2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar

emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı ben 1 tane deneyeyim diye emzirme atleti aldım çok terleniyormuş terimi çeker diye, göğüslerim 75 idi gebelik öncesi,şimdi 85 kullanıyorum, atlet bedenlerine baktım en küçük 85 vardı ben de aldım dün bir tane ama dar geldi bugün gittim 95 ile değiştirdim tam geldi alacak olan varsa göğüslerin baskılanmaması gerekiyormuş o nedenle büyük beden alın arkadaşlar.

bende öleyım cnm bn bu durumu bı sitede okumustum bı zararı yokmus cok rahatsız olursan zaten kendin uykunda donermıssın yanı bebegı ezmezmıssın

slm cnm arkadasım bı hafta önce dogum yaptı emzırme sutyenının hiç bi işe yaramadıgını bebegın gögsünü tutamadıgını emzırme sutyenı yerıne desteksız alttan rahat cıkan sutyenler tercıh etmemı önerdi ben genede bi tane aldım denıcem olmazsa kullanmam

ya cnm o banada oluyo cok huzursuz uyuyorum...arkadasim bana bi yastik verdi onla cozdum o durumu....yastik kocaman "c" harfi seklinde dusun kafami sirtimi ve bacagim arasina aliyom hatta gobegimin altina bile giriyo ucu...mukemmel bi yastik butun bel sirt agrilarimida cozdu sayesinde donemiyomda iyi oluyo

evet canım ya son haftalar malesef böyle olacak:) umarım kısa zamanda herşeyi hazırlamış ve doğuma hazır olarak bekliyor oluruz

Merhaba kizlar
Bugun uykuya doyamadim aksamda erken yattim ama bi uyusukluk var uzerimde.uyurken bende karnimin uzerine yatiyorum yani sabah uyandigimda kendimi yuzu koyun yatiyor buluyorum.ama bebegim gayet saglikli...yatarken yastik destekli yatarak buna cozum bulabildim...

Uffff daha aksama yemek yapilacak....

bende öleyım cnm bn bu durumu bı sitede okumustum bı zararı yokmus cok rahatsız olursan zaten kendin uykunda donermıssın yanı bebegı ezmezmıssın

Merak etme hiç bir şey olmuyor , bende aynı pozisyonda uyanıyorum çoğu zaman , bacak arana alacağın yastıkla biraz daha rahat uyursun..

Yalniz olmadigima sevindim her sabh uykudan kalkip kendime gelene kadar depresyon takiliyorum resmen birsey olmusmudur diye sonra geciyo ama bir arkadasimdan biliyorum bebeginin bir yuzu biraz yandi diger tarafa dogru ezikti dr sonra gecer hep ayni tarafa yatmissin demisti benim korkumda o yuzden ztn aklimda kaldi o durum

benim de bi sosis yastığım var lise yıllarımdan beri onunla yatarım hatta, bişeye sarılmadan dayanmadan uyuyamam pek.
hamileliğimde çok işe yaradı yan dönerken karnımın altına alıom bu sayede çok karnımın üstüne dönmemiş oluyorum, mutlaka yastıkla destekleyin kızlar rahat edersiniz

tabiki koruma bandi oluyo cnm. Ama ben netten degil bir arkadasin eczanesinden aliyorum

Bende aynıyım ilk zamanlar yan ve sırt üstü yatardım şimdiler ise yan yatmama rağmen uyandığımda biraz yüz üstü yatmış gibi uyanıyorum.

Aynen bende oyle hep yan yatiyorum uyandigimda yuzumum yarisi gobegiminin yarisinin ustunde uyaniyorum kizcamda ben ne tarafa yatarsam oda diger tarafa toplaniyo kaciyo sanki yazikk
Gunesim o yastiktan var bendede ama yinede yastikta altimda kalmis oluyor :) onunda ustune yatmis oluyorum

tabiki koruma bandi oluyo cnm. Ama ben netten degil bir arkadasin eczanesinden aliyorum

En son ne zaman aldın ve aldığın ürünün kutusu şu şekilde mi?

Bu seride koruma bandı yok çünkü ben de her zaman aldığım yerde bulamayınca mecbur eczaneden almıştım fahiş fiyata :)

Derincim malesef sanırım tüm kv ler böyle... Benimki de sürekli ama bebek beslenemez ki diyor. Ben de ben ona yarayacak şeyleri zaten yiyorum ama yaramayacakları bile yiyorum hatta diyorum. Ama anlamıyor malesef. Son zamanlar artık sabretmeye çalışalım başka yapacak bişey yok. Asıl ben lohusalıktan korkuyorum. Çıldırıp kendimi sokaklara atarım heralde. Alın siz bakın çocuğa ben yürüyüşe gidiyorum derim:))))

evet bende internetten almıştım 85 beden dar geldi malesef, doğumdan sonra belki zayıflayacağım için bu kadar oturmaz diye düşünüyorum, 90 olsaymış iyi olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…