- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.061
canım ben de bunu soracaktım.İlk çocuğum emmediği için bir yıl sütümü sayıp verdim pompa ne dkar da olsa bebkten daha çok hasar yapıyor göğüste ve ben hep kakao yağ kullandım inanılmaz ama yara varsa aynı ngünde yara kapanıyordu.benım aldığım sabun kalıbı şeklinde şişede değil öyle beyaz biraz sarı gibi duruyor.ama şimdi bulmadım bana çorludan getirmişlerdi yine orda sipariş vereceğim.Bide son haftalarda göğüs masajları var memem ucu şekilendirmek için.Beni,m meme ucum düz ve doğum yaklaşınca yapamyı düşünüyorum.Nete bi bulayım paylaşırım burdada.
çok şükür kızına kavuşmuşsun..Allah analı bablı büyütsün..bi an evvel de küvezden çıkar sağlılklı....slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
çok güzelmiş odanız:)
ben geceleri çok sıkıntı çekiyorum sancımı bunlar..gözlerimden uyku akıyor ama uyuyamıyorum...
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorumEn son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba
Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorumEn son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba
canım ben de bunu soracaktım.İlk çocuğum emmediği için bir yıl sütümü sayıp verdim pompa ne dkar da olsa bebkten daha çok hasar yapıyor göğüste ve ben hep kakao yağ kullandım inanılmaz ama yara varsa aynı ngünde yara kapanıyordu.benım aldığım sabun kalıbı şeklinde şişede değil öyle beyaz biraz sarı gibi duruyor.ama şimdi bulmadım bana çorludan getirmişlerdi yine orda sipariş vereceğim.Bide son haftalarda göğüs masajları var memem ucu şekilendirmek için.Beni,m meme ucum düz ve doğum yaklaşınca yapamyı düşünüyorum.Nete bi bulayım paylaşırım burdada.
Süper fikirmiş. Bir de gece doğum yaparsan ışıl ışıl gezersin Ben dün bi tane daha aldım tokanın üstünde hoşuma giden bir obje vardı onu söküp bandanaya dikicem. Annemin aldığı pudra rengi hastane çıkışına uydurmaya çalıştım, kendime de o renklerde pijama almıştım. İdoşla bir örnek olacak yine. Minik ve büyük bandana aldım. Taç olsaydı kızımla aynı olamazdık bi de taç kafama batıyo sanki rahat edemiyorum. Bi de kirazlılarımız var, dün kirazlı küpe de aldım. Herşey tamamdır
Bulursan paylaş mutlaka canım meme ucunu ne büyütür ya çok dertliyim o konudaDüğme kadar benimkiler çok bekledim hamilelikte büyür diye ama kendisi büyüdü ucu büyümedi pufffff
Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
kızlarrr selam nasılsınız sizlere bişey sorucam rize,artvin,trabzon taraflarında oturanlar var mı içinizde?bunu sormamın nedeni hangi doktorlara gidiyosunuz ve hangi hastanede doğum yapacaksınız diye fikir almak..hiç umudum yok ama bi ihtimal belki vardır benimle aynı şehirde olan diye düşünüyorumbende artvinin bi ilçesindeyim hala doğum yapmak için doğru dürüst bi karar vermiş değilim rahat olsun dye özle hastane istiyorum ama bi de devlete gitmem sezeryan olurum korkusu var bazıları devletin artık iyi olduğunu bazıları da ne olursa olsun özel hastane olması gerektiğini savunuyo ama bende bi türlü net karara varamadım bulunduğum yerde de kısıtlı imkanlar var malum baya kararsızım ilk doğumum ve endişeliyim:26::26::26::26: bana yardımcı olursanız cok sevinirim
İşlerim bitince sızıp kalmazsam uğrarım yine. Görüşürüz kızlar
kızlar, çatlak kremleri konuşulmuş,
benim vücudum çatlamaya çok müsait, özellikle karın bölgem çok çok dardı bir karıştı hamilelikten önce, şimdi iki karpuz yutmuş gibiyim, bu kadar genişlemeye tek bir çatlağım olmadı,
ben en baştan beri mustelanın çatlak kremini kullanıyorum, 1 paketi daha yeni bitti, şimdi tekrar alıcam, kesinlikle tavsiye eidyorum,
bebek bakım ürünlerindede yine mustela çok iyiyimiş, özellikle pişik kremini ve köpük şampuanını önerdi arkadaşım, benim için çatlak kerminide o önermişti,
nemlendirici olarak da çocuklara bebe yağı kullanmayın diyolar, gözenekleri tıkıyormuş, mustelanın su bazlı çok hafif bir nemlendiricisi var,
dalin, nivea gibi market ürünlerini kullamayın diyorlar bebeklerde bilginiz olsun.
merhaba annişler biz geldikk :) çok özlüyorum sizi ben ya. resmen eksikliğini hissediyorum hepinizin. ama malum kaka beklemez
bugün kızım 19 günlük oldu. cuma günü tartıldı 2.360 gr olmuş. hedefim 1 aylık olana kadar 3 kg görmek inşallah. göğüslere asılmaya devam
nazardan korkuyordum ama foto paylaşmaya karar verdim. topiciğimizin ilk yaramazı olaraktan işte kızım, aşkım, ecem kraliçemnazar boncuklarımızı da unutmayalım
Eki Görüntüle 750269 Eki Görüntüle 750271
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?