- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.361
Parkyatağınız çok güzelmiş canım,oğlun sağlıkla büyüsün içinde.
Kızlar herkese iyi haftalar öncelikle .)
3 gün sonra yarimin doğum gününapsam bilemedim. Hayır dışarıya da çıkamıyorum ki. Bna yardım edin ne yapabilirim ben mutlu olsun sevinsin diye.. Hayır hiç te beklemez böyle şeyler , sakın yapma der normalde. Ama bikaç hafta önce bu ay benm doğum günüm biliyosun dmi unutmadın dmi gbi şeyler söyledi şımararak , kutla tamammı bana ciciler alsın herkes falan dedi şaşırdım. Şakayla karışık söyledi tabi ama kıyamam kuzu gbi bazen kıskanıyomu diye düşünüyorum hehehhehe .)
Kizlar gecmisi okumadan bisey sorucam. Benim dr. Gogus ucu icin elainee diye bi krem onerdi. Kullanan ya da duyan var mi. İyi mi acaba. Ben hep lansinoh duymustum. Karar veremedim de. Tsk.
Arkadaşlar doğum fiyatları almaya başladınız mı ?
Paylaşırsanız çok sevinirim , ben aldıklarımı yazıyorum...
Anadolu yakası:
Memorial Sezeryan : 4000
Hisar Sezeryan :6450
Başkant Üni.Hast Sezeryan :2000
Floarance - Kadıköy Sezeryan :4000
Florance ( Doktorum Herman bey'in bulunduğu hast: Sezeryan 1000
canım yanlış hatırlamıyorsam pıhtılaşma yüzünden günlük iğne yapıyordun. aynı durum benim kızkardeşimde vardı sebebi bulunana kadar 2 defa düşük yaptı bu sebepten yapılan kromozom testlerinden sonra anlaşıldı 3.hamileliğnde sürekli iğne kullandı oda çok düşündü sezeryan mı normal mi diye doktor ikisinide yapabilirsin demişti ama kardeşim riske atmak istemedi pıhtılaşma yüzünden sezeryan olmaya karar verdi yanlış hatırlamıyorsam sezeryandan 5 gün kadar önce bırakmıştı iğneleri sancısı yoktu sezeryan oldu şimdi dünyalar güzeli kızı var yanında :)
canım bende de enfeksiyon çıkmıştı ve akıntım fazla olduğu için geçenki kontrolde 7 tane fitil verdi doktorum..1 hafta boyunca kullandım (evet çok sinir bozucu bişey ama mecburr) şu an nadir oluyor akıntım.. ihmal etme kullan sen de
:
Nasipse dogum yapacagim hastane medipol mega normal 550 sezeryan 1250 sskli fiyat
bende orda doğum yapacam doktorun kim :) belki karşılaşmısızdır hastanede
Belkide karsilasmisizdir ben cumartesi gidiyorum hep. Cumartesi kontrolum vardi yinehaftaya gidecegim
Doktorum belgin hanim senin senin dr kim
Benim annemin de çok fazla çatlağı olmuş ama illaki cilt yapım anneme çekmek zorunda değil :) Benim çatlağım henüz olmadı belki halama çekmişimdir diye düşünüyorum ya da kullandığım kremi herkese tavsiye edicem sonuna kadar çatlağım olmazsa... Yine de en büyük etken su bence.
Nasıl suyun gelmiş olabiliyor ya suyun gelmiş olsa bu kadar rahat olmazdı herhalde azalmıştır o zaten sonlara doğru azalıyor ister istemez. İnşallah doktorun güzel haberler verir canım. Bakarsın bu haftaki talihli çiftimiz siz olursunuz
Nasipse dogum yapacagim hastane medipol mega normal 550 sezeryan 1250 sskli fiyat
merhaba annecikler geç girdim bugün biraz nasılsınız?
birazcık tansiyon sorunum var nedense bugün oturur pozisyonda çok duramıyorum. geçmişin tamamını bitiremedim acaba çekirgeden haberi olan var mı? hastaneye gidecekti bugün. doğum yapabiliecek mi?
Benim bildiğim su geldikten sonra en fazla 48 saat durabilio çocuk doktor bi gelmiş dedi bi az dedi bi idare eder dedi :)) bence oda yorgundu bugün doktorum bakalım ne dicek zaten son hafta da gelişmesindeki gerilik muhabbetini duyunca eksiklerimi bitirdim bir hışımpaşayı taşıycaz die o kadar sıkıntı yaşıyoz beyfendi azcık büyüteyim Toto'mu demio boşa duracaksa böle doğurayım gitsin diorum :)) işin şakası tabi herşey onun sağlığı için ama doktr suyun gelmiş diince şoka girdim :)) altımdan bu kadar bi haber değilimdir herhalde :))
Biri beni duymuş çok şükür :)
Gribeyaz medipol , Kadıköydeki mi bana 2300 gibi bir rakam vermişti aylar önce..
ben genelde h.içi sabah 9-10 gibi gidiyorum benim doktorum suna hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?