2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayir canim bagcilardaki. Medipol universite hastanesi

Ozamn karsilasmamisizdir. Suna hanimda mesai disiolan dogumlara gelmiyormus bilgin var mi bu konuda

evet canım mesai saatleri dışında doğuma katılmıyor ama ordaki bütün doktorlar aynıymış yok fark verilirse geliyor deniliyor ama gelmiyorlarmış nöbetçi doktor kim ise o doğumu gerçekleştiriyormuş ordaki bütün doktorları iyi diye duydum o yüzden kafam rahat gerçi daha normal mi sezeryanmı belli değil 23 ünde çatı muayenesi yapacak ozaman karar verecekmiş suna hanım bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

Ayy yesinler yakışıklı oğluşunu Demek bu haftaki ilk talihlimiz sensin bize kontrol zamanları bile geçmiyodu... Benim doğum tarihim net belli olsa hiç uyuyamam heyecandan deliririm :18: Hele ki 2 gün kalmışşş aman Allahım

Dimi farkederdin herhalde gelse... Sızıntı olabiliyomuş bazen ama onu da test etmek için ped gibi bişey veriyolarmış amniyon sıvısı geliyormu diye. Merakla bekliyorum senin su olayının altından ne çıkacak :18:

Evet hepsiuzman dr diye gelmiyorlarmis zaten gece 3 tane nobetci dr oluyormus diye duydum. Bi gece sancim icin gitmistik iki tane dr vardi dogumhanede.
Benimde henuz cati muayenem yapilmadi. Nezaman yapiliyor diye sordum 37 haftaya bi gel ozaman dedi dr ama tam tarih vermedi. Insallah bi sorun cikmazda normal dogum olur korkuyorum ama sezeryandan memnun kimse duymadim burda dogum yapan arkdslar bile normal yapin diyor

cumartesi gittiğinde yapılır hazırlıklı ol bende gidince yapılacak doktorum söyledi 37 de diye geçen hafta gittiğimde unutma sonraki geğlişinde doğuma karar vereceğiz dedi bende normal istiyorum ama çatı muayenesi bile beni korkutuyor hiç vajinal muayene olmadım hayatımda şimdiden kasıyorum kendimi :)

cee eee haklı ama fındığım bu hediyenin eşi benzeri yokmucizeee
yok canım ya zaten yapamıyorum 5 dk dolanıyom 10 dk oturuyom artık herşey zorlaştııııııı yemeğimi yaptım ya yeterde artar bilee

ayy çok heyecanlıı ya 2 gün sonraa kucişinde olucak Allahın izniyleee
süper bi duyguuuuuuu

Tahlil sonuçlarını bizler çok iyi değerlendiremeyiz .
Ben de senin gibiydim ; ama değerler hamilelikte her ayın değeri farklılık gösterebiliyor ; bir önceki tahlile göre değer yüksek çıksa da o ay için o değer normal kabul edilebiliyor . Dr.una güven , içini rahatlat , stres yapma . Sonuçta uzman olan o , bir aksilik görse zor değil ki ilaç yazardı . Su içmeye devam :)

günaydın canım ne kadar az zamanın kalmış of ne güzel ya sağlıkla alırsın kucağına inşallah bizide habersiz bırakma
Amin Canım Teşekkürler.

Teşekkür ederimm Tahmin Ettiğin Gibi Çook Heyecanlıyım

alalh kurtarsın canım melekler yanında olsun.Hiç stres heycan yapma herşey güzel geçecek.Ne mutlu sana az kalmış bebişine kavuşacaksın.
Amin Canım İnşallah Darısı Başınıza

kizlar bilen varmis aranizda hsonu doktorumuz 12 agustosa sezeryan gunu verdi bize... merak ettigim su bana cati muaynesi yinede yaparmi sizce doktor yoksa gunu belli falan herseyi o muayneyi hic olmiycakmiyim....cok kafama takildida olmak istemiorum cunku...

ay canım çook sevindim kavuşuyosun miniğine çokkk şükür
Evet Canım Darışı Başınıza..
ayy canım ya cok az kalmışşş Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin cok heyecanlııı ççokkkkkkk

Amin Canım Çookk Teşekkür Ederim

cnm Allah yardımcın olsun ayy ne güzel gününü biliosun
Evet Canım Ama Gününü Bilmek Daha Çok Strese Sokuyor İnsanı
Ay her okuduğumda ateş basıyor beni, kolaylıkla atlatırsın inşallah tatlım bebişi sağlıkla kucağına alırsın inşallah haber bekliyoruz senden ve bol bol da fotoğraf
İnşallah Canım, Güzel Habaerlerle Ve Resimlerle Döneceğim İnşallah :)

oohh ellerine sağlık cücüm yemek hazırsa herşey tamam demektir

kızlar bu arada bu akşam show tv'de Bebek İşi diye bir dizi başlıyor..Nurgül Yeşilçay başrolde. reklamını gördüm az önce de eğlenceli bişeye benziyor. söyleyim dedim

aynen öle canım yemek hazır olunca her iş tamam gibi gelioo napım ev alsın başını gitsin valla tutamıcammmmmm
ayy ivit bende gördüm artık bebiş olan herşey dikkatimi ceker olduuuuuu

Bir bilgim yok canım ama normal doğum yapmayacağına göre çatı muayenesi yapmasınında bir anlamı yok.bence yapmayacaktır,yok yok kesin yapmayacak,boşuna stres yapma göreceksin.burda bir arkadaş da yazmıştı yapılmadığını ama epey geçmişte kaldı ve kim yazmıştı hatırlamıyorum.içini ferah tut

Bacım dizinin fragmanını bende izledim.o dizinin gerçeği bizim evde çekilecek ben doğurunca.o yüzden benim de dikkatimi çekmişti.bu akşam bende izlemeyi düşünüyorum.ben doğuruncada dejavu olmuş olacak bana.

aynen öle canım yemek hazır olunca her iş tamam gibi gelioo napım ev alsın başını gitsin valla tutamıcammmmmm
ayy ivit bende gördüm artık bebiş olan herşey dikkatimi ceker olduuuuuu

yıllar önce bir dizi vardı Dikkat Bebek Var diye..Ceyda Düvenci Kaan Girgin oynuyodu. ne güzeldi o yaa :) birden o geldi aklıma belki de benzer senaryolardır bununla..

Ya ultrasonu bile iceriye koyarken canim yaniyor bilmem nasil olacak.. 31 haftalikken erken dogum sancim oldugu icin devlet hastnesinde elle bi muayene yaptilar ama sanirim o cati muayenesi degildi cok derinlere bakmadi ama o bile yetti bi dunya agladim
Hastaneyeyakin mi oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…