- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.321
arkadaşlar doğum çatlakalrına medicasolün iyi geldiği söylenmiş,
ben bu kremi iğneli epilasyona giderken bikini bölgesine ve koldtuk altına sürüyordum, gerçekten çok etkiliydi,
ama yanılmıyorsam içinde natibiyotik özelliği ya da kortizon gibi bi şey var,
şu dönemde kana karışacağındna bebek için zarralı olabilir,
doktorunuza sormadan direk alarak kullanmayın derim,
doğumdan sonra oluşan çatlakların tedavisinde kullanılabilir diye düşünüyorum
Şimdi inceledim bu siteyi güzelmiş gercekten peki burası ne kadar fiyat verdi ?
Funda'cım daha nice güzel yıllar dilerim size.ömrünüz boyunca en az bugünkü kadar mutlu olun.kontrole gidecek kızlar,hadi güzel haberlerle gelin.oraya kadar gitmişken bir doğurayım falan demeyin sakın.Funda'cım rahat ol benden yana bu hafta doğurmayacağım ben.bizim kıza nasıl doğacağını yanlış anlatmışlar aksine mideme doğru tırmanıp tırmanıp duruyor.ağzımdan falan çıkılacağını zannediyor heralde :)))) bende evi biraz süpürüp toz almaya niyetlendim,3 saat oldu niyetleneli ama gördüğünüz gibi hala sizlerle muhabbetteyim.uzun zaman oldu temizlik yapmayalı çok heyecanlandım şimdiden.bakalım yapabilecek miyim???ama bundan 2 ay önce yapmıştım tekrar yapabilirim,inanıyorum kendime.motivasyonumu bozmamalıyım.bitince hemen buradayım kızlar,ben temizliği bitirene kadar kimse doğurmasın rica edeceğim....öpüyorum hepinizi
Biz kadinlar cok kotuyuz yahu hem hatirlamaza kotu olur diyoruz hemde bizde tik yok:))
Bu arada kediyi dogurtan sensin.kahinimiz sence bu hafta kim doguracak:))
Kızlar bu arada size en önemli gelişmeyi aktarayım :) Daha önce köpişimizin rahatsızlığından bahsetmiştim çok üzgündük çare arıyorduk. Eşim bizim kızın her zamanki veterinerinden pek hazzetmiyordu zaten paracı diye birazAma kayınvalideme yakın diye hep ona götürüyorduk. Dün eşimin bi arkadaşının tavsiyesiyle farklı bi kliniğe gittik neyse oradaki veteriner muayene etti veee bizi çok mutlu etti. Köpişimizin memesindeki şişlik sadece enfeksiyonmuş! O zamandan beri tedavi edilmediği için de diğer memelerine de yayılmış doktor bi sıkıyo memelerinden kanlı iltihap akıyo Yazık ağzı var dili yok kimbilir şimdiye kadar nasıl canı yandı... İğnesini yaptı hiç huysuzluk etmedi uslu uslu durdu o da anlıyomudur nedir derdine çare olacağını Şimdi 10 günlük antibiyotik tedavisi var günde 5 kere soğuk kompres de uygulayın dedi. Sonra kontrole gidicez ve tabi bu yaşlarda meme kanseri riski çok yüksek olduğu için artık kısırlaştırma operasyonunu yaptırıcaz her ihtimale karşı. Doktorun eşi de hamileymiş onun doğumuna 15 gün kalmış. Bana dedi merak etmeyin daha bebeğinizle oynamaya çok vakti olacak Mutlu mutlu döndük evimize çok şükür...
Fundacım sizin de evlilik yıldönümünüzmüş son 2 kişilik yıldönümünüz kutlu olsun :) Nice güzel yıllar geçirin çekirdek ailenle
ohh sefanız olsun oksijen çarpmışş fındığım senii
bak bide unutur şimdilik tık yok diodunnn utandırdı seniii
neyse sen hamişsin bu yıl seni hoşgörsün hem sen ona en güzel hediyeyi vericeksin daha nolsunnnaz sabretsin eşinn minişiniz gelioooooooooo nice nice seneleree bi ömür musmutlu olun
bu arada herkeslereee kocamannn merabaaaa...
bugün bi ton işim var daha yemek yapıcamm duştan cıktım öle kal geldiii bide didimm kendimi gösteriyimm doğurdum sanmasın minnoşlarneyse öpüyorum siziii görüşürüsssssssss
Gunebakan İnan hergün sorcam ama ne zaman yazmaya kalksam vazgeçtim az once bile yine aklıma geldi . Kötü birşey duymak istemiyordum çünkü çok rahatladım ya oh nasil sevinmissinizdir Kimbilir :)
yaşasın çok sevindim. Kıyamam ben ona yavrum nasıl acımıştır canı. Ama artık iyileşecek ve yaşayacak harika bir haber. Bebişlerle köpişlerin oyun oynamaları çok şirin oluyor youtubedan izliyorum hep bizimkiler de öyle oynıycak inş.
Kızlar ayak topuklarım çok sertleşti ve kötü oldu hamişlikle bir ilgisi varmıdır ki acaba?
Lapitak sürüyorum akşamları biraz yumaşatıyor iyi geliyor ama hiçbir şeye düzenli devam etmediğim için sonra eski haline dönüyor.
(
kızlar hastaneye gelenler için yaptırdığım anahtarlıkları paylaşıyım sizinle ..gelenler için kullanabilecekleri bir anı olsun istedim 2 farklı anahtarlık süslettim.Eki Görüntüle 755560
canım epilasyonda kullanıldığını ilk kez duydum epilasyonda ben emla diye krem kullanıyordum uyuşturması için bu kremin uyuşturucu etkisi yok ve hamilelikte kullanılmaz vs diye yazmıyor ki doktorlarda bu kremi hamilelere yazıyormuş öyle biliyorum
doktor normal dediyse kuruntu yapıp kendini strese sokma arkadaşım. Bu sorumluluk doktorda olduğu için en ufak riske karşı onlar bizden daha tedbirli oluyolar. Normal , olması gerektiği gibi, iyi şeklinde cevapları duyduysan şükredip rahatlıkla geçir hamileliğini..herşey güzel olacak:)
günaaaydııııınnnn!
dünkü yayla seferimiz bizi biraz yormuş galiba..bugün çok zor kalkabildim yataktan.. ee fazla oksijen de iyi değil dimi ama
malum bugün bizim 2. evlilik yıl dönümümüüüüz!. dün acabalarım vardı hatırlayacak mı benimki diyeama gece hediyesiyle beraber kutlayarak utandırdı beni sevgili kocitom bense hiç bir şey almamıştım adama sen hem bişey alma hem de hatırlayacak mı acabaa diye pusuda bekle biraz pişkin miyim neyim
akşam da yemeğe çıkarız bir aksilik olmazsa..böylece kutlarız işte günümüzü
bu hafta bakalım kimler bize action yaşatacak merakla beklemekteyizvar mı aranızda ben bu hafta doğururum diye hisseden? varsa şimdiden söylesin şoklara girmeyelim sonraa
öpüldünüzzzz
Funda'cım daha nice güzel yıllar dilerim size.ömrünüz boyunca en az bugünkü kadar mutlu olun.kontrole gidecek kızlar,hadi güzel haberlerle gelin.oraya kadar gitmişken bir doğurayım falan demeyin sakın.Funda'cım rahat ol benden yana bu hafta doğurmayacağım ben.bizim kıza nasıl doğacağını yanlış anlatmışlar aksine mideme doğru tırmanıp tırmanıp duruyor.ağzımdan falan çıkılacağını zannediyor heralde :)))) bende evi biraz süpürüp toz almaya niyetlendim,3 saat oldu niyetleneli ama gördüğünüz gibi hala sizlerle muhabbetteyim.uzun zaman oldu temizlik yapmayalı çok heyecanlandım şimdiden.bakalım yapabilecek miyim???ama bundan 2 ay önce yapmıştım tekrar yapabilirim,inanıyorum kendime.motivasyonumu bozmamalıyım.bitince hemen buradayım kızlar,ben temizliği bitirene kadar kimse doğurmasın rica edeceğim....öpüyorum hepinizi
arkadaşalr ben en baştan beri mustelanın çatlak kremini kullandım, hiç çatlağım kaşıntım falan olmadı,
birde benim annemde de var çatlak, genetk olarak müsaitim aslında, üstelik karın bölgem normalde çok dardır bir karıştı resmen hamilelik öncesi 47 kilo olunca öyle oluyor, resmen 10katıma genişledim
sadece popo kısmında biraz oluşmuş çatlak orayıda hiç göremediğimden kremlememiştim o yüzden,
onu da eşim uyardı bak buralarda olmuş diye,
sonrada bu kısmının bu kadar büyüyeceğini hiç düşünmemiştim diyip benim moralimi bozdu
sonra ben üüzlünce de sen de kilo tutmaz zaten bunlarda kaybolur üzülme falan diye toparlamaya çalıştı ama aldım ben mesajı,
doğumdan sonra görsün o spa lara, yosun terapilerine gidicem parasını da o öder artık:):):)
Kızlar biz geldik bu aralar sürekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde doğuran var mı die düşünüyorum umarım herkes iyidir dün akşam adet sancısı gibi sancım vardı ara ara belime de vurdu doktora gittik rahime bakalım açılma var mı dedi ki bu olay normal doğumla ilgili düşüncelerimi değiştirdi iki parmağı ile nasıl kökledi anlatamam çığlık attım doktoru tekmeledim galiba o ara ebe kızın kolunu öle bi sıkmışım ki kızarmıştı kimseyi korkutmak istemem ama çok canım yandı doktor çok kasıyorsun kendiniz dedi neyseki açılma yokmuş kocama dedim sen yaklaşma bakalım daha bu parmaklamadan bişi olmuyorsa ilişkiden hiç bişi olmaz sonra ultrason da baktı senin suyun gelmiş dedi!!!!!! Ben şok nasıl yani dedim bebeğin suyu az dedi bol su iç dedi benim içtiğim suyu kim içiodur ki haftada iki damacana alıyorum eve sonra idare eder suyun dedi kafamı allak bullak etti nstye de girdim orda bi sıkıntı çıkmadı tabi bunca şeyi yaşayınca ağrı sancı kalmadı :)) kafam allak bullak eve geldim rüyamda gene doğuruodum :)) kociş erken gelicek bugün biraz kendi doktoruma gidicez bakalım o ne söyleyecek
Kızlar herkese iyi haftalar öncelikle .)
3 gün sonra yarimin doğum gününapsam bilemedim. Hayır dışarıya da çıkamıyorum ki. Bna yardım edin ne yapabilirim ben mutlu olsun sevinsin diye.. Hayır hiç te beklemez böyle şeyler , sakın yapma der normalde. Ama bikaç hafta önce bu ay benm doğum günüm biliyosun dmi unutmadın dmi gbi şeyler söyledi şımararak , kutla tamammı bana ciciler alsın herkes falan dedi şaşırdım. Şakayla karışık söyledi tabi ama kıyamam kuzu gbi bazen kıskanıyomu diye düşünüyorum hehehhehe .)
Eki Görüntüle 755603 buda bizim oyun parkımız teyzeler beğendiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?