- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.501
canımm endokrin doktoruna neden gidiyorsunn. çok merak ettim :????
Cok gecmis olsun canim, allahtan tedavi edilebilir bir engeli yok esinin. Dis agrisi gecince ihmal etmeyin tedavisini cok zordur bilirim...
çok geçmiş olsun canım,inşallah iyileşir bi an önce
Geçmiş olsun canım inşallah ağrısı biran önce diner
Çok geçmiş olsun dünüşü yaDiş ağrısı çok pis illettir. Yalnız sakın bi daha rakı basmayın. Alkol apseyi artırır ve diş ağrısını şiddetlendirir.
kızlar merhaba bugün kontroldeydik yine.1570 gramdı 9 gün önce.bugün 1830 gram olmuş.9 günde 260 gram almış yani.ne yedin de geldin bakıyım sen dedi:)geçen çok moralim bozulmuştu zayıf diye yine de geri kilosu ama artık tek isteğim 10 günde 250 gram alması düzenli olarak 2800-3000 gr arası doğsa kıyafetleri olur dimi bebekimin olur dimi o kadar? tekrar 3 hafta sonra gel dedi o zaman çatı muayenesi de yapar mı dersiniz? sormayı unuttum
Kizlar her kontrolde yapilan ultrasonografik olcumler onlar, bpd,hc, fl gibi degerler bebegin kafa capi, karin genisligi, uyluk kemigi uzunlugunu veriyor. İnternette tablolari var bu gelisim degerlerinin, indirip kontrol edebilrisiniz bebeginizin hangi haftada hangi deger araliklarinda olmasi gerektigini. Fl degerinin x kati toplam uzunlugu vermezmis ayrica, cunku bebekler hem boyuna hem enine dogru orantili olarak buyumez, bir hafta boya dogru buyurken diger hafta diger gelisimler tamamlanirmis. Ama tabi bu rakamin normal gebelik haftamiza gore yuksek veya normal olmasi bize bebegin genetik boyu ile ilgili fikir verebilir.canım ben de bugün gittim. benim de 66,1 yazıyor ben de anlamıyorum valla ne demekse
bpd 86,3 mm yazıyor
Koltukta sızmışım beaaaa
Bu gece yine uyku yok bana tühhhh
]
Canım bende nisaya gidiyorum en başından beri. Orada mürvet ve Derya hanım isteniliyor. Mürvet hanım için iyi diyorlar ama Derya hanım hem güler yüzlü hem ılımlı hemde işinde de çok iyi. Sırf Derya hanım var diye orada doğurcam :)
Kizlar dun konusulmus ama ben bugun okuyabildim murvet hanimin methini hamileligin basindan beri bende duyuyorum dunde annemin bi arkadasi aramis oglunu sinavda kapida beklerken bir bayanla konusmus bayan murvet hanimin ebesiymis ben ccok doktorla calistim ama murvet hanim kadar hastalarina duyarli bi drla calismadim doguma gelmeyen bi cok drla kavga ettim isinde cok iyi demis genelde de ebelerle drlar anlasamaz derler aslinda drmdan memnunum ama kimseden boyle ovguler duymadim hakkinda son anda bende degistirip murvet hnma mi gitsem diye dusunmuyor degilm tam anlayamadim ama burda onun hastasi olan var mi ???
kızlarrr en yakın arkadaşım şu an İstanbulda hastanede, bebeği 20 temmuzda bekliyolardı ama cimcime doğmaya karar vermiş. çok heyecanlıyım...
selam güzel anne adayları....birşey soracam hepinize bilgilendirirseniz sevinirim....yaa ben de nasipse şubat annesi olacam ama şimdiden çok korkuyorum çünkü dehşet mide bulantılarım var ve diyorlar ki ileriki dönemlerde karın büyüdükçe mideye daha da baskı yapar ve yanmaların çoook olur....bir de nefes zorluğu ve uyku problemin çıkar zombi gibi gezersin diyorlar...ne diyorsunuz bu konuda?? nooolur içimi rahatlatın... bu arada dilemma göbeğin ve beyaz elbisen çook hoştu ne güzel hala formundasın:)
Aa cnm teşekkür ederim .) hayırlı olsun sana da.. Canım saydıklarının hepsini yaşadık çoğumuz.. Benm midem çok bulandı kusmadım hiç ama geçicek napalım her güzel şeyin zor yanları var.. Bazen uyku problemi de olur tabi ama güzel yanları daha çok hamileliğin sen bunları düşünüp şimdiden sıkma canınımeleklerimiz herşeye değer ..
Allahım o kadar iyi niyetli yazmışsın kiii:))) ben şimdiden kitlendim eve ne yiyebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum kusmuyorum ama beterim sadece acaba ilerisi beterin beteri mi diye korkuyorum:) tabiki meleğim herşeye değer ben de bu topiğe üyeydim ama bebişi kaybettim yoksa şimdi sizinle hastane çıkışı muhabbeti yapıyor olabilirdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?