2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu soryu ben de sordum sabah :)
doktor bana bebek tutulana kadar dikkat edin dedi yasak değil yani eğer özel bi durum yoksa doktor uyarmadıysa
ama ben korkumdan hamile kaldığımı öğrendiğimden beri tık yok yaa bi de çok yorgun hissediyorum kendimi canım istemiiiiiiiyyy

nasılsınız yeni anneler?mutlu bir akşam diliyorum,yarın doktora gidicez,kese görünürmü acaba ya?yarın adet geçeli 9 gün olacak,hafif kasık ağrısı var ama başka bi belirti yok bende normalmiki yaa....

buarada doktor keseyi görünce içindeki bebeiğide görüyormu hemen kızlar?o ne zaman belli olur?

Son düzenleme:
valla uyarmadı bız gene takılcaz bnm kocısle

Benim tahmini doğum tarihim de 16ağustos çok heyecanlıyım henüz çok yeni ben henüz bebeğimi göremedim de

off cnm benımde aynı 17 ağustos dogum tarıhı gorunuyor..drum 29unda çağırda gün sayıyorum mercımegımı gormek ıcınn gormeden hamıleleığımı hıssetmeyecegım sanırım nasıl gecıcek 2bucuk haftaaaaaaa

Beni de 26sında çağırdı bende sabırsızım ama yapacak birşey yok beklicez bende arada hafif ağrı ve iştahsızlik dışında bir his yok ama henüz cumartesi öğrenmiş olmama rağmen sanki daha önce hiç yaşamamış gibi hissediyorum meleğime çok alıştım rabbim hepimiz için sağlıklı kucağımıza almayı da gösterir inşallah çok heyecanlıyım kalbim çok hızlı atıyor

büyük ihitmal içindeki bebişde gözükür cnm.bilgilerini yazsana cnm listeye ekliyeyim senide en azından doğum tarihini yaz

esra senide ekledim listemize allah tamamına erdirsin

cnm çok yakın gunlerımız burda dertleşelim anca geçiyor gunler cunkı bıde evden cıkmıyorum devamlı dınlenıyorum tup bebekle mıkroenjeksıyonla ılk denememde hamıle kaldım cok şükürr o yuzden devamlı istiraat patlıyorum evde araba yolculuguda yapmaya korkuyorum strese gırıyorm bısy olcak dıe allahım korusun meleklerımızı...cnm bende iştahsızlık değil aksine iştahımm deli gibi açıldıııı çok yıyorum ama 6haftadn sonra bulantılar baslar dıolar ara ara regl olckmısım gıbı agrı gırmeye basladı bugun,akıntımda yok kuruyum.. baskada belırtım yok benım deli olucaam snaırım 29una kadarr keseyı kalbını duyunca anca hamıleıyım dıe haykırcam gıbı :))) sımsıkı tutunsun mercımeklerımız bızee cnm baska nasıl belırtıler var sende?

iyi akşamlargüzel hamişler :)... bugün doktora gittik anlatmıştım ya benim ki sorunlu gebelik ... bhcg 2795 olmuş doktor iyi dedi. coraspin ve progestana devam ediyorum bide pıhtılaşma falan için bir sürü tahlil var bakalım inş. sağlıklı olur herşey...

bu arada benim göğüslerde hassasiyet var .. ağrım oluyor arada bir. ve karnım şiş vaziyette... kan şurubu da alıyorum gün içinde de limon suyu falan içiyorum kan sulansın diye
....hepinizi öpüyorum canlar.. maşallah hepimize..

kızlar bende çok sık takip edemedim bu aralar biraz yoğunumda.geçen hafta bhgc sonucum 81 di perşembe günü ise sonuç 10 000 çıktı çok yüksek diilmi. çok endişelendim.yani 1 haftada değer o kadar arttı.:18:

Bende tedavi ile hamile kaldım aynı tüp ile ama ben hep yaptıyorum yemek dışında iş yapmıyorum ama hergün hastaneye gidiyorum transfer'in 8.gün lekelenmem oldu jel kullanıyordun bıraktırdı doktor ve iğneye geçtim yarında tekrar iğne yazdırıcam ardından iğnemi olup gelicem yani zorlanmadan günlük hayata devam

Kaçgün ara ile yaptırdın ki tahlili mesala ben ayın 8'inde yaptırdım 108 çıktı 10'unda 273 çıktı yani 2günde ortalama 2kat artıyor o yüzden de telaş yapma birde aynı hastanede yaptırmış olman da lazım

cnm suan jel kullanıyorum lekelenme dediğin nasıl bir lekelenmeydi kan rengimi cnm? ben kan rengi bi leke görmedim suana kadar cok sukur ama jelden sanırım beyaz iç çamasırı gıyıyorum sarı bole çamasırımda tuhaf leke olusuyor kahve sarı seklınde bu normal sanırm jelde değilmi? bende senın gıbıyım cnm hiçiş yapmıyorum yatıyorum devamlı allah yardımcımız olsun valaa cok zorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…