2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sezeryan olacaksan kesin genelde bakmadıklarını biliyorum. ama senin doktorun farklı birşey düşünürse bakabilir.

az evvel tahlil sonuçlarımı öğrendim
glikoz açlık 80
hemog. 10.6
hemşire şekerin biraz yüksek a.lık olduğu için dedi. sizce nedir durum ?

Teşekkür Ederim Canım Tavsiyelerin, İyi Dileklerin İçin.. Beğenecek Demi Yaa Ayy Daha Çok Heyecanlandım
2 gunun kalmis hadi bakalim hayirlisiyla saglicakla senden de dogum hikayeni dinleyecegiz.
Evet Canım, Çok Aksiyonlu Bir Doğum Hikayem Olacağını Sanmıyorum Ama Paylaşacağım Yinede

Son düzenleme:

Amaaann yapanlar nasıl yapio ki? Bizde halledicez ins. Cok guzel olacak. Iki gune de kalkariz ins. ayaga. Sonra degme keyfimize ;-)

slm hanımlarrr 1 gün daha yaklatık bebişlerimize :))
Ben sürekli abartılı rüyalar görür oldum rüyamda 40cm açılman var dedi doktor o kadar abartılı yanii

:103::103:40 cm mi:)seninki nerdeyse emekleyerek çıkacakmış ordan akşam benım rüyamda karnımın içinde bir taraftan kalkıp diğer tarafa uzandı bebişim tövbe ya ne rüyalar her gece:2:

Canım kusura bakma da senin doktorun tam bir terbiyesizmiş. Ne olursa olsun kimsenin böyle konuşmaya hakkı yok.Burada ben sinirlendim. Neyse...Kurduğu cümlelerle ne kadar cahil ve görgüsüz olduğunu göstermiş.
Bu arada Bursa'da mısın?Hangi doktor bahsettiğin doktor?

Canım desene 2 gün sonra da senden güzel haberler alacağız inş. sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip olsun. sonrada o güzel dogum hikayenı sabırsızlıkla beklıyor olacagız.. Kendini çok yorma 2 gün geçmezde insana..

sezeryan olan arkadsim onerdi cok hafif bisey pedi onla birlikte atiomussun oyle demisti...watsonstan aldim jokerde bide mothercare da vardi...ama beden yoktu o yuzden watsonsta buldum aldim geyette iyi arkadasim ben cok rahat ettim dedi bilmiorum

Peki normal külot gibi mi giyiliyor acaba? Öyle ayak kaldırmak falan zor olur gibi???

bugun hiç bakamadım internetim yoktu.ne çok birikmiş sayfalar şöyle bi selam vereyim dedim birazdan mutfağa geçicem iftara yemek yapılacak bu sıcakta yemek yapmakta ne büyük işkence

slm hanımlarrr 1 gün daha yaklatık bebişlerimize :))
Ben sürekli abartılı rüyalar görür oldum rüyamda 40cm açılman var dedi doktor o kadar abartılı yanii
40 cm olsa onu ne rahat doğarlar

Ay valla ne kadar da az kaldı, dun gibi hersey, bugun hastanedeyim birine yatış verdi doktorum erken dogum diye ay dedim keske benim bebisim gelseydi artık mantıklı düşünemiyorum cok ozledim yavrunu gelsin diyorum . Sipam yerinden memnun yatıyor ole icerde

Eşimin ablası da bizi iftara çağırdı, gitsem bişey olurmu ki diyorum kızlar, bugün hiç sancım da olmadı.. Arabayla gitcez yakın da.. İnş pişman olmam gidelim bari eşim biraz güzel şeyler yesin .)

git canım bişey olmaz inşaallah mübarek günlerin hürmetine. hem eşin sen olmayınca içi rahat etmez bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…