- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.401
ya sorma çok yaramaz bu kız kıpırıkBen bu fotoğrafları gördükten sonra bir de ev çekimi yaptırmayı düşünüyorumŞimdiden bütçe planlamasını yapayım da bebişimin böyle cici fotoğrafları olsun
Selam canımmm iyiyiz sen napıyosun? Ada Sare' miz napıyo uslu duruyomu bakiyim :)
Bende de var aynı sorun canım biz eşimin babannne-dedesiyle altlı üstlüyüz. Keşke evime girip iş görseler ütümü falan yapsalar ne iyi olur :) Bizimkiler sadece gezmeye giriyolarİlk farkettiğimde şok olmuştum çok sinirlendim eşime söyledim anahtarı onlardan almasını ama malesef alamadık :) Biz yokken ya bişey olursaymışşş saçmalığa bak ya ben başka biyerde otursaydım arkamı kim kontrol edecekti? Benim en delirdiğim konu daha 1 aylık evliyken oldu. Babanne anlattı utanmadan. Bi akrabaları gelmiş torunlar yukardamı oturuyo demişler bizimki de çeyiz gösterir gibi almış misafirleri bizim evi gezdirmiş O an nasıl çıldırdığımı tahmin edersin. Düşünsene yeni evliyim heryerde bişeyimi bırakmış olabilirim rezillik yani... Neyse benim birkaç kez sert çıkmamla bu giriş çıkışlar azaldı. Hala arada farkediyorum girdiklerini özellikle çamaşır makinesini ya da bulaşık makinesini çalıştırıp çıkmışsam oluyor. Su sesi duyup kontrole çıkıyolar büyük ihtimalle Benim caydırma taktiğim şu oldu bu konuda sen de dene derim. Evde bişeyi bulamadığını söyle değerli bi eşya olursa daha etkili olur :)
Kabul etme canım ya misafir gerçekten insan başedemez sıcak bi yandan iş bi yandanBenim sadece en yakın arkadaşlarım gelip gidiyor. Onlara da bişey yapmıyorum hatta ben oturuyorum onlar hizmet ediyor ohh mis
göğüs pedi koyacaksın lokumumya kızlar bende penye emzirme sütyeni aldım göğüslerimin ucu belli oluyo napcam ben
ya sorma çok yaramaz bu kız kıpırıkdün ayağını gördüm sol tarafımdan çıktı,resmen parmaklarına dokundum oyun oynuyo benle sıpa dokununca çekiyo bi doğsun ben nasıl ısırıcam o ayakları.
Bende de var aynı sorun canım biz eşimin babannne-dedesiyle altlı üstlüyüz. Keşke evime girip iş görseler ütümü falan yapsalar ne iyi olur :) Bizimkiler sadece gezmeye giriyolarİlk farkettiğimde şok olmuştum çok sinirlendim eşime söyledim anahtarı onlardan almasını ama malesef alamadık :) Biz yokken ya bişey olursaymışşş saçmalığa bak ya ben başka biyerde otursaydım arkamı kim kontrol edecekti? Benim en delirdiğim konu daha 1 aylık evliyken oldu. Babanne anlattı utanmadan. Bi akrabaları gelmiş torunlar yukardamı oturuyo demişler bizimki de çeyiz gösterir gibi almış misafirleri bizim evi gezdirmiş O an nasıl çıldırdığımı tahmin edersin. Düşünsene yeni evliyim heryerde bişeyimi bırakmış olabilirim rezillik yani... Neyse benim birkaç kez sert çıkmamla bu giriş çıkışlar azaldı. Hala arada farkediyorum girdiklerini özellikle çamaşır makinesini ya da bulaşık makinesini çalıştırıp çıkmışsam oluyor. Su sesi duyup kontrole çıkıyolar büyük ihtimalle Benim caydırma taktiğim şu oldu bu konuda sen de dene derim. Evde bişeyi bulamadığını söyle değerli bi eşya olursa daha etkili olur :)
göğüs pedi koyacaksın lokumumtecrübe
Tatlım nerdesin sen ya? Masal kuzu napıyo?
sağol şekerim yoksa nasıl çıkarım insan içinebaya baya belli oluyo
gezmeye gelmeleri de ayrı bir olaymış canım. napsınlar heves ediyorlardır yeni evli çiftin mis gibi evierkekler yani eşlerimiz bu konuda bizi anlamıyorlar ki. sonuçta benim evim benim düzenim kimse karışsın istemiyorum. ilk tepkimde annesi bir süre hiç bir şeye dokunmadı. sonra ben hamile kalınca tekrar başladı evi temizlemeye , yatağımı mutfağımı toplamaya. kendimi baskı altında hissediyorum ama yapacak bir şey yok.çünkü dediğim gibi iyi niyetinden yapıyor. eşim ile kötü olacağım yoksa,bu yüzden katlanıyorum mecbur..
evet bende internetten almıştım 85 beden dar geldi malesef, doğumdan sonra belki zayıflayacağım için bu kadar oturmaz diye düşünüyorum, 90 olsaymış iyi olurmuş
canım evde olmanın bi kötü yanı var oda sizlerden ayrı kalmak.. net elimin altında ama sürekli bağlanamıyor işteyken sabit oturunca sizlerleydim.. MAsalcık iyi teyzesi büyüyor gün geçtikçe karnıma sığmıyor sanırım :) Siz nasılsınız canım? Ne zaman ayrılacaksın işten
Ben daha temmuz sonuna kadar işteyim canım dayanabilirsem :)
ya kızlar bende penye emzirme sütyeni aldım göğüslerimin ucu belli oluyo napcam ben
kızlar doktorlar henuz almayın diyor..çünkü sütlendıkce büyüme olurmus..benden sölemesiii
Selam kızlar dün ablamdayım yazmıştım ya gece eve döndük. İnsanın evi gibisi yok. Duşumu aldım yatağıma yayıldım ve sabah 8 e kadar uyudum bişeyler atıştırıp antibiyotiğimi içtim ve tekrar uyudum. 1 e kadar1 gece hastane yormuş beni :) Neyse şuan iyiyim, istirahat ediyorum bol bol. Ağrım da hafifledi baya. Kızımın ölçümleri geldi aklıma bi bakayım boyu ne kadar olmuş acaba diye 50.5 cm çıktı Yuh daha 33+6 yız. 38 de doğana kadar 55 , bulacak sanırım ya da bu 7 ile çarpma işlemi doğru sonuç vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?