- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.549
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #3.941
niye kaciyosun canim. sebep de muhim ona gore ben de bise dicem
yok laydbiddim bana bayan doktor 3 aya kadar önermiyorum dediler zatende vajinismus var arayada zaman girdi yani zaman girince ilk sefer aynı kasılmaları yaşıyorum zarar olur diye bende kaçıyorum
ha o acidan. benim doktor ilk uc ayda eger dusuk riski yoksa haftada 2 defa olabilir demisti. internette de arastirdim ben baya. hic bir bi sakincasi yok diyo pek cok sayfa hatta var diyene rastlamadim:44:
saadetim simdi ben soyle dusunuyorum, oyle kose bucak kacarsan bu defa iyice korkar olcaksin, aradaki zaman iyice uzayacak. yani sahsi fikrim olmakla beraber seks ciftler arasinda muhim bi mesele. cok ihmal de etme be adamcagizisenin dusuk riskin var mi, yok. birsey olmaz bnce korkma
doğru söylüyorsun canım çünkü araya zaman girince daha da sogurum birde açıkcası mide bulantılarından dolayı öyle öpüşler kokuşlar çok cazip gelmiyor:))eşim ne zaman bana yakınlaşsa midem fena halde bulandığı için kusacak gibi oluyorum ama eşimede çok üzülüyorum ondan soğuduğumu düşünmesini istemiyorum bana 9 ay böylemi olacak diyor bende annelik babalık damarından girmeye çalışıyorum ama malesef bazı anlar oluyorki babalık duyguları bazı duygulardan daha önde oluyor:)))
ha o acidan. benim doktor ilk uc ayda eger dusuk riski yoksa haftada 2 defa olabilir demisti. internette de arastirdim ben baya. hic bir bi sakincasi yok diyo pek cok sayfa hatta var diyene rastlamadim:44:
saadetim simdi ben soyle dusunuyorum, oyle kose bucak kacarsan bu defa iyice korkar olcaksin, aradaki zaman iyice uzayacak. yani sahsi fikrim olmakla beraber seks ciftler arasinda muhim bi mesele. cok ihmal de etme be adamcagizisenin dusuk riskin var mi, yok. birsey olmaz bnce korkma
bende kaçıyorum bilmiyorum da hiç içimden gelmiyor bir de birşey olacak gibi korkuyorum. düşük riski demediler ama ultrasonda en son kanama alanı gördüler falan ne bileyim eşimde arada şikayetleniyor. eskilerde hep diyor ilk 3 ay sakıncalı diye ama doğruluk payı ne bilmiyorum:26:
o sikinti bende de var. benim oyle aman aman mide bulantim olmamasina ragmen, adamin kokusu burnuma bi tuhaf gelmeye basladi
cok iyi anliyorum seni. vallla kolay degil. dedigim gibi sen de biraz cabala. dustan cikip dislerini fircaladigi uzerine temiz pijamalarini giydigi zamanlarda yapistir
bende kaçıyorum bilmiyorum da hiç içimden gelmiyor bir de birşey olacak gibi korkuyorum. düşük riski demediler ama ultrasonda en son kanama alanı gördüler falan ne bileyim eşimde arada şikayetleniyor. eskilerde hep diyor ilk 3 ay sakıncalı diye ama doğruluk payı ne bilmiyorum:26:
peki hic doktoruna sormadin mi nevalecim? o ne diyo bu konuda? simdi yanlis biseler de soylemek istemem ki :44: cunku bu kanamalar lekelenmeler hic bu sikayetleri yasamadim ben
kızlar son gittiğim doktorun hesabına göre 9+5 im burdaki takvimimde bugün 11 olmş ne yapayım değiştireymmi sizinkiler tutuyor mu
yapıştır haa :))))demekki hepimizde vvar isteksizlik hepsini anladım canım temiz diş banyo felan ama.... pijama ne oluyor hiç romantik değilsin yavrum :)))))
kızlar son gittiğim doktorun hesabına göre 9+5 im burdaki takvimimde bugün 11 olmş ne yapayım değiştireymmi sizinkiler tutuyor mu
aslında birazda psikolojik bebegimize bişey olacak diye tabii hamilelik etkileri mide bulantısı halsizlik kokuya hassasiyet valla canım bendede var anne olacagız derken eşler bizi bırakmasa yada boynuz yemesek iyidir:)))
hahaha ben sana simdi burda bi romantizim yasatirim da yerim musait degil.dua et kamuya acik bi alandayiz
lalaaane deseydim slip, boxer, pijama don neyse ne iste
sabah sabah güldürdün beni canım valla haklısın hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alsaydık. kokular mahvediyor beni şimdi de yumuşatıcı kokusu öyle kötü gelmeye başladı ki bana kıyafette lınca o kokuyu deli oluyorum. sizler kahvaltı yaptınız mı bakalım.
bu arada ben her gün süt içmeye çalışıyorum ama onun da yan etkisi çıktı ortaya perişan oldum
hehehe tamam şimdi olduuuu :))))ayyyy gülmekten kırıldım ilahi seçenegin ne çokmuş :)))neyse lady senin sohbetin çok tatlı valla insanın bırakası gelmiyor ama malum temizlik yapacam çok öptüm senii grşş
sabah sabah güldürdün beni canım valla haklısın hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alsaydık. kokular mahvediyor beni şimdi de yumuşatıcı kokusu öyle kötü gelmeye başladı ki bana kıyafette lınca o kokuyu deli oluyorum. sizler kahvaltı yaptınız mı bakalım.
bu arada ben her gün süt içmeye çalışıyorum ama onun da yan etkisi çıktı ortaya perişan oldum
görüşürüz lady ve saadet bende kahvaltı hazırlayayaım barisütün yan etkisi k-a-b-ız-l-ı-k
canım valla garip bir şey şöyleki alerji olabilir ne bileyim belki bebek dokunduğun maddenin içindeki herhengibir şeyle bu etkiyi gösterebiir ama anne neresine dokunursa bebeginde orasında iz olması çok tuhaf geliyor canım sen ete dokunmak yasak yazmışsın ben dokunuyorum mecbur yemek yaparken ama hemen sabunla yıkıyorum sorun olurmu hatta dün yoğurdum eti köfte yapmak için ama hemen yıkadım
gunaydin canimmm. valla ben inanmiyodum ama bu anlattigindan sonra artik inaniyorum galiba.ete dokunmak nasi yasak mecburen dokunuyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?