- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.401
yıllar önce bir dizi vardı Dikkat Bebek Var diye..Ceyda Düvenci Kaan Girgin oynuyodu. ne güzeldi o yaa :) birden o geldi aklıma belki de benzer senaryolardır bununla..
düşük tansiyon canım kollarımı kaldıramıyorum . benim genel anestezi olcak göze alamıyorum uyanık olmayı ameliyattayken. hele bir de uyuşmayanları duyunca...bende bel ve boyun fıtığı aynı zamanda migren var korkuyorum. uyuyup uyanayım bentansiyonun yüksek mi düşük mü canım?bu arada benim de doğum tarihim 27 temmuz,ama epidural sezeryan,senin iletinin altında o tarihi görünce heyecan yaptım:)
Canım netten bir şeyler sipariş edebilirsin.Ben genelde ihtiyacı olan şeyler alıyorum. Yıllardır birlikte olunca değişik şeyler tükendi. Siparişini hemen verirsen d. gününe yetişir.
canım geçmiş olsun..bence de kendi doktoruna da bir görünmende fayda var..çok açık konuşmamış çünkü diğer doktor.
boşa dememişler erkekler için koca bebekler diye canımbazen küçük çocuk gibi oluyolar kocaman adamlar :)) "bana ciciler alsın herkes" demesine bakarak bence arkadaşlarını,ailesini çağırabilir,birlikte kutlayabilirsiniz..bir de pasta yaptırırsın olur biter tabii bir de yardımcı tayin et kendine..malum sen fazla yorulmamalısın
Samimi olduğunuz arkadaşlarınız varsa onları ara sana bu konuda yardım etsinler canım,çat kapı gelip sürpriz yapabilirler yada o gelmeden toplanabilirler
ihihihihi bebişe alınan cicileri mi kıskanıyo acabaİlgi onda değil diye belki şımartılmak istemiştir.
canım hediye konusunda ihtiyacı olan birşey varsa onu alabilirsin.
Ben kocişime yaptıgım süprizi anlatayım.. Kızımın adına güzel bi kart yapmıştım. o kartı daire kapısına astım. eve geldiğinde kapıda ilk o notla karşılastı. sonra kızımın odasında pastayla karşıladım. mumunu kızımın odasında üflettim. bide ayakkabı almıştım.. sonrada dışarı çıktık.
Tabi eve geldiği saat tam belli olmadıgı için 10 takla attım. önce dedim eve gelince yukarı cıkmadan haber ver markete gıdelm. eve yaklasırken aradı hadi in aşağıdayım die dedim çok kötü bacagım kasıldı kıpırdayamıyorum hemen cık yukarıDD o anda kapıya süsü astım pastayı ve cakmagı alıp kosarak odaya saklandım
Eki Görüntüle 755771 Eki Görüntüle 755779
Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)
http://www.mahperiaksesuar.com/wp-content/uploads/2011/10/P4120103.jpg
Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)
Ya ultrasonu bile iceriye koyarken canim yaniyor bilmem nasil olacak.. 31 haftalikken erken dogum sancim oldugu icin devlet hastnesinde elle bi muayene yaptilar ama sanirim o cati muayenesi degildi cok derinlere bakmadi ama o bile yetti bi dunya agladim
Hastaneyeyakin mi oturuyorsun
cok saol cnm korkulu ruyam bu cati muaynesi...bi arkadasim cok kotu anlattida....sirf onu olmamak icin bile sezeryan olabilirim oyleyse :)
Ya ultrasonu bile iceriye koyarken canim yaniyor bilmem nasil olacak.. 31 haftalikken erken dogum sancim oldugu icin devlet hastnesinde elle bi muayene yaptilar ama sanirim o cati muayenesi degildi cok derinlere bakmadi ama o bile yetti bi dunya agladim
Hastaneyeyakin mi oturuyorsun
ayy cok güzelmiş canım ya bayıldım...:109:
hergün baska baska takarsın neden pişman olcakmışsın lohusalık evde devam edicek sonuctaaa
Eghehhheh iyi yapmışsın cnm herbirini takbenm de henüz 1 tane var, birtane de takı tasarlanan bi arkm yapcakmış , bitane de kardeşim alacakmış
Korkmayın kızlar ben de korkuyodum ama öyle acı veren bi durum değil, sadece tiksiniyo insan elini sokuyo diye. Bana erken bile yapıldı 34. Haftada.. Bir de Dr um erkek benm ... Korkuyorum dedim , sen normal doğum yapıcaksın ne korkması dedihakkım yok demekki
çok bilmiş hiç hazzetmem böyle şeylerden. rahatlatması gerekiyor normal desin,bişeyler anlatsın ne bileyim işte,istemeden mi yaptın ne demek?Doktoruma artık çok zorlanıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum dedim, sen istemeden mi yaptın bu cocugu diye azarladı :2: bi daha sesimi cıkaramadım
Çok güzelmiş , bayıldım ; güle güle kullan :)
Çok iyi yapmışsın ; her gün bir tane takarsın süslü süslü , bol bol da foto çektirirsin hatıra :)[/QUOT]
Çok teşekkür ederim tatlım :) evet aynen ben de fotograflar icin özendim. Bir senelik size saçma gelebilir ama esimede bunu açıkladım. Yıllar sonra kızım fotolara bakınca annem ne kadar güzelmiş benim icin ne kadar özense desin mutlu olsun istiyorum. Bunu söyleyince esim istersen sen hiçbirşey yapma kızın icin dunyanın en guzel kadini sen olacaksın dedi . İnsallah öyle olur :)
İnsan bu kadar özeniyor ins her şey yolunda gider. İlk gun icin krem rengi gecelik sabahlik takımına bunu takıcam. Bir de pembe ve koyü somon rengi pijama ve sabahlik takımıma ayrıca aynı renklerde tac aldım . Bir de kirmizi adettendir diye kirmizi aldım :) beğenmene çok sevindim :)
Ooo tek abartan ben değilim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?