2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canim, allahtan tedavi edilebilir bir engeli yok esinin. Dis agrisi gecince ihmal etmeyin tedavisini cok zordur bilirim...

çok geçmiş olsun canım,inşallah iyileşir bi an önce

Geçmiş olsun canım inşallah ağrısı biran önce diner

Çok geçmiş olsun dünüşü ya Diş ağrısı çok pis illettir. Yalnız sakın bi daha rakı basmayın. Alkol apseyi artırır ve diş ağrısını şiddetlendirir.

kızlar çok sağolun Allah razı olsun.. Arastam bilmiyorduk valla napacağımızı şaşırdık herşeyi denedik o sırada.. duymamıştım hiç dişe zarar verdiğini alkolün. sağol canım bilgilendirdiğin için.

dünya güzelleri nasılsınız şu zaman geçsede bir an önce mis kokulularımızı kucağımıza alsak. ben böyle deyince herkes ayyy derdi o zaman başlıyor deyip korkutmaya çalışıyor ama takan kiimsağlıkla gelsin ailemize ikimizde sağ salim çıkalım gerisi mühim değil yahu

Canım üzme kendini. Mümkün olduğunca sola yatmak ve bol su içmek dışında senin elinde olan hiçbirşey yok. Kaan Kocatepe hatta diyor ki, uyurken bilinçli olmadığımız için sola yatmayı sadece uyanıkken, uzanırken yapabilirsiniz. Vücudunuz uykuda en doğru pozisyonu kendi kendine zaten bulur diyor.
Moralini boşuna bozma. Biraz soya çekim biraz da yapı meselesi bebişinin kilo alıp almaması. Çentik filan varsa ilaç ya da iğne veriyorlar onun dışında elde olan mevzular değil :)

canım ben de bugün gittim. benim de 66,1 yazıyor ben de anlamıyorum valla ne demekse
bpd 86,3 mm yazıyor
Kizlar her kontrolde yapilan ultrasonografik olcumler onlar, bpd,hc, fl gibi degerler bebegin kafa capi, karin genisligi, uyluk kemigi uzunlugunu veriyor. İnternette tablolari var bu gelisim degerlerinin, indirip kontrol edebilrisiniz bebeginizin hangi haftada hangi deger araliklarinda olmasi gerektigini. Fl degerinin x kati toplam uzunlugu vermezmis ayrica, cunku bebekler hem boyuna hem enine dogru orantili olarak buyumez, bir hafta boya dogru buyurken diger hafta diger gelisimler tamamlanirmis. Ama tabi bu rakamin normal gebelik haftamiza gore yuksek veya normal olmasi bize bebegin genetik boyu ile ilgili fikir verebilir.

İlk randevularimda doktorum bana 9 ay boyunca takip edilecek degerleri anlatmis ve detaylica aciklandigi bir kitapcik vermisti...

Son düzenleme:
kızlar facebook ta huggies türkiye sayfası var ücretsiz bebek bezi gönderiyorlarmış.haziran annelerinden çaldım:) sizde doldurup bebeğinize bez alabilirsiniz ben doldurdum şimdi.numune yani ne kadardır adedi bilemiyorum ama

kızlarrr en yakın arkadaşım şu an İstanbulda hastanede, bebeği 20 temmuzda bekliyolardı ama cimcime doğmaya karar vermiş. çok heyecanlıyım...

Nerelerdesin canım sen yaaaa,arada bir cööö diyorsunda Allah'tan iyi haberlerini alıyoruz.sen ve meleğin iyi olunda,annende çok canını sıkmasında bu kadarcık iyi haberlerini ver yeter. Fundarda,eşine geçmiş olsun canım,hassasiyetimiz arttığı için artık çoğu şeyden daha çok etkilenir ve üzülür olduk,hele konu sevdiklerimiz olunca.MMLKK canım az önce bu büyüklerin yapmış olduğu çocukluklar konusunda konuşmuştuk bir arkadaşımla,şimdi eve geldim sizler napıyorsunuz diye bir bakayım dedim sen de aynı dertten muzdaripmişsin.onların göstermesi gereken büyüklük ve olgunluğu yarı yaşında olan bizlerin göstermesi devamlı olunca çok yorucu ve üzücü bir durum.adalet mi bu dediğimde arkadaşım adalet nerde var ki burda olsun demişti,şimdi bende sana aynısını söylüycem istemedende olsa.keşke şu dönemde insanlar biraz İNSAN olsa,yalnızca 9 ay yaaaa,hep biz mi idare edicez onları.hepiniz çok iyi olun ve hepimizin başına çok güzel şeyler gelsin kızlar yaaaa,iyiki Ağustos anası olucam sizin gibi arkadaşlar kazandırdı bana.hepiniz Allaha emanet olun.

kızlarrr en yakın arkadaşım şu an İstanbulda hastanede, bebeği 20 temmuzda bekliyolardı ama cimcime doğmaya karar vermiş. çok heyecanlıyım...

Allah kurtarsın arkadaşını :) Acaba bizimkiler de böyle erken gelmeye kalkar mı ya. Şimdi ne güzel sezeryan tarihim belli rahatım ama böyle bişey olursa insan baya panikler sanırım.

Slm kızlar , takipteydim şarjım bitince yazım yarıda kaldı:) bensiz neler kaynattınız bakalım var mı havadis.) bugün kardeşim evimi temizledi saolsun, temizlik yapamadığım için çok pisti:/ daha doğrusu eşim yapmama izin vermiyo bişey olur diye, gerekirse kendi silip süpürüyo..) neyse ben de bi rahatladım eli yüzü açıldı evin..
Kızlar 31+2 yim işgöremez raporunu tam 32+0 da mı alabilirim??? Sekretere sormuştum öncesinde almak için ama hayır 32. Haftada veriyo Dr demişti.

meraba kızlar. lohusa geceliği pijaması vs. için waikikiye bir bakın derim ben aldığımda kıştı yengeme kırmızı şahane bi gecelik aldım hem kırmızı bantıda var göğüs kısmı kapaklı 27 tl di ozaman ama dün baktım şuan yok sitesindede yok çok iyi yakalamışım kendide bayıldı
fiyatı hem çok uygun hem batıda var dışarlarda en nandirik magazalarda bile 40 tlden başlıyo lohusa gecelikleri
kendide şahane pudra rengi bi pijama takımı almış yanılmıyorsam loyadan
ama waikikiyi takip edin derin

selam güzel anne adayları....birşey soracam hepinize bilgilendirirseniz sevinirim....yaa ben de nasipse şubat annesi olacam ama şimdiden çok korkuyorum çünkü dehşet mide bulantılarım var ve diyorlar ki ileriki dönemlerde karın büyüdükçe mideye daha da baskı yapar ve yanmaların çoook olur....bir de nefes zorluğu ve uyku problemin çıkar zombi gibi gezersin diyorlar...ne diyorsunuz bu konuda?? nooolur içimi rahatlatın... bu arada dilemma göbeğin ve beyaz elbisen çook hoştu ne güzel hala formundasın:)

Allah arkadaşının yardımcısı olsun,sağlıkla kucağına alsın yavrunu.sende baya heyecan yapmışsın luboyfçum,hemen bizimle paylaşıp yere göğe sığamamandan belli.bu sıcaklarda kızancıklara bir daral geliyor heralde,kendilerini dışarı nasıl ve ne zaman atacaklarını şaşırıyorlar :))))

Aa cnm teşekkür ederim .) hayırlı olsun sana da.. Canım saydıklarının hepsini yaşadık çoğumuz.. Benm midem çok bulandı kusmadım hiç ama geçicek napalım her güzel şeyin zor yanları var.. Bazen uyku problemi de olur tabi ama güzel yanları daha çok hamileliğin sen bunları düşünüp şimdiden sıkma canını meleklerimiz herşeye değer ..

Allahım o kadar iyi niyetli yazmışsın kiii:))) ben şimdiden kitlendim eve ne yiyebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum kusmuyorum ama beterim sadece acaba ilerisi beterin beteri mi diye korkuyorum:) tabiki meleğim herşeye değer ben de bu topiğe üyeydim ama bebişi kaybettim yoksa şimdi sizinle hastane çıkışı muhabbeti yapıyor olabilirdim:)

hoşgeldin nasılsın hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına almak nasip olsun.sonrada lütfen şimdiden canını sıkma bunları dinleyip çünkü kimsenin hamileliği kimseye benzemez.herkesin bünyesi bir mi ki aynı şeyleri yaşayalım.bana sorsan ben sana ayrı anlatırım hamileliğimi başkasına sorsan farklı.evet hamileliğin ilk 3 ayı gebelik hormonları yükselmeye başladığı için bulantılar oluyor hepimizin oldu ama mesela ben 2 kere kustum,başla arkadaşım öğlene kadar 2 kere kustu.ikinci 3 aylık dönem çoğunlukla herkesin çok rahat geçti.göbeğimiz çıktı mı,cinsiyeti ne,alışveriş için erken mi,alsam mı falan.son 3 ay ise göbek büyüyünce hareketler biraz ağırlaşıyor,hava sıcak el ayak biraz şişiyor ama İnan bana kimse öf demiyor,son düzlük Allah sabrını veriyor hele artık iyice tekmelerini hissettikçe.öyle çok şiddetli mide yanması olan hamişte yok bizim topikte.mesela benim hiç yanmadı.dediğim gibi hamile olan sensin,dinleme çok başkasını hele etrafa hep negatif bakan insanları.hayırlı olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…