2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Önce jel pembe geldi sonra bir damla pembe kanama oldu ve ogün adet ağrım da vardı ama sonra geçti bende sadece yeni 2gün kahve akinti oldu geçti sonra

büyük ihitmal içindeki bebişde gözükür cnm.bilgilerini yazsana cnm listeye ekliyeyim senide en azından doğum tarihini yaz

esra senide ekledim listemize allah tamamına erdirsin

canım benim 15 ağustos gözüküyor..bakalım artık hayırlısı yarın için bana dua edermisiniz?doktora gidicem ilk defa çok heyecanlıyım ...

evet aynı hastanede yaptırdım 7 gün ara ile yaptırmıstım yani 28 kasımda 82 idi 6 aralıkta 10 000 diye bir sonuç söylendi.

selam herkese, yeni katilan arkadaslar hayirli olsun.. Rabbim sorunsuz hamilelik gecirmemizi nasip etsin.
liste icin bilgilerim almanyada yasiyorum, sat 09.11.2012 29 yasindayim. 2. bebegim olacak insAllah.. 20 aylik bir oglum var, Rabbim kismet ederse saglikli akilli bi kizim olsa fena olmaz

günaydın canlarım. bugün itibariyle bende katıldım aranıza. inşallah rabbim tamamına erdirir hepimizinkini. AMİNNNNN. SAT 1 KASIM. c.tesi kesemizi gördük allaha şükür. 29 yaşındayım. ilk gebeliğim. listeye eklerseniz sevinirim.

cnm benim 3 günm geçmişti kese göründü yarın kalp atıları için gidice İNŞALLAH

Kızlar ben 4+5'im bugün. Sabah bulantılarım var, erken değil mi ? Şimdiden böyle olursa gelecek ayları düşünemiyorum. Mide bulantısının 6. haftadan itibaren başladığını duymuştum.

günaydın anne adayları....

eylül ekledim senide cnm.Balahatun herkesde farklı olur cnm bünyeye göre değişir kızımda 12.haftada başlamıştı bulantı oda çok sürmedi

slm kızlar 2 gün gelmedim baya muhabbet olnuş yaa ne var be yok nasıl gidiyor hamişlik süreci

meraba herkese ben de ağustos annesi olucam tam zmanında gelirse miniğim gerçi duyduğum kadarıyla zor bir ihtimalmiş ama olsun ağustos başı olmazsa temmuz sonu olur yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin meleğim ve tabiki hepimizin melekleri için de geçerli bunlar

biz iyiyiz çok şükür bugün biraz midem bulanıyor sanki sabah uyanınca hissettiğim ilk şey bu oldu. onun dışında burda 6 haftalık yazsa da 5 haftalığız daha:) doktor satla uyumlu dedi bdt yi de aynı hesapladı ama bu fark nerden geliyor anlamadım gitti sizlerde durumlar nasıl kızlar

bir de kızlar ilişki konusunu sordunuz mu doktorunuza ? ben unuttum ama henüz korkuyorum öğrendik öğreneli kardiş kardiş henüz erkenmi bir zararı varmı bilmiyorum bebişi görmedik daha ama bekleyeceğiz sanırım sizlerde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…