- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.541
Off ya ben cidden delirsem 10 gun dunyanın antibiyotiğini ictim idrar yolu enfeksiyonu icin bugun test yaptırdım tekrar bol bakteri çıktı . Doktora mail attım şimdi yine verirse icmiycem ya banane bu kadar ilaç içilirmi geçmeyecek bu illet benden ya.
Doğum izninin ekim başı gibi çıkartılması için aile bakanlığı, bimer ve ayşe armana yazı yazdım :) hepimiz yazarsak belki etkili olur. en azından ekim başı gibi çıkartırlarsa çoğunluğumuz faydalanabilir.
Canım çıksa ne olacakki , süreyi uzatmamislar öyle yazıyor nette, sadece süt izni teşvik primi filan diyor
Bnm kizm dondu snunda dogum pozisyonunda artikbugun aksmustu agrilarla gittm doktora gaz sancilariymis..ve doktor bebek donmus donerkende ittirmrkten canini yakmis sanirm dedi kucum kuzmmm
Çünkü gebelik sekerim var diyetle düşmedi insulin kullanıyorum. Ayrıca hipotroidim var.
kızının odası çok güzel dızayn edılmıs güle güle kullanın inş.
Canım o kadar güzel bir oda olmuş ki İdoşum huzurla uyuyup uyanacak bu odada bayıldım renkler harika hepsi çok çok güzel tebrikler zevkli anne
Canlarım öğlende dediğim fabrikaya gittim. Bugün sadece bakıp, yarın annemle gelip alacaktım hesapta... Yalnız yeri çok tersti ben bidaha gelip orayı bulamam diye alayım dedimÇok beğendim altı sallanıyo sallanan kısmı içe katlanınca da tekerlekli oluyo taşıması falan çok rahat :)) Normalde teşhirde mal yok heryer mobilya tozuydu girdim içeri benim için bitane kurdular gösterdiler. Yatağı çok rahat göründü gözüme uyku seti falan hepsi içinde. İncili bi modeli vardı düz beyaz onu seçtim. Paketlenicek akşama teslim alıcammm
benm yılllardır war hipotroidim...hamileliktede her ay kandan kontrol edildi ilacımı ona göre kullandım..inş. bi sorun çıkarmıcak :)
haziran annelerinin doğumlarını okudum...bizde yazıcaz inş. doğumlarımızı Allah o günleride göstersin...
yrn hastane çantamı hazırlamaya karar werdim..çoğu beklenmeden doğum yapmş..nolur noolmazzz
iyi akşamlar tontiş anneciklerbenim gibi bugün okulu kapatanların gözü aydın.bu sıcaklarda çekilmiyodu valla kurtulduk oh ohh
şimdi bakalınm herkes ii mi
iyi akşamlar tontiş anneciklerbenim gibi bugün okulu kapatanların gözü aydın.bu sıcaklarda çekilmiyodu valla kurtulduk oh ohh
şimdi bakalınm herkes ii mi
Kızlar iyi akşamlar size bir şey danışacağım ben bugün oğlumun odasına bu halıyı aldım sizce küçük mü olmuş ?????
Eki Görüntüle 744425
canım normal doğum yapacaksan nerde yaşıyorsun bilmem sana en yakın kadın doğum hastenesine git bence devletde kadın doğum hastanesinde ebeler daha tecrübeli ve güzel çalışıyorlar ellerinde 4o tane hasta geçiyor zaten doğumdan sonra hastane hasta memnuniyetiyle ilgili görevli geziyor memnun olmadığınız durum varmı diye belge dolduruyor
ben ilk doğumumu da kadın doğumda yaptım memnun kaldım
şimdiye kadar özel hastanede takiplerim yapıldı şimdi yeni devlet kadın doğumu takip ediyorum orda doğum yapcam daha güvenli geliyor bana öğretmenim çalıştığım için özelde yaptım takibimi zaman açısından yani
sanada tavsiye ederim şimdi daha sıklaşacak takiplerimiz devletde bbeğin için küvöz gerekse acil bir durum için daha rahat edersin
kızlar ben son kontrolde dr a doğum şekli ile ilgili ne zaman konuşucaz dedim erken dedi.doğumhaneyi ve odaları görmek istedim bana güldü sonra git bi bak doğum yoksa dedi.bende çıktım bakayım die orda bi hemşireye sordum içerde doğum varmı die hep olur hiç boş olmaz ki dedi.ayrıca o da şaşırdı ve sen doğumam mı geldin dedi.yok bakıcam ortama dedim şaşırdı.bende mi bi gariplik var acaba bilemedim
halı güsel ama bi boy büyükte alabilirsin almazsanda güsel yerler parke zaten ama kışın soğuk olur dersen büyüğünü al...
ewt okulu semineri bitirdik çok şükür...erken kalkmak yook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?