2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım bence kızın bu kadar kararlı olduğuna göre hemencecik toparlayacak kendini üzülme sen

çok güzel görünüyorr huzurla yaşasın miniğin bu odada

benmde haftaya pzt kontrol...çok heyecanlıyım bakalım sezeryan günü wercek mi...

şuan bende resmen hawuz istiyorum ama maaleseff artk seneye bebişimizle gideriss:))

Sezeryan mı olcaksın cnm.. Hangi gün doğum yapıcağın belli olcak ne rahat:) ben de ptesi ilk defa nst ile tanışcam oyüzden heycanlıyım. Çatı muayenesi nezaman olur diye çekiniyorum acaba kaçıncı haftamda yapar.
Sorma bu sene ne tatil ne deniz tadını çıkarabildik seneye inş bebişlerimizde büyür beraber yüzeriz

Merhabalar,

Geçen hafta indirimli olarak e-bebek'ten philips avent gogus pompası almıştım. Kutu daha önce açılmış, içindeki parçaların poşetleri açılmış ve ürün denenmiş. Göğse dayanan kısımda parçacıklar vardı. Muhtemelen birisi denemiş uymamış ve iade etmiş daha önce. Sıfır aldığım bir ürünün bu şekilde elime geçmesi hiç hoşuma gitmedi ama onun iadesiyle uğraşmak daha çok gözümde büyüdü doğrusu. Çalışma aksamında sorun yok, sterilize edilebilir birşey olduğu için üzerinde durmadım daha fazla.

Hizmette bende mehtap hnma gidiyorum muaynesini yapiyo soyliceklerini soyluyo sizin soyliyeceginiz bisey varmi muayneyi bitiriyimmi diye sorar

bende hizmet mehtap hanıma gidiyorum öyle bişey demedi bana

Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorum En son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba

aynennnn aynen bende bulamıyom kafama göre bir taç bi o kaldı doğum çantasında eksik of anacım ne zormuş senın o yanıp sönen mini mousedan bende alsam iyi fikir aslında hehehehuhehe

aa canım ben de aldım 15 gün önce falan, hiç anlamadım benimkiside mi öyleydi acaba,
parçaların normalde poşet içindmei olması lazım, eve gidince bakıyım benimkiler nasıldı acaba

Az önce sağlık ocağından aradılar 1 haftadır arıyolardı açmamıştım. Şimdi başka bi cep numarasından aradılar açmış bulundum
Meğerse çalışan annelerin 32 haftadan sonraki kontrolleri mecburiymiş. Kan değerlerini girmem gerekiyo yaptırdıysan söyler misin dedi. Telefonda hallettik şimdilik artık bir dahaki kontrolümde hastane çıkışı sağlık ocağına da uğramam lazım Ne zor geliyor artık yürümeler gelip gitmeler ben bu hallere düşecek kadın mıydım Eskiden öğlen 1 saatlik molada bile taksiye atlar gezmelere giderdik kankalarımla. Bu hallerime çok acıyorum

Süpürge sesinden nefret eden , evdeyken bana açtırtmayan kocam şimdi evi süpürüyo:)))))) benm süpürmeme izin vermiyo napim:) hem de iyi süpürmüyosun diyorum diye halıları silkeleyerek süpürüyor kıyamam yaaaa ,,,,,,) hehhhehhe

aynennnn aynen bende bulamıyom kafama göre bir taç bi o kaldı doğum çantasında eksik of anacım ne zormuş senın o yanıp sönen mini mousedan bende alsam iyi fikir aslında hehehehuhehe

En güzeli canım Bizim bebişler kucağımıza alır almaz gülmeye başlarlar artık

çok güzelmiş güle güle kullanın ama bebek 3 yasına kadar anneyle aynı odada kalması gerekiyormuş bende besiğini odama koyucam kendi odasına sadece gardolap şifonyer falan

canım benım bebeğin bide küçük bir beşiği var beyaz ilk 6 ay onda yatıcak yanımda 6 aydan sonra odasında uyutmayı düşünüyorum ben kendimce tabi bebek buna uyarsa kısmet artık onlar ne derse o olacak

Bende senin gibi düşünüyorum 6 aydan sonra ama 1 yaşına kadar da tutabilirim. Gündüzleri odasında ki beşikte geceleri yanımda sepette uyutmak istiyorum

Geçen Cumartesi bende ustaların arkasından salonu süpürürmüsün demiştim bem banyodayken süpürdü. Halının üstünü süpürmemiş ustaların orada işi yoktu ki dedi :) erkek kafası işte. Halıda açık renk :) kendim süpürücem artık

aa canım ben de aldım 15 gün önce falan, hiç anlamadım benimkiside mi öyleydi acaba,
parçaların normalde poşet içindmei olması lazım, eve gidince bakıyım benimkiler nasıldı acaba

Umarım seninki açılmamıştır. sahibinden'de ikinci ellerinin fiyatları hemen hemen aynı o yüzden üzerinde durmadım.

saol canım erkek bebekler için o oymalar falan olmuyo daha düz hatlarda genelde odalar ama erkek bebekler içinde çoktatlı modeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…