2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar görmüşssünüzdür konu açtım odalarımızı ve cicileri paylaşmak için. odalarını hazırlayan arkadaşlar resimlerini yüklerse herkese fikir olur açıp açıp bakarız

Günaydın herkese bugun doktor randevum vardi ama sabah aradilar doktor rahatsizmis bugun yok dediler ondan sonrada beni uyku tutmadi ya ben dogurcagim gunde hasta olursa bo yedek dr mu belirlemek lazim acaba ???

Yaaa medcezir şimdi napıyodur acaba :) içim içime sığmıyo düşününce... kokluyodur öpüyodur minik poposunu temizliyodur

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir

aayy inanamıyorum
kızlar sanki hiç doğurmayacakmışız gibi sohbet muhabbet takılırken
'Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz' yazısını okuyunca gözlerim faltaşı gibi açıldı
ALLAHIM analı babalı büyütsün
RABBİM hepimize sağlıcakla meleklerimizi almayı nasip etsin..
ay benim ikinci doğumum olacak inşallah, ama benide çok fena heyecan sardı :18:
neyse bırakalım şu heyecanı, korkuyu medcezirimiz ve minik kızımız için haydi hep berabeeer
:118: :118:

kızlar dün kocam benden 2 saat önce evdeydi... eve gidince daha yemek yapıcam die düşünürken gündüzden ne yapacagımızı planlamıştık. canım bişeyin kızartmasını istemişti. eve bi gittim kapıdan buram buram kızartma kokusu gelio. içeri bi girdim kocammm kızartmış ve benden daha güzel yapmış özenle :))) sofrada hazırdıı ohhh missss parmaklarımı yicektim nerdeyse... şimdiden sabahtan msj atmış karımla kızım akşama ne yemek isterler acaba dio ay bu adamın kafaya ne düştü hepten bizim üstümüze düşer oldu yardım ettiği olurdu ama şu son zamanlar heptenn yardımcıı..

gunaydn kizlarr.bn dun ge medvrceziri okuyunca cok heyecn yptm butun gce dogumdu bilmem neydi ugrastm uykumda zaten yarm yamalak uyuyorum..mis gbi kokuyodr smdi kokluyodrr minisi annesi bzbu minnaklaradan o kdr cok bhsediyrz ki sigamiyolar bze kavusmk icn ugrasiyolr anlasilanparmecm allah rahmet eylesn badin saolsn cnm bnm...hera bzi anlatiyo resmen tatlim

ayy çok şanslısın canım ya.. Allah bozmasın... benim ki çok fena.. her akşam çekirdek yer.. sabah kalkar bi bakarım koltuklar halılar. banyoda bile çekirdek kabuğu oolur sal eve koyunu doysun.. bi tişört almak için bütün gardolabı karıştırır.. yemekte yapmaz daha mızmız eder bunun bişeyi eksik bunun tuzu az idare eder oolmuş diye.. çocuk gibi ne yese üstüne döker çamaşır yetişmiyo der sonra. ama hakkını yemim 1 kere masa toplamama yardım etti .. olsun ben onu böle de seviyom

MAŞALLAH CANIM
Aman kocana nazar değmesi. Çok şanslısın. Umarım Masaldan sonra da devam eder bu güzel davranışlar...

hera bugün amacın ne anlamadım. Çok enerjik gördüm seni sabah sabah formundasın
Bence de 1 kere masa toplamana yardım etmiş hakkını yeme

aminn canım saol.. benimkininde vardır kıllıkları başta ikizler burcu olması yetiyor saati saatini tutmaz falan hergün üstünü atar kirli sepetine falan yeni akıllandı baktı ben hep ütü yapamıyorum dolabı boşaldı baya .. ama halime acıyor sanırım duygusaldır kadından beter yani onun etkisi olabilir belki

ikizler dedin bittim ben.. benim babam ikizler burcu.. Allah muhaza.. bugün sevdiğinden yarın nefret eder.. ruh halini kimse çözememiştir daha en sonunda annem boşayıverdi.. ama öle böle değil... tam bi ikizler burcu idi..

hehehe parmaklarımda kaldı biraz enerji napim kız dedikodu yapsım var bugün.. yok canım Allah razı olsun 1.5 sene de 1 kere topladı

Aman maşallah canım nazar değdirmeyelim eşine Kocama da bulaşsa ya şu marifetlerden. Eve girerken balkondan saksı mı atsam acaba işe yarar mı

medvecezir canım heyecanla doğum hikayeni bekliyoruz. yakın bir arkadaşımda hamileydi. onun da doğum haberini aldım sonra birde medvecezir doğurunca beni hepten heyecan bastı. yerimde duramıyorum.
birde dün kontrole gittim. dr bebişin gelişimi önden gidiyor bu çocuk çok durmaz her an hazırlıklı ol dedi. ama benim oğlum daha dönmedi bile ya kafasını göğsümün altına bir sokmuş. kıpraşmıyo napcam bilmiyorum

Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
,

hoşgeldin elif ece
oyyy oyyy nasıl heyecanlandım maşallah sizeikinizinde ii olmasına cok sevindim canım Allah analı babalı büyütsünn hep böle mutlu olun....en yakın zamanda doğum hikayeniii bekliyosss

ayy koptumm dün doktorda ilişkiyi yasakladıı valla bizde artık kardeş olduk kocişleezaten son bi aydır tık yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…