- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.341
MADECASSOL MERHEM - Prospektüs | İlaç Pedia
gögüs ucu çatlakları içinde kullanılır hamilelikte ve emzirmede zararı yoktur diye yazıyor artı yapılan yorumlarda var isteyen inceleyebilir :)
Kızlar biz geldik bu aralar sürekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde doğuran var mı die düşünüyorum umarım herkes iyidir dün akşam adet sancısı gibi sancım vardı ara ara belime de vurdu doktora gittik rahime bakalım açılma var mı dedi ki bu olay normal doğumla ilgili düşüncelerimi değiştirdi iki parmağı ile nasıl kökledi anlatamam çığlık attım doktoru tekmeledim galiba o ara ebe kızın kolunu öle bi sıkmışım ki kızarmıştı kimseyi korkutmak istemem ama çok canım yandı doktor çok kasıyorsun kendiniz dedi neyseki açılma yokmuş kocama dedim sen yaklaşma bakalım daha bu parmaklamadan bişi olmuyorsa ilişkiden hiç bişi olmaz sonra ultrason da baktı senin suyun gelmiş dedi!!!!!! Ben şok nasıl yani dedim bebeğin suyu az dedi bol su iç dedi benim içtiğim suyu kim içiodur ki haftada iki damacana alıyorum eve sonra idare eder suyun dedi kafamı allak bullak etti nstye de girdim orda bi sıkıntı çıkmadı tabi bunca şeyi yaşayınca ağrı sancı kalmadı :)) kafam allak bullak eve geldim rüyamda gene doğuruodum :)) kociş erken gelicek bugün biraz kendi doktoruma gidicez bakalım o ne söyleyecek
kızlar sahi çatı kontrolümde dr. fitil verdi.. içinde akıntı cok fazla dedi.. Fitil içinde 2 tane var. 3 gün arayla kullan dedi. Fitilden de nefret ediyorum. Sizlerin başına böyle bişey geldimi????
Nice beraber yıllara cnm Allah daim etsin mutluluğunuzu.. Bebişinizle taçlansın daha da artsın.. Bugünü en güzel şekilde geçirin , huzurlu , mutlu, aşklı,,,,)
Kızlar herkese iyi haftalar öncelikle .)
3 gün sonra yarimin doğum gününapsam bilemedim. Hayır dışarıya da çıkamıyorum ki. Bna yardım edin ne yapabilirim ben mutlu olsun sevinsin diye.. Hayır hiç te beklemez böyle şeyler , sakın yapma der normalde. Ama bikaç hafta önce bu ay benm doğum günüm biliyosun dmi unutmadın dmi gbi şeyler söyledi şımararak , kutla tamammı bana ciciler alsın herkes falan dedi şaşırdım. Şakayla karışık söyledi tabi ama kıyamam kuzu gbi bazen kıskanıyomu diye düşünüyorum hehehhehe .)
Canııım ben hemen gittim aldım kremi gerçekten aynen öyle tamamen zararsız göğüslerede kullanabiliriz sürdüm şimdi karın cildimde acı hissediyodum bıde onuda aldı sanki belki psikolojık olarak öle hissettim ama bence çok güzel bi krem şekerim saol önerdiğin için
Canııım ben hemen gittim aldım kremi gerçekten aynen öyle tamamen zararsız göğüslerede kullanabiliriz sürdüm şimdi karın cildimde acı hissediyodum bıde onuda aldı sanki belki psikolojık olarak öle hissettim ama bence çok güzel bi krem şekerim saol önerdiğin için
Çok orijinal bişey düşünmüşsün bencekendin mi yaptın nerede yaptırılır ki?[/QU
bebek dekorlu anahtarlığı tüm bu süsleme yapan mağazalarda bulabiliyosun. kaftan dekorluyu başka bir mağazadan alıp süslettim. kendin uğraşmaya hiç değmez çok makul fiyatlara süsleme yapıyolar.
Kizlar gogus kremleri ile ilgili bir uyarıda bulunmak istiyorum. Ben bu hafta doktoruma sordum son aysanız gogus kremi kullanmam gerekiyor mü ? Şikayetin var mı dedi hafif kaşıntı dısında yok dedim. O zaman kullanma sakın dedi . Göğsü eklemek sancıyı tetikleyip dogumu baslatabiliyormus. Durduk yere hafif kaşıntı dökülmeye karsı kullanmayın yani. Ciddi bir şikayetiniz varsa doktora sorduktan sonra kullanın
3 gün sonra yarimin doğum gününapsam bilemedim. Hayır dışarıya da çıkamıyorum ki. Bna yardım edin ne yapabilirim ben mutlu olsun sevinsin diye.. Hayır hiç te beklemez böyle şeyler , sakın yapma der normalde. Ama bikaç hafta önce bu ay benm doğum günüm biliyosun dmi unutmadın dmi gbi şeyler söyledi şımararak , kutla tamammı bana ciciler alsın herkes falan dedi şaşırdım. Şakayla karışık söyledi tabi ama kıyamam kuzu gbi bazen kıskanıyomu diye düşünüyorum hehehhehe .)
canım gögüslerde karnımız gibi iyice büyüyünce ister istemez kaşıntı oluyor ve karnımızı nasıl kremliyorsak aynı şekilde gögüslerimide komple kremliyorum ben sonuçta 85 den 95 e çıktı ve çatlar korkusu oluyor insanın ki gögüs çatlağı sarkmasına sebep oluyor bu yüzden ben baştan beri karnımla beraber gögüsleride kremliyorum. doğumu tetiklemesi için gögüs uclarıyla sürekli oynaman gerekiyor kremleyip geçmekle birşey olmuyor :) doğumdan sonra karnım ve gögüslerim çatlaklar içinde sarkmış olarak psikolojimi bozmayı istemiyorum o yüzden elimden geldikçe önlem alıyorum
Kızlar biz geldik bu aralar sürekli takip edemiyorum ama aklım hep sizde doğuran var mı die düşünüyorum umarım herkes iyidir dün akşam adet sancısı gibi sancım vardı ara ara belime de vurdu doktora gittik rahime bakalım açılma var mı dedi ki bu olay normal doğumla ilgili düşüncelerimi değiştirdi iki parmağı ile nasıl kökledi anlatamam çığlık attım doktoru tekmeledim galiba o ara ebe kızın kolunu öle bi sıkmışım ki kızarmıştı kimseyi korkutmak istemem ama çok canım yandı doktor çok kasıyorsun kendiniz dedi neyseki açılma yokmuş kocama dedim sen yaklaşma bakalım daha bu parmaklamadan bişi olmuyorsa ilişkiden hiç bişi olmaz sonra ultrason da baktı senin suyun gelmiş dedi!!!!!! Ben şok nasıl yani dedim bebeğin suyu az dedi bol su iç dedi benim içtiğim suyu kim içiodur ki haftada iki damacana alıyorum eve sonra idare eder suyun dedi kafamı allak bullak etti nstye de girdim orda bi sıkıntı çıkmadı tabi bunca şeyi yaşayınca ağrı sancı kalmadı :)) kafam allak bullak eve geldim rüyamda gene doğuruodum :)) kociş erken gelicek bugün biraz kendi doktoruma gidicez bakalım o ne söyleyecek
madecassol ilacı krem mi yoksa merhem mi tercih edilmeli. Bendede son 2 ayda çatlaklar oluştu, doktorumda ne yaparsan yap ailende ve vücut yapında varsa bu durum çatlar demişti. Öylede olduBu birde göğüs uçları için kullanıılıyormuş kullanan oldumu ??
kızlar merhaba öncelikle bebekleri olan herkezi tekrar tekrar tebrik ediyorum .günu yakın olan arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum tabi kimin günü yakın ol belli değilbiz de doktora gittik minigim ile doktor artık iğneyi bırakmamı söyledi tabi bende endişeliyim igneyi bıraktıktan sonra ne zaman doğum olur ne zaman vücut kasılmaları artırır bilemiyorum açıkçası içinizde önceki doğumlarında iğneyle son zamanı kadar gelenler var ise igneyi bıraktıktan sonra ne zaman doğum yaptılar merak ediyorum ya da yakınlarında böyle bir durum yasayan olduysa...
Artik hepimiz icin herseyin hayirlisi kizlar. .beraber herseyi paylasiyoruz burda inanin dr dan gelibce hemen size yazmak istiyorum....dilerim Rabbim hepimiz e cook kolay dogumlar nasip eder saglikla. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?