2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar kızlar, çoğu zaman telefondan takip ettiğim için cevap yazamıyorum şifremi bilmiyorum çünkü bilg otomatik bağlanıo

sona yaklaştıkça tatlı telaşlar hepimizi sarmış, ne güzel heyecanlar bunlar allahım hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inş

benim doğumum da sezaryen olacağı için ağustos 20den sonra olacak, ben 15inde senelik iznimi kullanıcam temmuz sonu gibi temizliği düşünüyorum.
sen de temmuz sonu yapabilirsin bence
gerçi temizlik derken sadece cam ve perde.
salondaki halıyı zaten yıkatmadan sonra kaldırdım sermedim bi daha temiz dursun die, yazın halı pek sevmem ayrıca
allah akıl fikr versin o insanlara, yaşamayan anlamıyor hiçbişeyi dışardan konuşmak kolay tabi, çekene sor bi de

boşver hepsine kulaklarını tıka, sen sakin olmalısın ki bebişin de içerde huzurlu olsun

al işte dünyada konuşmaya meraklı ne çok insan var

benim de pek karnım çıkmadı görenler hep 4-5 aylık falan zannediolar 8e girdim diyince gözleri bi açılıverio.oysa ben halimden çok memnunum ama onların o tepkileri beni de korkutuo

ben de dün oğlumun son eksiği olan bebek çantasını deterjan ve yumuşatıcısını aldım, tabi durur muyum akşam gelir gelmez çamaşırlarını yıkadım serdim
ama ütülemicem şimdilik çnkü mobilyalarımız geldi ama dolap kapağımız çizilmiş yeniden boyaya gitti. ben de o bahaneyle odayı havalandırıom, neyse ki düşündüğüm kadar çok boya kokusu yok

Hii vallahi sen sabırlısın ben kabul edemem böyle bir şeyi hele ki yatak odamıza orası mahremim yahu

selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir rahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum
inşallah
geçmiş yapamıyorum ama azıcık okuduğum kadarıyla son hazırlıklar yapılıyor sanırım bizim ağustos bebekleri pek bi aceleci çıktılar bende inşallah bi aksilik çıkmazsa haftasonu dolap temizliği yapacagım pazarteside kadın gelip cam kapı silecek

bu hamileliğim okadar yoğun geçiyor ki gelen giden hakikaten artık kimseyi istemiyorum bunu derken utanıyorum ama gelmelerden gitmelerden evime doğru düzgün vakit ayıramadım zaten yardım edenimde yok annem rahatsız kardeşim yurtdışında kayınvalidem şehirdışında.çalışan olarak zaten evde kaldığımız saatte belli yarın akşam yine misafir gündüz dolap temizliği zaten beni mahvedecek bide kalk hazırlık yap pöfffff

kızlar doktor bana 20 temmuzdan sonra bekleyeceğiz hazırlıklı olacağız dedi normal doğum olacak nasipse inşallah bende haftaya göğüs kremine başlayayım diyorum emzirirken yara olmasın diye önceden başlamak gerekiyormuş yaa ne dersiniz aranızda ğöğüs kremi kullanan var mı

bu arada kızlar salonuma zebra yaptırmaya karar verdim ip perde çocukla için tehlikeli oluyormuş dolanıyorlarmış Allah korusun boğulma tehlikesi oluyormuş.bakıcıya bırakınca bide o korkuyu yaşayamam salonunda zebra kullanan var mı memnun musunuz ofis gibi mi duruyor

Ben neredeyse 1 aydır kullanıyorum canım ama kullandıktan sonra göğüs pedi koyma terletiyor bizim evde eski bir atlet vardı pamuklu penye ben onu kesip kesip kullanıyorum uçlarına sağlık ocağındaki ebe söylemişti umarım yara bere olmadan sağlıklı bir şekilde emziririz bebeklerimizi...

göğüs kremi almadım henüz kendime, ama banyodan sonra yağlanırken göğüslerime de sürüyorum ben o da mutlaka yumuşatıodur

kesinlikle öyle ip perde küçük çocukla kullanışlı olmuo pek.
ben çocuk odama zebra yaptırdım daha yeni olduğu için bi fikir veremicem ama mutfağımda normal storlardan var 2,5 yıldır, tüle bin basar, temizliği falan çok kolay tülü zırt pırt çıkar yıka as insanı öldürüo, ama stor ufacık bi lekeyi ıslak mendille sil tamam bitti
zebra da az çok o tarzda bişi, temizlik açısından kullanışlı olacağını düşünüyorum o yüzden.
onun dışında eltim de benimle aynı zamanda oturma odasına zebra yaptırdı, o kadar şık modeller var ki kesinlikle ofis gibi falan durmadı gayet hoş oldu

benim salonum zebra cnm ancak yikanmiyor kuru temizleme falan bide sen indiremion takamion bunlari bilde ona gore yaptir istersen...biraz temizligi zahmetli....ben suan yaptirmam mesela bidaha oyle diyiim...cunku benim icin temizligi onemli rahat yapilabilmesi

SElam kızlar,

Ya bu son ay ne kadar zormus. Şimdiden isyan bayrağını çektim. 3 gündür toplasan 6 saat zor uyumusumdur. Kızım az hareket ediyo demiştim hatırlarsanız demez olaydım öldürdü beni hem tekmeliyor hem geriliyor kasiliyor garip garip hareketler sanci da cabası. 2 hafta once doktor donmuş dogum pozisyonunu almış demişti. Bu neydi şimdi anlamadım. Geri donmuş olabilir mı dogum kanalına mı girdi acaba. Ama bunun icin erken değil mı?

Dün sabaha karsı kolik bebek cd sinı açtı ancak uyudum biraz. Kolik bebeğim benim diye seviyor beni saka gibi :)

Ayyy nasıl baktıysam. Kumsalın havludan olduğunu farketmemişim bile. Şimdi yeniden baktım sen yazınca. Fikir mükemmelmiş. Allahım bizim miniklerin böyle cici fotoğrafları olacak mı yaaaaaa

Ben bu fotoğrafları gördükten sonra bir de ev çekimi yaptırmayı düşünüyorum Şimdiden bütçe planlamasını yapayım da bebişimin böyle cici fotoğrafları olsun

Napıyosunuz hamişler

Selam canımmm iyiyiz sen napıyosun? Ada Sare' miz napıyo uslu duruyomu bakiyim :)

Bende de var aynı sorun canım biz eşimin babannne-dedesiyle altlı üstlüyüz. Keşke evime girip iş görseler ütümü falan yapsalar ne iyi olur :) Bizimkiler sadece gezmeye giriyolar İlk farkettiğimde şok olmuştum çok sinirlendim eşime söyledim anahtarı onlardan almasını ama malesef alamadık :) Biz yokken ya bişey olursaymışşş saçmalığa bak ya ben başka biyerde otursaydım arkamı kim kontrol edecekti? Benim en delirdiğim konu daha 1 aylık evliyken oldu. Babanne anlattı utanmadan. Bi akrabaları gelmiş torunlar yukardamı oturuyo demişler bizimki de çeyiz gösterir gibi almış misafirleri bizim evi gezdirmiş O an nasıl çıldırdığımı tahmin edersin. Düşünsene yeni evliyim heryerde bişeyimi bırakmış olabilirim rezillik yani... Neyse benim birkaç kez sert çıkmamla bu giriş çıkışlar azaldı. Hala arada farkediyorum girdiklerini özellikle çamaşır makinesini ya da bulaşık makinesini çalıştırıp çıkmışsam oluyor. Su sesi duyup kontrole çıkıyolar büyük ihtimalle Benim caydırma taktiğim şu oldu bu konuda sen de dene derim. Evde bişeyi bulamadığını söyle değerli bi eşya olursa daha etkili olur :)

Kabul etme canım ya misafir gerçekten insan başedemez sıcak bi yandan iş bi yandan Benim sadece en yakın arkadaşlarım gelip gidiyor. Onlara da bişey yapmıyorum hatta ben oturuyorum onlar hizmet ediyor ohh mis

Ben başladım kullanmaya her gün duştan sonra çatlak kremini ve göğüs ucu kremini sürüyorum inşaallah doğumdan sonra faydası olur bu arada ben de çatlak oluşmadı ne zaman oluşuyorya da gözle görülebilir duruma geliyor bilginiz var mı

Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?

Beyaz kutulu yeni seride şeffaf folyosu ve koruma bandı yok.

cok zor gercekten canım aileden uzak bi şehirde yaşamak bende ünv. şehir dışında okudum ama aynı şey olmuyoo evlenice çok farklı...napalım canım sağlık olsun Allah başımızdan eksik etmesin en azından bi durum olsa atlayıpp yetişebilicek ailelerimiz var

maşallah canım sana ne diyim...enerjin süperr ...ben bütün gün evdeyim ama iş güç yapmaktan ıyy geldiiiiii bu ara hele tam soğudum yemek yapmakta içimden gelmiyooo
halbukii önceden cesit cesit yapardım hamişlikten sanırım....
kızım doğsun otomatiğe bağlar benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…