- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #39.421
selam güzel annişler ve melekleriii
biz bebişimizin yüzünü gördük en nihayetinde hanfendi teşrif etti :)
ölçümleri gayet iyiymiş uzun boylu olacak diyor doktor :))
bu da minik kurabiyemin resmi
doktor pozu yakalayıncaya kadar biraz uğraştı ama sürekli hareket halinde kıpır kıpır :)
Eki Görüntüle 749416
İyi olmana sevindim canım merak etmeye başlamıştık :) Maşallah idoş selvi boylu olacakTopiğimizin manken kızlarından
ahh ahhhhhhhhh. ben evde sütyensiz dolanıyrmmbu halimle bile göğs ucu denen bişey yok. bebşimm nasıl memicikk emecek bilmiyrmmm valla. inş. çıkarr göğüs ucum..
valla benim sütlenmeden evvel göğüslerim öyle büyük değildi ama maşallah bir meme ucu var size de yeter bana da yetersağol şekerim yoksa nasıl çıkarım insan içinebaya baya belli oluyo
valla doğru teyzesiUuuu yerim ben o ayağıE annesi hiç durmadın ki hamileyken alışmış çocuk hoplayıp zıplamaya oyun istiyodur
doktor pozu yakalayıncaya kadar biraz uğraştı ama sürekli hareket halinde kıpır kıpır :)
Eki Görüntüle 749416
ARASTA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM DEFALARCA SANA GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN ŞU BİLGİSAYARI AÇIP BAŞKA ŞEYLERE DALIP KAPATAN MAL BİR BENİMDİR SANIRIMHehehe beni geçecek sanırım böyle giderseMerak edecek bişey kalmadı kuzum yaa gayet iyiyim. istirahat ediyorum bir de sanırım ilacın yan etkisi var uyku anlamında. Hala uykum var o kadar uyumama rağmen. Birden sesim kesilirse anlayın ki uyudum kaldım laptopu aldım yatağa uzandım ordan yazıyorum çünkü
yok canım kullanmıyorum şu an zaten, şu an çok sıkmayan sütyenler kullanıyorum çünkü benden süt gelmeye başladı, sıkı şeyler giyince rahatsız oluyorum.
ARASTA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM DEFALARCA SANA GEÇMİŞ OLSUN DEMEK İÇİN ŞU BİLGİSAYARI AÇIP BAŞKA ŞEYLERE DALIP KAPATAN MAL BİR BENİMDİR SANIRIMİYİ OL GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH.
bu arada arasta nazarında rahatsızlığı olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.
En son ne zaman aldın ve aldığın ürünün kutusu şu şekilde mi?
Eki Görüntüle 749328
Bu seride koruma bandı yok çünkü ben de her zaman aldığım yerde bulamayınca mecbur eczaneden almıştım fahiş fiyata :)
Canım hayırdır geçmiş olsun önemli birşey değildir inş.. pek takip edemiyorum evde olunca...
Günaydın uykusuz annelerrrrr
Vaaaaaaaaaaaay tebrikler gözün aydın canım harika bir haber buuuuuuuuuuuuuuuu
Canım rüyalar tersine çıkarmış öyle düşün :) Bu saatten sonra erkek değilse çok şaşırırdım şahsen
Seni burda görmek ne hoş :) Önemli bişey değil canım. Sistit olmuşum doktor da hastaneye yatırdı. 1 gece hastanede kaldım çıktım işte. Şimdi iyiyim çok şükür. Ayağa kalkmadığım müddetçe ağrım olmuyor :)
sistit oldugunu nasil anladin canim yanmami oluyordu...benimde bittikten sonra agri giriyor...baktilar bisey cikmadi ama saglik ocagindaki kiz bakti yalnis bakmis olabilirmi diye dusunuyorum...
Canım beni yürütmeyecek şiddette bir kasık ağrım vardı. Bacağımı kaldıramıyodum, arabaya zor biniyodum, merdiven çıkamıyodum. O derece şiddetliydi son günü. Nstde sancı çıkmayınca idrar tahlili yapıldı ve orda çok bariz bi şekilde çıktı sonrası da malum zaten :)
Selam kızlar dün ablamdayım yazmıştım ya gece eve döndük. İnsanın evi gibisi yok. Duşumu aldım yatağıma yayıldım ve sabah 8 e kadar uyudum bişeyler atıştırıp antibiyotiğimi içtim ve tekrar uyudum. 1 e kadar1 gece hastane yormuş beni :) Neyse şuan iyiyim, istirahat ediyorum bol bol. Ağrım da hafifledi baya. Kızımın ölçümleri geldi aklıma bi bakayım boyu ne kadar olmuş acaba diye 50.5 cm çıktı Yuh daha 33+6 yız. 38 de doğana kadar 55 , bulacak sanırım ya da bu 7 ile çarpma işlemi doğru sonuç vermiyor
Selam kızlar dün ablamdayım yazmıştım ya gece eve döndük. İnsanın evi gibisi yok. Duşumu aldım yatağıma yayıldım ve sabah 8 e kadar uyudum bişeyler atıştırıp antibiyotiğimi içtim ve tekrar uyudum. 1 e kadar1 gece hastane yormuş beni :) Neyse şuan iyiyim, istirahat ediyorum bol bol. Ağrım da hafifledi baya. Kızımın ölçümleri geldi aklıma bi bakayım boyu ne kadar olmuş acaba diye 50.5 cm çıktı Yuh daha 33+6 yız. 38 de doğana kadar 55 , bulacak sanırım ya da bu 7 ile çarpma işlemi doğru sonuç vermiyor
Eki Görüntüle 749416
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?