2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bulursan paylaş mutlaka canım meme ucunu ne büyütür ya çok dertliyim o konuda Düğme kadar benimkiler çok bekledim hamilelikte büyür diye ama kendisi büyüdü ucu büyümedi pufffff

sayfaları okurken başım döndü ama okumak zevkli:)

çok şükür kızına kavuşmuşsun..Allah analı bablı büyütsün..bi an evvel de küvezden çıkar sağlılklı....

Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorum En son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba

Süper fikirmiş. Bir de gece doğum yaparsan ışıl ışıl gezersin Ben dün bi tane daha aldım tokanın üstünde hoşuma giden bir obje vardı onu söküp bandanaya dikicem. Annemin aldığı pudra rengi hastane çıkışına uydurmaya çalıştım, kendime de o renklerde pijama almıştım. İdoşla bir örnek olacak yine. Minik ve büyük bandana aldım. Taç olsaydı kızımla aynı olamazdık bi de taç kafama batıyo sanki rahat edemiyorum. Bi de kirazlılarımız var, dün kirazlı küpe de aldım. Herşey tamamdır

Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorum En son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba

Ayy cok guldum.

Bakin aklima ne geldi. Sizce de hamilelik otobus yolculugu gibi degil mi? Universite zamanlarinda memleketten okula 8 saatte geliodum. son bi saat hic bitmiodu. halbuki memleketten 12-13 saatlik yolculuklari da rahatca yapiodum. tabi o zaman da son bi saat bitmek bilmezdi.

Velhasil inmeye yakin zaman duruyo. agustos sonu gorunenler nasil dayaniyor diyorum da, ben mayis haziran da napiosam onlar da ole sabirli heralde diorum. cok mu karisik oldu? :-D

fikriye ben normalde hiç korkmazdım çünkü en az 20 kez alttan muayene olmuşumdur erken d. riskimden dolayı ama dr öle diyince bi gerildim ne yalan diyeyim.inş dediğin gibi olur canım.
ya bizi kimse özlememiş yada belkim yokluğumuzu farketmediniz bile küstük biz size teyzeleri ((((

Paylaş canım göğüs ucu düz olan arkadaşların faydalanacağına eminim. Benim büyük uçları sanırım bu konuda şanslıyım:)

evet canım son zaman geçmek bilmiyor hem az kaldı dyosun hemde bitmiyo sanki hemen gelcek gibi ama daja da zaman var böle karışık bişey işte bebişlerimizi beklemek

herkese slmm. nasılsınz teyzşlarr. takvime bakalımm bi... benimm miniğimm nelerr yapıyrr az kaldıı çok heyecnlıymmmmm yaaaaahhhhhh:))))))))))

Ohhh süslüler sizi :) Anne-kız bir örnek çok güzel olacaksınız Benim kafamda bant durmuyor ya kayıp kayıp gidiyor yapısından dolayı. Kızımın kafası babasına çeksin çok istiyorum o yüzden inşallah öyle olur da rahat rahat kocaman çiçekli bantlardan takarım

Bulursan paylaş mutlaka canım meme ucunu ne büyütür ya çok dertliyim o konuda Düğme kadar benimkiler çok bekledim hamilelikte büyür diye ama kendisi büyüdü ucu büyümedi pufffff

evett bende istiyrmm o bilgiyii. ne büyütüyorsaa hemen yaparımm valla. benm de varla yok arası bişeyy. çok üzülyrmmm bebişimm memicik ememezse diyeee (

bende bugun gogus ucum olmadigi icin lansinoh surmeye basladim acaba faydasi olurmu bu krem uc cikarmaya yararmi sizce yoksa sadece yara olmasin diyemi faydali....

argan yagi iyi gelio demislerdi onumu kullansam bilemedim

canım ben rizede oturuyorum bülent demir var özel muanesi ona gidiyorum şar hastanesi var orda doğumu düşünüyorum doktorum normal doğuma girmiyor sezeryan yapıyor sadece

ilk 3 ay losyoon kullanılıyormuş sonra bebe yağına geçiliyor istenirse. ben sebamed aldım hepsini bi kaç bişesinide alman bi marka var onu aldım çok güzel diye duydum bloggerlerden

Canım benim hastanenin fotoğrafçısı teklif göndermiş. Bir sürü paket var . En büyüğü 700 tl sen 400 tl ye kadar sanırım seçenek var. İlgilenirsen sanada gönderirim maili

Ayyyyyyyy cnm maaşallahh yaa çok duygulandım şimdi bizim de göbişimizde böyle dünyalar tatlısı bişey mi var inanamıyorum... Karnıma bidaha baktım Rabbim nelere kadirdir.. Olcak annesi 3 4 5... Kg maaşallahh tekrarrr

ya ben sorucam şeyi unuttum buraya daldım okumaya... dün gece ilk defa çok yoğun sol belimde ağrılar oldu düzensiz bi şekilde artık sırtımda ağrıyo bunlar sancımı yaaa.. birde ben doktorumun özel muanesine gidiyorum bana hiç nts yapmadılar onda yokmudur ki

merhaba teyseler nasılsınız herkesler iyidir inşallah bugun sabah saglık ocagına gittim kan verdim takibimizi olduk eve geldim ama kendime gelemiyorum bi tuhaf hal var üzerimde 10.30 kadar aç kaldım ondan sanırm biraz uyumaya çalışayım

NASYA odanız çok güzel olmuş bebişin huzurla uyuyp büyüsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…