2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar doğum fiyatları almaya başladınız mı ?
Paylaşırsanız çok sevinirim , ben aldıklarımı yazıyorum...

Anadolu yakası:
Memorial Sezeryan : 4000
Hisar Sezeryan :6450
Başkant Üni.Hast Sezeryan :2000
Floarance - Kadıköy Sezeryan :4000
Florance ( Doktorum Herman bey'in bulunduğu hast: Sezeryan 1000

MADECASSOL MERHEM - Prospektüs | İlaç Pedia
gögüs ucu çatlakları içinde kullanılır hamilelikte ve emzirmede zararı yoktur diye yazıyor artı yapılan yorumlarda var isteyen inceleyebilir :)

Canııım ben hemen gittim aldım kremi gerçekten aynen öyle tamamen zararsız göğüslerede kullanabiliriz sürdüm şimdi karın cildimde acı hissediyodum bıde onuda aldı sanki belki psikolojık olarak öle hissettim ama bence çok güzel bi krem şekerim saol önerdiğin için

funda ve denaz nice yıllara kociişlerinizle ve bebişlerinizle tatlışkolar bizimde bu ay yıldönümümüz bakalım bebiş doğmazsa o zamana kadar 3. yılımızı kutluycaz inş.

kedicik valla ağlattın beni canım ya hikayenizi okrken dayanamadım.çok şükür sağlıkla almışsın kucağına bebişini.darısı başımıza inş.o ne güzel kareler öyle canım tam bi mtluluk yumağı olmuşsunuz.allah bu mutluluğu daim etrsin.öpüyorum bebişini de senide canım

canım geçmiş olsun..bence de kendi doktoruna da bir görünmende fayda var..çok açık konuşmamış çünkü diğer doktor.

kızlar sahi çatı kontrolümde dr. fitil verdi.. içinde akıntı cok fazla dedi.. Fitil içinde 2 tane var. 3 gün arayla kullan dedi. Fitilden de nefret ediyorum. Sizlerin başına böyle bişey geldimi????

canım bende de enfeksiyon çıkmıştı ve akıntım fazla olduğu için geçenki kontrolde 7 tane fitil verdi doktorum..1 hafta boyunca kullandım (evet çok sinir bozucu bişey ama mecburr ) şu an nadir oluyor akıntım.. ihmal etme kullan sen de

Nice beraber yıllara cnm Allah daim etsin mutluluğunuzu.. Bebişinizle taçlansın daha da artsın.. Bugünü en güzel şekilde geçirin , huzurlu , mutlu, aşklı,,,,)

çok teşekkür ederim canım benim.. hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah

boşa dememişler erkekler için koca bebekler diye canım bazen küçük çocuk gibi oluyolar kocaman adamlar :)) "bana ciciler alsın herkes" demesine bakarak bence arkadaşlarını,ailesini çağırabilir,birlikte kutlayabilirsiniz..bir de pasta yaptırırsın olur biter tabii bir de yardımcı tayin et kendine..malum sen fazla yorulmamalısın

sevindim canım umarım yeni çatlak oluşmasına engel olur ve olanlarıda iyileştirir ben gögüslerimede sürüyorum :)

Kizlar gogus kremleri ile ilgili bir uyarıda bulunmak istiyorum. Ben bu hafta doktoruma sordum son aysanız gogus kremi kullanmam gerekiyor mü ? Şikayetin var mı dedi hafif kaşıntı dısında yok dedim. O zaman kullanma sakın dedi . Göğsü eklemek sancıyı tetikleyip dogumu baslatabiliyormus. Durduk yere hafif kaşıntı dökülmeye karsı kullanmayın yani. Ciddi bir şikayetiniz varsa doktora sorduktan sonra kullanın

canım gögüslerde karnımız gibi iyice büyüyünce ister istemez kaşıntı oluyor ve karnımızı nasıl kremliyorsak aynı şekilde gögüslerimide komple kremliyorum ben sonuçta 85 den 95 e çıktı ve çatlar korkusu oluyor insanın ki gögüs çatlağı sarkmasına sebep oluyor bu yüzden ben baştan beri karnımla beraber gögüsleride kremliyorum. doğumu tetiklemesi için gögüs uclarıyla sürekli oynaman gerekiyor kremleyip geçmekle birşey olmuyor :) doğumdan sonra karnım ve gögüslerim çatlaklar içinde sarkmış olarak psikolojimi bozmayı istemiyorum o yüzden elimden geldikçe önlem alıyorum

kızlar merhaba öncelikle bebekleri olan herkezi tekrar tekrar tebrik ediyorum .günu yakın olan arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum tabi kimin günü yakın ol belli değilbiz de doktora gittik minigim ile doktor artık iğneyi bırakmamı söyledi tabi bende endişeliyim igneyi bıraktıktan sonra ne zaman doğum olur ne zaman vücut kasılmaları artırır bilemiyorum açıkçası içinizde önceki doğumlarında iğneyle son zamanı kadar gelenler var ise igneyi bıraktıktan sonra ne zaman doğum yaptılar merak ediyorum ya da yakınlarında böyle bir durum yasayan olduysa...
Artik hepimiz icin herseyin hayirlisi kizlar. .beraber herseyi paylasiyoruz burda inanin dr dan gelibce hemen size yazmak istiyorum....dilerim Rabbim hepimiz e cook kolay dogumlar nasip eder saglikla. ..

madecassol ilacı krem mi yoksa merhem mi tercih edilmeli. Bendede son 2 ayda çatlaklar oluştu, doktorumda ne yaparsan yap ailende ve vücut yapında varsa bu durum çatlar demişti. Öylede oldu Bu birde göğüs uçları için kullanıılıyormuş kullanan oldumu ??

Samimi olduğunuz arkadaşlarınız varsa onları ara sana bu konuda yardım etsinler canım,çat kapı gelip sürpriz yapabilirler yada o gelmeden toplanabilirler

ihihihihi bebişe alınan cicileri mi kıskanıyo acaba İlgi onda değil diye belki şımartılmak istemiştir.

Canım çatlak kremini bende sürüyorum . Ama kirmizi bölgeye değil. Hani lansinoh gogus kremi falan aldık ya uçları icin. Onu sürmeyin dedi doktor. Zaten senin dediğin ile aynı kapıya çıkıyor

merhaba annecikler geç girdim bugün biraz nasılsınız?
birazcık tansiyon sorunum var nedense bugün oturur pozisyonda çok duramıyorum. geçmişin tamamını bitiremedim acaba çekirgeden haberi olan var mı? hastaneye gidecekti bugün. doğum yapabiliecek mi?

ay canım sende benım gibi demişsin. bende kocişe dedim bi soktu parmaklarını sanırım en son kolunuda soktu o parmaklar karnıma kadar uzadıgını hissettim sen daha bişey olur die uzak dur dedim
Benimde tepkim oldu çatıda doktora dedim normal dogum böyle bişeyse sanırım ben vazgeçtimö oda yok senın vajınan tahriş oldugu ıcın bıde kemıklerıne kadar uzandıgım ıcın bıraz fazla acıdı dedi.. ama kandırıldım mı artı kdogurunca görücez

Suyun nasıl gelmiş ya bende dor. demişti mbikere ıslanıyor camasırım die su oyle az az gelmez bırden bardaktan boşalır gibi gelir dedii

valla canım benim annemde ablamda teyzelerimde çatlaklar içinde ama onların söylediği şu bizim zamanımızda krem vs yoktu ki kullanmıyorduk kaşınıyordu kaşıyorduk diyorlar. kız kardeşim 6 ay önce doğum yaptı o da sürekli kremlendi o bebeyağı sürdü dalinin aloeveralısını sabah akşam sürdü hiç çatlak vs yok tertemizim diyor. bende madecassolu sürüyorum henüz bende de oluşmadı son haftalarda aşağı inince çatlarsa bilmiyorum arkadaşımın 38.haftadan sonra birden bire çatlamış. ama doktorların söylediği sürekli nemlendiriyorsan bol su içiyorsan ve hamilelikte aşırı kilo almazsan vucudun esnekliğini korur ve çatlak oluşmaz diyorlar bakalım :)

Canım çok sevindim köpeğinizin iyi olmasına.onlarda minik canlarımız bizim.bakmak çok büyük sorumluluk ama gerçekten.yıllardır eşime bende köpek alıp bakalım dedim,geçici bir heves olarak değil ama.eşimin teyzesinin köpeği vardı,aldı 2 gün getirdi bize.al bak biraz eğer gerçekten bakabileceksen alalım dedi.ne halılara kaka yapması umrumda oldu ne de yastığı parçalaması ama gerçekten ciddi bir sorumlulukmuş.45 günlük bir terrier'di ama ben bakamadım.2 gün sonra geri götürdük.hala gider oynar severim ama ben bakamayacağımı anlamış oldum.

canım yanlış hatırlamıyorsam pıhtılaşma yüzünden günlük iğne yapıyordun. aynı durum benim kızkardeşimde vardı sebebi bulunana kadar 2 defa düşük yaptı bu sebepten yapılan kromozom testlerinden sonra anlaşıldı 3.hamileliğnde sürekli iğne kullandı oda çok düşündü sezeryan mı normal mi diye doktor ikisinide yapabilirsin demişti ama kardeşim riske atmak istemedi pıhtılaşma yüzünden sezeryan olmaya karar verdi yanlış hatırlamıyorsam sezeryandan 5 gün kadar önce bırakmıştı iğneleri sancısı yoktu sezeryan oldu şimdi dünyalar güzeli kızı var yanında :)

merhaba annişler;
sabahtan beri hastane odası süsleme ye bakıyorum. Evde yapılacakları yola koydum gibi. bu hafta son eksikler halı perde gelecek ve cumartesi derin temizlik yapılacak. sıra yavas yavas doğum fotoğrafçısı, hastane odası süsleme, bebek şekeri gibi konulara geldi. yalnız internette araştırıp, görünce panik yaptım. çok güzeller ve çok detay var. nasıl yetişeceğim hiç bilmiyorum. sonuçta bayrama kadar çalışıyorum. sizler hastane odası süsleri için ne tür hazırlıklar yaptınız? hastane odasına ayrı eve ayrı kapı süsümü aldınız yada alacaksınız?

Anlamış olduğunuz üzere evi süpürüp sildim ve geldim.gerçi daha toz alması var ki ben hiç sevmem toz almayı.yarıladık sayılır yani işleri ama süpürmek iyice zorlaşmış,karın kasları sıkılaşıyor ya süpürürken kasıldı valla karnım.biraz dinleneyim diye tozu falan sonraya bıraktım zaten.doğuma yakın bir abla var onu çağırıcam ama şimdilik kendim yapayım dedim üstten üstten.Funda'cım biz zaten Ağustos sonuna kadar kızlar doğururken kaç kere doğururuz Allah bilir.ben seni yalnız bırakmam yavrucum sakın merak etme.hepinizi doğurtup öyle doğurucam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…