2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm mesajını yanlış algılamışım dr. yasak dediyse o zaman başka zaten bekliycen

kızlar bişey sorucam biraz özel ama :26:
Cinsel ilişki konusunu doktorla konuştunuz mu benimki bebek bi tutunsun ozamana kadar yok dedi şimdilik

benimkide 3 üncü aya kadar mümkünse olmasın dedi.aslında böyle bir yasak koymam ancak sizinki tedaviyle oldu olası riskeleri kaldırmak adına böyle diyorum dedi.demekki risk arz ediyor.araştırma yapmadım ama doktorum tam olarak bu şekilde dedi.

merhabalar hanımlar perşenbeye az kaldı heyecan tavan durumda hakkımızda hayırlısı olsun mide bulantılarım var baş dönmesi var böyle bende durumlar

merhabalar hanımlar perşenbeye az kaldı heyecan tavan durumda hakkımızda hayırlısı olsun mide bulantılarım var baş dönmesi var böyle bende durumlar

evet perşembeye az kaldı:) ama bir gün 1 ay gibi geçiyorr bende uyku sanki çok az baş dönmesi var ama bulantı hiç yok o sebepten perşembeyi beklemek çok daha zor oluyor birşeyler aksi gidiyor gibime geliyor.umarım öyle olmazda burada güzel haberlerimi paylaşırım sizle..

kızlar bulantıya leblebı ıyı gelıomus denıycem bugun cok fenayım dayanıcak gıbı deil gece bile uykudan uyandırıo bulantım cok ktuuuu

adet sancısı gibi hafif hafif kasıkları ağrıyan var mı? normal mi acaba bu durumum?

kızlar bulantıya leblebı ıyı gelıomus denıycem bugun cok fenayım dayanıcak gıbı deil gece bile uykudan uyandırıo bulantım cok ktuuuu

ben de şunu duydum, allahaşkına bi dene çok güzel oluyo, ayvayı soy ince ince dilimle, tuz ve limon sık ye, hem mide bulantısını alıyo, hem gribi önlüyo.

ben de şunu duydum, allahaşkına bi dene çok güzel oluyo, ayvayı soy ince ince dilimle, tuz ve limon sık ye, hem mide bulantısını alıyo, hem gribi önlüyo.
saol canım hemen denıycem en son ayva vardı evde varsa yapımda yıyım ınan cok kotuyum ya ıcım dısıma cıkıyo ogurmekten cok fenayım kızlar baska bıldıgınız yontemler varsa yazın nolur

endozlem ben bugün keseyi gördüm 15 gün sonra gel kap atışları ve bebeği görmeye dedi doktorum ama bakalım bu ik hafta hayırlısıyla geçseydi. senin bebişin kaç haftalık şimdi

aynen canım banada foktor ıkı hafta sonra gel dedi kalp atışı için ama akşamın bende kanama olunca (pztesi) mecbur başka bır hastaneye gıttım allahtan kese bozulmamıştı çok korkmuştum.Rabbim korudu yyavrumu.Allah ın izniyle kalp atışınıda dıyucaz.progynex içiorum sabah akşam bakalım bol bol dinlenicem birde.Allah hepimizin yavrusunu korusun.

bıde bısey sorcam kızlar su ilişkı olayını nasıl yapıosunuz doktar hıc bısey demedı yapın yada yapmayın bı sure dıe bıraz ozel olcak ama sız napıosunuz :26:

bıde bısey sorcam kızlar su ilişkı olayını nasıl yapıosunuz doktar hıc bısey demedı yapın yada yapmayın bı sure dıe bıraz ozel olcak ama sız napıosunuz :26:

kuzum ben mecbure giremiycem dün kanamam oldu.15 gün perhiz dedi doktor.ama normalde uyarmamışlardı düne kadar.buarada ilişkiden kanamadı 2 saatlik bir yolculuk yaptım ve çok yoruldum dinlenmedim ondan kanama oldu.

Son düzenleme:
kuzum ben mecbure giremiycem dün kanamam oldu.15 gün perhiz dedi doktor.ama normalde uyarmamışlardı düne kadar.buarada ilişkiden kanamadı 2 saatlik bir yolculuk yaptım ve çok yoruldum dinlenmedim ondan kanama oldu.
ay ben hafta sonu 8 saatlık yol yapcam :18: norml yollarlamı kaldın canım yoksa asılama falan mı ?

normal yolla canım 7 ay bekledık olmadı bu ay sürprüz oldu :) canım sor doktoruna 8 saatlık yolu.ben istanbuldayım buranın yolları cok bozuk oyuzden biraz zorlandım galıba.
ne derse desın mecburen gıtmek zorundayım ama uzun yol arabaları rahat oluo sarsmıo mecburum ucaga bınmem mumkun deıl kıyamet kopsa gene bınemem de su ılıskıyle ılglı kızlar yorum yapsanıza beeeee yardım bklıoruz burda ısımız var yanı halden anlayın ehem ehem :127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…