2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Unutmak gibi bir lüksü var mı sence tabi ki hatırlar
Bugun sondu alevi canm. Doktor catiya bakarken off cok kotu tahris olmus ilac vereym dedi. Verdigi ilac bigunde hafifletti suan normal yuruorum hatta tatli tatli kasinmaya basladi gecior heralde
Biraz hafiflediğine sevindim tatlım ama muayenede bu kadar acı çekmen de üzdü beni bir aptal kız başına ne işler açtı
kızlar ya bu hastane şekerlerini nasıl yaptırıosunuz yaa internetten alacam ama tarih belli olmadığından nasıl yazılacak gitti gidiyordan alanlar varmı nasıl yaptırdınız?

Canım biz cuma günü sipariş verdik tarih istemedik gereği yok bence anlamlı bir söz daha mantıklı geldi

bence gerek yok zaten bı gece kalıcakmıssın ewe gelınce yıkarsınız zaten

bende öle diorumda eşim illa tarih die tutturdu cnm bende kara kara düşünüorum,HAYATIMSIN SANADA GEÇMİŞ OLSUN CNM YARIN BENİMDE ÇATI MUAYENEM İNŞALLAH ACIMAZ

bende öle diorumda eşim illa tarih die tutturdu cnm bende kara kara düşünüorum,HAYATIMSIN SANADA GEÇMİŞ OLSUN CNM YARIN BENİMDE ÇATI MUAYENEM İNŞALLAH ACIMAZ

O zaman tarihsiz yazısız alabilirsiniz doğum zamanı hemen çıktı alıp kesebilirsiniz zımbalarsınız şekerlere olmaz mı?

evet canım bendende o ses geliyor bebek nasıl bir hareket ediyorsa çıt diye ses geliyo oğlumda böyle olmamıştı

Bu erken doğumlar beni bir hamarat yaptı bir hamarat yaptı inanamazsınız.3 haftadır nasılsa izne çıkıcam o zaman yaparım dediğim şeylerle,dün,nasılsa izindeyim başlarım biraz dinlenince diye düşündüğüm şeylerin birazını 2 saatte hallettim.öğleden beri sol kasığıma ağrı giriyor,birazda karnımda sertleşmeler oluyor,doğurursam rezil rüsva olmayayım diye ötelediğim işleri akşamın bu saatinde yapmaya çalıştım.amma tırsmışım di mi?benim kız lütfen daha gelmesin yine de çünkü daha 33.hafta bitmedi.

hastenede yıkamıyorlar mı bebegıı!!dogunca!!yıkadım utuledımde!koyup koymamakta karasızımm!bazı hast ler yıkıyor,bazıları yıkamıyormusss!!!

Ben de kararsız kalmıştım. Bu hafta nst çekilirken hemşireye sordum. Benim hastanede yıkıyorlarmış ancak tüm malzeme hastane tarafından karşılamıyormuş getirmenize gerek yok dedi. Bence sen de kendi hastanen ile görüş

hastenede yıkamıyorlar mı bebegıı!!dogunca!!yıkadım utuledımde!koyup koymamakta karasızımm!bazı hast ler yıkıyor,bazıları yıkamıyormusss!!!

valla ben ilk defa duydum canım yıkandıgını hastanede ben yıkanmıyo dıye bılıyorm siliyolar yıkayan hastane varsa ne güzel sımdıye kadar okudugum hastane cantası lıstesınde de bornoz fln görmedm bende yıkadım utuledm ama almıcam yanıma cunku bnm dogum yapıcam hastanede yıkamıyolar dogru duzgun sılmıyolar bıle hemen giydiriolar ustunu ben böle bılıyorum yanlıs yonlendırmıyım için rahat edicekse koy gıtsın

hımm!!en ıyısı yarın hast aryıp sorayımm!neler ıstedıklerını,hemde yakıyayıp yıkamadıklarınıı!!

az önce oglumun pusetını ıstedı arkadasım bebegı 15 gunluk doktora gıdıceklermıs donuste verırım dedı verdim gitti ama nedense içim bi buruk oldu o bnm oglumundu normalde hıc cımrı degılımdır ama nedense bı üzüldüm ıstemeyerek werdim sankı

uff cnm zor vla..bnm bugun 2 kere flan bebek toplandi bi yere.ve kasilmalarim karin sertlesmesi olarak devam ediyo...iyice korkmaya bsladim..hayrlisii

Kizlar o zaman bende birşey sorayım. Medcezir galiba kullan at çamaşırların çok ise yaradığını söylemişti bı kac kez başka yerlerdende duydum. Bu kullan at çamaşır dediğiniz ne oluyor ki? Nerde satılıyor . Yoksa ucuz alt çamaşırlar var ya onlarımı diyorsunuz kullan alt iç çamaşırı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…