2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kesin sezaryen olucak ama doktor bu hafta alttan muayene edicem dedi bilemedim belki seninki yapmaz:26:

Suloz son iki gün uyku falan tutmaz seni benım daha 10 gün var şimdiden bir garibim sanki onu benden alıcaklarmış gibi karmaşık duygular içindeyim9 aydır bizimle nefes alıyolar bı anda kucağımızda olucaklar ne tuhaf

Cnm ben hep elimle yukarı doğru ittiriyorum artık alışkanlık oldu yürürken de öyle yapıyorum istem dışı.. Ama Dr unun haberi olsun ara en ufak şeyde

Canım alıntıda yazdığım çıkmamış tacın çok tatlıymış pişman olmamanada çok sevindim ayrıca:)güzel güzel süslenelim hakkımızdır

Bir hafta kalmış yaaa... inanamıyorum. Şuan ilk kez telaş yaptım. Heyecanlandim ilk defa :-D ayy allahım sağlıklı sıhhatli inşallah.

Suloz iki günün mu var? Ayy nasil zaman geciriyosun? Saatler gecmez şimdi sana :-D

ben alttan ultrasonla bile muayene olmadım hiç düşünemiyorum ben bahçelievlerde oturuyorum uzak sayılmaz hastane bize sen nerde oturuyorsun

Allah yardimcimiz olsun.. bende basaksehirde oturuyorum 10 15 dk kendi arabnla burda enyakin buyuk hastane olarak medipol var

Doktoruma artık çok zorlanıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum dedim, sen istemeden mi yaptın bu cocugu diye azarladı :2: bi daha sesimi cıkaramadım

Sen bunları söylerken isyan ederek söylemiyorsun ki mevcut durumunu anlatıyorsun ne diye azarlıyormuş .
Bunların hamilelikte olabileceğini hele de son aylarda sık karşılaşılan durumlar olduğunu söylese de seni rahatlatsa ya diyeceğim ama tepkiler farklı oluyor işte .
Anlaşılan yoğun gündü , yorulmuş dr.un ; insanlık hali diyeceksin :)

Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)

http://www.mahperiaksesuar.com/wp-content/uploads/2011/10/P4120103.jpg

Gule gule kulan tacini canimpek guzelims

Bu arada cati muyanesi dediginiz seyde dr elle altan bakiyor dimi.:26:eger buysa ben hamileligimin ilk ayindan beri catidan geciyorum:)pek korkulacak bisi yok bunda kendinizi kasmayin bu kadar:)yada benim drun eli hafif:)

Tsk ederim. İcerigini bilmedigimden sordum. Netten de bakamadim disari cikiyordum. Simdi geldim siparisini verdim eczaneye. Humana still tea aldim. Kadin 2. Mi diye sordu, yasli mi gosteriyorum acaba diye dusundum icimden. İlk deyince cok tecrubeli duruyormusum cay merhem filan onceden alinca. Bn de internet sagolsun okuyup dra danisip hazirlaniyoruz dedim :)

Sezeryan dogumda hasta bezi yaraya denk gelio mu kizlar? Korse kullanilmio biliorum da hasta bezi de mi kullanamicaz? Fikri olan var mi?

canım ben de senın gıbı kulotlu hasta bezlerınden dusunuyordum!sonra burdakı arkadaslar vazgecırdı,kulotlu olanlar kullanıssız oluyormus,sezaryan olacaksan yaraya denk gelır dıyee ,mesane pedı dıye canbebenın bezı varmıs!!!bıde yakın bı arkadas dogum yaptı,o da aynı seyı soyledı!ben ondan alıcam!!

kızlar merhaba hastane cantanızda neler var off çok stresli hazırlayamadım gitti bebeğimin daha kıyafetlerini bile yıkamadım

Bebek için

Hastane cikis seti( 2 adet ),Çorap,Yeni dogan bezi 15 tne.Islak Mendil,Biberon ve yalanci emzik,puset,alt acma

Anne için
1 Adet önden dügmeli gecelik,2 Adet önden dügmeli pijama takimi,4 adet pamuklu iç çamasiri,2 adet emzırme atleti(ben emzırme sutyenı almayacagım,arkadaslar kulllanıssız oldugunu soyledı),6 adetGögüs pedi,Dis fircasi ve dis macunu ,Çorap,Terlik,Sabun,makyaj malzemesi,parfum,Toka,Peçete,rulo havlu,El Havlusu,Lohusa taci,Fotograf makinesi,Hastane çikis için rahat bir kiyafet,Hasta bezi,çay kasıgı(bebek uyurken agzına sıkıp sıkıp sut verebılmek ıcın!!iılk zmanlar sarılık olmaması ıcın sık sık doyurmak gerekıyoo,bebek de daha emme refleksı olamdıgı ıcın cabuk yoruluyoo!arkadaslarım bu yontemle bebklerını hıc sarılık yapmadılarr))

güzeller ben cıkıyorum biraz uzanıcam ayaklarım yine şiştiiiitosbik tosbik oldu ayaklarımı tanıyamaz oldum...
öpüyorum görüşürüssss

Çok teşekkür ederim canım benim. Çok iyi oldu fikir vermen. Eczanelerde mi satılıyor acaba?

Eveet Geçmiyor.. Aslında Bir Sürü Yapacak Şeyim Var.. Çantalarımı Kontrol Etmem Lazım, Biraz Evi Toparlamam Lazım, Odamıza Göz Atacağım. Başlasam Bir Yerden Belki Zamanın Geçmesini De Kolaylaştıracak Ama Ben Totomu Kaldıramıyorum Yatıp Kalkıp Nasıl Olcak diye Düşünüyorum Çok Heyecanlıyımm :18:

En heyecanlı bekleyiş en güzel buluşma :)
2 gün kendini çok yorma dinlen , dinç git buluşmaya güzel anne . Yakışıklı oğlun seni çok çok beğenecek :)
Şimdiden hayırlı olsun , güzel haberlerini bekliyoruz .

2 gunun kalmis hadi bakalim hayirlisiyla saglicakla senden de dogum hikayeni dinleyecegiz.

Az once kizilcik sekeri kabuk tarcin ve karanfil aldim lohusa serbeti icin. Hazir satilan suruplarin icerigini begenmedim. Bebek sekeri siparisini veremedik. Esim nerden estiyse aklina ya kiz olursa diyor. Dogumdan sonra hemen gidip yaptiracakmis.pehhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…