- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #40.121
kızlar kızımın butun ıhtıyaclarını aldık!!!ınsallah guzzel gunlerde kullanırız!tek aklıma takılan bı sorum var!ben calıısyoorum ,ama ızınlı olacagım onumuzdekı 1 yıl boyunca!!gogus pompası almama gerek varmı sızce!bıraz fuzılı gelıyor bana??sızler aldınızmııı kaça aldınız hangı markayı tavsıye edersınız??
Sezeryan mı olcaksın cnm.. Hangi gün doğum yapıcağın belli olcak ne rahat:) ben de ptesi ilk defa nst ile tanışcam oyüzden heycanlıyım. Çatı muayenesi nezaman olur diye çekiniyorum acaba kaçıncı haftamda yapar.
Sorma bu sene ne tatil ne deniz tadını çıkarabildikseneye inş bebişlerimizde büyür beraber yüzeriz
Ben ozel bi hastaneye gidiyorum. ne katki payi ne de nst ye ucret odemedim. cok cuzzi miktarlarda tahlil ucretlerini verdim yalnizca. nst parali olsa batmistim heralde. iki gune bir baglaniyorum cunku.
kızlar kızımın butun ıhtıyaclarını aldık!!!ınsallah guzzel gunlerde kullanırız!tek aklıma takılan bı sorum var!ben calıısyoorum ,ama ızınlı olacagım onumuzdekı 1 yıl boyunca!!gogus pompası almama gerek varmı sızce!bıraz fuzılı gelıyor bana??sızler aldınızmııı kaça aldınız hangı markayı tavsıye edersınız??
arkadaşlar bebek şekeri,süsleri malzemeleri için bi siteler paylaşmıştınız..birmax dışında olanlar neydi,onları yazabilir misiniz tekrar?
Kizlar bu forumda sadece hamisler yok. malesef. hic bebisi olmayan, hasretle yanan, 15-20 yildr dua eden, 5-6 defa tup yaptiran... su mubarek gunde nolur dua edelim. onlarin da kucaklari bos kalmasin insallah. saglikli bebisleri olsun. opup koklasinlar. allahim kimseyi evlatla sinama rabbim. bide saglikla... amin.
AnLasildi hizmet hastanesi dısında hiçbir yer nst den para almıyor. Sınır oldum bak şimdi :) zaten bir yerde kazıklanmasam hatırım kalır
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası
bende bısıler sıparıs verdım bekliyorum bakalım
Aminnn amin sen bunu yazmadan ben tesadüfen evlat edinenlerin topiğine girmiştim yarım saattir okuyorum onlar ne cesur ne güzel ne temiz kalpli insanlar... Allahım evlat isteyen herkese nasip etsin. Burada bazen bize yapılan yorumlardan şikayet ediyoruz ya aslında ne kadar şımarığız az önce şunu okuyunca anladım...
" bu yakın zamanda yaşadığım üzücü olaylardan bitanesi. bunun gibi daha neler neler söylendi. oğlumun tevhidini okuttum ilk geldiği zaman. yine gelenlerden biri oğlumu kucağına alıp sevdi ve ben böyle çocuklara çok acıyorum dedi, ardından biri kalkıp tevhidi okuyan hocaya bu çocuk helal midir hocam dedi, sonrasında biri siz bu bebeği çok seviyorsunuz hele birde gerçek evladın olsa kendi kanından canından olsa o zaman görürdün asıl gerçek sevgiyi. o gün kalbimin ortasına defalarca yumruk yedim. insanlar o kadar acımasızki o kadar düşüncesiz ki en hassas noktandan defalarca vuruyorlar. ben buraya oğlumla alakalı birşeyler yazarken bile bekleyen anneleri düşünüyorum ve biçok kez yazmaktan vazgeçiyorum. damdan düşenin halini damdan düşen anlar. üzmeye kırmaya yerden yere vurmaya gerek yok. zaten yıllarca evlat hasretiyle yandık tutuştuk, bıraksalarda bundan sonra mutlu olsak evladımızla.. "
Kızlar merhaba.Öncelikle Allah herkese sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin.İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.Ben 33+1 günlük hamileyim. Merak ettiğim bir şey var: Minnoş kızım karnımda bazen şiddetli titreşim oluşturuyor.Sanki bir lastiği uçlarından tutup geriyor ve sonra bırakıyor.Karnımı sağa sola şiddetli şekilde sarsıyor.Siz de bunları yaşıyor musunuz?Sizce bu hareketi nasıl yapıyor? Kordona dolanmıyordur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?