- Konu Sahibi beyazcekirge
-
canım sen kaç haftalıksın erken mi başladı bu belirtiler?ben hiç bişeyden tiksinmiyorum şükür herşeyı yemek istıyorum.inşallah sende düzelirsin rahat edersin.
SAT 09 KASIM CANIM...4+4 olabilirim.. ben de erken başladı canım.. tiksinmediğin daha iyi..
benımde 2 kasım dr 5 hafta olmamışsın daha dedi 4 küsürlerde yani.birazönce az çamur gibi kahverengi bişey geldi peçeteye normalmi acaba
benımde 2 kasım dr 5 hafta olmamışsın daha dedi 4 küsürlerde yani.birazönce az çamur gibi kahverengi bişey geldi peçeteye normalmi acaba
ben kabız olmamak için kayısı ve elma yemeye çalışıyorum birde ceviz fındık ilk zamanlarda bebeğe gitmediği için besinler öncelikle maksat bize vitamin olacak gıdalar tüketmekte kahvaltıya gelince sabah 9gibi kayısı yada elma atıştırıp ılık su içiyorum sonra iğneye gidip geliyorum daha sonra saat 11 civarı kahvalti yapıyorum ama düzenli beslenemiyorum çok iştahsızlik var ancak çok açılırsam birşeyler yemeye çalışıyorum yada ilaç içmek içinanladım canım.yok karşılaştırmadım.dediğin gibidir muhakkak.amin canımm inşallah.hep dua edıyorum rabbim yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın diye.
buarada beslenme düzeniniz nasıl kızlar nelere dikkat ediyorsunuz?ve sabah kahvaltınızı kaçta yapıyorsunuz?benımkı öğlen oluyoda
amaaaan sakınan goze cok batar bosverrr bıseycık olmaz bız boyle ınceledıkce bısey olcak asıl ben son surat devam valla fanfınıbir de kızlar ilişki konusunu sordunuz mu doktorunuza ? ben unuttum ama henüz korkuyorum öğrendik öğreneli kardiş kardişhenüz erkenmi bir zararı varmı bilmiyorum bebişi görmedik daha ama bekleyeceğiz sanırım sizlerde durumlar nasıl
merhaba kızlar..benim pıtırcığımın beklenen doğum tarihi 2 ağustos:)))
listeye eklenebilirim sanki:)
cnm genelde kahverengı oldugunda kalmış kan oluyo
eger kırmızıya dönerse o zaman sorun var demektır
ben kabız olmamak için kayısı ve elma yemeye çalışıyorum birde ceviz fındık ilk zamanlarda bebeğe gitmediği için besinler öncelikle maksat bize vitamin olacak gıdalar tüketmekte kahvaltıya gelince sabah 9gibi kayısı yada elma atıştırıp ılık su içiyorum sonra iğneye gidip geliyorum daha sonra saat 11 civarı kahvalti yapıyorum ama düzenli beslenemiyorum çok iştahsızlik var ancak çok açılırsam birşeyler yemeye çalışıyorum yada ilaç içmek için
Kahve rengi leke daha önceden içte olan kanamayı gösterin kırmızı yada pembe işe taze kanamayı bende her ikisi de oldu önce pembe leke oldu sonra baya kahverengi geldi pembe gelince jel bıraktırdı ve progestan iğne verdi doktor bir kaç gün sonra kahve leke oldu ama jel den de kaynaklanıyordu benim ki biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?