- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.561
ben de heralde izne ayrılsam sıkıntıdan patlardım. aslında 2 haftadır raporluydum evde çok sıkıldığımdan ve patronlarda işe çağırdığından son iki gündrü geliyorum işe, daha sonra 3 hafta daha çalşıp doğum iznime ayrılıcam.
işteyken innaılmaz yoruluyorum ama evdeyken de çok sıkılıyorum. kendimi sürekli yemeğe veriyorum. kitap okuyorum ondan da sıkılıyorum.
dün işte o kadar çok yorulmuşumki akşam 7 de çıktım, hemen eve gidip birşeyler atıştırıp atıştırmaz yatağın üstünde uykuya dalmışım. üstelik karnımın bi kısmının da üzerine yatmışım, heryerim ağrıyodu,
gece 2 de uyandım zorla, karnım taş gibi olmuştu, çok özür diledim kuzumdan, eminim çok tepinmiştir de hiç duymamışım.
bugün o yüzden küstü heralde bana hiç kıpırdamıyor.
İyiki çalışmışsın evde insan kendini dinlemeye başlıyor o kadar bol zaman varki bir de ev sessiz her zaman da annene gidilmiyor, dışarı çıkılmıyor :) arkadaşların da hepsi çalışınca eşini bekliyorsun haliyle.. Özellikle öğleden sonrası geçmiyor ben dinlenmiş cin gibiyim eşim yorgun eve geliyor haliyle ben dışarı çıkalım istiyorum :) anladım ki evlilikte bile herşey denge işi. Eşin yorgun geldiğinde sen full dinlenmiş onu bekliyorken istiyorsun ki beraber konuşalım gülelim gezelim vb. Ama o dinlenmek istiyor ne olacak :) bunun yüzünden kavgalar bile başlayabiliyor " sen benimle hiç ilgilenmiyorsun " sözleriyle özellikle. O nedenle anladım ki eşler için bile standartları korumak önemli :))
Bilmiyorum belki siz böyle hissetmiyorsunuz ama evlilikte yorgunluk bile paylaşılıyormuş ben bunu anladım..
Burada eminim kuzucuğun sana hiç küsmemiştir o özlemle annesinin kokusunu kollarını bekliyor bence..
Kızlar iyi geceler yaklaşık bir saatt,r belimde ve kasıklarımda sancı var mide bölgemde hissediyorum bazen sizce doğum belirtisi mi
Kızlar iyi geceler yaklaşık bir saatt,r belimde ve kasıklarımda sancı var mide bölgemde hissediyorum bazen sizce doğum belirtisi mi
ilk kez buadar ağrım var. ter içinde kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?