- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.521
selam güzel anne adayları....birşey soracam hepinize bilgilendirirseniz sevinirim....yaa ben de nasipse şubat annesi olacam ama şimdiden çok korkuyorum çünkü dehşet mide bulantılarım var ve diyorlar ki ileriki dönemlerde karın büyüdükçe mideye daha da baskı yapar ve yanmaların çoook olur....bir de nefes zorluğu ve uyku problemin çıkar zombi gibi gezersin diyorlar...ne diyorsunuz bu konuda?? nooolur içimi rahatlatın... bu arada dilemma göbeğin ve beyaz elbisen çook hoştu ne güzel hala formundasın:)
Allahım o kadar iyi niyetli yazmışsın kiii:))) ben şimdiden kitlendim eve ne yiyebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum kusmuyorum ama beterim sadece acaba ilerisi beterin beteri mi diye korkuyorum:) tabiki meleğim herşeye değer ben de bu topiğe üyeydim ama bebişi kaybettim yoksa şimdi sizinle hastane çıkışı muhabbeti yapıyor olabilirdim:)
selam laurana
öncelikle hamileliğin boyunca yapman gereken en önemli şey etraftan gelen çatlak seslere kulaklarını tıkamak olacak. tecrübeyle sabittir o sesler insanı germekten,sinirlendirmekten başka bir şeye yaramıyor çünkütabi felaket tellallığı yapan seslerden bahsediyorum. iyi niyetli olanları sen ayırt edersin..
sıkıntılara gelince.. hepimiz bu ayımıza kadar çeşit çeşit sıkıntılar yaşadık tabii ki. ama inan bünyeler bir süre sonra herşeye alışıyor,adapte oluyor. tek derdin bebeğinin iyi,sağlıklı olması oluyor. her sıkıntının kendine göre çareleri olabiliyor.mesela yanmaya süt,soda..nefes zorluğuna düzgün yatış pozisyonları,doğru nefes egzersizleri..vs.. yaşadıkça üstesinden gelmeyi öğreneceksin canım. şimdiden kendini gerip bebeğini de huzursuz etme annesihayatının en güzel dönemini geçireceksin tadını çıkarmaya bak sormak istediklerin olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz.biz buradayız. kendine iyi bak canım..
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,sağlıkla kucağına almak nasip olsun.sonrada lütfen şimdiden canını sıkma bunları dinleyip çünkü kimsenin hamileliği kimseye benzemez.herkesin bünyesi bir mi ki aynı şeyleri yaşayalım.bana sorsan ben sana ayrı anlatırım hamileliğimi başkasına sorsan farklı.evet hamileliğin ilk 3 ayı gebelik hormonları yükselmeye başladığı için bulantılar oluyor hepimizin oldu ama mesela ben 2 kere kustum,başla arkadaşım öğlene kadar 2 kere kustu.ikinci 3 aylık dönem çoğunlukla herkesin çok rahat geçti.göbeğimiz çıktı mı,cinsiyeti ne,alışveriş için erken mi,alsam mı falan.son 3 ay ise göbek büyüyünce hareketler biraz ağırlaşıyor,hava sıcak el ayak biraz şişiyor ama İnan bana kimse öf demiyor,son düzlük Allah sabrını veriyor hele artık iyice tekmelerini hissettikçe.öyle çok şiddetli mide yanması olan hamişte yok bizim topikte.mesela benim hiç yanmadı.dediğim gibi hamile olan sensin,dinleme çok başkasını hele etrafa hep negatif bakan insanları.hayırlı olsun tekrar
Beterin beteri herzaman var cnm maalesef, ben 2 bebek kaybettim.. Bu bebeğim için 2 ay yattım sadece tuvalete kalktım. Eşim ve kardeşim baktı bana. Hergün iğne vuruldum, vurulmaya devam :) Allah bize bağışlasın meleklerimizi, kocana naz yapaşkınızı pekiştir bence çok özliycez bu günlerimizi karnımızda taşımak da apayrı güzel..
Şimdi geldim doktordan. Genel olarak iyiydi. Yürüyüş yapmıyorum diye fırçaladi:) diyetisyen 2000 kaloriye çıkardı diyetimi diyince o çok 1800 sana yeter Alman gereken kiloyu zaten almissin dedi. Dogum yapacagin güne kadar İnsulinE devam dedi. Dozu biraz yükseltti sabah 10 aksam 8 doz alcam. Açlık değilde tokluk değerlerimi biraz yüksek buldu. ( 140-150-gibi degerler vardı )
Şimdi 2 gun günde 7 kez şekerimi ölçüp sonucları göndericem doz uygun mü diye bakacak. Saka ile karışık bebek doğmaz ise gelecek ay yine gelirsin dedi.
Birde hipotroide baktı. Değerlerim çok iyiymis . İlacın dozunu düşürdü .
selam güzel anne adayları....birşey soracam hepinize bilgilendirirseniz sevinirim....yaa ben de nasipse şubat annesi olacam ama şimdiden çok korkuyorum çünkü dehşet mide bulantılarım var ve diyorlar ki ileriki dönemlerde karın büyüdükçe mideye daha da baskı yapar ve yanmaların çoook olur....bir de nefes zorluğu ve uyku problemin çıkar zombi gibi gezersin diyorlar...ne diyorsunuz bu konuda?? nooolur içimi rahatlatın... bu arada dilemma göbeğin ve beyaz elbisen çook hoştu ne güzel hala formundasın:)
bende günde 6 kez ölçüyorum sekerımı toklukta 140 bazen 150 buluyo doktor normal dedı ben dıyet yapıyorum yaklaşık 2 aydır, 140 gecmesın dedı ama tokluk 150 falan olunca yuruyuse çıkıyorum normale donuyo sonrasında Bakırköy devlet hastanesine gıdıyorum ben kontrole bebeğin kilosu falan ıyı mı gebelik sekerınden dolayı bızım bebisler bıraz iri oluyorlarmış hipotroidin ne olduğunu bılmıyorum ama ıyı çıkmasına sewındım
Allahım o kadar iyi niyetli yazmışsın kiii:))) ben şimdiden kitlendim eve ne yiyebiliyorum ne dışarı çıkabiliyorum kusmuyorum ama beterim sadece acaba ilerisi beterin beteri mi diye korkuyorum:) tabiki meleğim herşeye değer ben de bu topiğe üyeydim ama bebişi kaybettim yoksa şimdi sizinle hastane çıkışı muhabbeti yapıyor olabilirdim:)
insülin kullanılmasına rağmen 150 evet yuksekmıs ben diyet yapılarak çıkan sonuç dıye dusunmustum benım ailemde de genetık seker hastalığı war annemde babamda seker hastası ve insülin kullanıyolar bende şekerın kalma ıhtımalı yuksekmıs inşallah doğumdan sonra atlatırsın sende bende çok gecmıs olsunİnsulin kullanılmasına rağmen 150 sekeri benim doktorum yüksek buluyor. Ayrıca diyette yapıyorum. Bebeğin kilosu normal ölçülerde benim çok büyük değil doktor insulin kullanmasak makası çok acardi diyor.
Hipotroid tiroid bezlerinin az çalısmasından dolayı olusan bir hormon hastalığı. Genetik yakınlık varsa genelde hamilelikte ortaya çıkıyor .
Canlarım öğlende dediğim fabrikaya gittim. Bugün sadece bakıp, yarın annemle gelip alacaktım hesapta... Yalnız yeri çok tersti ben bidaha gelip orayı bulamam diye alayım dedimÇok beğendim altı sallanıyo sallanan kısmı içe katlanınca da tekerlekli oluyo taşıması falan çok rahat :)) Normalde teşhirde mal yok heryer mobilya tozuydu girdim içeri benim için bitane kurdular gösterdiler. Yatağı çok rahat göründü gözüme uyku seti falan hepsi içinde. İncili bi modeli vardı düz beyaz onu seçtim. Paketlenicek akşama teslim alıcammm
Allah arkadaşının yardımcısı olsun,sağlıkla kucağına alsın yavrunu.sende baya heyecan yapmışsın luboyfçum,hemen bizimle paylaşıp yere göğe sığamamandan belli.bu sıcaklarda kızancıklara bir daral geliyor heralde,kendilerini dışarı nasıl ve ne zaman atacaklarını şaşırıyorlar :))))
Hepsini özene bezene seçtiğim için tek tek çektim :) Çekmecemiz geldi duvar rafımız eksik daha ama olsun :)
Eki Görüntüle 743877 Eki Görüntüle 743878 Eki Görüntüle 743879 Eki Görüntüle 743880 Eki Görüntüle 743881 Eki Görüntüle 743883 Eki Görüntüle 743884 Eki Görüntüle 743885 Eki Görüntüle 743886 Eki Görüntüle 743887 Eki Görüntüle 743888 Eki Görüntüle 743889 Eki Görüntüle 743890
Alayım canım hatta siparişleri toplıyım bayiymiş gibi sipariş veririm ucuza getiririzEvet canım benimde o modeli sorduğum yerlerde genelde fiyatlar öyleydi. İçinin malzemeleri de dahil tabi beşiğe. Sen de öyle aldın dimi? Ben bundan alıcam
BabyTech - Yeni Uyku Teknolojisi
çok beğenmiştim rengi falan tam istediğim gibi. Mağazalarda hiç rastlamadım bu modeline :26: Parasını sormadım çok safım hemen heyecan yapıyorum bebişe bişey alacağım zamanYarın alıcam büyük ihtimalle o zaman öğrenirim fiyatını yazarım kaça aldığımı.
Slm kızlar , takipteydim şarjım bitince yazım yarıda kaldı:) bensiz neler kaynattınız bakalım var mı havadis.) bugün kardeşim evimi temizledi saolsun, temizlik yapamadığım için çok pisti:/ daha doğrusu eşim yapmama izin vermiyo bişey olur diye, gerekirse kendi silip süpürüyo..) neyse ben de bi rahatladım eli yüzü açıldı evin..
Kızlar 31+2 yim işgöremez raporunu tam 32+0 da mı alabilirim??? Sekretere sormuştum öncesinde almak için ama hayır 32. Haftada veriyo Dr demişti.
Canım 32+0 da alacaksın
Çok teşekkür ederm cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?