- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.381
Kizlar birsey soracam her sabah kalktigimda aklima takiliyor ben cok yuz ustu yatardim onceden simdi hep yan yatiyorum ama gece farkinda olmadan gobegimin yarisininin ustune yatmis oluyorum uyandigimda anliyorum bunuda acaba birsey olurmu yaa sanki ayaklarini eziyor musum yada zarar veriyor musum gibime geliyor sizdede oyle oluyormu tek ben mi boyleyim
zumrutevler su pazarin oldugu yermi cnm ben 3 yildir burda oturuyom heryeri net bilmiyorum...eger oyleyse cok yakinizz
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı ben 1 tane deneyeyim diye emzirme atleti aldım çok terleniyormuş terimi çeker diye, göğüslerim 75 idi gebelik öncesi,şimdi 85 kullanıyorum, atlet bedenlerine baktım en küçük 85 vardı ben de aldım dün bir tane ama dar geldi bugün gittim 95 ile değiştirdim tam geldi alacak olan varsa göğüslerin baskılanmaması gerekiyormuş o nedenle büyük beden alın arkadaşlar.
Kizlar birsey soracam her sabah kalktigimda aklima takiliyor ben cok yuz ustu yatardim onceden simdi hep yan yatiyorum ama gece farkinda olmadan gobegimin yarisininin ustune yatmis oluyorum uyandigimda anliyorum bunuda acaba birsey olurmu yaa sanki ayaklarini eziyor musum yada zarar veriyor musum gibime geliyor sizdede oyle oluyormu tek ben mi boyleyim
cnm benim bide evim toplu halılar falan yarın temizlikçi gelecek inşallah bende panikliyorum gece 12de çantamı düzenledim eşimde dio noluo gece gece sancın mı var yoksa hep panikletmem seni sölemem sancım gelsede diodum geldi sandı:))) hep panik halindeyiz bu son nhaftalarda ondan rüyalar falanda
bende öleyım cnm bn bu durumu bı sitede okumustum bı zararı yokmus cok rahatsız olursan zaten kendin uykunda donermıssın yanı bebegı ezmezmıssın
Merak etme hiç bir şey olmuyor , bende aynı pozisyonda uyanıyorum çoğu zaman , bacak arana alacağın yastıkla biraz daha rahat uyursun..
Ben de 2,5 yıldır burdayım evlendiğimden beri yani.. Pazar kuruluyor burda Perşembe günleri evimin önüne çok yakın :))
Kızlar dün eşim internetten lierac sipariş etmişti. Bugün işyerine gelmiş. Bana kutularda koruma bandı olmadığını söyledi. Açık gelmiş sanırım. Bu kremlerin 6 ay ömrü var açıldıktan sonra. Daha önce kullanan ya da alanınız varsa, kremde koruma bandı olup olmadığını söyleyebilir mi?
ya cnm o banada oluyo cok huzursuz uyuyorum...arkadasim bana bi yastik verdi onla cozdum o durumu....yastik kocaman "c" harfi seklinde dusun kafami sirtimi ve bacagim arasina aliyom hatta gobegimin altina bile giriyo ucu...mukemmel bi yastik butun bel sirt agrilarimida cozdu sayesinde donemiyomda iyi oluyo
Bende aynıyım ilk zamanlar yan ve sırt üstü yatardım şimdiler ise yan yatmama rağmen uyandığımda biraz yüz üstü yatmış gibi uyanıyorum.
aaaaa çok yakınız kız :) sizin üstünüzdeyim bende sancaktepe :) burası niye sıcak
sancaktepeye cok sık geliom neresindesin...ben sinpas lagune geliom her hafta neredeyse
canım ben buraya taşınalı 2 ay oldu sıcaktan hiç bi yere çıkıp keşif yapamadım.. yenidoğandayım.. sarıgaziye 5 dk ..
Helenas merhaba benim de kv dün geldi kp de evde :) kv im dün gelmesiyle mide fesatı geçirmeme az ramak kalmıştı. 53 ile hamile kaldım şuan 63 m. Kayınvaldem çocuğun az kilo aldığını düşünüyor ve ne varsa dolapta veriyor..!!! Üstelik zorluyor eşimin yanında da saygısızlık etmek istemiyorum.. Annem de dün hoşgeldin için gelmişti o da şaşırdı :) yok yani kilosu iyi merak etmeyin diyor.. İstanbul gelini olarak görüyor beni ama ben zaten bebeğin yarayacağı herseyi yıyıyordum şimdi tabakaki hersey bıtecek diyor:) 30 yaşındayım çalışan ve ekibi olan bir kadın olarak annemden bile böyle azarlama işitmedim :) dün tüm geceyi soda ile geçirdik bebeğimle.. Son 1 ayımız hayırlı olsun diyorum gülüyorum ne diyim.. Mutfak kv im eline geçti herseyin yeri değişti.. Bugün ikinci günü..!!!
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
emzirme sütyeni ya da atleti aldınız mı ben 1 tane deneyeyim diye emzirme atleti aldım çok terleniyormuş terimi çeker diye, göğüslerim 75 idi gebelik öncesi,şimdi 85 kullanıyorum, atlet bedenlerine baktım en küçük 85 vardı ben de aldım dün bir tane ama dar geldi bugün gittim 95 ile değiştirdim tam geldi alacak olan varsa göğüslerin baskılanmaması gerekiyormuş o nedenle büyük beden alın arkadaşlar.
slm annişler, bakalım takvimimizde ne yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?