- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.581
ilk kez buadar ağrım var. ter içinde kaldım
ilk kez buadar ağrım var. ter içinde kaldım
Günaydınlar
Hepinize selamlar,sevgiler.Güzel bir haftasonu olmasını dilerim.
Sabah 04:30 da uyandım hala ayaktayım.
Bugün kontr.var inş.güzel haberlerle gelirim.Sona yaklaştıkça insan çok daha heyecanla gidiyor kontrollere. :)
Arasta bebişinin odasına bayıldımmmmm,emeklerine sağlık.Kuzun içinde huzurla,güvenle,sevgiyle büyüsün inş.
benim ilk doğumumda, çantamda kendi pedlerim olmasına rağmen hastabakıcılar kalın pedler verdiler,
büyük geniş ve kalındı çıkana kadar onları kullandım
hasta bezine gerek olmamıştı...
bu seferde almayı düşünmüyorum...
ay çook şirinler yaa, hepsine bayıldım
hayatımsııın nerdesin?
bak tam senlik süsler bunlar
Bzde seni seviyrz cnm ...habersz birakma bzi arada gel cnm masal bebise ve kndne iyi bak
cnm en iisini yapmışsın inan işi bıraktım 2 kilo zayıfladım şişlerim indi yok yaa hiç bişe yapmasakta oturmak mahvedio insanı bizde seni çok sevioruz
Canım iyi dinlenmeler sanaBebişinin anne karnındaki son günleri güzel ve huzurlu geçsin inşallah
günaydııııın, son iki-üç sayfayı okudum geldim :)
heracım çok normal, ben geçen gün rüyamda eşimin başka birinden çocuğu olduğunu, o çocuğu da her nasılsa ben kendi karnımda taşıdığımı gördüm. kadın arkadaşlarından biri,evli iki çocuklu. kim olduğunu söylemedim eşime ama ne gıcık bi rüyaydı, cidden çok üzüldüm gerçekmiş gibi. ah bu hormonlar...
geçmiş olsun canım, üzülme iyi dayandın zaten. ama bence çalışamaz raporunu pazartesi al, iki gün iki gündür... bizi çok .
günaydın kızlar..herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
benim kociş biraz daha iyi ben de rahatladım o da çok şükür
bu arada Red'i merak ettim inşallah bugün girer de haberdar eder bizi.. aslında arkadaşlar ben bir telefon bankası oluşturma taraftarıyım topikte. bazen sıkıntılar yaşıyoruz,rahatsızlanıyoruz, hepimiz aile gibi olduk. çok merakta kalıyoruz bu durumlarda. sıkıntı yaşayan arkadaşın nete girmesini haber vermesini bekliyoruz mecburen..
diyorum ki buraya sık giren bir ya da iki arkadaşımıza telefon numaralarımızı versek..(tabi bunda bir sakınca görmeyenler) bizim mesela Seyyah'la numaralarımız var birbrmizde. geçenlerde bikaç gün girmedi.merak ettim..msj attım ve iyi oldugunu öğrendim... bilmiyorum siz nasıl bakarsınız bu öneriye ama bence iyi olur.. fikrinizi belirtirseniz sevinirim a dostlar öpüldünüz
Sana katiliyrm cnm numara verincr nolucakki sanki..cok guzel dusunmusn.bu arada teldn giriyrm kacirmism cnm com gcmis olsn.iltihpli dis cok kotu olur..bn bi kere ondan cok cktm.artk canima tak etti acil dis hstanesnde hc tanimadgm bi disciye cktrmistm iltihapli cekemm dedi bn cktrdm..karanfil koyun oraya cnm acisini hafifletiyo
canım çok teşekkür edermGünaydın tatlı anneler ve tatlı kuzucukları :)
fundacım çok iyi düşünmüşsün telefon olayını :) bu arada eşine çok geçmiş olsun :) ben bazen okuyorum ama yazamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?