- Konu Sahibi beyazcekirge
-
cnm suan jel kullanıyorum lekelenme dediğin nasıl bir lekelenmeydi kan rengimi cnm? ben kan rengi bi leke görmedim suana kadar cok sukur ama jelden sanırım beyaz iç çamasırı gıyıyorum sarı bole çamasırımda tuhaf leke olusuyor kahve sarı seklınde bu normal sanırm jelde değilmi? bende senın gıbıyım cnm hiçiş yapmıyorum yatıyorum devamlı allah yardımcımız olsun valaa cok zorrr...
büyük ihitmal içindeki bebişde gözükür cnm.bilgilerini yazsana cnm listeye ekliyeyim senide en azından doğum tarihini yaz
esra senide ekledim listemize allah tamamına erdirsin
Kaçgün ara ile yaptırdın ki tahlili mesala ben ayın 8'inde yaptırdım 108 çıktı 10'unda 273 çıktı yani 2günde ortalama 2kat artıyor o yüzden de telaş yapma birde aynı hastanede yaptırmış olman da lazım
06 olunca bende ankaradan sandım .
ekledim bilgileri ve yeni hamişleri
cnm nasil ogrendn hamle oldgnu
adet gununu beklemedin mi
06 olunca bende ankaradan sandım .
ekledim bilgileri ve yeni hamişleri
evet aynı hastanede yaptırdım 7 gün ara ile yaptırmıstım yani 28 kasımda 82 idi 6 aralıkta 10 000 diye bir sonuç söylendi.
nasılsınız yeni anneler?mutlu bir akşam diliyorum,yarın doktora gidicez,kese görünürmü acaba ya?yarın adet geçeli 9 gün olacak,hafif kasık ağrısı var ama başka bi belirti yok bende normalmiki yaa....
buarada doktor keseyi görünce içindeki bebeiğide görüyormu hemen kızlar?o ne zaman belli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?