- Konu Sahibi beyazcekirge
-
meraba herkese ben de ağustos annesi olucam tam zmanında gelirse miniğimGerçi duyduğum kadarıyla zor bir ihtimalmiş ama olsun ağustos başı olmazsa temmuz sonu olur yeterki sağlıklı sıhhatli gelsin meleğim ve tabiki hepimizin melekleri için de geçerli bunlar
iyi akşamlargüzel hamişler :)... bugün doktora gittik anlatmıştım ya benim ki sorunlu gebelik ... bhcg 2795 olmuş doktor iyi dedi. coraspin ve progestana devam ediyorum bide pıhtılaşma falan için bir sürü tahlil var bakalım inş. sağlıklı olur herşey...
bu arada benim göğüslerde hassasiyet var .. ağrım oluyor arada bir. ve karnım şiş vaziyette... kan şurubu da alıyorum gün içinde de limon suyu falan içiyorum kan sulansın diye
....hepinizi öpüyorum canlar..maşallah hepimize..
kızlar bende çok sık takip edemedim bu aralar biraz yoğunumda.geçen hafta bhgc sonucum 81 di perşembe günü ise sonuç 10 000 çıktı çok yüksek diilmi. çok endişelendim.yani 1 haftada değer o kadar arttı.:18:
Merhaba arkadaşlar,
Ben de dün doktora gittim. normalde 6 bitmiş gözükmeli ancak dr 5 bitmiş gözüküyor bu evrelerde çok belli olmaz dedi net tarihi...
İnanılmaz midem bulanıyor. Dr kilo vermediğim sürece yemek için kendimi zorlamamamı söyledi ancak kilo verirsen yemek için kendini zorlamalısın dedi.. Keseyi gördük ama kalp atışları 2 hafta sonra..
Bu arada benim de sağ kasığımda bir ağrı var onu dr a söyledim ağrısız gebelik olmaz dedi, normalmiş yani takılmayın.
Bende haberler böyle
kızlar ben de de iştah yok yaa ama adetimden önce öyle bi iştahım açılmıştıki sürekli bişeyler yiyodum ama şimdi canım hiç bişey istemiyo halsizim zaten :) uykum var sürekli bende kalp atışını duymadım 2 hafta sonra gel dedi doktor yaa bu arada yine mi muayene parası alacak benden geçen gittim sadece ultrason baktı şimdi kalp atışına bakacak hersefinde muayene gibi mi yapar yoksa bu da benden olsun daha yeni gelmişsin mi der bilen var mı?:)
bendede akıntı var yarın söylicem doktora inş bakalım ne dicek
canım sorunlu gebelik dedinya nasıl yani sorunlu ? bende progynex içiorum.baktımda herkes progestan diyor.acaba o daha mı ii? göğüs hassasiyeti bende de var.kasık ağrısı felan.şükür daha mide bulantım yok
canım, ilaç farklarını inan ben bilmiyorum. kızımda doktor progestan vermişti , ben de onu aldım , dün doktora da söyledim alma demedi. sonuçlara göre iğne ve başka ilaç verebilirmiş. hatta ihtiyaten hemen başla ilaçlara dedi ama eşim sonuçlar belli olmadan yeni ilaç almamı istemedi. Progeny ile progestanın prospektüslerini karşılaştırdın mı.. hemen hemen aynı şeyler gibi... bazen bazı hassas bünyelere farklı ilaç verebiliyor doktorlar. ben ilk gebeliğimde bebe aspirini kullanmıştım şimdi doktor coraspin dedi. içerik aynı da biri midede biri bağırsakta çözünüyormuş herhalde.. bundada benzer şeyler olabilir canım... Rabbime tevekkül ediyorum ilaçların zararlı etkilerinden hepimizi korusun bebeklerimize sadece faydası ulaşsın inş.
kızlar ben de de iştah yok yaa ama adetimden önce öyle bi iştahım açılmıştıki sürekli bişeyler yiyodum ama şimdi canım hiç bişey istemiyo halsizim zaten :) uykum var sürekli bende kalp atışını duymadım 2 hafta sonra gel dedi doktor yaa bu arada yine mi muayene parası alacak benden geçen gittim sadece ultrason baktı şimdi kalp atışına bakacak hersefinde muayene gibi mi yapar yoksa bu da benden olsun daha yeni gelmişsin mi der bilen var mı?:)
anladım canım.yok karşılaştırmadım.dediğin gibidir muhakkak.amin canımm inşallah.hep dua edıyorum rabbim yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın diye.
buarada beslenme düzeniniz nasıl kızlar nelere dikkat ediyorsunuz?ve sabah kahvaltınızı kaçta yapıyorsunuz?benımkı öğlen oluyoda
Merhaba arkadaşlar,
Ben de dün doktora gittim. normalde 6 bitmiş gözükmeli ancak dr 5 bitmiş gözüküyor bu evrelerde çok belli olmaz dedi net tarihi...
İnanılmaz midem bulanıyor. Dr kilo vermediğim sürece yemek için kendimi zorlamamamı söyledi ancak kilo verirsen yemek için kendini zorlamalısın dedi.. Keseyi gördük ama kalp atışları 2 hafta sonra..
Bu arada benim de sağ kasığımda bir ağrı var onu dr a söyledim ağrısız gebelik olmaz dedi, normalmiş yani takılmayın.
Bende haberler böyle
canım benim mesai 8 de başlıyor o yüzden 7.15 de kan şurubunu alıyorum sonra az bişey yiğip coraspin alıyorum. 9-11 arası da progestan alıyorum. gün içinde pekmez ve limon alıyorum. onun haricinde düzenli yemeye çalışıyorum zaten yamyam gibiyim :)... kızımda midem çok bulanıyordu şu an hep açlık hissediyorum ama karnım çok şiş canım yaa ..
Kızlar ben 4+5'im bugün. Sabah bulantılarım var, erken değil mi ? Şimdiden böyle olursa gelecek ayları düşünemiyorum. Mide bulantısının 6. haftadan itibaren başladığını duymuştum.
ooohh maşallah canına kuzumyarasın bebeğine inşallah.bende çok açım hep şimdide açım canım bamya istedi onu yapcam yıycem şimdi :=))))
canım normal.. her bünye farklı.. daha önceki gebeliğimde adetim gecikmeden bulantı başladı.. umarım çabuk geçer bu bulantıların... ama bulantımız olunca meleğimizin varlığını hissedelim..'' anne burdayım yediklerine dikkat et'' diyor ... Rabbim bize ve yavrularımıza sağlık versin inş.
yarın doktora gidiyorum kızlar, inşallah her şey yolunda gider...
afiyet bal şeker olsun meleğine canım.. sorma canım yaa.. akşam yemekte pırasa vardı o bi tabak pırasayı ( ki 2 kaşık zor yerim) nasıl yedim anlamadım.. ama bazen öyle bişey oluyor ki bişeyi gördüğümde dahi midem kalkıyor.... haa bide bende koku hassasiyeti çok fazla.. hele ağır kokan insanlar parfümler mahvediyor köşe bucak kaçmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?