2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yıllar önce bir dizi vardı Dikkat Bebek Var diye..Ceyda Düvenci Kaan Girgin oynuyodu. ne güzeldi o yaa :) birden o geldi aklıma belki de benzer senaryolardır bununla..

aaa evet bende izlerdim cok güzeldii
olabilir canım güzel ve komik bi diziye benziyooo hem bizede hazırlık olurr yakında bizde yaşıcaz aynı şeylerii
ayy ankarada yağmur yağıyorr ne özlemişim böle havayııııı

tansiyonun yüksek mi düşük mü canım?bu arada benim de doğum tarihim 27 temmuz,ama epidural sezeryan,senin iletinin altında o tarihi görünce heyecan yaptım:)
düşük tansiyon canım kollarımı kaldıramıyorum . benim genel anestezi olcak göze alamıyorum uyanık olmayı ameliyattayken. hele bir de uyuşmayanları duyunca...bende bel ve boyun fıtığı aynı zamanda migren var korkuyorum. uyuyup uyanayım ben az kaldı az geçmiyor günleeeeer

Canım netten bir şeyler sipariş edebilirsin.Ben genelde ihtiyacı olan şeyler alıyorum. Yıllardır birlikte olunca değişik şeyler tükendi. Siparişini hemen verirsen d. gününe yetişir.

Samimi olduğunuz arkadaşlarınız varsa onları ara sana bu konuda yardım etsinler canım,çat kapı gelip sürpriz yapabilirler yada o gelmeden toplanabilirler

ihihihihi bebişe alınan cicileri mi kıskanıyo acaba İlgi onda değil diye belki şımartılmak istemiştir.

Çok saolun kızlar, kafamda bişeyler kuruyorum ama, çağıracak kimse de yok ki şuanda ya herkesler biyerlerde:/ ablası eniştesi, abisi burda.. Olmassa onlarla idare ederiz artık kardeşime de hediyesini aldırıyım, aksi gbi son zamanlarda çok alışveriş yapmıştık ona, eksiği yok fazlası var yani ben çıkamıycam , internetten de almak istemedim yetişmeyebilir..bakalım ne alıcam şimdilik bilemiyorum.. Şımartılmak istiyo halbuki çok da şımartırım ,) ben de kızımdan mektup yazıcam babasına iyi fikir .)

ben alttan ultrasonla bile muayene olmadım hiç düşünemiyorum ben bahçelievlerde oturuyorum uzak sayılmaz hastane bize sen nerde oturuyorsun

cok saol cnm korkulu ruyam bu cati muaynesi...bi arkadasim cok kotu anlattida....sirf onu olmamak icin bile sezeryan olabilirim oyleyse :)

Cnm 37.haftada ultrason ve nst yapildiginda normal dogum istiyorsan cati muayenesi yapilacak dedi ebe. Ben de sezeryan istiyorum dedim yapilmadi cnm. Hamile oldugumdan beri sadece 29- 30.haftada duzenli sanci ve kasilmalardan dolayi muayene yapildi universite hastanesinde o da bana yetti cok canimi yakmisti. Bu konuda problemliyim ben. Terapi bile aldim ama ama nafile. Gonullu sezeryanciyim ben malesef.

Korkmayın kızlar ben de korkuyodum ama öyle acı veren bi durum değil, sadece tiksiniyo insan elini sokuyo diye. Bana erken bile yapıldı 34. Haftada.. Bir de Dr um erkek benm ... Korkuyorum dedim , sen normal doğum yapıcaksın ne korkması dedi hakkım yok demekki

artık lavaboya gitmeye korkar oldum, bebiş o kadar baskı yapıyorki vajina kısmına, sanki lavabodayken çıkacakmış gibi geliyor,
resemn elimle değsem başına dokunacakmışım gibi hissediyorum,
innaılmaz bir ağrı var o kısımda, acaba bebek doğum yoluna mı girdi,
doktor randevumda 10 gün sonra daha çok var

ayy cok güzelmiş canım ya bayıldım...:109:
hergün baska baska takarsın neden pişman olcakmışsın lohusalık evde devam edicek sonuctaaa

İnsan bu kadar özeniyor ins her şey yolunda gider. İlk gun icin krem rengi gecelik sabahlik takımına bunu takıcam. Bir de pembe ve koyü somon rengi pijama ve sabahlik takımıma ayrıca aynı renklerde tac aldım . Bir de kirmizi adettendir diye kirmizi aldım :) beğenmene çok sevindim :)

Eghehhheh iyi yapmışsın cnm herbirini tak benm de henüz 1 tane var, birtane de takı tasarlanan bi arkm yapcakmış , bitane de kardeşim alacakmış

Ooo tek abartan ben değilim yani :)

zaten sırf normal doğumdan vazgeçelim sezeryan olalım diye bizi bu çatı muayenesiyle korkutuyorlar offf o muayeneden sonra gönüllü sezeryancı olacam diye korkuyorum

Doktoruma artık çok zorlanıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum dedim, sen istemeden mi yaptın bu cocugu diye azarladı :2: bi daha sesimi cıkaramadım

Cnm gözün aydın demek istiyorum:) ay çok heycanlı , sağlıkla kucağına al yakışıklını inş:) benm kızın slmını ilet ehhheh .) ayyyy heycanlanınca tuvaletim geliyo hep, zaten hiç gitmiyo kızım saolsun...,,,,,))))

Doktoruma artık çok zorlanıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum dedim, sen istemeden mi yaptın bu cocugu diye azarladı :2: bi daha sesimi cıkaramadım
çok bilmiş hiç hazzetmem böyle şeylerden. rahatlatması gerekiyor normal desin,bişeyler anlatsın ne bileyim işte,istemeden mi yaptın ne demek?

41 kere maşallah ; dünyalar tatlısı oğlunuzla bir ömür boyu bu mutlu tablo bozulmasın :)
Annesine benziyor bu yakışıklı ; bahtı da kendi gibi güzel olsun .
Fotolar birbirinden güzel :)

evet tatlış herşey cok güzel olsun istiyor ,olucakta Allahın izniylee...
herşey yolunda gidicek ,doğumdan sonra mis mis giyinicez süslenicez taçlarımızı takıp kocişlerimizle minişlerimizle poz vericezz
böyle güzel seçimler beğenilmezmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…