2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canım ya , insallah antibiyotik ihtiyacı olmadan atlatirsin

Bnm kizm dondu snunda dogum pozisyonunda artikbugun aksmustu agrilarla gittm doktora gaz sancilariymis..ve doktor bebek donmus donerkende ittirmrkten canini yakmis sanirm dedikucum kuzmmm

Kızlar temmuz annelerinde bi arkadaş bı gruptan alıp paylaşmış koptum resmen

"ay kızlar face te bir kız hamile grubuna soru sormaş cevap verilmiş diyolog şöyle;

-3800 ile 4000kg arası normal doğum yapan anneler doğumları kolay mı olmuş zor mu? merak edıyorum????

-Melike Ibrahim 4 tonluk bi bebek dinazorlar için kolay olsa gerek..."

Çünkü gebelik sekerim var diyetle düşmedi insulin kullanıyorum. Ayrıca hipotroidim var.

benimdee hipertiroidim çıktııı. gebelikten dolayı çıktı benim ki. ilk başlardaa hem çok korkuyordum hem de üzülüyrdumm çok ilaç kullandım neyseki düştüü ama hala ilaç kullanıyorum, ilk başlarda çok fazla kullanıyordum şimdii günde taneye düşürdük. ama hala çok korkuyorumm inş. bir sorun olmazz

kızının odası çok güzel dızayn edılmıs güle güle kullanın inş.

Canım o kadar güzel bir oda olmuş ki İdoşum huzurla uyuyup uyanacak bu odada bayıldım renkler harika hepsi çok çok güzel tebrikler zevkli anne

Teşekkür ederim kızlar böyle güzel övgüler aldıkça acayip mutlu oluyorum. Beğenmenize çok sevindim, daha daha güzelleri sizlerin olsun

Hayırlı olsun tatlım bizimkini de kayınvalidemler alacak temmuzda az kaldııııı

benm yılllardır war hipotroidim...hamileliktede her ay kandan kontrol edildi ilacımı ona göre kullandım..inş. bi sorun çıkarmıcak :)

haziran annelerinin doğumlarını okudum...bizde yazıcaz inş. doğumlarımızı Allah o günleride göstersin...

yrn hastane çantamı hazırlamaya karar werdim..çoğu beklenmeden doğum yapmş..nolur noolmazzz

Degerlerin iyi ise sorun çıkmaz tatlım. Bugun doktor hipotroid zaten ilk 4 ay icin önemli organlar o zaman gelişiyor dedi. Doğumdan sonra birakacakmiyim insulin gibi dedim. Hayır devam edeceksin dedi. Doktor bu konuda Ünlü bir Prof . O yüzden ona çok güveniyorum .

iyi akşamlar tontiş annecikler benim gibi bugün okulu kapatanların gözü aydın.bu sıcaklarda çekilmiyodu valla kurtulduk oh ohh
şimdi bakalınm herkes ii mi

Kızlar iyi akşamlar size bir şey danışacağım ben bugün oğlumun odasına bu halıyı aldım sizce küçük mü olmuş ?????

kızlar ben son kontrolde dr a doğum şekli ile ilgili ne zaman konuşucaz dedim erken dedi.doğumhaneyi ve odaları görmek istedim bana güldü sonra git bi bak doğum yoksa dedi.bende çıktım bakayım die orda bi hemşireye sordum içerde doğum varmı die hep olur hiç boş olmaz ki dedi.ayrıca o da şaşırdı ve sen doğumam mı geldin dedi.yok bakıcam ortama dedim şaşırdı.bende mi bi gariplik var acaba bilemedim

Kızlar iyi akşamlar size bir şey danışacağım ben bugün oğlumun odasına bu halıyı aldım sizce küçük mü olmuş ?????
Eki Görüntüle 744425

Güle güle kullanın cnm, çok yakışmış halı.. Benm de öyle oldu küçük gibi geldi bizm halımız da ama göz alışınca daha iyi oluyo , kaplamasına gerek yok heryeri nolcak sanki ..)

sağol canım teşekkür ederim fikrin için..

:)))) aaa ne ayip hic oyle yapilir mi :)) senden once kimse bakmamis demek ki o kadar sasirdiklarina gore

halı güsel ama bi boy büyükte alabilirsin almazsanda güsel yerler parke zaten ama kışın soğuk olur dersen büyüğünü al...

ewt okulu semineri bitirdik çok şükür...erken kalkmak yook :)

halı güsel ama bi boy büyükte alabilirsin almazsanda güsel yerler parke zaten ama kışın soğuk olur dersen büyüğünü al...

ewt okulu semineri bitirdik çok şükür...erken kalkmak yook :)

Sağ ol canım Galiba yarın götüreceğim bir büyüğü yoktu belki sipariş edersek gelir ya da olmadı bebek halısı değil de normal halı alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…