- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.601
Herkesçikleri öpüyoruz kızımla.biz kontrolden geldik veok şükür gayet iyiyiz.biz daha 1600 gr'lardayız teyzeleri,sizinkiler 2000gr'ları geçtiler bile maşallah.azimliyiz annemle bizde büyücez sizler kadar ama 3-4 hafta küçüğüz sizlere göre.bide artık tepetakla duruyorum,normal doğum pozisyonumu zorda olsa aldım.anacım da toplamda 8 kilo almış,doktor ona 2 kilo daha alabilirsin ama fazlasını alma pek dedi.normal doğumda zor oluyormuş ya fazla kilo.annemle ikimiz ben doğana kadar 2 kilo almalıyız.ben 3,5 kilo olayım annemde 10 kilo almış olur.bütün arkadaşlarımın iyi olmasına çok seviniyorum,benden onlara çok selam,annem ve babam bana daha isim bulamadıkları için Yalova'nın kızı dersiniz arkadaşlarıma onlar tanır,alır selamımı.öpüyoruz annemle sizleri
merhaba biz geldik herkes iyidir inşallah
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda bebişim 2160 gr olmuş 44 cmde boyu şimdilik bi sıkıntımız yok haftada bir gitmiştik son zamanlarda bu sefer ağrım sancım olmazsa 15 gün sonra çağırdı.. progestanı bidahaki gittigimde bırakacakmışız..
merhaba biz geldik herkes iyidir inşallah
bugün kontrolümüz vardı herşey yolunda bebişim 2160 gr olmuş 44 cmde boyu şimdilik bi sıkıntımız yok haftada bir gitmiştik son zamanlarda bu sefer ağrım sancım olmazsa 15 gün sonra çağırdı.. progestanı bidahaki gittigimde bırakacakmışız..
Kızlar Selam.. İyisinizdir Umarım. Doktor Kontrolünden Geliyoruz Oğlumla..
3200 Kilosu 51 Cm Boyu Olmuş TosuncuğumunNormal Doğum Taraftarıydım Ama Doktorum Kalan 4 Haftada Bebeğimin 4 Kiloyu Bulabileceğini Bu Yüzden Büyük İhtimal Normal Doğum Yapamayacağımı Söyledi. Sağlıklı Gelsin De Kucağıma Nasıl Gelirse Artık :)
Dün Temizliğim De Bitti, Şimdi Sadece Oğlumu Bekliyorum
Canım aramızda pek yokmuş,benim 31+3. Sende benim gibi en son doğuracak olan,arkadaşlar Mevlüt okuturken biz sancı çekiyor olan grupta olucaz.bende kendimi daha fazla kilo alır zannediyordum ama çok hareketli olduğum ve iştahım pek olmadığı için 8 kilo aldım.doğum iznime erken ayrılıcam,37'ye kadar beklemiycem belki o zaman alırım biraz hızlı.boyumda 169 ve iri kemikliyim,görenlerde senin gibi hiç kilo almadığımı söylüyorlar.gerçi yakın zamanda fotoğraf koyucam,ben sizleri çok merak ediyorum belki sizde paylaşırsınız.FUNDAARDA'nın sunduğu teklif bence mantıklı,benim için bir sorun teşkil etmez numaramı paylaşmak.çünkü gerçekten haber alamayınca ben sizleri merak ediyorum.çoğumuzunda eli kulağında artık doğum için.mesela RED zaten bir süredir keyifsizdi,dün de içimizi hop ettirdi şimdi de haber yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?