2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam laurana
öncelikle hamileliğin boyunca yapman gereken en önemli şey etraftan gelen çatlak seslere kulaklarını tıkamak olacak. tecrübeyle sabittir o sesler insanı germekten,sinirlendirmekten başka bir şeye yaramıyor çünkü tabi felaket tellallığı yapan seslerden bahsediyorum. iyi niyetli olanları sen ayırt edersin..
sıkıntılara gelince.. hepimiz bu ayımıza kadar çeşit çeşit sıkıntılar yaşadık tabii ki. ama inan bünyeler bir süre sonra herşeye alışıyor,adapte oluyor. tek derdin bebeğinin iyi,sağlıklı olması oluyor. her sıkıntının kendine göre çareleri olabiliyor.mesela yanmaya süt,soda..nefes zorluğuna düzgün yatış pozisyonları,doğru nefes egzersizleri..vs.. yaşadıkça üstesinden gelmeyi öğreneceksin canım. şimdiden kendini gerip bebeğini de huzursuz etme annesi hayatının en güzel dönemini geçireceksin tadını çıkarmaya bak sormak istediklerin olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz.biz buradayız. kendine iyi bak canım..

Beterin beteri herzaman var cnm maalesef, ben 2 bebek kaybettim.. Bu bebeğim için 2 ay yattım sadece tuvalete kalktım. Eşim ve kardeşim baktı bana. Hergün iğne vuruldum, vurulmaya devam :) Allah bize bağışlasın meleklerimizi, kocana naz yap aşkınızı pekiştir bence çok özliycez bu günlerimizi karnımızda taşımak da apayrı güzel..

çok ama çook teşekkür ederim yorumlarınıza...tabi siz şimdi son düzlükte olduğunuz için hormonlarınız elbet benimkinden daha ileridir yani annelik içgüdüleriniz daha baskındır:)) umarım ben de şanslı hamilelerden olurum ve kolay atlatırım bu süreci,eminim ki benim de tek derdim bebeğimin sağlıklı ve iyi olduğunu duymak olacaktır tıpkı sizin gibi:))) ayy umarım kolay ve sağlıklı doğum yaparsınız rabbim hepinizi ve bebeklerinizi korusun size de bebeklerinize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin...güzeller yaaa ayyy duygulandım vallaa...bakın bir de bu var sulugözlülük:)))

merhaba güzel anneler nasipse bnde eylül annesi olacagım ama bu sayfayıda takip ediyorum bizden 1 ay öndesiniz ya bizi neler bekliyo ve hazırlıklar ne durumda diye sanırım agustos annelerinin cogu kız bebek bekliyor bnmde bi kızım olacak hayırlısıyla ama hala isim konusunda kara veremedim kızlar sizler hangi isimlere karar verdiniz kızlarınız için ya da hangi isimleri düşünüyosunuz?:26: banada fikir olur hem.buarada allah hepimize bu sıcaklarda rahat bi hamilelik dönemi geçirmeyi ve kolay doğum yaparak yawrularımıza kavuşmayı nasip etsin

o zaman senin için ne güzel bir duygu bu bebek rabbim sana da bebeğine de sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler versin,eminim sen bu günlerini aramayacaksın çünkü bebeğin olunca eşin sana tekrar aşık olacak Allahım esirgesin sizleri...

bende günde 6 kez ölçüyorum sekerımı toklukta 140 bazen 150 buluyo doktor normal dedı ben dıyet yapıyorum yaklaşık 2 aydır, 140 gecmesın dedı ama tokluk 150 falan olunca yuruyuse çıkıyorum normale donuyo sonrasında Bakırköy devlet hastanesine gıdıyorum ben kontrole bebeğin kilosu falan ıyı mı gebelik sekerınden dolayı bızım bebisler bıraz iri oluyorlarmış hipotroidin ne olduğunu bılmıyorum ama ıyı çıkmasına sewındım

a.selam oncelıkle hayırlı doğumlar nasıp etsın allahım mide yanmaları tamamıyla kişinin bünyesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum bız son aylarımıza yaklaştık neredeyse ama bende aşırı şekılde bı yanma olmadı kaldı kı olsa bile bu korkulcak bır durum olmasa gerek cunku gelıp gecıcı bır durum hamılelgın her donemının her sıkıntının kendıne has guzellıgının olduğunu dusunenlerdenım o yüzden içini ferah tut arkadaşımda aşırı bır mıde yanması oluyodu esıyle hergun yürüyüşlere çıkıyolardı onu rahatlattığını soyluyodu hamılelıgın keyfını çıkarmaya bak düşünme bunları

Hosgeldin canim, tebrik ederim. Kizlar zaten soylenecekleri soylemisler bende birsey ekleyeyim (gebelik baslangicinda bana soylenen bir sey), annede ne kadar cok hamilelik rahatsizligi olursa, sabah bulantilari, istahsizlik, mide yanmasi v.s gibi bebek o kadar saglam tutunurmus rahime :))) bence sadece ilk 3 ay surecek olan, sonradan unutulup gidecek olan bu gunlerin keyfini cikar... Vucudun bebegine saglam hazirliyor kendini, hormonal degisimler guclu cok sukur diye dusun.... Bol sanslar.

İnsulin kullanılmasına rağmen 150 sekeri benim doktorum yüksek buluyor. Ayrıca diyette yapıyorum. Bebeğin kilosu normal ölçülerde benim çok büyük değil doktor insulin kullanmasak makası çok acardi diyor.

Hipotroid tiroid bezlerinin az çalısmasından dolayı olusan bir hormon hastalığı. Genetik yakınlık varsa genelde hamilelikte ortaya çıkıyor .

Cnm oncelikle allah bebisine kavusmayi nasip etsn.bnm mide bulntim cok oldu ama hc kusmadm..kabzlik sorunu cok cektm hlada cekiyorum..ikinci trimesterde kasik agrilarm.oluyodu.en zoru son trimester ama en heyecnlisida bu donem.bebislerimize her gecen gun birz daha yaklasiyrz suanda cogumuzu en cok zorlayan sey sicaklar..senn son aylarnda kis olucak bze gore daha raht olursn nefes darligida yasamzsn sicaktn oluyo cnku daha cok

insülin kullanılmasına rağmen 150 evet yuksekmıs ben diyet yapılarak çıkan sonuç dıye dusunmustum benım ailemde de genetık seker hastalığı war annemde babamda seker hastası ve insülin kullanıyolar bende şekerın kalma ıhtımalı yuksekmıs inşallah doğumdan sonra atlatırsın sende bende çok gecmıs olsun

canım hayırlı olsun güle güle kullanın

canım sorma çok heyecanlıyım, arkadaşımla aynı üniversiteden mezunuz, aynı işyerinde çalışmaya başladık, evlenmedne önce yıllarca aynı evde kaldık, o benden 1 ay önce evlendi, bebeğide benimkinden 1 ay önce doğacaktı yani 20 temmuzda ama erken doğuyor, sabah 5 de kasılmalarla hastaneye gitti, bana da haber verdi tabi gidiyorum diye, sancılar sırasında konuşuyorduk, ama hala doğamadı bebiş, acı çekiyomudur acaba aklım onda kaldı. şimdi aruyorum cevap da vermiyolar doğmuştur inşallah sağlıkla.

Merhaba kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir ...

Canım o kadar güzel bir oda olmuş ki İdoşum huzurla uyuyup uyanacak bu odada bayıldım renkler harika hepsi çok çok güzel tebrikler zevkli anne

Ayyyy bizim beşikten biz de bundan alıcaz süper bir model bence, istersen ayaklarını içe doğru katlayıp tekerlekleri kullanabiliyorsun hem de kademeli ve en güzeli de katlayıp rahatça kaldırabiliyorsun çok güzel hayırlı olsun şimdiden :))

Canım 32+0 da alacaksın

Hayırlı olsun canım , Allah tamamına erdirsin , bulantılar 3 aydan sonra genelde geçiyor , benimde cok bulantım vardı ama yanmam cok olmuyor , uyku sorununu filan şimdiden öngoremezsin , sen icini ferah tut, herkes bisey söylüyor takma kafana , insallah hersey güzel olur , benim cok sukur tek sıkıntım sıcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…