2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İki ağustos annesi bebeğini kucağına almış, güzel günler diliyorum doğum yapan anneler. O fotoğraflar bitirdi beni, çoook şirin maşallah, Medcezir, sağlıkla büyüt miniğini.

Normal doğum isteyen anneler, nasıl hazırlanıyorsunuz. Nefes teknikleri vs öğrendiniz mi? Ben bir hypnobirthing kitabı edindim ama canlı olarak da eğitim almadan olmayacak galiba. İnternette kaynak video vs var mı bununla ilgili? İnanın yeni henüz hiçbirşeye bakmadım, özel bir spor da yapmıyorum yürüyüş dışında.

Kendimi çok rahat hissediyorum doğum konusunda. Kan bile verirken hemşireyi uyarırdım ben bayılabilirim bakın, ona göre diye. Dış gebelik nedeniyle iç kanamadan ölümle burun buruna gelince, üzerine de açık ameliyat olunca sonsuz bir cesaret geldi üzerime. Umarım rahat bir doğuma yardımcı olur bu cesaretim.

Bu sitede en başından bu yana 5 dk'dan fazla online kalamıyorum, nedir ki bunun sebebi? Tekrar tekrar kullanıcı girişi yapmak zorunda kalıyorum. Neden bir kere giriş yapmak yetmiyor?

Ben ozel bi hastaneye gidiyorum. ne katki payi ne de nst ye ucret odemedim. cok cuzzi miktarlarda tahlil ucretlerini verdim yalnizca. nst parali olsa batmistim heralde. iki gune bir baglaniyorum cunku.

kızlar kızımın butun ıhtıyaclarını aldık!!!ınsallah guzzel gunlerde kullanırız!tek aklıma takılan bı sorum var!ben calıısyoorum ,ama ızınlı olacagım onumuzdekı 1 yıl boyunca!!gogus pompası almama gerek varmı sızce!bıraz fuzılı gelıyor bana??sızler aldınızmııı kaça aldınız hangı markayı tavsıye edersınız??

Ben Almadım cokta şart gelmedi hemen almak . Lazım olursa 2 dkda alınır çok zor birşey değil bence. Esime gösterdim şayet lazım olurda ben dışarı çıkabilecek durumda olmazsam lansinoh affinity elektrikli cift taraflı olanı al dedim. Forumlarda falan herkes memnun olduğunu söylüyor . Manueller kullanışlı değilmiş. Acente gereksiz pahalı geldi. Benim seçtiğim 150 tl falan avent 300 kusur

iri bebek demştş dr...sezeryan gibi demişti şimdi gittiğimde belli olur inş. çok heyecanlıyım o yüsden..içimden 5 ağst.gibi geçio bakalım hayırlısıı

nst çok kolay sırtüstü yatıosun iki kemerle baglıo kalp atışlrı we tekmeler duyuluo :)

kızlar hepınıze selamlar uzun zamandır gıremıyodum bugun oğlumla görüşümüz vardı aynı zamanda nst ye de baglandım bıraz sancım cıktı doktor bu ay içinde doğumunu beklıyoruz dedı hayırlısıyla oğlumun kılosu 2 900 olmuş geceleri adet sancısı gıbı sancım oluyo 10 dakıka falan suruyo 4 gecedır aynı sorunu yasıyorum doktoruma soyledım doğuma hazırlanıyo vucudun normal dedı hepınıze saglıklı hayırlı doğumlar diliyorum

Kizlar bu forumda sadece hamisler yok. malesef. hic bebisi olmayan, hasretle yanan, 15-20 yildr dua eden, 5-6 defa tup yaptiran... su mubarek gunde nolur dua edelim. onlarin da kucaklari bos kalmasin insallah. saglikli bebisleri olsun. opup koklasinlar. allahim kimseyi evlatla sinama rabbim. bide saglikla... amin.

Ben de doğum iznimin ardından bir süre ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum ama Philips Avent elektrikli tekli olanını aldım. Doğum yapan arkadaşlarım doğumdan itibaren kullandıklarını söylediler. Bir arkadaşım her akşam sütünü sağıyormuş, yenidoğan başlıklı biberon ile verdiği için bebek de rahata alışıp memeyi bırakmamış. Başka bir arkadaşımın bebeği ise 10 gün boyunca emmediği için sütü kesilmesin diye kullanmış.

Bu model hakkında hep olumlu yorumlar okudum. Bana E-bebek'ten indirimle 150 TL'ye geldi. Modelin üretimi durmuş ancak desteği devam diyor. Bir süre daha beklerseniz belki daha da indirimli bulabilirsiniz.

Acele etmeden doğumdan sonra gerekliliğine bakmak da bir çözüm.

arkadaşlar bebek şekeri,süsleri malzemeleri için bi siteler paylaşmıştınız..birmax dışında olanlar neydi,onları yazabilir misiniz tekrar?

Aminnn amin sen bunu yazmadan ben tesadüfen evlat edinenlerin topiğine girmiştim yarım saattir okuyorum onlar ne cesur ne güzel ne temiz kalpli insanlar... Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin. Burada bazen bize yapılan yorumlardan şikayet ediyoruz ya aslında ne kadar şımarığız az önce şunu okuyunca anladım...

" bu yakın zamanda yaşadığım üzücü olaylardan bitanesi. bunun gibi daha neler neler söylendi. oğlumun tevhidini okuttum ilk geldiği zaman. yine gelenlerden biri oğlumu kucağına alıp sevdi ve ben böyle çocuklara çok acıyorum dedi, ardından biri kalkıp tevhidi okuyan hocaya bu çocuk helal midir hocam dedi, sonrasında biri siz bu bebeği çok seviyorsunuz hele birde gerçek evladın olsa kendi kanından canından olsa o zaman görürdün asıl gerçek sevgiyi. o gün kalbimin ortasına defalarca yumruk yedim. insanlar o kadar acımasızki o kadar düşüncesiz ki en hassas noktandan defalarca vuruyorlar. ben buraya oğlumla alakalı birşeyler yazarken bile bekleyen anneleri düşünüyorum ve biçok kez yazmaktan vazgeçiyorum. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. üzmeye kırmaya yerden yere vurmaya gerek yok. zaten yıllarca evlat hasretiyle yandık tutuştuk, bıraksalarda bundan sonra mutlu olsak evladımızla.. "

Kızlar merhaba.Öncelikle Allah herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Ben 33+1 günlük hamileyim. Merak ettiğim bir şey var: Minnoş kızım karnımda bazen şiddetli titreşim oluşturuyor.Sanki bir lastiği uçlarından tutup geriyor ve sonra bırakıyor.Karnımı sağa sola şiddetli şekilde sarsıyor.Siz de bunları yaşıyor musunuz?Sizce bu hareketi nasıl yapıyor? Kordona dolanmıyordur değil mi?

AnLasildi hizmet hastanesi dısında hiçbir yer nst den para almıyor. Sınır oldum bak şimdi :) zaten bir yerde kazıklanmasam hatırım kalır

ben genelde ıstanbuldakı cogu hastanede alınıyor dıye bılıyorum ama cüzi bişi alınıyor dıye bılıyorum ben henuz hıc nstye baglanmadım hızmette bırdahakı randevumda baglanıcam heralde sen baglandınmı ne kadar ucret alıyorlar

Canım çok sıkkın kızlar doktorumu değiştiriyorum galiba. yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama şöyle birşey oldu. geçen hafta perşembe ellerim çok kaşındı gece bende sabah sağlık ocağına gidip kan ve idrar tahlili verim dedim doktoruma sormadım. Sorsam da genelde normal hamileliklerde diyor. Neyse sonuçları aldım bugün götürdüm bakmadı. dedim ki burada yaptırayım ( özel de) hiçbirşey demedi dedim ki kolsterol yüksek dedim 229 çıktı ben gebelikte kolesterole bakmam dedi zaten yüksek çıkar dedi. dedim her sabah 1 yumurta yiyorum neden yiyorsun dedi hafta 2 tane yiceksin dedi bana böyle birşey demediniz dedim geçen hafta geldiğimde ne yemem gerek yada neyi kesmem gerek diye sorduğumda dedim ye dedim mi dedi canımı sıktı birde bunları yemeğe giderken sordum.

Kocama söyledim oda değiştirelim dedi her ay biz ona soruyoruz be yapmamız gerek diye dedi. söylemiyor birşey dedi. Sizce ne yapayım?

Ayy azonce onbes yildir gebe kalamayan ve adeti geciken kan testi sonucunu bekleyen bi kadincagizi okudum bnde. icim bi ciz etti ki sorma... allah yardimcilari olsun insallah..

aynı hareketler bende de oluyor canım uzun zamandır hem de ben de her defasında kordonuna dolanır mı diye endişe ediyorum fakat kontrollerde sıkıntı çıkmıyor çok şükür,ayrıca o sarsıntılar çok hoşuma gidiyor maşallah iyice güçlendiler de artık canımı yakıyor benim miniğim. o titreşim dediğin olay sanırım kordonuyla oynuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…