2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar ben epey yorgunum bir de sebepsiz bir sıkıntı var içimde çok üzgün hissediyorum biraz uyusam geçer belki hepinizi öptük oğlumla ...

İyi geceler;

bikaç gündür pek giremiyorum ara ara denk geldikçe okuyorum.Takvimimize bakayım bi dedim...
Arastacım meleğinin odası çok şık olmuş güle güle kullanın...

Kızlar iyi geceler yaklaşık bir saatt,r belimde ve kasıklarımda sancı var mide bölgemde hissediyorum bazen sizce doğum belirtisi mi

Bir haftasonu daha geldi herkes uykuya geciyo ben daha halen oturuyorum uyku tutmuyo su son zamanlarda sanirim heyecandan e sonucta 36. Haftadayim bebegime kavusmama cok az kaldi ve ben onu cok merak ediyorum artik gelsin istiyorum sevmek opup koklamak doyasiya seyretmek istiyorum acaba benim cocugum olmayacakmi diye cok dusundum sanirim bu psikolojiyi bebegimi kucagima almadan atlatamayacagim daha halen inanamiyorum allahim o duyguyu kimseye yasatmasin sagliklisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim insallah

Kızlar iyi geceler yaklaşık bir saatt,r belimde ve kasıklarımda sancı var mide bölgemde hissediyorum bazen sizce doğum belirtisi mi

canım bende de var o antreman yapıyo rahim ...günlerimizde aynıymış zaten üzülme sakinleş biraz ılık bi duş al karnını okşa biraz gerginliği gitsin sol tarafına yat.sen gerginleşip endileşendikçe bebekte kasıyor kendini.
yinede için rahat edecekse doktorunu ara sor ona göre gidersin hastaneye..

ilk kez buadar ağrım var. ter içinde kaldım

Red'cim şimdi uyandım, uyuyamadım ve mesajını gördüm.nasıl oldun çok merak ediyorum ama bu saatte forumda değilsen nasıl ulaşıpta haber alıcaz ki senden?tüh ya, umarım iyisindir ve herşey yolundadır.lütfen ilk fırsatta haber ver,umarım doğum sancısı değildir.Ada'nın 1-2 hafta daha beklemesi lazım çünkü

Merhaba kızlar,Yalova'da harika bir yağmur var.yağmur sesini duyunca serin serin güzelce uyurken camları kapatmaya kalktım bi daha da uyuyamadım.zaten 4 saat 35 dakika sonra bizim pakize ile görüşümüz var.yağmur deyince aklıma beyaz çekirge geliyor hep.izne ayrıldı ama umarım sık sık girip bizi kendinden ve yağmur'undan habersiz bırakmaz.Red nasıl oldu acaba yaaaa,umarım herşey yolundadır.benimde uyku iyice dağıldı,serin serin benim yerine siz uyuyun kızlar.forumun gece mesaisi bu gece bende,içiniz rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…