2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu göğüs yaraları için geçen sağlıkocağındaki hemşire dedi Lansinoh diye bi merhem varmış çocuğu emzireceğin zaman silmek gerekmiyor bebğin ağzında oluşan beyaz pamucuklarada iyi geliyor onu tavsiye ederim bilgin olsun dedi bende size diyorum

Kizlar gecmisi okumadan bisey sorucam. Benim dr. Gogus ucu icin elainee diye bi krem onerdi. Kullanan ya da duyan var mi. İyi mi acaba. Ben hep lansinoh duymustum. Karar veremedim de. Tsk.

canım hediye konusunda ihtiyacı olan birşey varsa onu alabilirsin.

Ben kocişime yaptıgım süprizi anlatayım.. Kızımın adına güzel bi kart yapmıştım. o kartı daire kapısına astım. eve geldiğinde kapıda ilk o notla karşılastı. sonra kızımın odasında pastayla karşıladım. mumunu kızımın odasında üflettim. bide ayakkabı almıştım.. sonrada dışarı çıktık.

Tabi eve geldiği saat tam belli olmadıgı için 10 takla attım. önce dedim eve gelince yukarı cıkmadan haber ver markete gıdelm. eve yaklasırken aradı hadi in aşağıdayım die dedim çok kötü bacagım kasıldı kıpırdayamıyorum hemen cık yukarı DD o anda kapıya süsü astım pastayı ve cakmagı alıp kosarak odaya saklandım

Kedicikler, Maşallah Bebeğin Çok Güzel, Allah Uzun Ömürler Versin, İsmiyle Yaşasın İnşallah.

Benimde Oğluma Kavuşmama 2 Gün Kaldı. Hem Heyecan, Hem Korku, Hem Stres Karmaşık Duygular İçindeyim. Yüzdüm Yüzdüm Kuyruğuna Geldim Şimdi Geçmiyor Şu 2 Gün. Geceleri Uyuyamıyorum Heyecandan, Böyle Gününü Bilip Beklemekte Zormuş
Yarın Biraz Evi Temizleyeyim, Bebeğimin Odasında Son Düzenlemeleri Yapayım, Çarşambada Sabahtan Kuaföre Gideyim Diyorum..
O Gün Öğleden Sonra Çoook Yakışıklı Bir Erkekle Randevum Var Dip Boyası Gelmişte Geçmiş Saçlarımla Ne Kadar Olur Bilmiyorum Ama Güzel Olmak İstiyorum O Gün :115:

Kizlar gecmisi okumadan bisey sorucam. Benim dr. Gogus ucu icin elainee diye bi krem onerdi. Kullanan ya da duyan var mi. İyi mi acaba. Ben hep lansinoh duymustum. Karar veremedim de. Tsk.

Canım ha lansinoh olmuş,ha elainee ha Memcy.hepsinin içinde %100 lanolin var.üreten firmalar farklı ama hepsinin birbirinin eşdeğeri olduğuna dair kanıt olmasa üretimine izin verilmez zaten.muadil ilaçlar yani.benimde bir arkadaşım Memcy çalışıyor,o verdi epey numune bende her duş sonrası onu kullanmaya başladım.bana doğuma 1 ay falan kala başla demişti,sürerken göğüs uçlarına dokunmanla doğum hemen tetiklenmez demişti.çok sıkıp ovalaya ovalaya sürmediğin sürece.zaten çatlak olunca esas kullanım şekli sabah akşam 1'er kere.ben 3'tür sürüyorum.biraz fazla tedbirli davranıyorum galiba

Nasipse dogum yapacagim hastane medipol mega normal 550 sezeryan 1250 sskli fiyat

Canim ben erken doğum riskindn dolayi igne kullaniyorum...35 de de vurdurup birakicam artik...kardesine de evkadina da Rabbim hayrli saglikli uzun omurler versinn ins...

off seninki daha cokmuş cnm. bende akıntım için mecburum işte ama gercekten sinir bozucu hiç sevmediğim bişeyy rahatta sokamıyorum sanki bişey olcak 1: doktorun cihazı parmakları girdi ama insan kendisine zorlanıo sanki..

Kızlar yaa havalar çok sıcak evde klimasız oturulmuyor. bunaldım ve mümkünse sıradaki doğum hikayesi benim olsun istiyorum ama daha ne ağrı var ne kasılma. çevremde yakınlarım hep 37 ve38. haftalarda normal doğum yaptı biz de eşimle kendimizi o kadar kaptırdık ki soruyorlar kaç hafta kaldı diye biz de diyoruz 3hafta var ama bir 1 hafta 10 güne kadar bekliyoruz :) benim doğum tam arefe gününe denk geliyor normalde. eşim fotoğrafçı ve bayramın ikinci gününden itibaren işleri çok yoğunlaşıyor. doğumum gecikirse belki yanımda bile olamayacak bu yüzden erken olsun istiyoruz.en son 2 haftada 600gr almıştı bu hafta 3300 olmuştur diye düşünüyorum. 3500ü geçti mi tamamdır :))

Benim bildiğim su geldikten sonra en fazla 48 saat durabilio çocuk doktor bi gelmiş dedi bi az dedi bi idare eder dedi :)) bence oda yorgundu bugün doktorum bakalım ne dicek zaten son hafta da gelişmesindeki gerilik muhabbetini duyunca eksiklerimi bitirdim bir hışım paşayı taşıycaz die o kadar sıkıntı yaşıyoz beyfendi azcık büyüteyim Toto'mu demio boşa duracaksa böle doğurayım gitsin diorum :)) işin şakası tabi herşey onun sağlığı için ama doktr suyun gelmiş diince şoka girdim :)) altımdan bu kadar bi haber değilimdir herhalde :))

Benim doktorum üçüncü ayı tamamlayınca bu kremi yazdı... Bitkisel bebeğe bir zararı olmaz dedi. Bende kullandım ve hiç çatlağım yok...Benim kalçalarımda vardı önceden kalma çatlaklarım...Onlara bile iyi geldi....Genetik vücudunda çatlak oluşur diyenler bana inandırıcı gelmiyor....Kalçalarımda vardı karnımda şuan yok genetikse nasıl oluyor.... Bol su ve vücudu güzel nemlendirirseniz çatlak falan oluşmuyor...

Aynı kremi 8.ayıma girince göğüslerimede kullanmamı söyledi ve kullanıyorum.... Hiç bir zararını görmedim.

tansiyonun yüksek mi düşük mü canım?bu arada benim de doğum tarihim 27 temmuz,ama epidural sezeryan,senin iletinin altında o tarihi görünce heyecan yaptım:)

benim ilk gebeliğimde öyle bi gariplik olmuştu, 38+5 günlükken tuvalette birden su boşaldı gibi oldu, idrar yapsam anlarım heralde ama bilemedim, dr a gittik hiç suyu kalmamış yatıralım dedi, hastanede asistanlar alttan muayene etti kese hiç açılmamış su gelmiş olamaz dediler bi karışıklık oldu anlayamadım, sonra nst de sancı çıkınca yatırdılar ama o su meselesi muamma olarak kaldı :)

Biri beni duymuş çok şükür :)
Gribeyaz medipol , Kadıköydeki mi bana 2300 gibi bir rakam vermişti aylar önce..

Hayir canim bagcilardaki. Medipol universite hastanesi

ben genelde h.içi sabah 9-10 gibi gidiyorum benim doktorum suna hanım

Ozamn karsilasmamisizdir. Suna hanimda mesai disiolan dogumlara gelmiyormus bilgin var mi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…