- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.901
benım de bol gelen yuzugum sımdı cıkmıyooo...inş kestırmek zorunda kalmam
benım de bol gelen yuzugum sımdı cıkmıyooo...inş kestırmek zorunda kalmam
Kızlar bizde bugün kalp atışlarını dinlemeye gittik Allah ım ne kadar güzel bir duyguymuş,güm güm çok hızşı atıyordu zor tuttum ağlamamk için kendimi,yanlız 58 kiloyla hamile kalmıştım 60 olmuşum çok morelim bozuldu
canım TAM OLARAK KAC GUNLUKSUN DAKIKADA KAC ATTI KALBII
7+1 canım,valla sürekli kayıyordu zaten doktor ne kadar hızlı atıyo değilmi diye güldü dakikada 170 var dedi tam saydımı bilöiyorum normal değilmiki?
normal canımm..saglıklı olurlar ınşş
hımmm hıc kımse ıyı degıll sanırımmmmmm layyddbırd polıanna isetberyy möızmız saadet elfaess
zeynepp sımdı sızler olsanız sohbet edılırdı sızden baska yazann yok
gel bebem biz edelim sohbet anlat derdini
hosgeldınnn datlummm kulaklarınızı cınlattım cvallahıı benı uykum kactı gıttı ıkı muhabbet edelım dedım kımzecıkler yazmadııı benım sansıma herhalde baska aksamlar yazıolarla dolardı buralar bugun pek sakıncıkkk sen nasılsın bebiş nasıllll
iyidir cnm valla oğlumu uyuttum kocam yanımda uyudu kaldı :) bende bakınıyodum öyle bebişimde kasıklarıma baskı yapıyo yaramaz sıpa. facede bakınıyodum orda sohbet hızlı diyerekten sen uğramıyosun herhalde. sende ne var ne yok ?
Maşallah tontise, darısı benim basıma , bu sefer de bir oğlum olursa hiç fena olmaz.
Insallahh datlumm bal kızının yanında birde kaymak oğlun oluy insallah önce sağlıklabenimde senin gbi güzel bi kızım olsunn aminn
Malesef 11. haftamda bebişlerimin kalbi durduğu için hamileliğimi sonlandırdıkBugun 3. günüm hala çok üzgünüm toparlanamıyorum Allah dan geldiğini bildiğim için böylesinin hayırlı oldugunu dusunup teselli buluyorum .....Umarım tüm arkadaşlar bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar.Hepinize şimdiden ıyı hamilelik ve doğumlar.
bende izmirliyim canım Bornovadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?