2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk kez buadar ağrım var. ter içinde kaldım

Nasıl oldun canım ya , bilemedim ki sancın tehlikeli mı degil mı
Ama nst ye bağlayıp bakmaları gerek heralde , sürekli ve düzenli aralıklarla olursa sancı önemli olabilir
Gecmis olsun haberdar et bizi , belki de sadece enfeksiyon filandır

Günaydınlar
Hepinize selamlar,sevgiler.Güzel bir haftasonu olmasını dilerim.

Sabah 04:30 da uyandım hala ayaktayım.
Bugün kontr.var inş.güzel haberlerle gelirim.Sona yaklaştıkça insan çok daha heyecanla gidiyor kontrollere. :)

Arasta bebişinin odasına bayıldımmmmm,emeklerine sağlık.Kuzun içinde huzurla,güvenle,sevgiyle büyüsün inş.

herkese günaydınlar,

red nasıl oldun acaba merak ettim seni...
ne kadar kasılması sancısı olan bır grubumuz acaba normali mi bu bilmediğimiz için mi panik yapıyoruz:44:

dün ben de gittim dr.a kasılmalar eşliğinde tuhaf bı agrı sancımda vardı. nst ye filan bagladılar sancı cıkmadı. gercek sancım var doguruuyrm desen ınanmıycak kımse dedı dr um. o tas gıbı hallerımı adamcagız bır kere gormedı oraya gıdınce olmuyor yalancı durumuna dusuyorum ya(((

şimdiye kadar bir kez sancım çıktı onda da serumu bağladılar hemen.

buarada ciğer geliştirici iğne adamı cayır cayır yakıyormus alevler bastı butun gece. şekerimde sabaha kadar 160-150 arası. dr um doğru demiş. biraz daha dengesiz bir şekere sahip olsam (diyet yapıyorum uzun zamandır) şeker koması riski bile varmış.
neyse zar zor bir gece daha bitmiş bulunmakta

biz 37 yi bitirdiğimizde okadar durursa güzel kızım sezeryanla bu işi halledicezzz:)
onu da öğrendik. içinde bulunduğumuz durumda daha fazla beklemeyi düşünmüyorum dedi dr.um iyi ki de öyle düşünüyor.

günaydın hanımlar... dün gece ki yağmurdan sonra burası biraz rahatladı. öyle cehennem sıcağı yok.. kocişte işe gitti 12 de gelecek bizi atta götürecek.. herkese iyi haftasonları...

bende 4ten beri uyanığım sıcak yatırmadı bi türlü
bugün de yarım gün iş var,kalktım işe geldim öyle, ama hiç çalışasım yok tam tatil modundayım
öğlen olsada eve gitsekkk..

Teşekkür ederim canım :) beğenmene çok sevindim gerçekten ihihi

Eki Görüntüle 744545 Eki Görüntüle 744546

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

evetttt cmları sildimm koltuklarımı sildimmm, içlerini düzenledimm.. ve günlkk temzliğimide yaptımm. yarında perdeleri yıkayacamm hepsini aynı günde yapamıyrmm çaktırmadannn yarın perdeleri yıkayacmm eşimm kzıyorr. izin günümde yapalımm diyorr. ama ben dayanamıyrmmm. :) zaten çok yoruluyrr birde izin gününde yorulmasınnn :) bakaılmmm bnmm elma şekerimm neler yapıyr bugünn:)

Bzde seni seviyrz cnm ...habersz birakma bzi arada gel cnm masal bebise ve kndne iyi bak

cnm en iisini yapmışsın inan işi bıraktım 2 kilo zayıfladım şişlerim indi yok yaa hiç bişe yapmasakta oturmak mahvedio insanı bizde seni çok sevioruz

Canım iyi dinlenmeler sana Bebişinin anne karnındaki son günleri güzel ve huzurlu geçsin inşallah

Cokk cokkl saolun kizlar. Ozledm bile sizleri pcden giremiorum nete is icin program kurdumdum net ayarlarimi bozmuslat sinit oldum iki gundur pazartrsi onu hallettirirsrm sk dk girmeye calisirim . Telden baya bi zor oluo kim napio ne edio cok merak ediorumm.. umarim sorunsuz geciyodur herseyyyy ♡♡

günaydın kızlar..herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.

benim kociş biraz daha iyi ben de rahatladım o da çok şükür

bu arada Red'i merak ettim inşallah bugün girer de haberdar eder bizi.. aslında arkadaşlar ben bir telefon bankası oluşturma taraftarıyım topikte. bazen sıkıntılar yaşıyoruz,rahatsızlanıyoruz, hepimiz aile gibi olduk. çok merakta kalıyoruz bu durumlarda. sıkıntı yaşayan arkadaşın nete girmesini haber vermesini bekliyoruz mecburen..

diyorum ki buraya sık giren bir ya da iki arkadaşımıza telefon numaralarımızı versek..(tabi bunda bir sakınca görmeyenler) bizim mesela Seyyah'la numaralarımız var birbrmizde. geçenlerde bikaç gün girmedi.merak ettim..msj attım ve iyi oldugunu öğrendim... bilmiyorum siz nasıl bakarsınız bu öneriye ama bence iyi olur.. fikrinizi belirtirseniz sevinirim a dostlar öpüldünüz

Sana katiliyrm cnm numara verincr nolucakki sanki..cok guzel dusunmusn.bu arada teldn giriyrm kacirmism cnm com gcmis olsn.iltihpli dis cok kotu olur..bn bi kere ondan cok cktm.artk canima tak etti acil dis hstanesnde hc tanimadgm bi disciye cktrmistm iltihapli cekemm dedi bn cktrdm..karanfil koyun oraya cnm acisini hafifletiyo

Günaydın tatlı anneler ve tatlı kuzucukları :)

fundacım çok iyi düşünmüşsün telefon olayını :) bu arada eşine çok geçmiş olsun :) ben bazen okuyorum ama yazamıyorum :)

Red i bende çok merak ettim umarım adacık henüz gelmeyi düşünmüyordur.

Herkesin iyi olmasına sevindim :)

birde bir arkadaşımız şubat annesi olacak olan nickini unuttum :)
Bizim kızlar yazmış ama bende yazayım herkesin hamileliği farklıdır. Kayın validem kızına hamile iken çok kusmuş oğluşuna hamile iken hiç hamile olduğunu bile bilmemiş. :) o kadar rahat geçirmiş.

Arkadaşımın yeni kızı oldu dokuz ay boyunca kustu peynir ve balık yiyemedi.
Bende ilk balıkdan kustum. ama peyniri hem öğlen hem sabah bol bol yedim. canım peynir domates çekiyordu :)

teşekkür ederim canım benm..antibiyotik tedavisine başladı şimdi işte bitince çektirecek ve tedavi olacak.. çok kötü durumdaydı gerçekten içim çıktı 2 gün boyunca..
numara verme konusunda bakalım diğer arkadaşlar da fikrini bir belirtsin.ona göre bir yöntem belirleyelim kendimize

Günaydın kızlar. Benimde evde temizlik var rutin 15 te bir. Ama bu sefer farklı olarak kızımın odasındaki dolapların içini falan boşaltıp sildik. Hafta içi yıkama ütülere işlerini halledicem yavaş yavaş. Bide hastane çantasını halletmek lazım.

Dün gece tuhaf rüyalar silsilesine bende kapıldım. Kızım hem erken hemde karnımdan kendiliğinden çıkıyordu ( fredinin kabusu gibi) ben tek elimde bebek tek eşimle hastane için çanta toplamaya çalışıyorum hiç birşeyi bulamıyorum. Çocuğun öyle çıkması değilde çantayı toplayamadığıma telaş yapıyorum.

Popom açıkta ve klimanın altına uyumuşum anlayacağınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…