2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama ama çok güzel buu maşallah İnsanın uzanıp çenesini mıncırası geliyor nazar değmesin kuzuna

İyi olmana sevindim canım merak etmeye başlamıştık :) Maşallah idoş selvi boylu olacak Topiğimizin manken kızlarından

Hehehe beni geçecek sanırım böyle giderse Merak edecek bişey kalmadı kuzum yaa gayet iyiyim. istirahat ediyorum bir de sanırım ilacın yan etkisi var uyku anlamında. Hala uykum var o kadar uyumama rağmen. Birden sesim kesilirse anlayın ki uyudum kaldım laptopu aldım yatağa uzandım ordan yazıyorum çünkü

ahh ahhhhhhhhh. ben evde sütyensiz dolanıyrmm bu halimle bile göğs ucu denen bişey yok. bebşimm nasıl memicikk emecek bilmiyrmmm valla. inş. çıkarr göğüs ucum..

walla canım benim göğüs uçlarımın maşallahı war 85 kullanıyodum 95 oldu akşamları çıkarıyom bende sütyensiz uyuyorum :) çıkar canım merak etme duştayken soğuk suya tut

sağol şekerim yoksa nasıl çıkarım insan içine baya baya belli oluyo
valla benim sütlenmeden evvel göğüslerim öyle büyük değildi ama maşallah bir meme ucu var size de yeter bana da yeter ilk kızım doğduğunda henüz kendime gelmemiştim bişey üstüme uzanmış göğsümü çekiştiriyordu, o böcek benim meleğimmiş ebenin sesini çok net hatırlıyorum; "bırakın desteklemeye gerek yok,kendisi halleder bebeğin,zaten annesinin biberon kadar meme ucu var" diyordu. hiç yara olmadı ama maşallah desteksiz sütyen kullanmadan gezemem. bende 2 tane penye aldım dışarı çıkarken ped kullanıyorum çok rahat oluyor.
Uuuu yerim ben o ayağı E annesi hiç durmadın ki hamileyken alışmış çocuk hoplayıp zıplamaya oyun istiyodur
valla doğru teyzesi resmen kavga ediyo benle "sen beni o kadar yordun şimdi sıra bende" der gibi bi hali var.

Maşallah yaa çok tatlı görünüyor. Çok kıpırdaması da iyi haber demek ki çok sağlıklı

ARASTA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM DEFALARCA SANA GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN ŞU BİLGİSAYARI AÇIP BAŞKA ŞEYLERE DALIP KAPATAN MAL BİR BENİMDİR SANIRIM İYİ OL GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH.
bu arada arasta nazarında rahatsızlığı olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.

Red sorun değil unutkanlık hepimizde oluyor şu ara canım yaa. İyiyim artık çok şükür. Böbreklere ilerlemeden müdahale edildi yoksa işimiz zordu :))

Gecen ay aldim cnm bilmiyorum iki kutu aldim kapagi bole degil ama beyaz koruma bandi oldugunu biliyorum ama digerini yeni actim

Canım hayırdır geçmiş olsun önemli birşey değildir inş.. pek takip edemiyorum evde olunca...

Seni burda görmek ne hoş :) Önemli bişey değil canım. Sistit olmuşum doktor da hastaneye yatırdı. 1 gece hastanede kaldım çıktım işte. Şimdi iyiyim çok şükür. Ayağa kalkmadığım müddetçe ağrım olmuyor :)

:)) aman insallah tersine ciksinda
Bende cok sasiririm bide hep erkek alis verisi yapildi artik kizsada erkek esyalariyla buxucek :))
Benim burda bi arksdas var doktor hep kiz kiz dedi bunlar herseyi kiz esyasi aldi oda pembeye boyandi doguma 7 hafta kala sok bizim kiz oglan cikti

sistit oldugunu nasil anladin canim yanmami oluyordu...benimde bittikten sonra agri giriyor...baktilar bisey cikmadi ama saglik ocagindaki kiz bakti yalnis bakmis olabilirmi diye dusunuyorum...

sistit oldugunu nasil anladin canim yanmami oluyordu...benimde bittikten sonra agri giriyor...baktilar bisey cikmadi ama saglik ocagindaki kiz bakti yalnis bakmis olabilirmi diye dusunuyorum...

Canım beni yürütmeyecek şiddette bir kasık ağrım vardı. Bacağımı kaldıramıyodum, arabaya zor biniyodum, merdiven çıkamıyodum. O derece şiddetliydi son günü. Nstde sancı çıkmayınca idrar tahlili yapıldı ve orda çok bariz bi şekilde çıktı sonrası da malum zaten :)

ozaman benimkisi baska bisey cnm...cok gecmis olsun tekrar bol sivi al canim gerce olmaz heralde bidaha ne dedi doktor nasil onlemler almaliymissin

Aman da arastam gelmiş :) herseyin normale dönmesine sevindim canım . Yerim senin kızının boyunu posunu. Manken gibi olcak o annesi ahanda buraya yazıyorum.

Yalnız ben bizim kızların 5 Ağustos'u bekleyeceği inancını yitirmeye başladım söyleyim :)

tatlışım ii olmana çok sevindim merak etmiştikkk valla
aynen insanın evi gibisii yok ne kadarda ii bakılsan evin yatağın bambaşkaaa
dinlen kuzucum yan gel ohh
oyy idoşaa maşallah manken helen yirim onuu ya benim kızımda bugün bi hareketliii değişik hareketler sergiliyooo yandan yandann cıkarıyoo popişiii valla pırtlatık cıkıcak sankiiiicanımıı bile acıtıyoo cadıı o derecee

oyyşş yerim ben seniii maşallahh kurabiyene canım yaa cok şeker cıkmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…