2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya sorma çok yaramaz bu kız kıpırık dün ayağını gördüm sol tarafımdan çıktı,resmen parmaklarına dokundum oyun oynuyo benle sıpa dokununca çekiyo bi doğsun ben nasıl ısırıcam o ayakları.

kizlar nasilsiniz bende masallah bu aralar acayip bir rahatlik var dha ev esyalari paketli duruyor amasyada ben memlekette. tek sorunum yemek duzenim cok bozuldu ama. bazi arkadaslarim var memlekettw hamile korkular baslamis bnde skur dha hiiic bisey yok korku falan. tek sikintim amasyada evini donunce misler gibi duzenli herseyimi yerlestirebilir miyim bebekle diyorum. bnde biraz duzen hastaligi varda dogumdan cok o kokutuyor

Son düzenleme:

Uuuu yerim ben o ayağı E annesi hiç durmadın ki hamileyken alışmış çocuk hoplayıp zıplamaya oyun istiyodur

gezmeye gelmeleri de ayrı bir olaymış canım. napsınlar heves ediyorlardır yeni evli çiftin mis gibi evi erkekler yani eşlerimiz bu konuda bizi anlamıyorlar ki. sonuçta benim evim benim düzenim kimse karışsın istemiyorum. ilk tepkimde annesi bir süre hiç bir şeye dokunmadı. sonra ben hamile kalınca tekrar başladı evi temizlemeye , yatağımı mutfağımı toplamaya. kendimi baskı altında hissediyorum ama yapacak bir şey yok.çünkü dediğim gibi iyi niyetinden yapıyor. eşim ile kötü olacağım yoksa,bu yüzden katlanıyorum mecbur..

Tatlım nerdesin sen ya? Masal kuzu napıyo?

canım evde olmanın bi kötü yanı var oda sizlerden ayrı kalmak.. net elimin altında ama sürekli bağlanamıyor işteyken sabit oturunca sizlerleydim.. MAsalcık iyi teyzesi büyüyor gün geçtikçe karnıma sığmıyor sanırım :) Siz nasılsınız canım? Ne zaman ayrılacaksın işten

Valla benim eşim ilk başta anlamıştı ama bizimkiler yaşlı olunca laf anlatamıyorsun anahtarı vermemekte diretiyorlar dediğim gibi amaçları evde bi kaza olmasınmış. Ütü fişte kalır yangın çıkar, musluk açık kalır evi su basar gibi düşünceleri var Şimdi girdiklerini anlayıp eşime söylediğimde aman uğraşma çocuk onlar diyor. Napayım uğraşmıyorum ben de. Yine de yapacağımı yapıyorum bazen. Girdiklerini anlamışsam inip diyorum ki şuraya bunu koymuştum babanne bulamıyorum gördün mü Onlar benim evime girip huzursuz ediyolar ben de böyle yapıp onları huzursuz ediyorum ödeşiyoruz

Tek tek alıntı yapmadım.
İyi dilekleriniz için çok saolun arkadaşlar.Sizlerinde istediği herşey gönlünüzce olsun.
2012 yılı benim için çok kötü geçti. 2013 ise şuana kadar harika geçti. Allahın izniyle geçmeye devam eder inşallah.
13 benim için hep uğurlu olmuştur:)
Bugün sınava giren arkadaşlarında sınavı iyi geçer inşallah ve istedikleri yerler olur.

Kızıma gelince bacak boyu uzunmuş. Ona göre tahmini boyu dedi doktorumuz:)
49 ile 52 cm genelde doğar bebekler dedi. Bizim ki 52cm olabilirmiş:) Manken gibi mi olacak ne

Maşallah Meleğime

Ben daha temmuz sonuna kadar işteyim canım dayanabilirsem :)

Kızlar öğle yemeğini fazla kaçırmışım. Ağırlık çöktü. Öyle çok uykum geldi ki anlatamam.....
Odada yalnızım. Kapımı kapatıp biraz kestireceğim galiba. İdare etsinler napayım yaaaaaa.
Bi daha bu kadar çok yemiycem. Söz veriyorum kendime

Ben daha temmuz sonuna kadar işteyim canım dayanabilirsem :)

rabbim güç versin canımm.. evde nekadar iş yapsanda işte çalışmaya benzemiyor. fenalaşınca hemen uzanıyorum kendime geliyorum. evde oldugumdan beri bir gram şişmedi ayaklarım çok şükürr.. Darısı başınıza inşallahh

Selam kızlar dün ablamdayım yazmıştım ya gece eve döndük. İnsanın evi gibisi yok. Duşumu aldım yatağıma yayıldım ve sabah 8 e kadar uyudum bişeyler atıştırıp antibiyotiğimi içtim ve tekrar uyudum. 1 e kadar 1 gece hastane yormuş beni :) Neyse şuan iyiyim, istirahat ediyorum bol bol. Ağrım da hafifledi baya. Kızımın ölçümleri geldi aklıma bi bakayım boyu ne kadar olmuş acaba diye 50.5 cm çıktı Yuh daha 33+6 yız. 38 de doğana kadar 55 , bulacak sanırım ya da bu 7 ile çarpma işlemi doğru sonuç vermiyor

Son düzenleme:
selam güzel annişler ve melekleriii
biz bebişimizin yüzünü gördük en nihayetinde hanfendi teşrif etti :)
ölçümleri gayet iyiymiş uzun boylu olacak diyor doktor :))
bu da minik kurabiyemin resmi
doktor pozu yakalayıncaya kadar biraz uğraştı ama sürekli hareket halinde kıpır kıpır :)

İyi olmana sevindim canım merak etmeye başlamıştık :) Maşallah idoş selvi boylu olacak Topiğimizin manken kızlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…