- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.321
Belli oluyo zaten dedikodu yapasın olduğu
,
hoşgeldin elif ece
oyyy oyyy nasıl heyecanlandım maşallah sizeikinizinde ii olmasına cok sevindim canım Allah analı babalı büyütsünn hep böle mutlu olun.... en yakın zamanda doğum hikayeniii bekliyosss
ayy koptummdün doktorda ilişkiyi yasakladıı valla bizde artık kardeş olduk kocişlee zaten son bi aydır tık yoktuu
ikizler dedin bittim ben.. benim babam ikizler burcu.. Allah muhaza.. bugün sevdiğinden yarın nefret eder.. ruh halini kimse çözememiştir dahaen sonunda annem boşayıverdi.. ama öle böle değil... tam bi ikizler burcu idi..
medvecezir canım heyecanla doğum hikayeni bekliyoruz. yakın bir arkadaşımda hamileydi. onun da doğum haberini aldım sonra birde medvecezir doğurunca beni hepten heyecan bastı. yerimde duramıyorum.
birde dün kontrole gittim. dr bebişin gelişimi önden gidiyor bu çocuk çok durmaz her an hazırlıklı ol dedi. ama benim oğlum daha dönmedi bile yakafasını göğsümün altına bir sokmuş. kıpraşmıyo napcam bilmiyorum
şaka maka evet bugün nedense çok mutluyum.. dışarı çıkıp kırda bayırda koşasım varböyle bi hiperaktiflik var.. en iyisi birazdan çıkıp yün alayım
BENCE DE CANIM KIZÇENİN ÇEĞİZLERİNİ ARTIR :)
Sen bu gazla battaniyeyi bile bitirirsin :))
gecmişi okumadan benden haberleri verip uyucam canlarım...
kızçem 2250 gr olmuş büyümüş meleğim 44 cm
yüzünü hic göremedik bugün tam doğum pozisyonu almışşş görünmüyo bile artık
20 gün daha doğurmanı istiyorum dedi doktorum bu arada bolca dinlenicem ayakların altında hep yastık olucak otururken dediii...20 günden sonra doğursanda korkum yok dedii küvezde kalmaz ozaman dediii 3 kiloya ulaşmaya çalısıcaz inş. kızcem acele etmez ne kadar kalsa o kadar ii sağlıkla gelsin minnoşlarryarın detaylı okurum yazdıklarınızı öpüyoruz kızımla sizleriiiiiiiiiiii ii gecelerrr
Ay inanmıyorum neler olmuş daha 1-2 sayfa okuyabildim ama yazmadan edemedim!
Parmecim başın sağolsun Allah sabır versin.
Medcezir seninle ikimize hep sağlık diliyordu bizim kızlar, şimdi sen doğurdun ben napcam acep?? Allah uzuuun ömürler versin inşallah, nasıl kızın iyi mi canım? Sen de iyi misin?? Hastane yatağımda ben de bastım çığlığı resmen!
kızlar dün kocam benden 2 saat önce evdeydi... eve gidince daha yemek yapıcam die düşünürken gündüzden ne yapacagımızı planlamıştık. canım bişeyin kızartmasını istemişti. eve bi gittim kapıdan buram buram kızartma kokusu gelio. içeri bi girdim kocammm kızartmış ve benden daha güzel yapmış özenle :))) sofrada hazırdıı ohhh missss parmaklarımı yicektim nerdeyse... şimdiden sabahtan msj atmış karımla kızım akşama ne yemek isterler acaba dioay bu adamın kafaya ne düştü hepten bizim üstümüze düşer oldu yardım ettiği olurdu ama şu son zamanlar heptenn yardımcıı..
kızlar 2013 ağustos annelerinin doğum hikayeleri diye bi topik açılmalı artık.. bilen varsa açsın.. medvecezir doğuran 3. arkadaşımız
3. mü ilk ikisi kim yaa ben bir hafta yoktum:26:
birazcık devamsızlığım oldu
yoksa o arada mı doğumlar oldu...
haberi olanlar bi deyiversin yahu merakta kaldım... :44:
ikizler dedin bittim ben.. benim babam ikizler burcu.. Allah muhaza.. bugün sevdiğinden yarın nefret eder.. ruh halini kimse çözememiştir dahaen sonunda annem boşayıverdi.. ama öle böle değil... tam bi ikizler burcu idi..
günaydın anneler ve melekleri:) ilk bebeğimiz dünyaya gelmiş gözümüz aydın darısı hepimizin başına doğum hikayesini merakla bekliyorum :)
Aman maşallah canım nazar değdirmeyelim eşineKocama da bulaşsa ya şu marifetlerden. Eve girerken balkondan saksı mı atsam acaba işe yarar mı
banada doktor değil kocam yasak koydu.. bebek duyar, bi de başı aşağıda bişi olur diyip dönüp totosunu yatıyo.. haftada 1 gün ilişki oluyodu 20 gündür o da yok..
günaydın güzelliklerrr!
kız dilini ısır valla nazar değeceksinmaşallah kocana kuzum böyle devam ederse ne mutlu sanaaa benimki yumurta bile kıramıyoooo dolap tıka basa yemek dolu olsun çıkarıp ısıtmayı bile beceremez benim sevgili kocam hep benim suçum ama alıştırdım başından beri böyle gitti işte :)
hani haydar dümenden okuruz yaa içime girmeden bişeyler yaşadık acaba kızlığıma bişey olmuşmudur diyebizde öyleyiz hafta bir birleşme olmadan bişeyler yaşanıyo işte
korunma yöntemi konusunda bende tedirginim canım ne yapacağız ne sekilde korunacağız bilmiyorum... Gebelik oncesi yasmin kullanan biri olarak cok ama cok memnumdum... Dogumsonrasi ne olacağı konusunda bı fikrim yok henüz...
Bende 29 Temmuz'da sezeryan olmak istiyorum bi aksilik olmazsa, erken gelmezse bebis , evlilik yıldönümümüz .
Canım korunma yöntemi konusunda en beceriksiz benim , bu 3. Bebek
Bundan sonra coook dikkatli olmam gerek
Anneler biz geldikkkkk kızçem doğdu ikimiz de iyiyiz çok şükür dinleniyoruz daha sonra ayrıntılı yazarım kızımla hepinizi öpüyoruz. imza: Haziran annesi medvecezir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?