- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.341
benim doğumum da sezaryen olacağı için ağustos 20den sonra olacak, ben 15inde senelik iznimi kullanıcam temmuz sonu gibi temizliği düşünüyorum.Ev temizlikleri başlamış.. Kaçıncı haftada temizliyorsunuz kızlar. Benm doğum 28 Ağustos sata göre.. Nezaman dip köşe yapmalıyım sizce.. Halılar yıkamaya da verilecek, gerçi kirletemedim sayılır ama bebek doğmadan temizlensin sonra uğraşamam herhalde ..
allah akıl fikr versin o insanlara, yaşamayan anlamıyor hiçbişeyi dışardan konuşmak kolay tabi, çekene sor bi decnm bnm ilgin icin saol..ne guzrl anlatmisin...sonunda pamuguma kavusucami bilmk beni rahtlatiyo.kocamn ailesine gore bnm yptgm naz herkes hamile oluyomus flan filan kulagima geliyo..bn bayiliyrm ev hapsine ilac icmeye igne olmaya..ceken bilir ama esim ynmda cok sukur..snde kulaklarini tika cnm agzi olan konusuyo..melegn gelince herseyi unutucaksn..bu kdr guzrl varliklara kavusmk o kadar kolay degilmis bazi seyleri asmak gerekiyo bzmkide oyle ..sende bna ne zamn istersen yazabilirsn cnm bnm..
Kızlar bu arada son 3 gün içinde 4 kişi karnın aşağı inmiş, kilo da almamışsın karnın çok küçük, bebek zayıf galiba falan dedi. Aşağı yukarı buna benzer şeyler işte. Karnımın şekli böyle dedim , en başından beri aşağıda gidiyor dedim bebeğin kilosu normal sınırlar içerisinde , hem sağlıklı olsun da önemli değil dedim geçiştirdim. 9 kilo aldım ayrıca. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yediklerimin çoğu bana yarıyor malesef. bunu zaten takıntı yaptım bi de böyle konuşup iyice moral bozuyorlar. İnsan bi moral verir.
Böyle çok bilip konuşan insanlara deli oluyorum yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valla canım ben bu dertten çok muzdaribim. aynı binada oturuyoruz ailesiyle eşim daha önce ayırmış dairesini bekarken yaşamış bir iki yıl bizim yaşadığımız dairede. anne de alışmış evi gelip temizliyor oğlunun yatağını topluyor falan. evlendik aynen devam.ben işe erken gidiyorum eşim benden sonra kalkıyor.eve bir geliyorum yatak toplanmış mutfaktaki bir iki geceden kalan bulaşıklar yıkanmış.daha bir haftalık evliyiz. eve bir geldim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. eşime sakin bir şekilde açıkladım.. ama gel gör ki ben kötü oldum.onlar iyilik yapıyormuş ben buna kötülükle karşılık veriyormuş.o benim annem sayılırmış.bunda utanacak kızacak ne varmış.. Allahım günlerce kendime gelemedim.. biliyorum kadın kötü niyetli değil ama benim yatağımı toplamak ne demek.. off yine sinirlerim depreşti.. neyse tabi ben sustum kaldım.şimdi aynen devam ediyor.. sustum artık yapacak bir şey yok. ben yokken çok rahat giriyorlar eve.. ben de dikkat ediyorum artık.tatile giderken de bildiğim için ona göre çıkıyorum evden.annem sayılırmışmış.. annem bir keree odama benden izinsiz girmemiştir ne şimdi ne de genç kızlığımda..dediğim gibi bıraktım artık ben üzülüyorum çünkü eşim onlardan yana.sinirlenmektense bıraktım kendi haline.gelsin evi toplasın, ütülerimi yapıyor,temizliğimi yapıyor, ben de evi ona göre bırakıp çıkıyorum artık..
kızlar doktor bana 20 temmuzdan sonra bekleyeceğiz hazırlıklı olacağız dedi normal doğum olacak nasipse inşallah bende haftaya göğüs kremine başlayayım diyorum emzirirken yara olmasın diye önceden başlamak gerekiyormuş yaa ne dersiniz aranızda ğöğüs kremi kullanan var mı
aaaaa çok yakınız kız :) sizin üstünüzdeyim bende sancaktepe :) burası niye sıcak
sancaktepeye cok sık geliom neresindesin...ben sinpas lagune geliom her hafta neredeyse
Hii vallahi sen sabırlısın ben kabul edemem böyle bir şeyi hele ki yatak odamıza orası mahremim yahu
göğüs kremi almadım henüz kendime, ama banyodan sonra yağlanırken göğüslerime de sürüyorum ben o da mutlaka yumuşatıodurkızlar doktor bana 20 temmuzdan sonra bekleyeceğiz hazırlıklı olacağız dedi normal doğum olacak nasipse inşallah bende haftaya göğüs kremine başlayayım diyorum emzirirken yara olmasın diye önceden başlamak gerekiyormuş yaa ne dersiniz aranızda ğöğüs kremi kullanan var mı
bu arada kızlar salonuma zebra yaptırmaya karar verdim ip perde çocukla için tehlikeli oluyormuş dolanıyorlarmış Allah korusun boğulma tehlikesi oluyormuş.bakıcıya bırakınca bide o korkuyu yaşayamam salonunda zebra kullanan var mı memnun musunuz ofis gibi mi duruyor
haklısın canım kabulllenmek çok sabır istiyor. ama bana yaptıkları iyiliklere karşılık tahammül ediyorum...
bu arada kızlar salonuma zebra yaptırmaya karar verdim ip perde çocukla için tehlikeli oluyormuş dolanıyorlarmış Allah korusun boğulma tehlikesi oluyormuş.bakıcıya bırakınca bide o korkuyu yaşayamam salonunda zebra kullanan var mı memnun musunuz ofis gibi mi duruyor
Ayyy nasıl baktıysam. Kumsalın havludan olduğunu farketmemişim bile. Şimdi yeniden baktım sen yazınca. Fikir mükemmelmiş. Allahım bizim miniklerin böyle cici fotoğrafları olacak mı yaaaaaa
Napıyosunuz hamişler
Valla canım ben bu dertten çok muzdaribim. aynı binada oturuyoruz ailesiyle eşim daha önce ayırmış dairesini bekarken yaşamış bir iki yıl bizim yaşadığımız dairede. anne de alışmış evi gelip temizliyor oğlunun yatağını topluyor falan. evlendik aynen devam.ben işe erken gidiyorum eşim benden sonra kalkıyor.eve bir geliyorum yatak toplanmış mutfaktaki bir iki geceden kalan bulaşıklar yıkanmış.daha bir haftalık evliyiz. eve bir geldim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. eşime sakin bir şekilde açıkladım.. ama gel gör ki ben kötü oldum.onlar iyilik yapıyormuş ben buna kötülükle karşılık veriyormuş.o benim annem sayılırmış.bunda utanacak kızacak ne varmış.. Allahım günlerce kendime gelemedim.. biliyorum kadın kötü niyetli değil ama benim yatağımı toplamak ne demek.. off yine sinirlerim depreşti.. neyse tabi ben sustum kaldım.şimdi aynen devam ediyor.. sustum artık yapacak bir şey yok. ben yokken çok rahat giriyorlar eve.. ben de dikkat ediyorum artık.tatile giderken de bildiğim için ona göre çıkıyorum evden.annem sayılırmışmış.. annem bir keree odama benden izinsiz girmemiştir ne şimdi ne de genç kızlığımda..dediğim gibi bıraktım artık ben üzülüyorum çünkü eşim onlardan yana.sinirlenmektense bıraktım kendi haline.gelsin evi toplasın, ütülerimi yapıyor,temizliğimi yapıyor, ben de evi ona göre bırakıp çıkıyorum artık..
selam kızlar umarım herkesin keyfi yerindedirrahatsızlığı olan tüm arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum
inşallah
geçmiş yapamıyorum ama azıcık okuduğum kadarıyla son hazırlıklar yapılıyor sanırım bizim ağustos bebekleri pek bi aceleci çıktılar bende inşallah bi aksilik çıkmazsa haftasonu dolap temizliği yapacagım pazarteside kadın gelip cam kapı silecek
bu hamileliğim okadar yoğun geçiyor ki gelen giden hakikaten artık kimseyi istemiyorum bunu derken utanıyorum ama gelmelerden gitmelerden evime doğru düzgün vakit ayıramadım zaten yardım edenimde yok annem rahatsız kardeşim yurtdışında kayınvalidem şehirdışında.çalışan olarak zaten evde kaldığımız saatte belli yarın akşam yine misafir gündüz dolap temizliği zaten beni mahvedecek bide kalk hazırlık yap pöfffff
kızlar doktor bana 20 temmuzdan sonra bekleyeceğiz hazırlıklı olacağız dedi normal doğum olacak nasipse inşallah bende haftaya göğüs kremine başlayayım diyorum emzirirken yara olmasın diye önceden başlamak gerekiyormuş yaa ne dersiniz aranızda ğöğüs kremi kullanan var mı
Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?
Beyaz kutulu yeni seride şeffaf folyosu ve koruma bandı yok.
Herkese günaydın güzel anneler ve minnoşları.haftanın son günü çabucak geçer inşallah çalışan herkese..
ben de anneme çok düşkünüm. bazen aklıma bile gelince gözlerim doluyor. 4 yıl ayrıydım evden üniv okurken ama o zaman zor gelmiyordu. evlenince ayrı kalmak daha zor geliyor. her ayrılışımız gözyaşıinşallah onun gibi bir anne olabilirim diyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah...
Günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama bir kaç gündür nidilat kullanmama rağmen kasılmalarım oluyor ve 20 sn kadar sürüyor birazcık korkuyorum , belki de işe geldiğim için olabilir diyorum çünkü evde uzanınca bu kadar kasılma yaşamıyorum ...
Ohhhoo tatlım yemek yaptım arada çamaşır attım ütü yaptım eşim geldi yemeğimizi yedik beklediğimiz misafirler gelmedi onun yerine kv kp geldi onlarla oturduk birazcık kv giderken çamaşırların bittiğini gördü serip gitti bir saat elini tuttum makinadan çıkarmasın çamaşırlarımı diye yine de çıkardı serdi gitti sağolsun ... Üff ben çamaşır konusunda hassasım biraz kimsenin ellemesini istemem ama sanırım son zamanlarda bunu aşmam gerekecek ...
Oyyy hepimiz yaklaştık sonlara Allah rahat doğumlar hepimize ....
Maşallah uzun bir kız geliyor
Ayy canım başarılar umarım istediğin gibi olur :))
Canım bazen kulak asmamak gerekiyor ama insan yapamıyor değil mi bana da yorum yapıldığı zaman ya da kötü tecrübeler anlatıldığında ister istemez sinirleniyorum zaten ilk bebek neler olacağını bilmiyoruz bir de saçma sapan olaylar anlatılınca insan çok geriliyor yahu
Vallahi benim de hayatta hiç hoşlanmadığım şey ben yokken eve girilmesidir. Biz evliliğimizin ilk günlerinde bunun çok kavgasını yaptık eşimle, bir gün kapı zilimiz bozulmuştu eşim de benden habersiz kp 'e söylemiş o da gayet rahat gelip yaptırmış,akşam eve bir geldim içerde toz var duvar tozu, hayatımın şokunu yaşadım, o gün evden çıkarken ortalıkta bir şeyler bırakmış olabilirdim -ki bırakmam ama kp ve yanındaki adamın gelip öyle bir manzara görmeleri hoş olur muydu ?? Zaten bu olay son oldu fena bir yaygara yaptıştım eşime...
Canım son haftalarda olduğumuz için olabilir ben henüz yaşamadım bebeğim ters duruyor çünkü ...
Çok tatlı , çok huzurlu canım benim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?