2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar istemediginiz kisiler evinize giriyorsa direk kilidi degistirin anahtari kaybettim deyin degistirin...anahtarda bidaha vermessiniz olur biter )

nabersinizz göbişlilerr
hava bugün sıcakk hafiften...inş. yine kavurmazzz
arastadan haber yok sanırım nasıl olduu acabaa:44:
neyse ben bugün biraz iş yapıyım yoksaa ev alıp başını gidicekkkarada bakarım size

kizlar istemediginiz kisiler evinize giriyorsa direk kilidi degistirin anahtari kaybettim deyin degistirin...anahtarda bidaha vermessiniz olur biter )

aynı dertten ben de muzdaribim. kv üst katımda, ilk zamanlar kafasına girer girer çıkardı

bi ara anahtarımı unutmuşum diyip(ki gerçekten unutmuştum) ondaki anahtarı aldım bi daha da vermedim ara sıra ister bulunca veriyim der geçiştiririm bu da bi fikir

Gögüs ucu yaralarından üç ay boyunca çektim hamileliğim de kullanmadığım krem kalmadı hiç biri fayda etmedi , ablam ecz de çalışıyordu bana asit boric denilen bir maddeyi sulandırmamı önce bununla gögüğ ucunu temizlememi sonra da yara yanık tedavisin de kullanılan madacasolle kremi sürmemi söyledi bir hafta için de kızımı ağrısız sancısız emzırmeye başladım.
Bunu bir yere not edin , eğer elinizde ki kremlerden fayda görmezseniz dr ye danışarak kullanın..Bu bilgiyi aramayın daha sonra :))
Ben bu hamileliğim de lansinoh kullanayım dedim yine banamısın demedi , tekrar abla tavsiyesine başladım şükür bir haftadır çok rahatım.

Yatak odam da kullanıyorum zebra.. şu an için sorun yok..çok şık modeller var.. onun için salonun da gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

canım o nasıl oluyor anlamadım, benim göbek taaa en baştan beri hep aşağıdaydı, hiç de yukarı çıkmadı zaten,
şimdide değil 4 parmak aşağıda yaklaşık 10 parmak aşağıda göbeğim,
panik oldum o nasılki öyle. ben mi yanlış ölçüyorum

cnmcım herkes doktor olmuş diye doktorum söledi banada diolardı karnın aşağıda niye böle senin die doktora sordum karnım aşağıdamı nie böleym herkes soruo de o da dediki 1 çocuk doğuran kendini prof sanıo dedi hiç takma

Gunaydinlar. ben evime dondum. simdi dr a gidiyorum. ogleden sonra herseyi anlatcam ins. opuorum sizleri

cnm çok sevindim beklioruz haberlerini

ayy cnm Nevşehir benim memleketimede çok yakın çok severim avanos ürgüp çookk güzeldir huzur vericidir hayırlı olsun adına çok sevindim milli eğitimdede çok rahat edersin ne güzel 2014te bende girecem kpssye evdeyken çalışayım diorum işim var ama severek yapmıorum

Günaydın kızlar
rahatsız olanlara geçmiş olsun diyorum bende hiç uyumadım desem yalan olmaz. avuç içim kaşındı durdu koca bir gece öyle tatlı kaşıyor ki kaşımadan duramadım. kremledim yağladım bana mısın demedi. sabah hemen sağlık ocağına gittim kan ve idrar istediler verdim sonucunu öğleden sonra alacağım bakalım. İnşallah bir şey çıkmaz. Benimde göbişim biraz aşağı indi.

Kan ve idrar sonuçlarımı alıp kendi doktoruma götüreceğim.

Bende kayınvalidem ile aynı binadayım ama anahtarımı hiç vermedim sadece ben 1 ay kadar annemlere gittiğimde eşim vermiş.Evde civcivlerimiz vardı balkonda onlara yem su vs. vermiş birde eşimin çamaşırlarını yıkamış ütülemiş. Eşim yatak odasında bile yatmamış. Koltuğa eşime kendi çarşaflarından çarşaf almış sermiş benimkileri karıştırmamış.

aynen benmkide baya aşşağıda hemen baktım bence herkesinki farklıdır yaa...

Helenas merhaba benim de kv dün geldi kp de evde :) kv im dün gelmesiyle mide fesatı geçirmeme az ramak kalmıştı. 53 ile hamile kaldım şuan 63 m. Kayınvaldem çocuğun az kilo aldığını düşünüyor ve ne varsa dolapta veriyor..!!! Üstelik zorluyor eşimin yanında da saygısızlık etmek istemiyorum.. Annem de dün hoşgeldin için gelmişti o da şaşırdı :) yok yani kilosu iyi merak etmeyin diyor.. İstanbul gelini olarak görüyor beni ama ben zaten bebeğin yarayacağı herseyi yıyıyordum şimdi tabakaki hersey bıtecek diyor:) 30 yaşındayım çalışan ve ekibi olan bir kadın olarak annemden bile böyle azarlama işitmedim :) dün tüm geceyi soda ile geçirdik bebeğimle.. Son 1 ayımız hayırlı olsun diyorum gülüyorum ne diyim.. Mutfak kv im eline geçti herseyin yeri değişti.. Bugün ikinci günü..!!!

keneden eşimin bi tanıdığı ölmüş burda bugün çok üzüldüm ve etkilendim kızlar yaa allah korusun gencecik adam kaç tane çocuğu var(

slm kızlar karmakarışık duygular içindeyim dün gece rüyamda tuvalete gidiyorum ve nişanım gelmiş nasıl bir panik oluyorum olmaz daha 35. haftadayım kıyafetlern hepsi yıkanmadı ütülenmedi pijamanın paçasını ayarlatmadım evim dağınık :)) çok kötü bir duyguydu karar verdim artık biran önce bütün hazırlıkların tamamlanması ve doğum çantasının hazır bekletilmesi gerekiyormuş:)

cnm benim bide evim toplu halılar falan yarın temizlikçi gelecek inşallah bende panikliyorum gece 12de çantamı düzenledim eşimde dio noluo gece gece sancın mı var yoksa hep panikletmem seni sölemem sancım gelsede diodum geldi sandı:))) hep panik halindeyiz bu son nhaftalarda ondan rüyalar falanda

Kizlar birsey soracam her sabah kalktigimda aklima takiliyor ben cok yuz ustu yatardim onceden simdi hep yan yatiyorum ama gece farkinda olmadan gobegimin yarisininin ustune yatmis oluyorum uyandigimda anliyorum bunuda acaba birsey olurmu yaa sanki ayaklarini eziyor musum yada zarar veriyor musum gibime geliyor sizdede oyle oluyormu tek ben mi boyleyim

Merak etme hiç bir şey olmuyor , bende aynı pozisyonda uyanıyorum çoğu zaman , bacak arana alacağın yastıkla biraz daha rahat uyursun..

Bende aynıyım ilk zamanlar yan ve sırt üstü yatardım şimdiler ise yan yatmama rağmen uyandığımda biraz yüz üstü yatmış gibi uyanıyorum.

günaydınlar güzel arkadaşlarımm
dün evimin bir kısmı kv tarafından dip köşe temizlendi..her gün biraz biraz yapacak sağolsun..ortalıkta dolanırken ben de yoruldum baksan hiç bişey yapmadım ama akşam da beklenen misafirlerim geldi..çıktık gezdik biraz geldik bir de balkonda oturduk kaç saat. yattığımızda saat 3 bucuktu ve ben bitmiştim artık

canımcım çok haklısın seninkiler biraz abartmış yardım olayını.. ben de olsam çok rahatsız olurdum bunca müdahaleden.. biliyosun biz de altlı üstlüyüz kv ile.. ama bir kere olsun kapıyı çalmadan gelmemiştir. kapı açık olsa bile zili çalar bekler kapının önünde.. bu konuda çok rahatım Allahtan..

tatlımm başarılar diliyorum inşallah çook güzel geçer sınavın..Allah zihin açıklığı versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…