2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım çok üzüldüm senin adına başka bir doktora gitsen Allahım yardımcı olsun

cnmmm hosgeldınnnn :)

günaydın kızlarrr nasılsınız...kızlar ruya gordum sacma sapan bu ruyada dr umuda gordum bebek eşine benzeyecek diyordu yrn konntrol zamanı heycan basıyor:)

Saat 10.30' da günaydın diyorsunuz ya ağlayasım geliyor kızlar 6' da kalkıyorum ben şükürler olsun ki bugün cuma yarın bütün gün yatmayı planlıyorum bu haftam çok zor geçti...

Günaydın canım çok geçmiş olsun moralini her zaman yüksek tut bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek inşallah. Sürpriz bebek belki dünya güzeli bir kız olur :)
hayyy agzını opeyimmm inşallahh oncelıkle saglıkla sag salım gelsınler ınsallahhhh ama kız olsa fena olmaz hanı yok yok super olurr kı ben kız hastasıyımmm nasıp

günaydın kızlarrr nasılsınız...kızlar ruya gordum sacma sapan bu ruyada dr umuda gordum bebek eşine benzeyecek diyordu yrn konntrol zamanı heycan basıyor:)

Şu rüyalar çok komik oluyor ya bazen :) ben de üçüzümüz olduğunu gördüm. Bebeğin eşine benzerse rüyamda görmüştüm dersin :)

Saat 10.30' da günaydın diyorsunuz ya ağlayasım geliyor kızlar 6' da kalkıyorum ben şükürler olsun ki bugün cuma yarın bütün gün yatmayı planlıyorum bu haftam çok zor geçti...

Üzülme canım bende 6:30 da kalkıyorum aslında kızım saolsun çok dakik. Nete ancak bu saatlerde girebiliyorum sabah onunla ilgileniyorum. Şimdi annemdeyim onun basına attım. Benim kızım hafta sonu da anlamıyor:) tabi vücudum alıştı artık.

Evet canım küçük çocuğun varsa o da zor hadi biz tiksiniyorum diyip yemek bile yapmayabiliyoruz akşamları ama çocuk bu herşeyiyle ilgilenmek lazım sana çooook kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…