- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.921
merhaba arkadaşlar nasip olursa bende ağustos annesiyim :) izmirde yaşıyorum 24 yaşındayım 4,5 aylık evliyim 6+8 günlük hamileyimhenüz ne bulantım ne kusmalırım hiç biri başlamadı maşallah diyeyim sadece baş dönmelirim var arada sıradada belim ve kasıklarım ağrıyor. folbiol kullanıyorum...
Ne güzelllll... Bende bornova dayım. Ekadom'a gidiyorum Hüseyin Ceyberi doktorum. Sen nereye gidiyorsun canım? Senin bir prensesin var Allah bağışlasın .deneymli annesin. Darısı başımıza:)
bilmiyorum ki igneyle patlatsak olma mi:125:
Canım saol çok güzel anlatmissin kontrolunu. Bunları gebelik günlüğünede yaziyormusun? Yoksa unutuluyor...
nasıl yorgun düşüp de uyumadık biz fmfm ve maths?
ve daha 5 sınıfın yazılıları duruyor onları oku sonra eokula gir malum dönem sonu ya bizim işler çokdaha yarında ders hazırlığı yapmam lazım
bak ya ben de gamsızca gecenin keyfine varıyorum e okul laneti başımdaykenpüfff diyorum hiç canım istemiyor ki!
kesmemiz gerekir mi aceba?
yani tuzu...
yok yazmıyorum ama şu an derhal başlıyorum isetberry sayende
aklıma geliyordu ama işte... bugünler çabuk unutuluyor değil mi?
sen tutuyor olmalısın? ilkinde de böyle düşünüp yazmış mıydın... insan acemi oluyor çünkü misal ben
hepimiz günlük tutalım hamiş arkadaşlarım evet
Kızlar gebelikte gul koklamak ve ciğer kanı gibi hurafelere inaniyormusunuz? Ben hurafelere inanmam aslında, orta okulda bilim teknik dergileri okumaya başlamış bir bilim insaniyim ben , yuksek lisans yapmış bir kimyagerim lakin bir yanımda tedirgin sebeplerine gelince: Annem bana hamileyken evde ciğer hazırlanıyormuş sen dokunma bebekte leke olur demişler , ben inanmam böyle seylere demiş ve hadi deneyelim sahitsiniz diyerek serçe parmağını ciğerin kanına batırmış ve bacağına bastırmış. Benim bacağımda leblebi büyüklüğünde bir dogum lekesi var . Daha sonra teyzem hamile kalmış o da kalçasına bastırmış ciğerin kanını kuzenimin kalçasında benimkine benzeyen bir dogum lekesi var. Ben bunu bilimsel bir gercege dayandirmaya calisiyorum bildiginiz gibi çig ete dokunmamız aslında yasak belki ciğerin kanindaki toksinler henüz derisi yeni gelişmekte olan bebekte en iyi ihtimalle leke bırakıyor olabilir. Ama dokunduğu yerde leke çıkmasını anlamlandiramiyorum. Tesadüftur diyebiliyorum ancak. Birde gul koklama meselesi var bununla ilgili çevremde duydugum hikayeler var artık onların doğruluk payını bilemem. Belki diyorum gul de bulunan allerjenler bebeğin cildinde leke birakiyordur. Velhasil geçenlerde esim eve gelirken gul getirmiş bende gulu bir güzel kokladim. Sonrada bir refleksle fırlattım . Gidip yuzumu yikadim. Esim duruma bozuldu tabi( bosver) ya bebeğin yüzü lekeli olursa dedim. Böyle bir seye inandığına inanamıyorum dedi. Sonra annemi aradım biraz tüh tüh yaptı sonrada bir şey olmaz . İnanmazsan olmaz dedi. Bende bilmiyorum acaba inaniyormuyum:)
kesmemiz gerekir mi aceba? yani tuzu...
o daha mantikli tabi
kızlar özel bir soru olacak ama eşinizle yakınlaşıyormusunuz?ben köşe bucak kaçıyorum 3 doktora gittim bayan olanlar kaç dediş erkek olan olabilir dedi erkek olan eşimin yanında dedi acaba hemcinsi diye torpil mi geçti artık:)))
Kızlar gebelikte gul koklamak ve ciğer kanı gibi hurafelere inaniyormusunuz? Ben hurafelere inanmam aslında, orta okulda bilim teknik dergileri okumaya başlamış bir bilim insaniyim ben , yuksek lisans yapmış bir kimyagerim lakin bir yanımda tedirgin sebeplerine gelince: Annem bana hamileyken evde ciğer hazırlanıyormuş sen dokunma bebekte leke olur demişler , ben inanmam böyle seylere demiş ve hadi deneyelim sahitsiniz diyerek serçe parmağını ciğerin kanına batırmış ve bacağına bastırmış. Benim bacağımda leblebi büyüklüğünde bir dogum lekesi var . Daha sonra teyzem hamile kalmış o da kalçasına bastırmış ciğerin kanını kuzenimin kalçasında benimkine benzeyen bir dogum lekesi var. Ben bunu bilimsel bir gercege dayandirmaya calisiyorum bildiginiz gibi çig ete dokunmamız aslında yasak belki ciğerin kanindaki toksinler henüz derisi yeni gelişmekte olan bebekte en iyi ihtimalle leke bırakıyor olabilir. Ama dokunduğu yerde leke çıkmasını anlamlandiramiyorum. Tesadüftur diyebiliyorum ancak. Birde gul koklama meselesi var bununla ilgili çevremde duydugum hikayeler var artık onların doğruluk payını bilemem. Belki diyorum gul de bulunan allerjenler bebeğin cildinde leke birakiyordur. Velhasil geçenlerde esim eve gelirken gul getirmiş bende gulu bir güzel kokladim. Sonrada bir refleksle fırlattım . Gidip yuzumu yikadim. Esim duruma bozuldu tabi( bosver) ya bebeğin yüzü lekeli olursa dedim. Böyle bir seye inandığına inanamıyorum dedi. Sonra annemi aradım biraz tüh tüh yaptı sonrada bir şey olmaz . İnanmazsan olmaz dedi. Bende bilmiyorum acaba inaniyormuyum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?