2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım

az önce evime yakın bir hastanenin sitesinden k.doğum doktoruna baktım. özellikleri çok hoşuma gitti. yarın için randevu aldım. inşallah elektriğimiz tutar. benim için çok iyi olur o hastane.

bu arada istanbuldayım canım.

Hay allahımmm yaa devam etmiycem demişsin hala konuşuyosun senin derdin ne arkadaşım bu topikte senin aradığın yok..kimse senin düşünceni kabul etmek zorunda da değil üstelik o kadının günahına neden bukadar taktın SANANE YA tekrarlıyorum bu Allah ile kulu arasında burda çıkıpta dindarlık taslamanın alemi yok hepimiz müslümanız elhamdülillah ve hepimiz biliyoruz GEREKSİZ kürtajın günah olduğunu yeterr artıkk yaaa bir derdim var topiğine gir de orda anlat derdini

Son düzenleme:

Günaydın canım çok geçmiş olsun moralini her zaman yüksek tut bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek inşallah. Sürpriz bebek belki dünya güzeli bir kız olur :)

Doktor çok önemli gerçekten insan çok kararsız kalıyo hadi bakalım yarın ola hayrola:)

Canım hoşgeldin bazen burası çok yoğun olabiliyor. Kan testlerin daha yapılmadıysa folik asit alman yeterli diye biliyorum. Ekstra vitamine ihtiyacın olursa bunu testlerden sonra söyler doktorun. Doktor bulamadım demişsin devlet hastanesine falan gitsen şimdilik? Ultrasona girmedin mi hiç?

ultrasona çok girdim canım. kalp atışlarını da duydum 3 kez çok şükür.

ama bu süre zarfında gittiğim hastane fiyat olarak çok çokkkkkkk yüksek. oraya devam edemem. bu yeni bulduğum hastanede özel hastane. ama fiyatları uygun. inşallah benim ve bebeğim için hayırlı olan doktoru bir an önce bulurum da kafam rahatlar.

folic asite devam ediyorum şimdilik. bakalım yarın neler olacak.

İnşallah kafana yatar da gönül rahatlığıyla gidip gelirsin canım. İkiniz için de hayırlısı olsun

ınsallah gonlune gore olur hersey canım dr sana ne zaman ne kullanman gerektıgını soyler ben folıbıol kullanıyordum dr 8. haftamda decavıtede baslattı cok sukur kan sayımlarım falan ıyuı kan ılacı almıyorujm

Yapıştırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çok şükür canım. inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlarsın.

bende folbiol kullanıyorum :)
yarınki görüşmeye göre pazartesi yazarım size neler olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…