- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.101
Cnm ben sormazsam 5dkmuayene edip yolluyor ilginç bir tip bilemedim. Hayırlısı artık
slm arkadaşlar...normalde ağustos 16 doğumdu ama ben 04.07.2013 perşembe 06.25te 33+5 de normal doğum yaptım.kızım erken geldi ve küvezde şimdi.ciğerlei tam gelişmediği için oradaama şimdilik herşey normal.çooooooooooookkkkkkkkk duaya ihtiyacımız var:26:üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Günaydın teyzeler buda benım minik kızımın minik odasıııı:)
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
benmde haftaya pzt kontrol...çok heyecanlıyım bakalım sezeryan günü wercek mi...
şuan bende resmen hawuz istiyorum ama maaleseff artk seneye bebişimizle gideriss:))
Bahçelievler Acıbadem Aile hastanesinde nst için ayrı bir ücret ödenmiyo..
Eki Görüntüle 750637 Eki Görüntüle 750638 Eki Görüntüle 750639 Eki Görüntüle 750640 Eki Görüntüle 750641 Eki Görüntüle 750642 Eki Görüntüle 750643
Merhabakızlar,35.haftamdayım benim bebek2900 gramdı ayın 5 inde doktora gittiğimde . Nts ye girdim meğer o ayrı paraymış sinir oldum doktor bundan sonra başına ne gelirse doğumhaneye çık dedi benim doğum bayrama denk geliyor eğer bebiş erken gelmezse acaba doktor ozaman izinlimi oluyor başka hizmet hastanesine giden var mı aklımdaçok soru işaretleri var doktorlar ne kadar soğuk bi iyi bi kötüler anlamadım gitti
Bulamadımmm kafama göre bir taç bulamadım arkadaşlar beğenemiyorum bi türlü kendim mi yapsam diyorum sonra üşeniyorumEn son yanıp sönen mini mouse tacımı takıcam galiba
Merhabalar,
Geçen hafta indirimli olarak e-bebek'ten philips avent gogus pompası almıştım. Kutu daha önce açılmış, içindeki parçaların poşetleri açılmış ve ürün denenmiş. Göğse dayanan kısımda parçacıklar vardı. Muhtemelen birisi denemiş uymamış ve iade etmiş daha önce. Sıfır aldığım bir ürünün bu şekilde elime geçmesi hiç hoşuma gitmedi ama onun iadesiyle uğraşmak daha çok gözümde büyüdü doğrusu. Çalışma aksamında sorun yok, sterilize edilebilir birşey olduğu için üzerinde durmadım daha fazla.
aynennnn aynen bende bulamıyom kafama göre bir taç bi o kaldı doğum çantasında eksik of anacım ne zormuş senın o yanıp sönen mini mousedan bende alsam iyi fikir aslında hehehehuhehe
çok güzelmiş güle güle kullanın ama bebek 3 yasına kadar anneyle aynı odada kalması gerekiyormuş bende besiğini odama koyucam kendi odasına sadece gardolap şifonyer falan
canım benım bebeğin bide küçük bir beşiği var beyaz ilk 6 ay onda yatıcak yanımda 6 aydan sonra odasında uyutmayı düşünüyorum ben kendimce tabi bebek buna uyarsa kısmet artık onlar ne derse o olacak
Süpürge sesinden nefret eden , evdeyken bana açtırtmayan kocam şimdi evi süpürüyo:)))))) benm süpürmeme izin vermiyo napim:) hem de iyi süpürmüyosun diyorum diye halıları silkeleyerek süpürüyor kıyamam yaaaa ,,,,,,) hehhhehhe
aa canım ben de aldım 15 gün önce falan, hiç anlamadım benimkiside mi öyleydi acaba,
parçaların normalde poşet içindmei olması lazım, eve gidince bakıyım benimkiler nasıldı acaba
bayıldım harika olmuş....
sağlıkla huzurla büyüsün odasında cimcime...ben odasını almadım...ama hayalimdeki oda bu tarz...
küçük bir sıkıntı var...erkek için sanırım uygun değil....:26:
Bugun gecerli isteyen kullanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?