2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesçikleri öpüyoruz kızımla.biz kontrolden geldik veok şükür gayet iyiyiz.biz daha 1600 gr'lardayız teyzeleri,sizinkiler 2000gr'ları geçtiler bile maşallah.azimliyiz annemle bizde büyücez sizler kadar ama 3-4 hafta küçüğüz sizlere göre.bide artık tepetakla duruyorum,normal doğum pozisyonumu zorda olsa aldım.anacım da toplamda 8 kilo almış,doktor ona 2 kilo daha alabilirsin ama fazlasını alma pek dedi.normal doğumda zor oluyormuş ya fazla kilo.annemle ikimiz ben doğana kadar 2 kilo almalıyız.ben 3,5 kilo olayım annemde 10 kilo almış olur.bütün arkadaşlarımın iyi olmasına çok seviniyorum,benden onlara çok selam,annem ve babam bana daha isim bulamadıkları için Yalova'nın kızı dersiniz arkadaşlarıma onlar tanır,alır selamımı.öpüyoruz annemle sizleri

Slm kizlar daha gecmise bakmadim ama gordugum kadari ile redin sancilari varmis umarim iyidir bu arda kendinizi fazla yormayin bu haftalar biraz sikintili 35 atlattikmi bebislerimiz istedigi zamzn gelebilir...dr bana oke soylemisti o nedenle ben evde cok fazla kendimi yormuyorum 35 ten sonra temizlige baslicam:) bu arada ;
ARasta odaniza bayildimmmmm cok guzeeeelll ida guzel guzel uyusun buyusun :)
Subat annesi adayi verdi aramizda herkesin bunyesi birbirinden farkli bu benim ikinci bebegim ikisi bile birbirinden farkli...kimseyi dinleme sadece melegini dusun 9 ay bitiyo hemen cunku sonuda bir mucizeye sahip olacagini biliyosun(insss)...

merhaba biz geldik herkes iyidir inşallah
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda bebişim 2160 gr olmuş 44 cmde boyu şimdilik bi sıkıntımız yok haftada bir gitmiştik son zamanlarda bu sefer ağrım sancım olmazsa 15 gün sonra çağırdı.. progestanı bidahaki gittigimde bırakacakmışız..

Canim cok sevindim bebeginin iyi olmasina canim 8 kilo cok iyi valla ben 18 kilo aldim korkunc bisey ve daha gunlerim var daha yeni 32 oldum 58 ile hamile kaldim suan 76 yim tek sevindirici yani disardan bakan sadece gobegin var diyolar baska taraftan almamissin diyolar belkide beni teselli ediyolar sen kac haftaliksin???

Masallah canim cok iyi bebegin insallah agrin sancin olmaz ya bu alttan bakma meselesi bende hep var yani 4 ayligimdan beri beni eliyle alttan kontrol ediyo doktorum ve iki aydan fazladirda 15 gunde bir gidiyorum yani her iki hafrada bir alttan kontrol oluyorum insallah cati kontrolu dedikleri budur cunku hic sikinti cekmiyorum ka parmagiyla nasil yapiyo farketmiyorum bile tek farkettigim elini bayaaaa derinlere itiyo

Kızlar Selam.. İyisinizdir Umarım. Doktor Kontrolünden Geliyoruz Oğlumla..
3200 Kilosu 51 Cm Boyu Olmuş Tosuncuğumun Normal Doğum Taraftarıydım Ama Doktorum Kalan 4 Haftada Bebeğimin 4 Kiloyu Bulabileceğini Bu Yüzden Büyük İhtimal Normal Doğum Yapamayacağımı Söyledi. Sağlıklı Gelsin De Kucağıma Nasıl Gelirse Artık :)
Dün Temizliğim De Bitti, Şimdi Sadece Oğlumu Bekliyorum

iyi hafta sonları herkese ;

canım bende 26sında gittim 2170 gr 44 cm dedi doktorum aynı gidiyoruz zaman çok hızlı geçiyor sayılı günler sonra minnoşlarımız kucağımızda olucak inşallah

Maşallah canım bebişinin kilosuda boyuda çok iyi..sağlıklı sihatli doğar inşallah..

ahh bide ben yapsam temizliğimi.yapıyorum 2-3gün gitmiyor pencereler açık heryer hemen toz oluyor...sıcakta temizlik yapmakta ayrı bi işkence...
yardımcı mı alsam diyorum ama hangi bi gün alıcam 2gün sonra yine aynı oluyor...

Canım aramızda pek yokmuş,benim 31+3. Sende benim gibi en son doğuracak olan,arkadaşlar Mevlüt okuturken biz sancı çekiyor olan grupta olucaz.bende kendimi daha fazla kilo alır zannediyordum ama çok hareketli olduğum ve iştahım pek olmadığı için 8 kilo aldım.doğum iznime erken ayrılıcam,37'ye kadar beklemiycem belki o zaman alırım biraz hızlı.boyumda 169 ve iri kemikliyim,görenlerde senin gibi hiç kilo almadığımı söylüyorlar.gerçi yakın zamanda fotoğraf koyucam,ben sizleri çok merak ediyorum belki sizde paylaşırsınız.FUNDAARDA'nın sunduğu teklif bence mantıklı,benim için bir sorun teşkil etmez numaramı paylaşmak.çünkü gerçekten haber alamayınca ben sizleri merak ediyorum.çoğumuzunda eli kulağında artık doğum için.mesela RED zaten bir süredir keyifsizdi,dün de içimizi hop ettirdi şimdi de haber yok.

selam kızlar....bi bakıyım ne var ne yok dedim kocişle dışarıı cıkıcaz....
red umarım iyisindir canım meraktayız hepimizzz ....
öpüyorum güzeller görüşürüssssssssss

Evet aramizda bi kac gun var dogum hikayelerini okur okur heyecanlaniriz Artik valla ben bu gidisle 80 olurum hatra gecebilirim bile cok yiyorum tutamiyorum kendimi inanirmisin zeten 1 de yatiyorum sabah 4de 5de kalkiyorum lavabo icin ama sanki aylardir ac kalmis gibiyim sanki yemek yemesem dusup bayilcak gibiyim 7 kadar kendimi zor tutuyorum 7de pes edip yiyorum boyum oyle uzunda degil 1, 57 yuruyen top gibi hissediyorum kendimi

Fundaardanin feklifi bencede iyi fikir ama sizin bana ulasmaniz biraz sorun olabilir yurtdisindayim arayabilirmusiniz bilmiyorum ana ben arayabilirim benim icin sorun olmaz

Reti bende cok merak ediyorum ama icimden bi his o doguruyor diyor ama allah hayirlisini versin hepimiz icin bian once bize bi cevap verse cok rahatlicam

Benimde içimden bir his red'in doğum yaptığını söylüyor.SULOZ tombik bir bebek geliyor desene,iyi olmanıza sevindim.HAVVA, olsun be güzelim takma kafaya kiloyu.başlarda bende takarım gibi geliyordu kiloyu ama artık tek endişem sağlıklı olması,İnan kilo pek umurumda değil.o takıntıları aştık galiba.hadi bakalım Havva kim daha erken doğuracak?biz burda diğer arkadaşlarımızın doğum haberlerini aldıkça ağlamaktan helak oluruz heralde,sevinçten tabi

slm kızlaarrr herkese iyi hafta sonları.inşallah tüm bebişler ve annişler iyidir.biz oğluşla bugün tatilimize başlamanın sevincini yaşıyoruz iş bitti okul bitti çok şükür

selam annişler nasılsınız bakiim :) biz çok iyiyiz hamdolsun.. bugün kızım babasına resmen görsel şölen yaptı :) kahvaltıdan sonra yatağa şöyle bir uzanayım dedim o anda başladı benim minnoşum tepişmeye. göbeğimi açıp seyretmeye başladım babamız da geldi gözleri kocaman açıldı şaşkınlıktan :) göbeğimin her yerinde tepecikler oluşturdu aynı anda bir çok yerde olabiliyor zilli kızım :)) sonra bir ara resmen meksika dalgası yaptı :) artık neresiyle yaptı bilmiyorum ama göbeğimin sol yanında başlayan tepecik sağ yanında bitti o an benimde gözlerim kocaman açıldı şaşkınlıktan çünkü fena halde belirgindi o kadar güçlenmiş ki bir ara karnımı delip çıkacak sandım..

fundaarda çok geçmiş olsun eşinede sanada tatlım.ardacıl iidir inş

arasta odanızda sağlıkla büyüsün meleğin.çok özeniyorum süper olmuş valla.ben bi türlü yapamadım odamızı.dolap geldi bi parçası kırık.geri gitti üretimde yokmuş 2 hafta sonra gelcek falan filan.korkuyom ben doğurcam hala odası hazır değil die valla.

red rahatsızlanmış çok merak ettim.iidir kuzucuğu inşallah.belkide doğmuştur bile.az daha beklesen ii olurdu ama bizim minikler sabırsız çıktı galiba

benim ardam çok yaramaz teyzeleri.free style yapıyo karnımda civciv resmen.hem canım yanıyor hemde seviyorum bu kuduruk hallerini.piskopatlaşıyo insan anne olunca demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…