2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarr o kadar heyecanlıyım kiii bi o kadar da korkuyorum salı günü kontrolüm var umarım herşey yolundadır. bu arada belirtilerimi yazayım kızlar göğüslerim resmen taş gibi sepsert şiştiler göbüşüm de özellikle yemeklerden sonra eskiye nazaran baya bi şişiyo umarım kilo almam. 51 kiloyla hamile kaldım şuan 52 oldum. ilk üç ay fazla hareket etmek iyi değil diye genellikle yatıyorum böyle hareketsizlikten de kilo alıcaz gibi görünüyo :S siz ne yapıyorsunuz bu durumda arkadaşlar

Kızlar bizde bugün kalp atışlarını dinlemeye gittik Allah ım ne kadar güzel bir duyguymuş,güm güm çok hızşı atıyordu zor tuttum ağlamamk için kendimi,yanlız 58 kiloyla hamile kalmıştım 60 olmuşum çok morelim bozuldu

canım TAM OLARAK KAC GUNLUKSUN DAKIKADA KAC ATTI KALBII

hımmm hıc kımse ıyı degıll sanırımmmmmm layyddbırd polıanna isetberyy möızmız saadet elfaess
zeynepp sımdı sızler olsanız sohbet edılırdı sızden baska yazann yok

Son düzenleme:
oku oku uykum geldi yaw :) sizide boş bırakmaya gelmiyor alıp başınızı gidiyorsunuz :) bebeğini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin umarım en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bii hamilelik nasip eder rabbim

gel bebem biz edelim sohbet anlat derdini

hosgeldınnn datlummm kulaklarınızı cınlattım cvallahıı benı uykum kactı gıttı ıkı muhabbet edelım dedım kımzecıkler yazmadııı benım sansıma herhalde baska aksamlar yazıolarla dolardı buralar bugun pek sakıncıkkk sen nasılsın bebiş nasıllll

iyidir cnm valla oğlumu uyuttum kocam yanımda uyudu kaldı :) bende bakınıyodum öyle bebişimde kasıklarıma baskı yapıyo yaramaz sıpa. facede bakınıyodum orda sohbet hızlı diyerekten sen uğramıyosun herhalde. sende ne var ne yok ?

arada bakıyorum cnm facedekı grubada arad buraya yazıyorumm bızde ıyıyız cok sukur bır sorunumuz yok bulantılar falanda azaldı rahatım yanıı

Allah sabır versin canım... Dediğin gibi herşey Allah 'tan..üzme kendini daha fazla diyeceğim ama faydası olmayacak biliyorum... Ama yeni gelecek bebişin için bir an önce toparlanıp kendini hazırlaman gerek...kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…