2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hastaneye gelenler için yaptırdığım anahtarlıkları paylaşıyım sizinle ..gelenler için kullanabilecekleri bir anı olsun istedim 2 farklı anahtarlık süslettim.

canım epilasyonda kullanıldığını ilk kez duydum epilasyonda ben emla diye krem kullanıyordum uyuşturması için bu kremin uyuşturucu etkisi yok ve hamilelikte kullanılmaz vs diye yazmıyor ki doktorlarda bu kremi hamilelere yazıyormuş öyle biliyorum

kuzumm çok teşekkürler..hepimiz çook mutlu yıllar geçirelim inşallah çekirdek aileciklerimizle dur kız sen bi zahmet doğurma zaten sen de ben de kalcaz en sonlara :))

Biz kadinlar cok kotuyuz yahu hem hatirlamaza kotu olur diyoruz hemde bizde tik yok:))
Bu arada kediyi dogurtan sensin.kahinimiz sence bu hafta kim doguracak:))

canım karıştırdın kahin olan ben değilim Arasta

Fundacım sizin de evlilik yıldönümünüzmüş son 2 kişilik yıldönümünüz kutlu olsun :) Nice güzel yıllar geçirin çekirdek ailenle

canımmm çok teşekkürler amin inşallah evet 2 kişi olarak son kutlayışımızzzz

yavrucuğunuz için de çoookkk sevindimmm! kıyamam ona yaa biz bi yerimize bişey batsa söyleniriz,şikayet ederiz..ama onların ağzı var dili yok neyse.. inşallah ilaç tedavisi hemen etkisini gösterir canım

sorma cücümm utandırdı beni kocam o da aynı şeyi söyledi "ben sana bişey almadım amaa" deyince. sen bana en güzel hediyeyi veriyosun zaten dedii sevindirik oldum çok
kolay gelsin sana hayatım çok da yorma kendini ama.. bi de arada cee ee yap bize dinlenmek için

Gunebakan İnan hergün sorcam ama ne zaman yazmaya kalksam vazgeçtim az once bile yine aklıma geldi . Kötü birşey duymak istemiyordum çünkü çok rahatladım ya oh nasil sevinmissinizdir Kimbilir :)

Evet canım çok sevindik havalara uçtuk iyileşebilecek diye... Klinikten çıkarken kuş gibi hafiflemiştim içimin sıkıntısı uçup gidiverdi

Videolarını çekeriz biz de çok güzel gülüyorlar oynarken yaa Şimdiye kadar boşa acı çekmiş dodocuk ama artık geçecek o kadar güzel bişey ki bu bizim için sen anlarsın zaten :)

canım ince tabanlı babet gibi ayakkabılar giyiyorsan onlar çok yapıyor.. Benim hep öyle olur yazları.. ama hamılelıkten beri rahat terlikle gezdiğim için arada babet giyiyorum hafif sertlik var şuan..

Son düzenleme:

yok canım yanlış anladın, epilasyon öncesi uyuşturmak için kullanamdım ben medicasolü,
iğneli epilasyona gitmiştim ben kalıcı epilasyon, sonrasında iğne nedniyle aşırı kızarıklıklar oluyordu onun için kullanıyordum medicasol kremi, ama sonrasında öncesinde değil yani, sonrasınd akullanınca kızarıklıkları gideriyodu ve baya rahatlatıyodu,
iğneli epilasyon öncesi emla krem kullanabileceğimi söylemişti epilasyonu yapan kişi ama ben yinede kullanmamıştım ağrı eşiğim yüksek dayanabiliyordum,

içeriğinde kortizon ya da antibiyotik vardı diye hatırlıyorum dikkatli olmakta fayda var,
çünkü o zaman ilacın içeriğini okuyup bikini bölgeme süremk konusunda tereddüt etmiştim

Sağ ol canım. Doğru söylüyorsun. Bir arkadaşım enfeksiyon yüzünden biraz sorun yaşamıştı.Ben de o yüzden tedirgin oldum.Şu arkadaşlar, tanıdıklar vs. yüzünden epey pimpirikli olduk.Çok şükür halimize. Ponponum da maşallah kıpır kıpır oynuyor, daha ne isteyeyim değil mi? Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

kızlar sahi çatı kontrolümde dr. fitil verdi.. içinde akıntı cok fazla dedi.. Fitil içinde 2 tane var. 3 gün arayla kullan dedi. Fitilden de nefret ediyorum. Sizlerin başına böyle bişey geldimi????

Nice beraber yıllara cnm Allah daim etsin mutluluğunuzu.. Bebişinizle taçlansın daha da artsın.. Bugünü en güzel şekilde geçirin , huzurlu , mutlu, aşklı,,,,)

canım temizliğe fazla dalıp yorma kendini.. bende kalktıgımdan beri senın gıbıyım bugun temızlk yapmalıyım dedim inş. yapacagım :) etraf toparladım gene oturdum pc karsısına. bi azimle kalkarsam yaparım

Benim annemin de çok fazla çatlağı olmuş ama illaki cilt yapım anneme çekmek zorunda değil :) Benim çatlağım henüz olmadı belki halama çekmişimdir diye düşünüyorum ya da kullandığım kremi herkese tavsiye edicem sonuna kadar çatlağım olmazsa... Yine de en büyük etken su bence.

Nasıl suyun gelmiş olabiliyor ya suyun gelmiş olsa bu kadar rahat olmazdı herhalde azalmıştır o zaten sonlara doğru azalıyor ister istemez. İnşallah doktorun güzel haberler verir canım. Bakarsın bu haftaki talihli çiftimiz siz olursunuz

Kızlar herkese iyi haftalar öncelikle .)
3 gün sonra yarimin doğum günü napsam bilemedim. Hayır dışarıya da çıkamıyorum ki. Bna yardım edin ne yapabilirim ben mutlu olsun sevinsin diye.. Hayır hiç te beklemez böyle şeyler , sakın yapma der normalde. Ama bikaç hafta önce bu ay benm doğum günüm biliyosun dmi unutmadın dmi gbi şeyler söyledi şımararak , kutla tamammı bana ciciler alsın herkes falan dedi şaşırdım. Şakayla karışık söyledi tabi ama kıyamam kuzu gbi bazen kıskanıyomu diye düşünüyorum hehehhehe .)

Canım netten bir şeyler sipariş edebilirsin.Ben genelde ihtiyacı olan şeyler alıyorum. Yıllardır birlikte olunca değişik şeyler tükendi. Siparişini hemen verirsen d. gününe yetişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…