2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydinn herkeseee. gecen hafta bebegin kalp atislarini duymadigimizi. doktrun bebek yok kese bos dedinden bahsetnistim. cuma 7+1 de doktora gittik ve cok sukur bebisimi. gorduk kalp atislarinida duydukk. cok mutluyumm.
benim cok fazla bulabtim var ama kusmalar baslamadi daha..

İste eğlenceli bir soru; Bana doktor , bebeğin yerleşim yeri güzel , yasak gerektirecek bir durumun yok , aile hayatınıza devam edebilirsiniz dedi. Lakin isteksizlik bendede var, midem bulanıyor zaten. Ama arada bir zorluyorum kendimi( bide böğrüme sesleri çıkarmasam) tek rakibim Recep İvedik Bir kaç hafta sonra değişecek ama bu durum biliyorum ben.

Gozunaydin canım , çok sevindim.

canım cıg etı hıc duymadım elledımde cok sukur oglumda sorun yasamadım zaten toksoplazmaya karsı falanda bagısıklıgım varmıs ama cıger ve gul konusunda dıkat ettım sımıdede edıyorum gule elleyıp koklamadım cıgerıde ellemedım cnm ısteyınce esım pısıyor ben yıyorum bu donemlşerde

maşallah çok düzenli ve düşüncelisin. her şeyi yazmışsın çok güzel. bu hamileliğinde de ne kadar faydası olur bu günlüğün sana...

benim doktorum da iki gittiğimde de aynı şeyi söyledi: bu 3 ayda cinsel ilişkiyi azaltın diye. iki muayenede de ısrarla azaltın dedi yalnızca, kesin/ara verin demedi. biz devam dedik o yüzden

bakın hürriyetaile.com da "doğuma sevişerek girin" başlıklı makaleden bir iki kuple:

"Hamilelikle birlikte eşlerin cinsel hayatlarında değişikliklerin meydana gelmesi kaçınılmazdır. Hem anne hem de baba adayının cinsel hayatı; bebeğe zarar verme endişesi, bilgisizlik, kaygı ve korkulardan dolayı sekteye uğrar ve cinsel duygular bastırılarak bu konu uzun bir süreliğine rafa kaldırılır. CİSED Onursal Başkanı Cem Keçe, hamilelik döneminde yaşanan cinsellik hakkında bilgiler veriyor.
Sorunsuz geçen bir hamilelikte seks yapmak çocuğun sağlığını olumsuz etkilemez. Aksine sevişmek, kadının bedensel olarak doğuma iyi bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olur. Ancak kadının üstte olması şartıyla!
Hamilelik sırasında seks yapma isteği, genellikle birinci üç ayda azalır, ikinci üç ayda artar ve üçüncü üç ayda ise yine düşüş gösterir. Normal bir hamilelik sırasında seks yapmak çocuk sağlığını olumsuz etkilemez. Ancak beklenmeyen bir kanama olması, düşük tehlikesi ve birden fazla bebek beklemek gibi bazı durumlarda cinsel ilişkiye girmemenizde fayda var."

Son düzenleme:
aslında birazda psikolojik bebegimize bişey olacak diye tabii hamilelik etkileri mide bulantısı halsizlik kokuya hassasiyet valla canım bendede var anne olacagız derken eşler bizi bırakmasa yada boynuz yemesek iyidir:)))

Koptum yprumlarinizabu konu harbiden hassas ozellikle kdinlar icin.bnada esimn kokusu bi tuhaf glir oldu yaklstikca snki rahtsz oluorm. Snrada kiziorm kendime.bebegi yaparken cazip glioduda smdimi bole oldu die.bnm kocam kendide istemio bebegm zarar gorur die..hassas yani.adamda bi irade var tas olsa catlardi

benim kociş de İSYAAANNN diye bağıracak yakında ama gece gündüz bulanıyorum napiim...

gunaydın kızlarr..ben de yenı kalktım kahvaltı sofrasından...bugun daha ıyıyımm allaha sukur...ınsallah gıtgıde azalırmıde bulantılarımız...dun cok fenaydımm.allah yardımcıları olsun mıdesı bulanan arkadaslarımızın...bende cuma aıle hekımıne gıttım..hemsıre bılgıler verdı..avuc ıcı kadar yesen herseyden dedı yeter senın ıcın...sutten cok yogurt,peynır ve kasar peynırı ye dedı...cunku mayalanan seylerde daha cok vıtamın var dedı..martın 20 sınde de tekrardan gıdıcem aıle hekımıne...kendı kadın dıgumcum da subat bası verdı randevuyu...o zmana kadar nasıl durucam..olucem meraktann...

Kizlar iliski konusu konusulmys. ilk. hamileligimde doktorum 3 ay iliski yasak. her gebelikte dusuk riski vardir tetiklenebilir demisti. Son uc ayda erken dogum riski yuzunden tehlikeliymis. bizdr 9 ay boyunca kardes kardes takilmistik esimle:)) simdide oyle olacak esim cocuk oluyo kabak bana patlito diyo :))

sankı bende daha ıyım bugunn bnmde randevum 28 ocakk napıcamm nası dayanıcm bılmem.bde bsı sorucam bnm goguslerım bıgun cok acıo ertesı gun cok az snra yıne cok falan bu bole gdıo normalmıkı

sankı bende daha ıyım bugunn bnmde randevum 28 ocakk napıcamm nası dayanıcm bılmem.bde bsı sorucam bnm goguslerım bıgun cok acıo ertesı gun cok az snra yıne cok falan bu bole gdıo normalmıkı

hormanlar bı garıp canım sımdıı..ne yaptıgını onlar da bılmıyoo..allah sabır verısn bıze.

selam kızlaaar bende güzel bir kahvaltı yapıp geçtim pc başına. bu bebek için günlük olayına ben ilk günden itibaren başladım umarım Rabbim sonunu da getirmeyi nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…