- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.361
kizlar istemediginiz kisiler evinize giriyorsa direk kilidi degistirin anahtari kaybettim deyin degistirin...anahtarda bidaha vermessiniz olur biter)
kızlar doktor bana 20 temmuzdan sonra bekleyeceğiz hazırlıklı olacağız dedi normal doğum olacak nasipse inşallah bende haftaya göğüs kremine başlayayım diyorum emzirirken yara olmasın diye önceden başlamak gerekiyormuş yaa ne dersiniz aranızda ğöğüs kremi kullanan var mı
bu arada kızlar salonuma zebra yaptırmaya karar verdim ip perde çocukla için tehlikeli oluyormuş dolanıyorlarmış Allah korusun boğulma tehlikesi oluyormuş.bakıcıya bırakınca bide o korkuyu yaşayamam salonunda zebra kullanan var mı memnun musunuz ofis gibi mi duruyor
canım benımde öyle dün işyerıme bir kadın geldi :)
göğüsten 4 parmak aşağıya düşünce göbek ozman doğurususun dedi.
benımki düştüde benım oğlan rahatına düşkün gelmeye niyetı yok .
Ben kendim sağlıklı olsun sağlıklı büyüsün de varsın zayıf olsun diye düşünüyorum. Ama yine de kafama takılıyor. insanlar konuşunca daha bi sinir oluyorum işte....
Vallahi her doğuran profesör oluyor heralde. Herkesin hamileliği farklı, doğumu farklı, çocuğu farklı! Ben 65 ile hamile kaldım. 74'üm şu anda. Ben anneme söyledim geriye düşmeye başladı kilosu diye. Canım benim olsun kızım doğumdan sonra güzelce emsin kilo alsın önemli olan o. Sağlıklı olsun diye dua et sen dedi. Kayınvalideme hiç söylemedim. İyi iyi diye geçiştiriyorum. Bişey söyler sinirimi zıplatır diye....
Ya valla bir değil iki değil anlaşmış gibi konuşulunca iyice sinirlendim. Demek ki bir araya gelip beni konuşup bu cümleleri söylüyorlar. Çünkü hepsi aynı siteden komşularım. Sonra da bana aşağı yukarı aynı cümleler kuruluyor.İzne çıkmadın mı sorusu bana kayınvalidemden geliyor sürekli.
Çok tatlı yaaaaa. Önce inanamadım. Gerçekten o ilk yorumu yazanın mı bebeği? Miniğe öyle poz mu verdirmişler. Allahım ye ısır işte
Gunaydinlar. ben evime dondum. simdi dr a gidiyorum. ogleden sonra herseyi anlatcam ins. opuorum sizleri
Bugun kızımı gördük. 32 hafta 1günlük olmuş. Kilosu da 1820g orta aralıkta kilosu dedi. Kemik yapısı çok iyi dedi. Boyu 47cm olmuş:)
Birde memur olarak atamam yapıldı bugun çok mutluyum. Milli eğitim bakanlığı memur Nevşehir:) Nevşehir nasıl bir yer bilen var mı:)
Doğum izni falan nasıl yapacağız onu bilmiyorum.
neresiymis orasi ben maltepe sahildeyim valla ufur ufurrr bura cik gelll :))
Günaydın herkese... Canm ben de Maltepe zümrütevlerdeyim, gece üşüyorum resmen :)))
canım o nasıl oluyor anlamadım, benim göbek taaa en baştan beri hep aşağıdaydı, hiç de yukarı çıkmadı zaten,
şimdide değil 4 parmak aşağıda yaklaşık 10 parmak aşağıda göbeğim,
panik oldum o nasılki öyle. ben mi yanlış ölçüyorum
Kızlar bu arada son 3 gün içinde 4 kişi karnın aşağı inmiş, kilo da almamışsın karnın çok küçük, bebek zayıf galiba falan dedi. Aşağı yukarı buna benzer şeyler işte. Karnımın şekli böyle dedim , en başından beri aşağıda gidiyor dedim bebeğin kilosu normal sınırlar içerisinde , hem sağlıklı olsun da önemli değil dedim geçiştirdim. 9 kilo aldım ayrıca. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yediklerimin çoğu bana yarıyor malesef. bunu zaten takıntı yaptım bi de böyle konuşup iyice moral bozuyorlar. İnsan bi moral verir.
Böyle çok bilip konuşan insanlara deli oluyorum yaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slm kızlar karmakarışık duygular içindeyim dün gece rüyamda tuvalete gidiyorum ve nişanım gelmiş nasıl bir panik oluyorum olmaz daha 35. haftadayım kıyafetlern hepsi yıkanmadı ütülenmedi pijamanın paçasını ayarlatmadım evim dağınık :)) çok kötü bir duyguydu karar verdim artık biran önce bütün hazırlıkların tamamlanması ve doğum çantasının hazır bekletilmesi gerekiyormuş:)
Kizlar birsey soracam her sabah kalktigimda aklima takiliyor ben cok yuz ustu yatardim onceden simdi hep yan yatiyorum ama gece farkinda olmadan gobegimin yarisininin ustune yatmis oluyorum uyandigimda anliyorum bunuda acaba birsey olurmu yaa sanki ayaklarini eziyor musum yada zarar veriyor musum gibime geliyor sizdede oyle oluyormu tek ben mi boyleyim
Kizlar birsey soracam her sabah kalktigimda aklima takiliyor ben cok yuz ustu yatardim onceden simdi hep yan yatiyorum ama gece farkinda olmadan gobegimin yarisininin ustune yatmis oluyorum uyandigimda anliyorum bunuda acaba birsey olurmu yaa sanki ayaklarini eziyor musum yada zarar veriyor musum gibime geliyor sizdede oyle oluyormu tek ben mi boyleyim
ohh iyiymiş canım. ben de tatile gittim geldim evimi temizlemişler görümce ile kayınvalide. anneme diyorum ki, tamam iyi güzel de ben yokken evime girmeleri canımı sıktıannem de sana iyilik yaramıyor diyor ama napim hiç hoşuma gitmedi açıkçası.
Valla canım ben bu dertten çok muzdaribim. aynı binada oturuyoruz ailesiyle eşim daha önce ayırmış dairesini bekarken yaşamış bir iki yıl bizim yaşadığımız dairede. anne de alışmış evi gelip temizliyor oğlunun yatağını topluyor falan. evlendik aynen devam.ben işe erken gidiyorum eşim benden sonra kalkıyor.eve bir geliyorum yatak toplanmış mutfaktaki bir iki geceden kalan bulaşıklar yıkanmış.daha bir haftalık evliyiz. eve bir geldim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. eşime sakin bir şekilde açıkladım.. ama gel gör ki ben kötü oldum.onlar iyilik yapıyormuş ben buna kötülükle karşılık veriyormuş.o benim annem sayılırmış.bunda utanacak kızacak ne varmış.. Allahım günlerce kendime gelemedim.. biliyorum kadın kötü niyetli değil ama benim yatağımı toplamak ne demek.. off yine sinirlerim depreşti.. neyse tabi ben sustum kaldım.şimdi aynen devam ediyor.. sustum artık yapacak bir şey yok. ben yokken çok rahat giriyorlar eve.. ben de dikkat ediyorum artık.tatile giderken de bildiğim için ona göre çıkıyorum evden.annem sayılırmışmış.. annem bir keree odama benden izinsiz girmemiştir ne şimdi ne de genç kızlığımda..dediğim gibi bıraktım artık ben üzülüyorum çünkü eşim onlardan yana.sinirlenmektense bıraktım kendi haline.gelsin evi toplasın, ütülerimi yapıyor,temizliğimi yapıyor, ben de evi ona göre bırakıp çıkıyorum artık..
Günaydın canlar.sabahın köründe uyanıverdik yine.FURUZAN,hayırlı olsun canım ataman.nasıl isterdim memur olmayı,ben hamilelikten değil işin stresi huzursuz ettiği için çoğunlukla çok erken uyanıyorum.saat 5'ti uyandığımda.işimi çok seviyorum ama bu firma psikoloji falan bırakmadı.Allah isteyen herkese daha iyi kapılar açsın inşallah.ANGYSANGEL ve PENCERE ,kızlar evet artık iyice sıkılmışsınızdır yatmaktan ve dışarı çıkamamaktan,Allah sabır versin ama çok az kaldı kızlar,bir süre sonra azıcık popom yer göreydi diye dertleşicez burada.herkese çoooook güzel günler olsun.ha bu arada yarın kpss sınavına giricem,tabiki hiç çalışmadım,nasıl umuyorsam kazanmayı ama yinede kızlar bana dua eder misiniz?Allah hayırlı kapılar açsın karşımıza.hepinizi kocaman öpüyorum canlar.biz kalkıp hazırlanalım kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?