2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende bugun gogus ucum olmadigi icin lansinoh surmeye basladim acaba faydasi olurmu bu krem uc cikarmaya yararmi sizce yoksa sadece yara olmasin diyemi faydali....

argan yagi iyi gelio demislerdi onumu kullansam bilemedim

Uç çıkarmaya yaramıyo canım ben kullanıyorum epeydir sadece besliyo oradaki dokuyu.

Canım rutin kontrollerdeki nst için daha erken benim 35. haftada olacak

canım ben rizede oturuyorum bülent demir var özel muanesi ona gidiyorum şar hastanesi var orda doğumu düşünüyorum doktorum normal doğuma girmiyor sezeryan yapıyor sadece

canım ya nasıl sevindim nasıl sevindim bilemezsin kimseden ses cıkmamıştı pek üzülmüştüm çok şükür yarabbim buldum

bülent demire gittim bende 2 kez cok memnun kaldım iyi doktor anlatımı falan çok iyi geldi bana.ve aynen doğumuda şar hastanesinde düşünüyorum orayı çok sölediler biz buralı olmadığımız için öle tavsiyelerle hareket ettik. bi de biliyosundur bu konuda artvin cok daha kötü kalıyo.oyüzden şar hastanesinde yaparım doğumu diye planlıyodum bende.ama işte insan hep kararsız anlattım ya.normal doğum istiyorum inş.sudan sebeplerle sezeryana alınırım dye korkuyorum.özle hastanelerde pek dikkat edilmiyo falan deniliyo.oyüzden kafam çok karışık.şar hastanesine beril hanıma gittim işte geçen ay o da normal istiyosan %80 öle olur dedi.işte bakış açısı falan nasıldır onu bilmiyorum.bülent beyde 5.aydan beri hep normal doğum yapabilirsin bi sıkıntı yok dyo.öle işte canım çok konuştum kusuruma bakma

günebakancım evet çok komiğim resmen karıştırmışım, bir elim işte, 3 dosyam var acil bekleyen, diğer elimde burda:)
evet ya sorma pahalı gerçekten, ama outlet mağazasından kızkardeşim daha ucuza almış,
birde buna uygun tacım vardı pudra tüllü falan, minnoşuma da beyaz giydircem:)

bende nts görmedim orda canım hiç:26: düzensiz ağrılar bişey ifade etmiyo diyolar ama devam ediyo mu gündüzleri falanda? benimde kasıklarıma hep ağrı giriyodu geceleri wcye gidiyodum sürekli ozmaan geçiyodu magnezyumu alınca rahatladım

Işyerime geln müşteriler benı çiıldırtmak üzere sıramatik var hala gelip önüme 50 şey soruolar ya...

cnm bnm doktorum 32.haftada nstye bagladı yarın bıda gıdıcem sanırım degısıyo doktordan doktora kimisi 35 den sonra baglıyo

[/QUOcanım banada çatır çatır doğurursun diyo kuzenimede öle demişti valla iiki tanede doğurdu :) benim aklıma takılan bi tek normal doğuma girmiyo ama orda bekliyomuş hayırlısı olsun. bülent beyden başka hiç biyere gitmedim şimdiye kadar diğertarafları hiç bilmiyorum yani.. ben artvindeki sağlık kuruluşlarını pek bilmem ama ordan buraya gelen oluyor duydum hopada tanıdığım var oda buraya geliyor .[/QUOTE]

anladım canım en iyisi fazla değiştirmemek zaten.sende normal düşünüyosun ozaman dimi ben öle anladım?? doğumda doktor gelcek ama içeri girmicek yani ozaman.öle mi olcak? bi de bişey daha şarda doğum yapanlar memnun mu hastane personelinden falan nasıl davranıyolarmış?mesela kuzenin orda mı doğurdu bu arada cok saol gercekten

Merhabakızlar,35.haftamdayım benim bebek2900 gramdı ayın 5 inde doktora gittiğimde . Nts ye girdim meğer o ayrı paraymış sinir oldum doktor bundan sonra başına ne gelirse doğumhaneye çık dedi benim doğum bayrama denk geliyor eğer bebiş erken gelmezse acaba doktor ozaman izinlimi oluyor başka hizmet hastanesine giden var mı aklımdaçok soru işaretleri var doktorlar ne kadar soğuk bi iyi bi kötüler anlamadım gitti

Slmlar buarada herkese kızlarr.. Sayfaların hepsini okuyamadım bugün gene maaşallahınız var.)
Nasya odanıza bayıldım cnm harika.. Güzel günlerde kullanın inşallah:))
Biz dün yazlığa gidip geldik , çok eğlendik kızımla ve babişkosuyla ,) ama eve geri döndük ya püf..) biraz yüzdüm ama hiç yormadım kendimi çok iyi geldi yau %) arada bir yürürken bıçak gbi sancı girdi ama normalmiş diyo herkes.. Haftaya ptesi kontrol var ozamana kadar dra gitmiycem dinlenicem..

özel hastane sanırım orası değil mi ? doktorun sana o tarihlerde izinli olacağından falan söz etmedi mi normalde konuşulması gereken bişey değil mi bu canım yani doğum zamanı hastanede olucam veya izinli olurum otarihlerde falan dye.ben konuşuluyo dye biliyorum mesela.

benmde haftaya pzt kontrol...çok heyecanlıyım bakalım sezeryan günü wercek mi...

şuan bende resmen hawuz istiyorum ama maaleseff artk seneye bebişimizle gideriss:))

Canim istanbul bahcelievlerdeki hizmet hastanesiyse bende oraya gidiyorum nst her hastanede parali diye biliyorum senin dr kim acaba cagirsan gelmezmi bayramda bi sorsaydin

Cnm ben sormazsam 5dkmuayene edip yolluyor ilginç bir tip bilemedim. Hayırlısı artık

Bende hizmete gidiyorum. Hakan Bey'den çok memnunum. Senin doktorun kim ki? Çok ilgilidir o. Basına ne gelirse çık dogumhaneye ne demek anlamadım. Bana anlattığı Hakan beyin eğer Bayram falan ozel bir gun değil ise hasta kimin hastası ise gece falan farketmez dogum halinde takip eden hasta doguma gelir. Ama bayramda acil sırası var sıra kimde ise o gelir. 3 doktor var zaten. Tabi bu normal dogum icin geçerli. Sezaryanda zaten randevu aliyosun. Doktorun geliyor.

Nst ayri para evet. İlk seferinde bende şaşırdım. 30 tl falan galiba . Yapacak bişey yok ona .Ayri bir tetkik gibi duşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…