2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olsun eşin için senin hamileliğin tek ve özeldir çünkü bu ikinizin bebeği öyle düşün canını sıkma

evet cnm çok şükürrr kurban oldugumaaaaa...... gördüm elini kıpırdatıodu kuzum yaaaaçok tuhaf oldum, tomurcuk gibi henuz dr,um gelırken bıdaha cukulata fln ye dedi,yatıodu olece öksür dedi drum kıpırdadı azcık :) 4ünde 2li teste çağırdı inşallah

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 602773
bu da benim oğluşum ama bu 1 yaşındayken kızlar :)
Maşallah tontise, darısı benim basıma , bu sefer de bir oğlum olursa hiç fena olmaz.
Titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. :18:

bu arada sen bi facesine bakaydin iyiydi
Yeni gördüm canım, aktif bir sanal dünya insanı değilim , burda çok takildigima bakma , hayatımda bir ilk yasıyorum. Tüm gün yerimden kalkamadigim icin herhalde.
Hosgeldin , hayırlı olsun...
Hosgeldin canım giderek kalabalıklasiyoruz.

Son düzenleme:

Canım saol çok güzel anlatmissin kontrolunu. Bunları gebelik günlüğünede yaziyormusun? Yoksa unutuluyor...

çok çok geçmiş olsun arkadaşım allah sabır versin benimde başıma gelmişti inşallah çabuk atlatırsın ve yeniden seni aramızda görürüz

hoş geldin aramıza

güzel dileklerin için teşekkürler umarım bizlerde güzel haberler veririz

kızlar kendımı cok kotu hıssedıyorum....mıdem iğrenç bi sekilde bulanıyoo..kusmamak ıcın kendımı zor tutuyorum...sabahtan beri de adam gibi bısey yıyemedım.cubuk kraker,portakal,zeytın.su da ıcemedımm bugun hiçç....siz boyle oldugunuzda nasıl gecırıyorsunuz gununuzu,halsızlıgınızıı..uyuyamadım daa zatenn

Canım Allah kolaylık versin ben son uç haftadır bu sekildeyim, geçerli bir cozum bulamadım tüm gunü yatarak geçiriyorum hem kusmamak icin hemde enerjim olmadıgı icin. Açlıkta çok zor insan açlıktan uyuyamiyor bilirim. yiyebilecegin bir seyler olmalı tiksinmedigin haslanmis patates belki birinin sana hazırlayıp getirmesi lazım o zaman yiyebilirsin belki. Hiç beslenemezsem hastanenin aciline git serumla beslerler. Bulantıyada iyi geliyor ben iki gün hastanede yatmıştım . Tükenmiştim ama.

merhaba dünyanın en güzel anneleri

malesef her zaman yazmak mümkün olmuyor ama sürekli takip etmeye çalışıyorum.

biz 1 ocak ta doktorumuza gittik bebişimizi gördük pıt pıtlarını duyduk çok şükür rabbime.

ama halim perişan kendi evimden tiksiniyorum arkadaşlar.mutfağıma girince öğürmeye başlıyorum 2 gündür annemde kalıyoruz hazırlanışını görmediğim şeyleri az da olsa yiyebiliyorum ama kendi evimde su bile içemiyorum.ki ben evimi çok severdim bi yere gidesim gelmezdi.

doktorum 2-3 haftaya tekrar gel dedi bulantılarım için dramamine diye bi ilaç verdi ama çok zorda kalmadıkça içmemeye çalışıyorum.

bugün 8+5 günlüğüz çok şükür.benden haberler bu kadar ayrıca antalya da hamilelik eğitim semineri ya da kursu ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim arkadaşlar.hepinizi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın..

ben bugun bebisimin kalp atislarini gordum hizli hizli atiyordu cok guzel bir duyguymusss...
listenize beni de ekleyin arkadaslar 27 agustos ilk bebegim...

Selam millet :) 9+3 gündeyim ve sadece ara ara bulantım oluyor bu bulantı ve kusma hangi haftalar arasında oluyor bi kere kusaydım iyidi ya :)

Seni cok ii anliorm bnde ayniyim ne yesem mideme oturuo sanki tas yutmusm gbi ve gcmio uyuyorum uyaniorm ayni.bulantilr gcnce yeniden dogms gbi olucm

kızlar ya ben kilo almadım ama acaip şişlik var alyansım dar gelmeye başladı sizin alyanslar ne alemde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…