yemek yapıcam die düşünürken gündüzden ne yapacagımızı planlamıştık. canım bişeyin kızartmasını istemişti. eve bi gittim kapıdan buram buram kızartma kokusu gelio. içeri bi girdim kocammm kızartmış ve benden daha güzel yapmış özenle :))) sofrada hazırdıı ohhh missss parmaklarımı yicektim nerdeyse... şimdiden sabahtan msj atmış karımla kızım akşama ne yemek isterler acaba dioay bu adamın kafaya ne düştü hepten bizim üstümüze düşer oldu yardım ettiği olurdu ama şu son zamanlar heptenn yardımcıı..
MAŞALLAH CANIMkızlar dün kocam benden 2 saat önce evdeydi... eve gidince daha yemek yapıcam die düşünürken gündüzden ne yapacagımızı planlamıştık. canım bişeyin kızartmasını istemişti. eve bi gittim kapıdan buram buram kızartma kokusu gelio. içeri bi girdim kocammm kızartmış ve benden daha güzel yapmış özenle :))) sofrada hazırdıı ohhh missss parmaklarımı yicektim nerdeyse... şimdiden sabahtan msj atmış karımla kızım akşama ne yemek isterler acaba dioay bu adamın kafaya ne düştü hepten bizim üstümüze düşer oldu yardım ettiği olurdu ama şu son zamanlar heptenn yardımcıı..
ayy çok şanslısın canım ya.. Allah bozmasın... benim ki çok fena.. her akşam çekirdek yer.. sabah kalkar bi bakarım koltuklar halılar. banyoda bile çekirdek kabuğu oolur sal eve koyunu doysun.. bi tişört almak için bütün gardolabı karıştırır.. yemekte yapmaz daha mızmız eder bunun bişeyi eksik bunun tuzu az idare eder oolmuş diye.. çocuk gibi ne yese üstüne döker çamaşır yetişmiyo der sonra. ama hakkını yemim 1 kere masa toplamama yardım etti .. olsun ben onu böle de seviyom
ayy çok şanslısın canım ya.. Allah bozmasın... benim ki çok fena.. her akşam çekirdek yer.. sabah kalkar bi bakarım koltuklar halılar. banyoda bile çekirdek kabuğu oolur sal eve koyunu doysun.. bi tişört almak için bütün gardolabı karıştırır.. yemekte yapmaz daha mızmız eder bunun bişeyi eksik bunun tuzu az idare eder oolmuş diye.. çocuk gibi ne yese üstüne döker çamaşır yetişmiyo der sonra. ama hakkını yemim 1 kere masa toplamama yardım etti .. olsun ben onu böle de seviyom
MAŞALLAH CANIM
Aman kocana nazar değmesi. Çok şanslısın. Umarım Masaldan sonra da devam eder bu güzel davranışlar...
:
MAŞALLAH CANIM
Aman kocana nazar değmesi. Çok şanslısın. Umarım Masaldan sonra da devam eder bu güzel davranışlar...
ehhh parmaklarımda arta kalan bi enerji var :) çok fena dedikodu yapasım var bugünnapiiimmm yok canım hakkını yiyemem 1 kere topladı Allah razı olsun
hera bugün amacın ne anlamadım. Çok enerjik gördüm seni sabah sabah formundasın
Bence de 1 kere masa toplamana yardım etmiş hakkını yeme
aminn canım saol.. benimkininde vardır kıllıkları başta ikizler burcu olması yetiyor saati saatini tutmaz falan hergün üstünü atar kirli sepetine falan yeni akıllandı baktı ben hep ütü yapamıyorum dolabı boşaldı baya.. ama halime acıyor sanırım duygusaldır kadından beter yani onun etkisi olabilir belki
MAŞALLAH CANIM
hera bugün amacın ne anlamadım. Çok enerjik gördüm seni sabah sabah formundasın
Bence de 1 kere masa toplamana yardım etmiş hakkını yeme
kızlar dün kocam benden 2 saat önce evdeydi... eve gidince daha yemek yapıcam die düşünürken gündüzden ne yapacagımızı planlamıştık. canım bişeyin kızartmasını istemişti. eve bi gittim kapıdan buram buram kızartma kokusu gelio. içeri bi girdim kocammm kızartmış ve benden daha güzel yapmış özenle :))) sofrada hazırdıı ohhh missss parmaklarımı yicektim nerdeyse... şimdiden sabahtan msj atmış karımla kızım akşama ne yemek isterler acaba dioay bu adamın kafaya ne düştü hepten bizim üstümüze düşer oldu yardım ettiği olurdu ama şu son zamanlar heptenn yardımcıı..
hehehe parmaklarımda kaldı biraz enerjinapim kız dedikodu yapsım var bugün.. yok canım Allah razı olsun 1.5 sene de 1 kere topladı
,Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
kocamı gördüm bi anEki Görüntüle 739541
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?