- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.121
Cok sukur atlattim cnm. Sezeryan istiosan yapmaz.. bende korktum acimadi desem yalan olur ama vajinam agda yuzunden sisti yara olmustu onun acisini hissettim daha cok..
Kızlar ben iyice korkmaya başladım, sancı oluyo en ufak hareketimdenolcak böyle bilmiyorum. Bi dışarı çıkıp geldik, hemen ağrı sancı bu ne yaaa... Benm bebeğimin gelmesi yakın bu gidişle.. Sürekli tetikteyim aşağıya çok baskı yapıyo, elimle tutuyorum resmen inmesin diye sanki.. Sancı çok korkutuyor beni.. Eşim gene kendine sofra hazırlıyor, korkma diyo hayırlısıyla gelsin hastane süsünü de aldık kızımın diyo. Annem daha memleketten gelmedi kiiiiiiiii!
Hadi ya onu hiç düşünmemiştim doğru söylüyorsun cnm , fazla abartmayalım ve hastaneye bi danışıyım en iyisi..)
Canım senin velet biraz fazla acele etmiyor mu? Beklenen doğumun benden 3 gün önce,bizim kıza kötü örnek olmayın valla.şaka bir yana umarım gelmez daha yavrun,azıcık daha beklesin.tamam hastane süslerine kadar herşeyleri hazır olabilir ama bu hemen gel demek değil,söyle çocuğuna üzmesin anasını babasını
aa doğru unutmuştumm sen o halde iyi dayanmışsınn cnm yaa...nasıl iyileştimi bari birass...
hastane süslerini foto çekseydin görürdük :) cnm korkmaa annen ne zmn gelcekk? benimde ayağa kalktığımda bacaklarımın arası ağrıo sancımı deilmi bebekmi aşşağıda anlayamıyorumm yrn gidiyorumm doktoraa...hadi hayırlısı wallaaa....sende yorma kendini yat dinlen stres yapma
Korkma cnm hayitlisi artik.. benimde sancilarm artti su siralar. Daha bebek kanalda deil aciklik yok die dr. Rahatti ama nst gorunce gozleri buyudu.. sanci dk. Duserse haberm olsun su saatten sonra dogsada sorun olmaz artik dedi
Canım hangi hast.gidiyorsun sen?
Kartaldaydın yanlış hatırlamıyorsam.
Cnm telden resim yükleyebilsem birçok şeyi paylaşsam sizle. Niye yükleyemiyorum, ıphone dan yükleyebilen var mı? Ayarlardan mı kaynaklı bilen varsa söyleyebilir mi?
el emeği göz nuru olmş tam :)) ellerine sağlık cnm harikasınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?