- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.381
Hayir canim bagcilardaki. Medipol universite hastanesi
Ozamn karsilasmamisizdir. Suna hanimda mesai disiolan dogumlara gelmiyormus bilgin var mi bu konuda
Kedicikler, Maşallah Bebeğin Çok Güzel, Allah Uzun Ömürler Versin, İsmiyle Yaşasın İnşallah.
Benimde Oğluma Kavuşmama 2 Gün Kaldı. Hem Heyecan, Hem Korku, Hem Stres Karmaşık Duygular İçindeyim. Yüzdüm Yüzdüm Kuyruğuna Geldim Şimdi Geçmiyor Şu 2 Gün. Geceleri Uyuyamıyorum Heyecandan, Böyle Gününü Bilip Beklemekte Zormuş
Yarın Biraz Evi Temizleyeyim, Bebeğimin Odasında Son Düzenlemeleri Yapayım, Çarşambada Sabahtan Kuaföre Gideyim Diyorum..
O Gün Öğleden Sonra Çoook Yakışıklı Bir Erkekle Randevum VarDip Boyası Gelmişte Geçmiş Saçlarımla Ne Kadar Olur Bilmiyorum Ama Güzel Olmak İstiyorum O Gün :115:
Benim bildiğim su geldikten sonra en fazla 48 saat durabilio çocuk doktor bi gelmiş dedi bi az dedi bi idare eder dedi :)) bence oda yorgundu bugün doktorum bakalım ne dicek zaten son hafta da gelişmesindeki gerilik muhabbetini duyunca eksiklerimi bitirdim bir hışımpaşayı taşıycaz die o kadar sıkıntı yaşıyoz beyfendi azcık büyüteyim Toto'mu demio boşa duracaksa böle doğurayım gitsin diorum :)) işin şakası tabi herşey onun sağlığı için ama doktr suyun gelmiş diince şoka girdim :)) altımdan bu kadar bi haber değilimdir herhalde :))
evet canım mesai saatleri dışında doğuma katılmıyor ama ordaki bütün doktorlar aynıymış yok fark verilirse geliyor deniliyor ama gelmiyorlarmış nöbetçi doktor kim ise o doğumu gerçekleştiriyormuş ordaki bütün doktorları iyi diye duydum o yüzden kafam rahat gerçi daha normal mi sezeryanmı belli değil 23 ünde çatı muayenesi yapacak ozaman karar verecekmiş suna hanım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Evet hepsiuzman dr diye gelmiyorlarmis zaten gece 3 tane nobetci dr oluyormus diye duydum. Bi gece sancim icin gitmistik iki tane dr vardi dogumhanede.
Benimde henuz cati muayenem yapilmadi. Nezaman yapiliyor diye sordum 37 haftaya bi gel ozaman dedi dr ama tam tarih vermedi. Insallah bi sorun cikmazda normal dogum olur korkuyorum ama sezeryandan memnun kimse duymadim burda dogum yapan arkdslar bile normal yapin diyor
kuzumm çok teşekkürler..hepimiz çook mutlu yıllar geçirelim inşallah çekirdek aileciklerimizledur kız sen bi zahmet doğurma zaten sen de ben de kalcaz en sonlara :))
canım karıştırdın kahin olan ben değilim Arasta
canımmm çok teşekkürler amin inşallahevet 2 kişi olarak son kutlayışımızzzz
yavrucuğunuz için de çoookkk sevindimmm! kıyamam ona yaa biz bi yerimize bişey batsa söyleniriz,şikayet ederiz..ama onların ağzı var dili yokneyse.. inşallah ilaç tedavisi hemen etkisini gösterir canım
sorma cücümm utandırdı beni kocamo da aynı şeyi söyledi "ben sana bişey almadım amaa" deyince. sen bana en güzel hediyeyi veriyosun zaten dedii sevindirik oldum çok
kolay gelsin sana hayatım çok da yorma kendini ama.. bi de arada cee ee yap bize dinlenmek için
Kedicikler, Maşallah Bebeğin Çok Güzel, Allah Uzun Ömürler Versin, İsmiyle Yaşasın İnşallah.
Benimde Oğluma Kavuşmama 2 Gün Kaldı. Hem Heyecan, Hem Korku, Hem Stres Karmaşık Duygular İçindeyim. Yüzdüm Yüzdüm Kuyruğuna Geldim Şimdi Geçmiyor Şu 2 Gün. Geceleri Uyuyamıyorum Heyecandan, Böyle Gününü Bilip Beklemekte Zormuş
Yarın Biraz Evi Temizleyeyim, Bebeğimin Odasında Son Düzenlemeleri Yapayım, Çarşambada Sabahtan Kuaföre Gideyim Diyorum..
O Gün Öğleden Sonra Çoook Yakışıklı Bir Erkekle Randevum VarDip Boyası Gelmişte Geçmiş Saçlarımla Ne Kadar Olur Bilmiyorum Ama Güzel Olmak İstiyorum O Gün :115:
Kızlar az önce idrar tahlili sonucum için doktoru aradım. Sonuçta "5-6 lökosit, 10-15 epitel hücresi ve bakteri görüldü." yazıyor.Doktor hamilelikte normal old. söyleyip bir şey vermedi.Halbuki bundan yaklaşık 1 ay önce 7-8 epitel ve bakteri olmasına rağmen tek kullanımlık suda eritilen ilaçtan vermişti. O normal deyince üsteleyemedim de.İçim rahat değil pek.Acaba hamilelik haftası ilerlediği için mi bu haftalara göre normal dedi.Günde 3,5-4 lt su içiyorum; ama idrar rengim hamilelik öncesindeki renkte.Önceki haftalarda daha açık oluyordu.Acaba magnezyumu daha düzenli kullandığım için midir?Bazı ilaçlar idrar ve dışkı rengini değiştiriyor ya.
Amin Canım Teşekkürler.günaydın canım ne kadar az zamanın kalmış of ne güzel ya sağlıkla alırsın kucağına inşallah bizide habersiz bırakma
Teşekkür ederimm Tahmin Ettiğin Gibi Çook HeyecanlıyımAnammmmm,sende mi Suloz,tek tek satıyorsunuz bizi ve Temmuz anaları oluyorsunuz.içim bir garip oldu valla,sağlıkla al kucağına.kimbilir sen ne durumdasındır?ay çok heyecanlı yaaaaa,süslenip püslenip git bakalım doğuma.inşallah çok güzel olur herşey,takipteyiz seni
Amin Canım İnşallah Darısı Başınızaalalh kurtarsın canım melekler yanında olsun.Hiç stres heycan yapma herşey güzel geçecek.Ne mutlu sana az kalmış bebişine kavuşacaksın.
Evet Canım Darışı Başınıza..ay canım çook sevindim kavuşuyosun miniğine çokkk şükür
ayy canım ya cok az kalmışşş Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin cok heyecanlııı ççokkkkkkk
Amin Canım Çookk Teşekkür Ederim
Evet Canım Ama Gününü Bilmek Daha Çok Strese Sokuyor İnsanıcnm Allah yardımcın olsun ayy ne güzel gününü biliosun
İnşallah Canım, Güzel Habaerlerle Ve Resimlerle Döneceğim İnşallah :)Ay her okuduğumda ateş basıyor beni, kolaylıkla atlatırsın inşallah tatlım bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah haber bekliyoruz senden ve bol bol da fotoğraf
cee eeehaklı ama fındığım bu hediyenin eşi benzeri yok mucizeee
yok canım ya zaten yapamıyorum 5 dk dolanıyom 10 dk oturuyom artık herşey zorlaştııııııı yemeğimi yaptım ya yeterde artar bilee
oohh ellerine sağlık cücüm yemek hazırsa herşey tamam demektir
kızlar bu arada bu akşam show tv'de Bebek İşi diye bir dizi başlıyor..Nurgül Yeşilçay başrolde. reklamını gördüm az önce de eğlenceli bişeye benziyor. söyleyim dedim
canım sezeryan olacağın kesin ise çatı muayenesi yapmıyorlar rahat ol :)
aynen öle canım yemek hazır olunca her iş tamam gibi gelioo napım ev alsın başını gitsin valla tutamıcammmmmm
ayy ivit bende gördüm artık bebiş olan herşey dikkatimi ceker olduuuuuu
cumartesi gittiğinde yapılır hazırlıklı ol bende gidince yapılacak doktorum söyledi 37 de diye geçen hafta gittiğimde unutma sonraki geğlişinde doğuma karar vereceğiz dedi bende normal istiyorum ama çatı muayenesi bile beni korkutuyor hiç vajinal muayene olmadım hayatımda şimdiden kasıyorum kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?