- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.641
bugun gıttım kalbı atmıyor dedı alttan baktı yıne yok..radyolıjıye gır dedı..elım ayagım dustu korkumdqn grıemedım..uc saat hastanenın dısında bu sogukta aptal gıbı dolandım agladım durdum.napıcam ben
Hayırlı olsun canım çok heyecan verici di mi:)
Ben de coraspin kullanıyorum günde 1 adet. Nisa hast. doktor iğne önerdi, kendi doktorum olmaz öyle şey dedi coraspin verdi. Hap kullanıyorum ben de sadece.[/QUO
açıkçası kalp atışlarını duyana kadar çok korktum ama şükürler olsun..sen nden kullanıyorsun canım coraspini doğum yapana kadar mı kullanıcaksın?
cnm ben bı dusuk yasadım doktorum her ıhtımale karsı coraspın ve ıgne verdı cok az kanamam oldu coraspını kestı smdı ıgneye devam gecen yıne oldu bıraz kanama ama doktor normal karsılıo korkma bşı olmaz cnm sen ıcını rahat tut
kızlar merhaba
bende ağustos annesi olacağım Allah kısmet ederse.
Dün size katılmak istedim. Belki paylaşımlarımız olur, sohbet ederiz diye. Bir soru sordum ama kimseden cevap alamadım.
Olumsuz düşünmek istemediğim için tekrar çaba göstermek istedim. Umarım bu sefer farkeden birileri olur.
""""kızlar hepinize hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
ben henüz kendime bir doktor bulamadım. folic asid dışında ilaç kullanmıyorum. acaba vitamin falan kullanmamız gerekiyor mu?
siz kullanıyor musunuz? """"""
hepinize sağlıklı günler dilerim
Bende varımaynı olan
hayır canım yok bende ılkınde de ne bulantı ne bas donmesı oldu sadece feciii uykum varrr yıne oylee tek fark kasık agrım hıc olmazdı bunda cok oluyo gırıp cıkıyoooo agrılar ..Mide bulantıların falan var mı? yarın doktora gidicez kalp atışlarını dinlemeye
hayyy agzını opeyimmmGünaydın canım çok geçmiş olsun moralini her zaman yüksek tut bebeğin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecek inşallah. Sürpriz bebek belki dünya güzeli bir kız olur :)
günaydın kızlarrr nasılsınız...kızlar ruya gordum sacma sapan bu ruyada dr umuda gordum bebek eşine benzeyecek diyorduyrn konntrol zamanı heycan basıyor:)
mesajı sana yazmıstım delimavi ama yanlış yollamısım
Saat 10.30' da günaydın diyorsunuz ya ağlayasım geliyor kızlar 6' da kalkıyorum benşükürler olsun ki bugün cuma yarın bütün gün yatmayı planlıyorum bu haftam çok zor geçti...
hadi bakalım hayırlısı ile pıttt pıtttlarını duyarsın inşallahh minik kelebeğinin..hayır canım yok bende ılkınde de ne bulantı ne bas donmesı oldu sadece feciii uykum vardı yıne oylee tek fark kasık agrım hıc olmazdı bunda cok oluyo gırıp cıkıyoooo agrılar ..
hayyy agzını opeyimmminşallahh oncelıkle saglıkla sag salım gelsınler ınsallahhhh ama kız olsa fena olmaz hanı yok yok super olurr kı ben kız hastasıyımmm nasıp
canım benım ne yazmıstınn???bulamdım mesajlarını da...
Şu rüyalar çok komik oluyor ya bazen :) ben de üçüzümüz olduğunu gördüm. Bebeğin eşine benzerse rüyamda görmüştüm dersin :)
Üzülme canım bende 6:30 da kalkıyorum aslında kızım saolsun çok dakik. Nete ancak bu saatlerde girebiliyorum sabah onunla ilgileniyorum. Şimdi annemdeyim onun basına attım. Benim kızım hafta sonu da anlamıyor:) tabi vücudum alıştı artık.
aynı gün pırtlatcakmışız meleklerimizi onu gördüm imzandan canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?