- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.421
Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)
:))pişman değilsen sorun yok canım çok tatlıymış tacın güle güle tak:)
http://www.mahperiaksesuar.com/wp-content/uploads/2011/10/P4120103.jpg
kizlar bilen varmis aranizda hsonu doktorumuz 12 agustosa sezeryan gunu verdi bize... merak ettigim su bana cati muaynesi yinede yaparmi sizce doktor yoksa gunu belli falan herseyi o muayneyi hic olmiycakmiyim....cok kafama takildida olmak istemiorum cunku...
Kedicikler, Maşallah Bebeğin Çok Güzel, Allah Uzun Ömürler Versin, İsmiyle Yaşasın İnşallah.
Benimde Oğluma Kavuşmama 2 Gün Kaldı. Hem Heyecan, Hem Korku, Hem Stres Karmaşık Duygular İçindeyim. Yüzdüm Yüzdüm Kuyruğuna Geldim Şimdi Geçmiyor Şu 2 Gün. Geceleri Uyuyamıyorum Heyecandan, Böyle Gününü Bilip Beklemekte Zormuş
Yarın Biraz Evi Temizleyeyim, Bebeğimin Odasında Son Düzenlemeleri Yapayım, Çarşambada Sabahtan Kuaföre Gideyim Diyorum..
O Gün Öğleden Sonra Çoook Yakışıklı Bir Erkekle Randevum VarDip Boyası Gelmişte Geçmiş Saçlarımla Ne Kadar Olur Bilmiyorum Ama Güzel Olmak İstiyorum O Gün :115:
çok bilmiş hiç hazzetmem böyle şeylerden. rahatlatması gerekiyor normal desin,bişeyler anlatsın ne bileyim işte,istemeden mi yaptın ne demek?
artık lavaboya gitmeye korkar oldum, bebiş o kadar baskı yapıyorki vajina kısmına, sanki lavabodayken çıkacakmış gibi geliyor,
resemn elimle değsem başına dokunacakmışım gibi hissediyorum,
innaılmaz bir ağrı var o kısımda, acaba bebek doğum yoluna mı girdi,
doktor randevumda 10 gün sonra daha çok var
Çok güzelmiş , bayıldım ; güle güle kullan :)
Çok iyi yapmışsın ; her gün bir tane takarsın süslü süslü , bol bol da foto çektirirsin hatıra :)[/QUOT]
Çok teşekkür ederim tatlım :) evet aynen ben de fotograflar icin özendim. Bir senelik size saçma gelebilir ama esimede bunu açıkladım. Yıllar sonra kızım fotolara bakınca annem ne kadar güzelmiş benim icin ne kadar özense desin mutlu olsun istiyorum. Bunu söyleyince esim istersen sen hiçbirşey yapma kızın icin dunyanın en guzel kadini sen olacaksın dedi . İnsallah öyle olur :)
Vay vay süper cümle kurmuş eşin daha ne desin :) Tabii ki kızın için en güzel kadın sen olacaksın , seni örnek alacak :)
Fotolara bakarak annecim bak ben de senin gibi güzelim hem de bakımlıyım , süslenip anne kız ; abla kardeş gibi gezelim diyecek :)
ben alttan ultrasonla bile muayene olmadım hiç düşünemiyorumben bahçelievlerde oturuyorum uzak sayılmaz hastane bize sen nerde oturuyorsun
Vay vay süper cümle kurmuş eşin daha ne desin :) Tabii ki kızın için en güzel kadın sen olacaksın , seni örnek alacak :)
Fotolara bakarak annecim bak ben de senin gibi güzelim hem de bakımlıyım , süslenip anne kız ; abla kardeş gibi gezelim diyecek :)
Ay canım ağzından bal dalmıyor . Âmin insallah hepimizin yavruları bizlerle gurur duyar, hep guzel seylere iyi düşüncelere ornek oluruz .
Doktoruma artık çok zorlanıyorum, yatamıyorum, kalkamıyorum, oturamıyorum dedim, sen istemeden mi yaptın bu cocugu diye azarladı :2: bi daha sesimi cıkaramadım
Kargodan lohusa tacım geldi az once . Bununla birlikte tam 4 adet lohusa tacım oldu. Biraz abarttım biliyorum ama pişman değilim :)
Canım ha lansinoh olmuş,ha elainee ha Memcy.hepsinin içinde %100 lanolin var.üreten firmalar farklı ama hepsinin birbirinin eşdeğeri olduğuna dair kanıt olmasa üretimine izin verilmez zaten.muadil ilaçlar yani.benimde bir arkadaşım Memcy çalışıyor,o verdi epey numune bende her duş sonrası onu kullanmaya başladım.bana doğuma 1 ay falan kala başla demişti,sürerken göğüs uçlarına dokunmanla doğum hemen tetiklenmez demişti.çok sıkıp ovalaya ovalaya sürmediğin sürece.zaten çatlak olunca esas kullanım şekli sabah akşam 1'er kere.ben 3'tür sürüyorum.biraz fazla tedbirli davranıyorum galiba
Sezeryan dogumda hasta bezi yaraya denk gelio mu kizlar? Korse kullanilmio biliorum da hasta bezi de mi kullanamicaz? Fikri olan var mi?
kızlar merhaba hastane cantanızda neler var off çok stresli hazırlayamadım gitti bebeğimin daha kıyafetlerini bile yıkamadım
canım ben de senın gıbı kulotlu hasta bezlerınden dusunuyordum!sonra burdakı arkadaslar vazgecırdı,kulotlu olanlar kullanıssız oluyormus,sezaryan olacaksan yaraya denk gelır dıyee ,mesane pedı dıye canbebenın bezı varmıs!!!bıde yakın bı arkadas dogum yaptı,o da aynı seyı soyledı!ben ondan alıcam!!
Bir hafta kalmış yaaa... inanamıyorum. Şuan ilk kez telaş yaptım. Heyecanlandim ilk defa :-D ayy allahım sağlıklı sıhhatli inşallah.
Suloz iki günün mu var? Ayy nasil zaman geciriyosun? Saatler gecmez şimdi sana :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?