- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.141
Unutmak gibi bir lüksü var mı sence tabi ki hatırlarsize iyi muhabbetler canlar..biz önce bir dujjj alcaz..sonra kocito gelecek pazara gidecez.. akşam da yaylaya çıkcaz eşimin dedesinin evine iftara miss gibi temiz hava alırız biraz hem
Ohh hayat sana güzel şekerimmm
bu arada yarın bizim evlilik yıl dönümümüzbakalım napicizz :) şu anlık hiç bir şey yok gibi planda..hatta konuşmadık bile.. hatırlayacak mı acaba bizimki :)
görüşürüzz öpüyorum hepiniziiii
Biraz hafiflediğine sevindim tatlım ama muayenede bu kadar acı çekmen de üzdü beni bir aptal kız başına ne işler açtıBugun sondu alevi canm. Doktor catiya bakarken off cok kotu tahris olmus ilac vereym dedi. Verdigi ilac bigunde hafifletti suan normal yuruorum hatta tatli tatli kasinmaya basladi gecior heralde
kızlar ya bu hastane şekerlerini nasıl yaptırıosunuz yaa internetten alacam ama tarih belli olmadığından nasıl yazılacak gitti gidiyordan alanlar varmı nasıl yaptırdınız?
kızlar cantamı yavas yavas hazırlamaya basladım !!!englısh homeden seyahat hurcu aldım!3 tane!bırıne bebsın kıyafetlerınının bı takımını koydum corabınndan mendılıne kadar!!ıkıncısıne de dıger hastane cıkısını koydum o da corabından mendılıne kadar!1dıgerınede pijamalarım,camasırlarm bana aıt olanlarr!!emzık,bıberon,hasta bezı kulotlu olanlardan,cocuk bezıı,terlık,ıslak mendıl,el havlusuaklıma gelenler!!baska ne tur seyler koymalıyımm!!bıde bornoz ve havluya grek olurmu sızce bebıs ıcınn??bana gerek yok zaten 1 gece yatıcam ınssallah!!
slm kızlar dün kontrolümüz vardı. Hemde o halimle çatılarımada bakıldı öldüm acıdan.. doktorum vajinan tahriş oldugu için acıyı fazla hissettin birde kemiklerine kadar girdim oyzüden acıdı ama sen normal dogurabılcek birisin çatın çok uygun dedi.. Sonunda noktayı koydu yani. ama içimde kırt die ses hissettim harbiden kemiklerime kadar girmiş olmalıydı..
Daha açıklık yokmuş kızımda kanala girmemiş die doktorum beklersin gününü deddi. Nst istedi orda sancılarım cıktı baya yüksek. onu görünce heran doğabilir sancıların çok çıkmış 5 dk. düşerse suyun gelirse kanaman olursa haberim olsun mutlaka dedi. öyle olunca birden panikledim. Şuan heran olcakmış gibi tedirgin duruyorum.. Her hafta kontrole çağırdı. Bakalım bu cumartesiye kadar doğuracakmıyım
Unutmak gibi bir lüksü var mı sence tabi ki hatırlar
Biraz hafiflediğine sevindim tatlım ama muayenede bu kadar acı çekmen de üzdü beni bir aptal kız başına ne işler açtı
Canım biz cuma günü sipariş verdik tarih istemedik gereği yok bence anlamlı bir söz daha mantıklı geldi
bende öle diorumda eşim illa tarih die tutturdu cnm bende kara kara düşünüorum,HAYATIMSIN SANADA GEÇMİŞ OLSUN CNM YARIN BENİMDE ÇATI MUAYENEM İNŞALLAH ACIMAZ
kedicik canım çok sevindim ikinznde sağlıklı olmasına güle güle büyüt. çok girmiyorum artık nete başka başka kimler doğurdu bilmiyorum. doğum hikayeniz ve fotolarınız çok güzel. darısı başıma inşallah mümkünse ağustos sonunda. çok merak ediyorum bebişimi. buarada bebiş hareket ederken karnımdan çıt diye ses geliyor sizde de geliyor mu?
bence gerek yok zaten bı gece kalıcakmıssın ewe gelınce yıkarsınız zaten
hastenede yıkamıyorlar mı bebegıı!!dogunca!!yıkadım utuledımde!koyup koymamakta karasızımm!bazı hast ler yıkıyor,bazıları yıkamıyormusss!!!
hastenede yıkamıyorlar mı bebegıı!!dogunca!!yıkadım utuledımde!koyup koymamakta karasızımm!bazı hast ler yıkıyor,bazıları yıkamıyormusss!!!
Ben de kararsız kalmıştım. Bu hafta nst çekilirken hemşireye sordum. Benim hastanede yıkıyorlarmış ancak tüm malzeme hastane tarafından karşılamıyormuş getirmenize gerek yok dedi. Bence sen de kendi hastanen ile görüş
Ben de kararsız kalmıştım. Bu hafta nst çekilirken hemşireye sordum. Benim hastanede yıkıyorlarmış ancak tüm malzeme hastane tarafından karşılamıyormuş getirmenize gerek yok dedi. Bence sen de kendi hastanen ile görüş
Ang ben sürekli oluyor canım kasığıma giren ağrı sanki bıçak batırmışlar gibi geliyor.
Sırt üstü yatınca yavaş yavaş düzeliyor.
Biraz önce kocişe diyorum ki hamile olmak ne zormuş Allahım,hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim oda üzülüyor az kaldı minnoş biraz daha dayan diyor. :))))))
bıde kızlar cantaya kac adet bez koydunuz???
bende bi gece kalıcam hastanede bı aksılık cıkmassa 15 tane aldım 10 tane yeter dedı annem ama ben bıraz fazla koymak ıstedım.
ben de 10 koydumm ama az gıbı gelmıstıı!![/QUOTE
5 adet daha ekle ıstersen fazla mal göz cıkarmaza yetmemezlık yapmasında istersen cantama koyduklarımı yazaym bebegıme 3 hastane cıkısı 10 lu 2 zıbın yuz ortusu mendıl corap fln kendım ıcın 2 gecelık 2 pıjama takımı bol bol camasır 1 adet emzırme sutyenı hasta bezı kulotlu olanlardan degıl yataga serılenlerden orkıd bıde can bebenın bezınden alıp yanlarını kesıp kendıme ped yaptım arjadasım tavsıye etmıstı terlı corap hastaneden cıkıs ıcın üzerime yedek kıyafet kagıt havlu yuz havlusu bıde kendıme catal bardak fln koydum
5 adet daha ekle ıstersen fazla mal göz cıkarmaza yetmemezlık yapmasında istersen cantama koyduklarımı yazaym bebegıme 3 hastane cıkısı 10 lu 2 zıbın yuz ortusu mendıl corap fln kendım ıcın 2 gecelık 2 pıjama takımı bol bol camasır 1 adet emzırme sutyenı hasta bezı kulotlu olanlardan degıl yataga serılenlerden orkıd bıde can bebenın bezınden alıp yanlarını kesıp kendıme ped yaptım arjadasım tavsıye etmıstı terlı corap hastaneden cıkıs ıcın üzerime yedek kıyafet kagıt havlu yuz havlusu bıde kendıme catal bardak fln koydum[ cok makbule gectı lıstenn!!yuz ortusu,bardak,kasık catal vb unutmuusm!ben de hasta bezı alıcam ama karar veremmemıstım!kulotlulardanmı alsam,otekılerdenmı dıyee!nedenını ogrenebılırmıyııımmm!yataga serılı olanlar buyuk kare bısey demıı??kanamamnın ytaga gecmemeesı ıcınmı aldın onuu!!canbebeyı de herhalde kanaman ıcın aldınn??
5 adet daha ekle ıstersen fazla mal göz cıkarmaza yetmemezlık yapmasında istersen cantama koyduklarımı yazaym bebegıme 3 hastane cıkısı 10 lu 2 zıbın yuz ortusu mendıl corap fln kendım ıcın 2 gecelık 2 pıjama takımı bol bol camasır 1 adet emzırme sutyenı hasta bezı kulotlu olanlardan degıl yataga serılenlerden orkıd bıde can bebenın bezınden alıp yanlarını kesıp kendıme ped yaptım arjadasım tavsıye etmıstı terlı corap hastaneden cıkıs ıcın üzerime yedek kıyafet kagıt havlu yuz havlusu bıde kendıme catal bardak fln koydum[ cok makbule gectı lıstenn!!yuz ortusu,bardak,kasık catal vb unutmuusm!ben de hasta bezı alıcam ama karar veremmemıstım!kulotlulardanmı alsam,otekılerdenmı dıyee!nedenını ogrenebılırmıyııımmm!yataga serılı olanlar buyuk kare bısey demıı??kanamamnın ytaga gecmemeesı ıcınmı aldın onuu!!canbebeyı de herhalde kanaman ıcın aldınn??
ewt cnm benm cevremde yenı dogum yapan cok arkadasım var kulotlu olanlar sıcakta kullanıssıza oluyomus can bebeyı kesıp yanlarını kanamam ıcın bez yaptım daha sonra ped kullanıcam hasta bezını kare olanlardan aldım yataga serıcem gecmesın dıye hastanede cantamada koydm uc adet ayrıcam suanda da kendı yatagına bıtane serebılırsın bı sıtede okumustum gece suyun fln gelırse yatakda yatak kullanılmaza hale gelıyomus suan yatagımda bı tane serili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?